От х:

Днес в x:

25 °C

Невена Желязкова е избрана за управител на Дневния център за деца с увреждания и техните родители

Невена Желязкова е класирана като управител на Дневния център за подкрепа на деца с увреждания и техните семейства в Хасково, след проведения конкурс. Председател на комисията на конкурса е началничката на отдел „Здравеопазване и социални дейности“ Златка Караджова, която е  ръководител на проекта, по който се формира новата социална услуга.

Центърът се изгражда по Проект "Подай ръка на нашите деца"на Община Хасково, финансиран по Оперативната програма „Развитие на човешките ресурси“.

Първата копка на сградата на Центъра беше направена през 2019 година на терен до ОУ „Кирил и Методий“. Капацитетът му е до 30 места за дневна грижа и 60 места за консултативни услуги.

В него ще се предоставя нов вид социални услуги в общината, които ще подкрепя  децата с увреждания и ще цели облекчаване на техните семействата в ежедневната грижа.

Досега Невена Желязкова е управител на Центъра за настаняване от семеен тип на деца и младежи с увреждания в Хасково. Тя има дългогодишен опит в работата с деца, обхванати  в социалните услуги.

Haskovo.net

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта (8)

 • 1
  Ха
  Хасковлия
  33 -6
  19:54, 17 фев 2020
  Една достойна жена! Браво Невена! Ти заслужаваш още повече!
  • Дж
   ДЖЕмилия Стефанова
   11 -1
   09:52, 18 фев 2020
   Направо шеф на Регионалната дирекция социално подпомагане!
 • 2
  Ах
  Ахряна Дилсъзова
  27 -6
  20:00, 17 фев 2020
  Изключително честен, добронамерен и всеотдаен човек, персонала и потребителите на ЦНСТ много трудно ще преодолеят раздялата.
 • 3
  Гъ
  Гъбка
  22 -1
  22:07, 17 фев 2020
  Такава раздяла не се преодолява и тъкъв Човек не се забравя....НИКОГА!!!
 • 4
  Не
  Невена
  12 -10
  22:40, 17 фев 2020
  Невена а да питам Стефан Манахилов как е ?? , иначе успех с работата.
  • Оз
   ОЗД
   11 -7
   23:11, 17 фев 2020
   Добре е, болен мозък такъв!
 • 5
  Ми
  Милен Желязков
  3 -3
  23:38, 18 фев 2020
  Разни комплексирани и такива, които нямат качества, да се съсредоточат на образованието си и културата на изказване. Ние сме прекрасно семейство. Няма да се получи:))))
  • 12
   123
   3 -2
   04:36, 19 фев 2020
   То се е получило отдавна ха ха.

Хороскоп за 12.07.2020

Хороскоп за Овен

Овен
Тревожите се излишно за важно събитие днес, тъй като всичко ще мине дори по-добре отколкото сте си представяли. С енергията, която блика от вас обаче успявате да заразите всички около себе си. Радвате се на покупка, която планирате от доста време. Не оставяйте нищо на случайността, когато става дума за личните ви взаимоотношения.
12 юли 2020

Хороскоп за Телец

Телец
Ще пристъпите към реализация на задача, за която се подготвяте от доста време. Бъдете внимателни и не рискувайте излишно, особено ако действията ви са свързани с пари. Близките ви са най-добрия ви съветник в решаването на житейските въпроси. По-често търсете мнението им и не правете нищо на инат.
12 юли 2020

Хороскоп за Близнаци

Близнаци
Ще се почувствате освободени, ако отдадете предпочитание на онези неща, които са ви приятни и които ще ви освободят от стреса. Напрежението на изминалите дни се отразява неблагоприятно на отношенията ви с околните, от което страдате всички. Вземете мерки и внесете баланс в живота си.
12 юли 2020

Хороскоп за Рак

Рак
Днес зарадвайте приятно семейството си, без да се притеснявате, че ще пострада бюджета ви. С желание сте да задълбочите връзката си, но за това е нужно да балансирате поведението си, като не изпадате в крайности. Имате много път да извървите заедно. Личността ви ще стане интересна и за други от противоположния пол.
12 юли 2020

Хороскоп за Лъв

Лъв
Бъдете внимателни и съсредоточени. Разсеяни сте и пропускате важни неща. Не взимайте присърце критиката на околните, но в случая е полезно да се вслушате в думите им. У дома ви очаква спокойствие. Това ще ви привлича и ще ви се иска да не го напускате. Все пак не винаги най-лесният избор е най-добрият.
12 юли 2020

Хороскоп за Дева

Дева
Включете се активно във всичко, което се случва около вас, защото на много места можете да бъдете полезни. Приемате спокойно фактите, от които други биха се изнервили. Децата ви имат свои виждания за ваканцията и те трябва да намерят място в плановете ви. Но оставете време и за себе си.
12 юли 2020

Хороскоп за Везни

Везни
Старателно се подгответе за това, което планирате през следващите дни, за да елиминирате изненадите. Във всички случаи ще останете резервирани към онези, които ви обещават бързи успехи. Погрижете се за здравето си и обръщайте внимание на дребните неща, които довеждат проблемите.
12 юли 2020

Хороскоп за Скорпион

Скорпион
Не се плашете, ако днес в дома ви е малък хаос. Просто подходете с разбиране на неспокойствието на вашите близки и се опитайте да им помогнете доколкото ви е възможно. Ако имате възможност да работите - направете го, няма да съжалявате.
12 юли 2020

Хороскоп за Стрелец

Стрелец
Очаква ви интересен и приятен ден днес. Предпочитате да си почивате, но често ще се случва така че ви занимават редица други неща. Ваш приятел очаква от вас компетентен съвет, към който ще е добре да подходите сериозно. Привлича ви определена възможност, но засега едва ли ще успеете да я осъществите. Имате шанса да стабилизирате отношенията си с близък човек.
12 юли 2020

Хороскоп за Козирог

Козирог
Не търсете причини за недоволство от близките си. Трудностите са ви направили по-раздразнителни, но има защо и да сте доволни. Това, че сте заедно и можете да си помагате е достатъчен повод да се усмихнете на живота. Дайте предимство на всичко онова, което ви прави щастливи и му се посветете.
12 юли 2020

Хороскоп за Водолей

Водолей
Настроението ви днес е чудесно и затова бъдете сигурни че с каквото и да се занимавате, този ден ще бъде много приятен за вас. Не изпускайте възможността обаче да поговорите сериозно с приятел за отношенията помежду ви. В интимната сфера се радвате на разбирателство и споделени чувства. Получавате примамливо предложение за вечерта.
12 юли 2020

Хороскоп за Риби

Риби
Уважавайте свободата на другите и не пречете на никого да живее живота си такъв, какъвто го иска, както и вие не бихте допуснали някой да ви нарежда. Но с житейските си примери успявате да внушите, че преди да се поиска, трябва да се даде. Насърчавайте доброто у другите и го възпитавайте у децата си, те са вашето бъдеще.
12 юли 2020

Случаен виц

Последни новини