От х:

Днес в x:

2 °C

РИОСВ: ДГС Хасково да разчисти гумите в бившето военно поделение край Конуш

Държавното горско стопанство в Хасково трябва да почисти излезлите от употреба автомобилни гуми, изхвърлени в бившето военно поделение край хасковското село Конуш. Това съобщиха от Регионалната инспекция по околна среда и водите в Хасково, откъдето са направили проверка на място на 13 януари 2020 г. съвместно с представител на община Хасково, след сигнал на Haskovo.net.

При проверката е установено, че на територията на бившето военно поделение край в гориста местност са изхвърлени излезли от употреба гуми, разположени в две полуразрушени сгради, както и в откритото пространство между тях.

След проверката на място е направена справка в община Хасково, където от КАИС на Агенцията по ГКК е установено, че замърсеният терен е собственост на ТП "ДГС Хасково", като лице в чието владение се намират отпадъците. Ведомството трябва да организира събиране на натрупаните гуми, след което да се предадат за последващо третиране в лицензирана фирма.

Срокът за разчистване на терена е 2 месеца, след който РИОСВ ще извърши последващ контрол, съобщиха от екоинспекцията.

Haskovo.net

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта (9)

 • 1
  Ня
  Няма по тъпи Хора от Гяурите
  2 -13
  14:55, 19 яну 2020
  Коментарът е скрит заради голям брой отрицателни гласове. За да видите коментара натиснете тук
  • Ам
   Американски ХуйГолям
   3 -8
   14:57, 19 яну 2020
   https://www.youtube.com/watch?v=p7yvTXSayzU ... Мо... Виж коментара
  • 00
   00000
   1 -7
   14:59, 19 яну 2020
   https://www.youtube.com/watch?v=VspXR8_3k_k ето ка... Виж коментара
  • Ха
   Хаковлия
   4 -1
   08:47, 20 яну 2020
   Ей предател, стой си в тъпата америка ,и престани да ни даваш акъл
   Всички предатели сте за бесене с главата надолу.
   Спри да обиждаш българите , че ще дам някой лев, и ще те намеря.
   Майка ти няма да те познае после.
  • Ле
   леле леле леле що за народ
   3 0
   10:59, 20 яну 2020
   Всяка седмица пътувам между Димитровград и Симеоновград. Пътя го правиха наново почти две години. Точно с подобна гумена основа но от скъпо направени гумени "касети". Като гледам що минуси са наблъскани и се отчайвам. С подобен народ БЪЛГАРИЯ НИКОГА НЯМА ДА СЕ ОПРАВИ.
  • Викаш ми предател ,
   понеже не съм станал обратен като теб
   и не искам да ме онождат мутрите и бейовете всеки ден :))
 • 2
  Го
  Горски еколог
  8 0
  06:13, 20 яну 2020
  А гумаджииниците никой няма да търси.РИОСВ нали те дават разрешения за отпадъците те къде са гледали или само черни щъркели и бели лястовици им се привиждат.И сега какво пак Масларски ще изяде боя .Ами кварталния полицай и горския вижте им гумите кой им ги е сменял.
  • Kj
   kjhgds
   5 0
   08:37, 20 яну 2020
   Само да поясня : Масларов не е шеф на Държавното горско стопанство - Хасково , а на Общинското лесничейство.
 • 3
  Ри
  РИОСВ
  5 0
  11:05, 20 яну 2020
  А шефа на РИОСВ до сто години ли ще бозае от тази сладка нянка?

Хороскоп за 03.03.2021

Хороскоп за Овен

Овен
Денят е силен за начинания, в които влагате творчество и желание за напредък. Ще се толерират градивни действия, насочени към семейството, другите и бъдещето. Обществената ви ангажираност също ще дава резултати, така че бъдете активни. Грижите за здравето ще имат видим ефект.
03 мар 2021

Хороскоп за Телец

Телец
Очаква ви ползотворен ден, имате всички шансове да изпълните онова, което сте планирали. Имате известни колебания, но с подреждането на делата ви те ще отпаднат. Опитайте се да не пренебрегвате чувствата и желания на вашия партньор.
03 мар 2021

Хороскоп за Близнаци

Близнаци
Енергични и с желание, ще пристъпите към задачите си и ще ги приключите в срок. Интелигентното ви присъствие ще благоприятства атмосферата на работното място, нещо, за което ще получите похвала от шефа. До себе си имате някой, който заслужава повече внимание и това го разбирате много добре. Не проигравайте шансовете си там.
03 мар 2021

Хороскоп за Рак

Рак
Рак:Новости в личния ви живот и ярка делова изява.Щастието е на ваша страна .и макар,че не сте хазартен тип-може да рискувате.Заложете на 5.Успех.
03 мар 2021

Хороскоп за Лъв

Лъв
Всичко, продиктувано от разума днес ще ви носи удовлетворение. Близките ще споделят част от грижите ви и това ще увеличи шансовете ви. Имате предостатъчно време за да анализирате създалата се обстановка и да направите правилния избор. Изберете най-перспективната възможност.
03 мар 2021

Хороскоп за Дева

Дева
Наясно сте с нещата, с които ви предстои да се занимавате. Бързо ще се освободите от съмненията си и ще напреднете, отхвърляйки голям обем работа. Настроението ви ще се повиши от добра новина, свързана с бизнес, семейство, пътуване. Познати ще ви направят изгодно предложение за съвместно начинание.
03 мар 2021

Хороскоп за Везни

Везни
Сред близките си ще можете да се отпуснете и разтоварите. Доброто ви финансово състояние за момента ви прави по-спокойни и уверени за близкото бъдеще. В дългосрочен план ще имате възможности за изяви, с които ще постигнете повече стабилност. Не се притеснявайте. Избягвайте да давате пари на заем.
03 мар 2021

Хороскоп за Скорпион

Скорпион
Най-добре ще е днес да бъдете у дома, в противен случай ви очакват изненади. За някои от вас денят ще бъде свързан и с доста работа. Не я отлагайте. Отхвърлете колкото се може повече от нея. Интелектуалните занимания ще се окажат ползотворни за вас днес.
03 мар 2021

Хороскоп за Стрелец

Стрелец
Започващите промени ще ви се отразят позитивно, въпреки, че в началото може да изживеете притеснения. Ще утвърдите постигнатото и ще продължите да се развивате в много посоки. Постоянството ви е гаранция за успех и носи желаните резултати. Има от какво да сте доволни.
03 мар 2021

Хороскоп за Козирог

Козирог
Похвално е желанието ви да сте полезни на хората, с които работите и на такова внимание ще се радвате и вие. Ще бъдете очаровани от някой, с когото ще станете по-близки и ще търсите общи пътища за изява. Успешни ще бъдат пътуванията ви, ако вземете под внимание всички подробност.
03 мар 2021

Хороскоп за Водолей

Водолей
Проявете уважението си към отсрещната страна и вежливо изслушайте доводите им за едно или друго тяхно решение. Това ще привлече към вас благоразположението им, от което ще се възползвате на по-късен етап. Присъствието на човека, за когото мислите често ще ви донесе приятни вълнения.
03 мар 2021

Хороскоп за Риби

Риби
Определете приоритетите си и работете върху тях, не се разсейвайте. Впечатлявате с бързата си мисъл и аналитичните си способности. Ще имате успех с всичко, което днес бъде обект на вниманието ви. В личен план ще имате среща и тя ще сложи началото на ново сътрудничество. Не пренебрегвайте личните си предпочитания.
03 мар 2021
Последни новини