От х:

Днес в x:

5 °C

Народна музика, хоро и скара за празника на „Болярово”

  Веселие, танци и забавления белязаха празника на хасковския квартал „Болярово”, който тази година бе честван ден по-рано.

  Още от сутринта в квартала имаше оживление. На главната улица бяха разпънати сергии, каравани, надуваеми атракциони, от които се чуваше детски глъч. Наоколо бяха подредени маси и столове, по които бяха насядали боляровци и гости на квартала, вдигайки наздравицi. Междувременно цвърчеше и скара.

  В ранния следобед пък засвири оркестър „Хасково” с ръководител Марин Стоев. Водещата на оркестъра Руми Стоева пожела на гостите здраве и берекет от нейно име и от името на кметския наместник на квартала Митко Митев.

  Днешният празник се организира със съдействието на община Хасково в лицето на кмета Станислав Дечев и спонсори от квартала.

  От 17 часа днес отец Златко ще води църковна служба в местния храм „Свети Харалампий”. За храмовия празник, почитан на 10 февруари, ще има и сутришна служба от 8:30 часа утре.

  Haskovo.net

  Facebook коментари

  Коментари в сайта (5)

  • 1
   Бо
   Боляровец
   40 -4
   14:59, 9 фев 2020
   Живи и здрави.Наздраве.Щастлив е народа.
  • 2
   Сн
   Снежка
   38 0
   15:07, 9 фев 2020
   Все така усмихнати и радостни бъдете.
  • 3
   Ва
   Ванюша
   28 -5
   18:06, 9 фев 2020
   Добре че има и такива празници в Българския календар, та да се "отпуснат" малко хората, от иначе всекидневното ни и еднообразно, ежедневие. Боляровци са широкоскроени хора и заслужават да се веселят. Адмирации за организаторите на празника !
  • 4
   Гю
   Гюро
   22 0
   21:28, 9 фев 2020
   Ама боляровци щяха и без съдействието на община Хасково в лицето на кмета Станислав Дечев да си празнуват, както е било през годините. Който и да е бил кмета, със или без неговото съдействие празникът си се отбелязва подобаващо...
  • 5
   Ма
   Мария
   6 0
   23:45, 9 фев 2020
   Празникът не е ли на 10.02?

  Хороскоп за 26.02.2020

  Хороскоп за Овен

  Овен
  В забързано темпо ще минава деня ви. Използвайте енергията си за да отхвърлите повече работа, имате всички шансове за придобивки от финансов и личен характер. Ще се имате вниманието на човек, когото уважавате, и с когото ви е приятно да сте. Семейството ще ви подкрепи в предстояща надпревара с вяра в победата ви.
  26 фев 2020

  Хороскоп за Телец

  Телец
  Отговорни и в добра кондиция, ще свършите повече от задачите си днес, независимо, че не ви липсва и желание за развлечения. Някои от вас ще открият за себе си своето ново поприще, на което ще посветят енергията си с удоволствие. Денят се свързва и с придобивки, най-вече за дома.
  26 фев 2020

  Хороскоп за Близнаци

  Близнаци
  Подтиквани от свои мисли и планове, ще търсите пътища, чрез които да ускорите развитието на делата си. Всичко е във възможностите ви, поставили сте си реализуеми цели и ще работите за тях. Други от вас ще са изкушени от възможността да се забавляват и няма да се колебаят дълго.
  26 фев 2020

  Хороскоп за Рак

  Рак
  Настроението ви е чудесно днес, а това е един необходим фактор за ползотворната ви работа. Денят ви се развива динамично, а това е добре дошло за вас. Имате реалната възможност да си осигурите сериозни финансови приходи.
  26 фев 2020

  Хороскоп за Лъв

  Лъв
  Работата на повечето от вас днес ще премине в движение, а на някои дори може да им се наложи да пътуват по работа. Нека това обаче не ви притеснява, тъй като ви очаква един наистина ползотворен ден. Срещате различни хора, които оставят у вас чудесни впечатления. Вечерта най-вероятно ще имате нужда от почивка, затова е за препоръчване да си останете у дома.
  26 фев 2020

  Хороскоп за Дева

  Дева
  Не предизвиквайте съдбата, като продължавате да работите без почивка. Подарете си повече време за себе си и споделете с хората, които ви обичат вълненията си. Длъжни сте се съобразите с нуждите си, ако не искате скоро те да се превърнат в основен фактор, с който трябва да се съобразявате.
  26 фев 2020

  Хороскоп за Везни

  Везни
  Оптимистично настроени сте за бъдещето и възможните неблагоприятни новини едва ли ще ви разстроят. Наясно сте със ситуацията и добре разбирате възможностите, които ви се откриват и начините да се възползвате. Единствено прекалената самоувереност може да ви подведе в даден момент, но едва ли ще го допуснете.
  26 фев 2020

  Хороскоп за Скорпион

  Скорпион
  Няма да изпуснете предлагащ ви се шанс, дори това да постави на изпитание упоритостта и отговорностите ви. Няма съмнение, че можете да се справите. В личните си взаимоотношения не бъдете прекалено прями, колкото и да се цени това, рискувате да нараните някого с откровенията си. Бъдете сдържани и дипломатични.
  26 фев 2020

  Хороскоп за Стрелец

  Стрелец
  Не отблъсквайте с лека ръка почитателите си, съвсем скоро може да се окажат много необходими. Перспективни делови ангажименти ще отнемат времето на мнозина от вас. Паричните постъпления от тях ще ви бъдат достатъчни да осъществите отдавна отлагани желания.
  26 фев 2020

  Хороскоп за Козирог

  Козирог
  Днес ще ви се наложи доста да се замислите относно начина, по който ще процедирате за в бъдеще. Изводите, които правите ще ви накарат да промените решително тактиката си на работа. Намерете време за ангажимент, който сте отлагали от доста време. Може би на неочаквано място ще успеете да попаднете да ценна за вас идея.
  26 фев 2020

  Хороскоп за Водолей

  Водолей
  Прегледайте текущите си сметка, сред тях има такива, които не могат да бъдат отлагани. Започнат проект ще продължи да ви занимава и днес. Целите, които си поставяте са реализуеми, но е време да помислите и за допълнително финансиране, предвид големите ви очаквания. Битовите проблеми няма да ви затруднят.
  26 фев 2020

  Хороскоп за Риби

  Риби
  Едно събитие ще ви постави в някаква зависимост от други хора. Това няма да ви се понрави и ще търсите начини да защитите независимостта си. Ще срещнете трудности, но ще ги преодолеете. Ще откриете, че има още какво да ви развълнува извън обсега на интересите ви. Любим човек ще се погрижи за това.
  26 фев 2020
  Последни новини