От х:

Днес в x:

30 вакантни войнишки места в Стара Загора, Хасково и Ямбол

30 са обявените вакантни длъжности във военните формирования на Втора механизирана бригада в градовете Стара Загора, Хасково и Ямбол. Те са за автоматчици, механик-водачи на МТЛБ, мерачи, радиотелефонисти, химик-разузнавачи.

Те са част от обявения конкурс за заемане на 165 войнишки длъжности във военните формирования на Сухопътните войски.

Във военно формирование 28610 – София са обявени 10 вакантни войнишки длъжности за специалисти по комуникационни системи и мрежи, шофьори, радиотелефонисти, топогеодезисти.

Във военните формирования на 61-ва механизирана бригада в Карлово и Казанлък са обявени 50 войнишки длъжности за механик-водачи на БМП, автоматчици, шофьори, радиотелеграфист.

Във военните формирования на Бригадното командване в Благоевград и Враца са обявени 10 войнишки длъжности, във формированията на 4-ти Артилерийски полк в Асеновград и Ямбол също 10. Във военните формирования на 55-и инженерен полк в Белене и Пловдив са обявени 20 войнишки длъжности за сапьори, оператори по унищожаване на невзривени боеприпаси, електротехници и др. В Алпийския полк в Смолян са обявени 10 войнишки длъжности, във военно формирование 42 600 – Мусачево – 8, във военно формирование 24 620 – Свобода – 7.

До 10 март кандидатите, завършили граждански средни или висши училища, трябва да подадат лично писмено заявление за приемане на военна служба до командирите на военните формирования чрез структурите на Централното военно окръжие.

Конкурсът ще се проведе за времето от 7 май до 3 юни и включва изпит по физическа подготовка, тест за проверка на общата култура на кандидатите.

 Haskovo.net

Facebook коментари

Коментари в сайта (2)

  • 1
    Це
    Цецо
    12 -6
    21:51, 4 фев 2020
    Айде юрюш женки дето не ставате за нищо в армията там ще ви оправят,по цял клюки и интриги и същите пари като мъжете.
    • Вя
      Вярно е!
      1 0
      16:31, 8 фев 2020
      Само такава измет се събира там. Мързеливи и некадърни, после защо хората с акъла си бягали в чужбина.
Последни новини