От х:

Днес в x:

БМВ се заби в стълб, пострада 15-годишна

Тийнейджърка пострада при катастрофа Харманли, съобщиха от Областната дирекция на МВР в Хасково.

Инцидентът е станал в 17:50 часа вчера на булевард „България“ с лек автомобил БМВ, шофиран от 23-годишен водач. Младежът се е движел с несъобразена скорост. Загубил е контрол над колата, излязъл е вляво по посоката си на движение и със лявата странична част на колата се е ударил в стълб. От удара е пострадала возещата се при него 15-годишна девойка, която е с натъртвания и охлузвания по лицето. На водача е съставен акт.

Haskovo.net

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта (3)

  • 1
    Ца
    Цанко
    14 -4
    12:13, 30 яну 2020
    В Харманли вероятността да видиш патрул извършващ контролна дейност по улиците на града е почти толкова вероятно,колкото да спечелиш от лотарията!Но пък стане ли обяд гастрономическия часовник завежда всички видове патрулки по дюнери,пицарии ,ресторантчета и капанчета. А пък вечер всеки себеуважаващ се наркоман се чувства длъжен да дефилира поне с 80-90 км/ч по главната улица.Само така можем да покажем ,че сме продали марулите или бостана и тати ни е купил кола.
  • 2
    По
    полицист
    7 -4
    14:01, 30 яну 2020
    Коментарът е заменен с този текст от редакторите заради обидно,расистко или нецензурно съдържание!
    • Еб
      Ебач на полицисти
      5 -2
      08:27, 31 яну 2020
      Когато говориш по такъв начин за някое случайно 15 годишно момиче нямащо вина за нищо от случилото се, показваш що за жалък индивид си и що за жалък живот живееш. Пожелавам го на теб и на децата ти да се случи, да видим тогава дали ще си толкова остроумен.
Последни новини