От х:

Днес в x:

16 °C

Невена Желязкова е избрана за управител на Дневния център за деца с увреждания и техните родители

Невена Желязкова е класирана като управител на Дневния център за подкрепа на деца с увреждания и техните семейства в Хасково, след проведения конкурс. Председател на комисията на конкурса е началничката на отдел „Здравеопазване и социални дейности“ Златка Караджова, която е  ръководител на проекта, по който се формира новата социална услуга.

Центърът се изгражда по Проект "Подай ръка на нашите деца"на Община Хасково, финансиран по Оперативната програма „Развитие на човешките ресурси“.

Първата копка на сградата на Центъра беше направена през 2019 година на терен до ОУ „Кирил и Методий“. Капацитетът му е до 30 места за дневна грижа и 60 места за консултативни услуги.

В него ще се предоставя нов вид социални услуги в общината, които ще подкрепя  децата с увреждания и ще цели облекчаване на техните семействата в ежедневната грижа.

Досега Невена Желязкова е управител на Центъра за настаняване от семеен тип на деца и младежи с увреждания в Хасково. Тя има дългогодишен опит в работата с деца, обхванати  в социалните услуги.

Haskovo.net

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта (8)

 • 1
  Ха
  Хасковлия
  33 -6
  19:54, 17 фев 2020
  Една достойна жена! Браво Невена! Ти заслужаваш още повече!
  • Дж
   ДЖЕмилия Стефанова
   11 -1
   09:52, 18 фев 2020
   Направо шеф на Регионалната дирекция социално подпомагане!
 • 2
  Ах
  Ахряна Дилсъзова
  27 -6
  20:00, 17 фев 2020
  Изключително честен, добронамерен и всеотдаен човек, персонала и потребителите на ЦНСТ много трудно ще преодолеят раздялата.
 • 3
  Гъ
  Гъбка
  22 -1
  22:07, 17 фев 2020
  Такава раздяла не се преодолява и тъкъв Човек не се забравя....НИКОГА!!!
 • 4
  Не
  Невена
  12 -10
  22:40, 17 фев 2020
  Невена а да питам Стефан Манахилов как е ?? , иначе успех с работата.
  • Оз
   ОЗД
   11 -7
   23:11, 17 фев 2020
   Добре е, болен мозък такъв!
 • 5
  Ми
  Милен Желязков
  3 -3
  23:38, 18 фев 2020
  Разни комплексирани и такива, които нямат качества, да се съсредоточат на образованието си и културата на изказване. Ние сме прекрасно семейство. Няма да се получи:))))
  • 12
   123
   3 -2
   04:36, 19 фев 2020
   То се е получило отдавна ха ха.

Хороскоп за 01.10.2020

Хороскоп за Овен

Овен
В момента не виждате по-далече от носа си. Събудете се, огледайте се, животът не е само в ежедневните душевадни проблеми. За тези от вас, които работят над себе си, с други думи учат нещо, звездите вещаят пълен успех.
01 окт 2020

Хороскоп за Телец

Телец
Днес работата ще ви донесе удовлетворение, дори не е изключено да получите похвала от вашите работодатели. Определено имате нужда от повече контакти, не се ограничавайте единствено с добре познатия ви кръг от хора. Потърсете път към семейната хармония.
01 окт 2020

Хороскоп за Близнаци

Близнаци
Имате силното желание днес да се заловите здраво за работа, за да реализирате ново начинание. Това ще ви отнеме доста усърдност и енергия, но пък резултата си заслужава. Не се спирайте пред никакви трудности и ще успеете.
01 окт 2020

Хороскоп за Рак

Рак
Времето ви ще минава в работа и делови разговори, с които ще договаряте бъдещите си проекти. Ако не се разсейвате ще си спестите главоболия. Всичко може да мине и по-леко, от вас зависи, като пестите разумно силите си. Други от вас ще се занимават с неща, които ги карат да се чувстват спокойни и удовлетворени.
01 окт 2020

Хороскоп за Лъв

Лъв
Известно напрежение в отношенията ви с околните ще намали активността ви на работното място. Не, че отдавате голямо значение на това, но ще бъдете възпрени по други причини. Помислете дали не допускате грешка в подхода си към служебен проблем, защото тя може да ви струва повече.
01 окт 2020

Хороскоп за Дева

Дева
Днес ще ви се налага да се занимавате с много и различни дела и да сте в непрекъснато движение. В това обаче е стихията ви, затова се справяте блестящо със задълженията си. Колега ще бъде очарован от ваша постъпка, с която значително го улеснявате в работата му. Подходете с разбиране към вълненията на свой близък, дори да не сте съгласни с намеренията, които има.
01 окт 2020

Хороскоп за Везни

Везни
Част от представителите на знака ще прекарат този ден сред приятелско обкръжение, което ще ви даде възможност да се разтоварите от грижите си напоследък. Разработвате идея, в която има бъдеще, но избързвате твърде много и това рискува да я осуети. Отношенията ви с постоянни партньор се стабилизират, скоро ще се радвате на хармонична връзка.
01 окт 2020

Хороскоп за Скорпион

Скорпион
Не пропускате да изтъкнете заслугите си за развитието на обща задача, но днес са възможни недоразумения. Замисляте ходове, които е добре да огледате от всичките им страни, има риск да бъдете отстранени или да ви атакуват от към слабото ви място. Включете се в подготовката на предстоящо мероприятие, в семейството или в службата.
01 окт 2020

Хороскоп за Стрелец

Стрелец
Добре е да оцените подкрепата, която ви се дава, бъдете благодарни на хората и им покажете това. Но не участвайте в собствените им битки, щом това е извън вашите интереси. Стресът може да бъде овладян, ако отделяте повече време за лични занимания, в това число да слушате музика и се наслаждавате на красиви неща.
01 окт 2020

Хороскоп за Козирог

Козирог
Успешен ден за индивидуални изпълнения. Самостоятелната ви дейност ще даде резултати, както в творческата работа, така и в бизнеса. Не се претоварвайте. Щадете сърцето си, а също и крайниците. Много любов витае около вас и с романтичната си наг-ласа ще създадете настроение и радост в околните. Не забравяйте приятелите си.
01 окт 2020

Хороскоп за Водолей

Водолей
Заслугата ви за решаването на общ проблем и ще ви донесе популярност. Умората и грижите ще ви накарат да потърсите по-приятни занимания, с които да разнообразите деня си. Приятелска покана или друга интересна среща ще внесе настроение и подтикне към сближаване с цел печалба.
01 окт 2020

Хороскоп за Риби

Риби
Обърнете внимание на нещата, които имат пряко отношение към вас. Едни от тях са работата, партньорите, любимите ви хора и времето. Добрите отношения в семейството ще ви позволят заедно да планирате идващите дни. Опитайте се да внесете спокойствие там, където то липсва, като се погрижите и за собствените си удоволствия.
01 окт 2020
Последни новини