От х:

Днес в x:

4 °C

РИОСВ: ДГС Хасково да разчисти гумите в бившето военно поделение край Конуш

Държавното горско стопанство в Хасково трябва да почисти излезлите от употреба автомобилни гуми, изхвърлени в бившето военно поделение край хасковското село Конуш. Това съобщиха от Регионалната инспекция по околна среда и водите в Хасково, откъдето са направили проверка на място на 13 януари 2020 г. съвместно с представител на община Хасково, след сигнал на Haskovo.net.

При проверката е установено, че на територията на бившето военно поделение край в гориста местност са изхвърлени излезли от употреба гуми, разположени в две полуразрушени сгради, както и в откритото пространство между тях.

След проверката на място е направена справка в община Хасково, където от КАИС на Агенцията по ГКК е установено, че замърсеният терен е собственост на ТП "ДГС Хасково", като лице в чието владение се намират отпадъците. Ведомството трябва да организира събиране на натрупаните гуми, след което да се предадат за последващо третиране в лицензирана фирма.

Срокът за разчистване на терена е 2 месеца, след който РИОСВ ще извърши последващ контрол, съобщиха от екоинспекцията.

Haskovo.net

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта (9)

 • 1
  Ня
  Няма по тъпи Хора от Гяурите
  2 -13
  14:55, 19 яну 2020
  Коментарът е скрит заради голям брой отрицателни гласове. За да видите коментара натиснете тук
  • Ам
   Американски ХуйГолям
   3 -8
   14:57, 19 яну 2020
   https://www.youtube.com/watch?v=p7yvTXSayzU ... Мо... Виж коментара
  • 00
   00000
   1 -7
   14:59, 19 яну 2020
   https://www.youtube.com/watch?v=VspXR8_3k_k ето ка... Виж коментара
  • Ха
   Хаковлия
   4 -1
   08:47, 20 яну 2020
   Ей предател, стой си в тъпата америка ,и престани да ни даваш акъл
   Всички предатели сте за бесене с главата надолу.
   Спри да обиждаш българите , че ще дам някой лев, и ще те намеря.
   Майка ти няма да те познае после.
  • Ле
   леле леле леле що за народ
   3 0
   10:59, 20 яну 2020
   Всяка седмица пътувам между Димитровград и Симеоновград. Пътя го правиха наново почти две години. Точно с подобна гумена основа но от скъпо направени гумени "касети". Като гледам що минуси са наблъскани и се отчайвам. С подобен народ БЪЛГАРИЯ НИКОГА НЯМА ДА СЕ ОПРАВИ.
  • Викаш ми предател ,
   понеже не съм станал обратен като теб
   и не искам да ме онождат мутрите и бейовете всеки ден :))
 • 2
  Го
  Горски еколог
  8 0
  06:13, 20 яну 2020
  А гумаджииниците никой няма да търси.РИОСВ нали те дават разрешения за отпадъците те къде са гледали или само черни щъркели и бели лястовици им се привиждат.И сега какво пак Масларски ще изяде боя .Ами кварталния полицай и горския вижте им гумите кой им ги е сменял.
  • Kj
   kjhgds
   5 0
   08:37, 20 яну 2020
   Само да поясня : Масларов не е шеф на Държавното горско стопанство - Хасково , а на Общинското лесничейство.
 • 3
  Ри
  РИОСВ
  5 0
  11:05, 20 яну 2020
  А шефа на РИОСВ до сто години ли ще бозае от тази сладка нянка?

