От х:

Днес в x:

6 °C

Фурор в Хасково: Дамски бутиков хляб за перфектна линия

Изображение 1 от 4

  На вид е малък, но тежи половин килограм и е много енергиен. В опаковка, която следва тенденцията и линията в дамската мода. Той е „буржоазията в хляба“

  Бутиковият хляб „Ladies bread“ с комплимент към дамите, които държат на перфектна си линия, е от три дни в продажба, но направи бум на пазара в Хасково.

  „Ladies bread“ е плод на усилията на екипа на "La Vizzara“. Фирмата има вече две фурни в областния град- в комплекс „Веспрем“ и на бул. България“, до съда.

  „Страхотен подарък от производител с иновативни рецепти“, са първите реакции за Дамския бутиков хляб „Ladies bread“ от дамите, които вече успяха да го пробват.

  „С този продукт влизаме в нова категория. А желанието ни е да спомогнем за изграждането на нова култура на хранене-нещо, на което българинът започна да обръща по-сериозно внимание едва през последните години“, казва собственикът на „Визара България“ ЕООД, производител на хляба -Веселин Илчев.

  Основната цел на екипа на "La Vizzara“ е да наложи модел за здравословен хляб и промяна в схващането, че не е здравословно да се консумира хляб. Напротив, от нашето печиво може да бъде добита енергия, която да е съсредоточена за полезното функциониране на организма, казват от фирмата.

  „В този хляб няма и капчица химични съставки, нито стабилизатори. Искахме да създаде в перфектният продукт в категория „хляб“. Дамският хляб е сертифициран за състава си в лаборатория "Писанец" – Пловдив, която е една от най-престижните. Затова смело мога да нарека този хляб, който е с изключително ниско съдържание на глутен, с билки и краве масло перфектен“, коментира Веселин Илчев.

  Производителят е категоричен, че компромис в качеството няма да има и занапред. Именно затова и хлябът е за ценители. „Той е за тези, които държат на себе си и искат да са сити и в същото време да изглеждат добре. И ако на някого му се струва твърде претенциозно, че наричаме „Ladies bread“ „бутиков хляб“, бих отговорил: Не е пресилено. И това е така, защото при производството му влагаме продукти от високо качество и всеки един от тях се проверява преди добавянето му индивидуално от майсторите. Естествено, че условно го нарекохме дамски, хлябът е полезен за всички-както за жените, така и за мъжете и децата. Но заради съставките му адресирахме лейбъла специално към онези жени, които искат да имат добър външен вид. А с този хляб няма нужда да се отказват и препечената филийка-едно от сутрешните удоволствия за всеки.“, казват от „Визара България“ .

  Технолозите във фурните от веригата вече подготвят изненада и за силните половинки, която ще е на пазара до дни. Разработката им на „Бутиков хляб за мъже“ ще е със съдържание на течен протеин- подходящ за спортуващите, които се стремят да поддържат добра форма с добра и здравословна храна.

  Хороскоп за 28.02.2020

  Хороскоп за Овен

  Овен
  Работата ви днес ще бъде доста разнообразна, затова със сигурност няма да скучаете нито за миг. Доверете се на вътрешния си глас при взимането на важни решения. Колегите ви подкрепят, а и вие спокойно можете да се доверите на съветите, които ви дават. Имате възможността да стабилизирате отношенията си с човек от обкръжението си, на когото особено държите.
  28 фев 2020

  Хороскоп за Телец

  Телец
  Ясните ви цели водят до точни и практични действия, изчистени от всякаква суета и губене на внимание. Силни сте, когато сте спокойни, въпреки, че и в хаоса не губите присъствие на духа си. Работни промени, с които трябва да се съобразите. Не съжалявайте за развитието на професионален въпрос, скоро ще откриете, че нищо не е загубено.
  28 фев 2020

  Хороскоп за Близнаци

  Близнаци
  Ще останете доволни от търговските си занимания. Ще ви се отдаде да направите сполучливи споразумения и сделки. За пътувания и лични промени сте особено настроени. Кроите планове, които с лекота ще осъществите. Неомъжените ще срещнат своят чакан партньор. Ще вложите много хъс, отстоявайки своите позиции, което ще се хареса на тези, които разчитат на вас.
  28 фев 2020

  Хороскоп за Рак

  Рак
  Днес имате много добри възможности и перспективи за намиране на нова работа, а за някои дори в чужбина. За бизнеса денят е обещаващ, но не всичко ще зависи от личното желание и усилия. Здравословен проблем ще отшуми. Притесненията ви в тази насока ще се окажат напълно неоснователни. Повече внимание към партньора.
  28 фев 2020

  Хороскоп за Лъв

  Лъв
  Решени сте да промените онези неща в живота си, които ви пречат да се чувствате пълноценни, като хора и професионалисти. На първо време ще започнете от обкръжението си и това ще бъде и първата ви грешка. Потърсете вината за неудовлетворението си във вътре в себе си, има какво да направите, за да изчистите съзнанието си от натоварващите ви мисли.
  28 фев 2020

  Хороскоп за Дева

  Дева
  Промяната на обстановката около вас ще ви тласне към размисъл и съпоставяне на вече известни факти. Настроението ви често ще се мени, но в края на деня ще имате повече желание за развлечения. Приятелските ви отношения с хората от обкръжението ви правят по-добри и успешни в начинанията.
  28 фев 2020

  Хороскоп за Везни

  Везни
  Развитието на професионален проблем ще добие друга насока след получено известие днес. Не реагирайте импулсивно, бъдете разсъдливи и последователни. Ще получите възможност за изява на потенциала си и трябва да покажете активност. Възползвайте се и ще спечелите както пари, така и слава.
  28 фев 2020

  Хороскоп за Скорпион

  Скорпион
  Обединете усилията си с ваши съмишленици за реализация на професионалните си планове. Проявете отстъпчивост, ако се наложи, но не правете компромиси с принципите си. Увереността и желанието, които личат от действията ви привличат подкрепата на околните.
  28 фев 2020

  Хороскоп за Стрелец

  Стрелец
  Ако сте гъвкави в преговорите и умерени в претенциите си, без да искате всичко веднага и на всяка цена, ще постигнете победите си. Общуванията в деловата сфера ще се отразят положително и на личния ви живот. С доброто си настроение и навременни действия ще направите и други щастливи.
  28 фев 2020

  Хороскоп за Козирог

  Козирог
  Предстоят ви много задачи, коя от коя по-спешна и неотложна. Не се изкушавайте да поемате и чужди ангажименти, въпреки популярността, която биха ви донесли. Рискувате да потънете в тях. Оставете си време и за себе си. Вечерта ви очаква хубаво настроение за танци и развлечения с колегите.
  28 фев 2020

  Хороскоп за Водолей

  Водолей
  Ще се потрудите повече, но в крайна сметка ще постигнете желаното. Делово споразумение ще подобри позициите ви на работното място, а също и финансите ви. Ще защитите интересите и успокоите душата си. Ангажиментите ви няма да се отразят понижаващо на настроението ви, свикнали сте на натоварване.
  28 фев 2020

  Хороскоп за Риби

  Риби
  С предимство в програмата ви ще са деловите срещи днес. От тях очаквате да постигнете договорености и приключване на търговска сделка. Заложете на умереността в думите и реакциите си. В противен случай рискувате да загубите добрите си позиции, което не е целта ви. Стремежът ви към промени ще наруши спокойствието на дома ви, но перспективите са обещаващи.
  28 фев 2020
  Последни новини