От х:

Днес в x:

4 °C

Невена Желязкова е избрана за управител на Дневния център за деца с увреждания и техните родители

Невена Желязкова е класирана като управител на Дневния център за подкрепа на деца с увреждания и техните семейства в Хасково, след проведения конкурс. Председател на комисията на конкурса е началничката на отдел „Здравеопазване и социални дейности“ Златка Караджова, която е  ръководител на проекта, по който се формира новата социална услуга.

Центърът се изгражда по Проект "Подай ръка на нашите деца"на Община Хасково, финансиран по Оперативната програма „Развитие на човешките ресурси“.

Първата копка на сградата на Центъра беше направена през 2019 година на терен до ОУ „Кирил и Методий“. Капацитетът му е до 30 места за дневна грижа и 60 места за консултативни услуги.

В него ще се предоставя нов вид социални услуги в общината, които ще подкрепя  децата с увреждания и ще цели облекчаване на техните семействата в ежедневната грижа.

Досега Невена Желязкова е управител на Центъра за настаняване от семеен тип на деца и младежи с увреждания в Хасково. Тя има дългогодишен опит в работата с деца, обхванати  в социалните услуги.

Haskovo.net

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта (8)

 • 1
  Ха
  Хасковлия
  32 -6
  19:54, 17 фев 2020
  Една достойна жена! Браво Невена! Ти заслужаваш още повече!
  • Дж
   ДЖЕмилия Стефанова
   10 -1
   09:52, 18 фев 2020
   Направо шеф на Регионалната дирекция социално подпомагане!
 • 2
  Ах
  Ахряна Дилсъзова
  26 -6
  20:00, 17 фев 2020
  Изключително честен, добронамерен и всеотдаен човек, персонала и потребителите на ЦНСТ много трудно ще преодолеят раздялата.
 • 3
  Гъ
  Гъбка
  22 -1
  22:07, 17 фев 2020
  Такава раздяла не се преодолява и тъкъв Човек не се забравя....НИКОГА!!!
 • 4
  Не
  Невена
  12 -10
  22:40, 17 фев 2020
  Невена а да питам Стефан Манахилов как е ?? , иначе успех с работата.
  • Оз
   ОЗД
   10 -7
   23:11, 17 фев 2020
   Добре е, болен мозък такъв!
 • 5
  Ми
  Милен Желязков
  3 -3
  23:38, 18 фев 2020
  Разни комплексирани и такива, които нямат качества, да се съсредоточат на образованието си и културата на изказване. Ние сме прекрасно семейство. Няма да се получи:))))
  • 12
   123
   3 -2
   04:36, 19 фев 2020
   То се е получило отдавна ха ха.

Хороскоп за 01.04.2020

Хороскоп за Овен

Овен
Очаква ви един динамичен ден, изпълнен с много предизвикателства и немалко успехи. Имате шанса да стигнете до задоволително ниво на делата си, особено на най-важните за вас. Направете всичко възможно да спазите обещанията, дадени на близки хора.
01 апр 2020

Хороскоп за Телец

Телец
Имате доста работа днес, затова не се разсейвате с неща, които могат да ви отдалечат от работата ви, а предпочитате да се съсредоточите и да изпълните всичко в желания срок. Въпреки това обаче е възможно да ви убягнат важни въпроси днес, на които ще се наложи да обърнете внимание по-късно. Научавате добра новина, свързан с ваш делови проект.
01 апр 2020

Хороскоп за Близнаци

Близнаци
Дайте най-доброто от себе си и станете по-отзивчиви към хората край вас, това ще ви спечели симпатиите им. Предстои ви важен и добре платен ангажимент, чието успешно осъществяване ще повиши и финансите ви. Не смесвайте разума с чувствата, за да не стигнете до нежелани ситуации.
01 апр 2020

Хороскоп за Рак

Рак
Търсите поле за изява, но това което ви се предлага не ви удовлетворява. По този начин само затваряте пътищата си за развитие и едва ли ще останете доволни от резултата. Разширете контактите си, потърсете нови начини за реализация, но в никакъв случай не спирайте на едно място. Скоро ще усетите положителната промяна.
01 апр 2020

Хороскоп за Лъв

Лъв
Днес настроението ви е променливо и това се отразява на държанието ви с околните. Не допускайте обаче емоциите да влошат отношенията ви с хора, на които държите. Усамотете се и се заемете с нещо, което ви е приятно и ви разтоварва. Любовта ще озари живота ви и ще се увеличат възможностите ви за успешно приложение на вашия професионализъм.
01 апр 2020

Хороскоп за Дева

Дева
Не бъдете безучастни и ще намерите своето място, ако сте без работа. В бизнеса нещата стоят по-различно, не всичко ще зависи от личното ви желание и усилия. Въпреки трудностите ще имате своите успехи днес. Тревожещ ви здравословен проблем ще отшуми. Активността ви в тази посока е дало добри резултати.
01 апр 2020

Хороскоп за Везни

Везни
Получено възнаграждение за работата ви през последните дни ще направи деня ви по-спокоен, ще подобри настроението и семейния ви бюджет. Други ще стартират нов проект, с което отговорности им ще нараснат, но добре сте преценили всичко. Пропорционално на усилията ви ще бъде и заплащането.
01 апр 2020

Хороскоп за Скорпион

Скорпион
Влагайте въображение във всичко, което правите през деня. Скъсайте с традиционното, ако имате по-добро предложение. Никъде не е казано, че една работа не може да се свърши и по-добре. Ако резултата е същия или по-добър, значи сте се справили чудесно. Никога не е късно да експериментирате. Подходете непретенциозно, за да не съжалявате, ако не сполучите. Не забравяйте да се усмихвате и със сдържано поведение вървете напред.
01 апр 2020

Хороскоп за Стрелец

Стрелец
Съобразявайте се с обстоятелствата днес повече от обикновено и няма да сгрешите. Ще повишите интереса си към конкретна сделка или сфера, която ви привлича с перспективите си. Готовността ви за действие ще привлече на ваша страна хора, имащи позиции там и това ще ви носи предимства.
01 апр 2020

Хороскоп за Козирог

Козирог
Изпитвате известни колебания относно личен въпрос днес. Трудно ще ви е да вземете от раз решение, затова бихте могли да се посъветвате с хората около себе си. Със сигурност има човек на когото бихте могли да се доверите, затова не се притеснявайте да го сторите. За предпочитане е да си останете у дома вечерта и да си починете добре.
01 апр 2020

Хороскоп за Водолей

Водолей
Жадувате за повече спокойствие и скоро ще го имате. Владеете положението и ще приключите с ангажиментите си в рамките на деня. Атмосферата на дома ще ви помогне да се отпуснете. Доволни ще бъдете и от жеста на някого, ще ви изненада приятно. Почивните дни обещават да са без сътресения.
01 апр 2020

Хороскоп за Риби

Риби
Ще се справите отлично със задълженията си и ще постигнете споразумения, от които тепърва ще черпите дивиденти. Запазете спокойствие, ако ви се налага да общувате с административните органи. Самотните ще срещнат интересен партньор и ще изпитат вълнуващи емоции. Пожелайте си нещо хубаво.
01 апр 2020
Последни новини