Хороскоп за 03.12.2020

Хороскоп за Овен

Овен
С отговорно отношение към делата си ще пристъпите към изпълнението им. Добрата ви организация е гаранция за свършена в срок работа и още нещо. Благодарение на изградения си авторитет ще защитите позициите си по наболели въпроси, както на работното място, така и в държавното управление.
03 дек 2020

Хороскоп за Телец

Телец
Този ден се характеризира с личен напредък и възможности за удовлетворяване на определени изисквания на работното място. Ще преодолеете нещо, което ви е пречило да се развивате пълноценно. Не подценявайте помощта, която могат да ви окажат близките ви и особено сърдечния партньор. Притеснявате се излишно относно проблемите на ваш роднина, всичко ще е наред.
03 дек 2020

Хороскоп за Близнаци

Близнаци
Приключване на започнат проект ще ви натовари със срокове и допълнителни изисквания. Запазете спокойствие и не си го изкарвайте на сътрудниците или роднините. Занимаващите се с бизнес ще получат предимство. Съвместните действия с конкуренти, ако не ви донесат пари, то поне ще се запознаете с нивото на работата им.
03 дек 2020

Хороскоп за Рак

Рак
Днес ще постигнете значителни успехи в деловата сфера. Използвате максимално откритите шансове, което ви дава значителни финансови постъпления. Изненадайте вашия любим човек с приятен жест вечерта.
03 дек 2020

Хороскоп за Лъв

Лъв
От позицията на по-силния ще следите поведението на приближените си, давайки съвети и препоръки. Запазете добрия тон и не пропускайте да насърчите активността им, това ще се оцени. Затруднения от технически характер ще възпрепятстват започната задача, но с нечия добронамерена помощ ще се справите.
03 дек 2020

Хороскоп за Дева

Дева
Професионалистите не позволяват на емоциите да диктуват поведението им. Ако считате себе си за такива трябва да се освободите от всичко, което пречи на трезвата ви преценка за нещата. Помислете добре върху възможностите си и в случай, че не ги преценявате, като добри, променете тактиката. Вярвайте в себе си, работата ви скоро ще даде резултат.
03 дек 2020

Хороскоп за Везни

Везни
Освободете се от напрежението и мислете за по-приятни неща. Домашните ангажименти ще ви подтикнат към преосмисляне на приоритетите ви, върху какво да съсредоточите вниманието си през следващите дни. Има неща, които не търпят отлагане, зимата чука на вратата. Отвърнете на доброто с добро.
03 дек 2020

Хороскоп за Скорпион

Скорпион
Работата ви днес ще е напрегната и ще е свързана с много хора и ангажименти. Въпреки всичко запазете спокойствие и бъдете сигурни, че ще успеете да осъществите голяма част от плановете си за деня. Възможно е да ви се наложи да изоставите нещо ненадеждно. Част от вас имат шанса да започнат нова сърдечна връзка и това обяснява прекалената ви емоционалност.
03 дек 2020

Хороскоп за Стрелец

Стрелец
С подходящи аргументи ще убедите някого да се включи в изпълнение на ваша задача. Организацията и ефективността на работното място налагат промени, които могат да ви противопоставят с колегите. Не прибързвайте с оценките, има по-елегантни начини за справяне със ситуацията, бъдете дипломатични.
03 дек 2020

Хороскоп за Козирог

Козирог
Бързо се ориентирате в нова и сложна ситуация, в която сте изпаднали. Мнозина на ваше място биха се отчаяли, но вие веднага намирате няколко варианта за изход. Благоприятна в случая е и позицията, в която се намирате.
03 дек 2020

Хороскоп за Водолей

Водолей
Ще ви спори в общи задачи и работа в екип. Бъдете отворени за нововъведения и партньорски компромиси, каквото и да ви струва това. Нуждаете се от почивка, да се успокоите и забавлявате. Обграждайте се с хора, които ви зареждат с творчески идеи и ви обогатяват душевно.
03 дек 2020

Хороскоп за Риби

Риби
Работата ви днес ще върви по обичайния начин. Имате възможност да осъществите намеренията си, но ще ви е необходимо търпение. Контактите ви с влиятелни личности могат да ви отворят много врати, но от вас зависи как ще използвате предоставените ви шансове. В интимен план ще се чувствате обградени с любов и сигурност, което ви зарежда с нови сили.
03 дек 2020
Последни новини