От х:

Днес в x:

20 °C

РИОСВ: ДГС Хасково да разчисти гумите в бившето военно поделение край Конуш

Държавното горско стопанство в Хасково трябва да почисти излезлите от употреба автомобилни гуми, изхвърлени в бившето военно поделение край хасковското село Конуш. Това съобщиха от Регионалната инспекция по околна среда и водите в Хасково, откъдето са направили проверка на място на 13 януари 2020 г. съвместно с представител на община Хасково, след сигнал на Haskovo.net.

При проверката е установено, че на територията на бившето военно поделение край в гориста местност са изхвърлени излезли от употреба гуми, разположени в две полуразрушени сгради, както и в откритото пространство между тях.

След проверката на място е направена справка в община Хасково, където от КАИС на Агенцията по ГКК е установено, че замърсеният терен е собственост на ТП "ДГС Хасково", като лице в чието владение се намират отпадъците. Ведомството трябва да организира събиране на натрупаните гуми, след което да се предадат за последващо третиране в лицензирана фирма.

Срокът за разчистване на терена е 2 месеца, след който РИОСВ ще извърши последващ контрол, съобщиха от екоинспекцията.

Haskovo.net

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта (9)

 • 1
  Ня
  Няма по тъпи Хора от Гяурите
  2 -13
  14:55, 19 яну 2020
  Коментарът е скрит заради голям брой отрицателни гласове. За да видите коментара натиснете тук
  • Ам
   Американски ХуйГолям
   3 -8
   14:57, 19 яну 2020
   https://www.youtube.com/watch?v=p7yvTXSayzU ... Мо... Виж коментара
  • 00
   00000
   1 -7
   14:59, 19 яну 2020
   https://www.youtube.com/watch?v=VspXR8_3k_k ето ка... Виж коментара
  • Ха
   Хаковлия
   4 -1
   08:47, 20 яну 2020
   Ей предател, стой си в тъпата америка ,и престани да ни даваш акъл
   Всички предатели сте за бесене с главата надолу.
   Спри да обиждаш българите , че ще дам някой лев, и ще те намеря.
   Майка ти няма да те познае после.
  • Ле
   леле леле леле що за народ
   3 0
   10:59, 20 яну 2020
   Всяка седмица пътувам между Димитровград и Симеоновград. Пътя го правиха наново почти две години. Точно с подобна гумена основа но от скъпо направени гумени "касети". Като гледам що минуси са наблъскани и се отчайвам. С подобен народ БЪЛГАРИЯ НИКОГА НЯМА ДА СЕ ОПРАВИ.
  • Викаш ми предател ,
   понеже не съм станал обратен като теб
   и не искам да ме онождат мутрите и бейовете всеки ден :))
 • 2
  Го
  Горски еколог
  8 0
  06:13, 20 яну 2020
  А гумаджииниците никой няма да търси.РИОСВ нали те дават разрешения за отпадъците те къде са гледали или само черни щъркели и бели лястовици им се привиждат.И сега какво пак Масларски ще изяде боя .Ами кварталния полицай и горския вижте им гумите кой им ги е сменял.
  • Kj
   kjhgds
   5 0
   08:37, 20 яну 2020
   Само да поясня : Масларов не е шеф на Държавното горско стопанство - Хасково , а на Общинското лесничейство.
 • 3
  Ри
  РИОСВ
  5 0
  11:05, 20 яну 2020
  А шефа на РИОСВ до сто години ли ще бозае от тази сладка нянка?

Хороскоп за 10.07.2020

Хороскоп за Овен

Овен
Обмислете детайлно всяка причина която поражда конфликти между вас и околните. Направете промяна, колкото и малка да е тя. Звездите ви закрилят: късмета е с вас затова не пропускайте шансовете си. Не хабете жизнеността и енергията си, като се поддадете на нерви и сприхави изблици. Най-малкото, защото ще се отрази на самочувствието и здравето ви. Ще копнеете за развитие и промяна - ами направете я.
10 юли 2020

Хороскоп за Телец

Телец
Доколкото ви се отдава да влияете на събитията го правете, мислейки и за другите. Изразходвайте разумно енергията си, за да сте в добра кондиция през целия ден. Известие от чуждестранни партньори ще ви подтикне към активност в посока общ бизнес или други важни дела. Проявете разбиране към изявите на партньора си, не изтъквайте непременно слабите му места.
10 юли 2020

Хороскоп за Близнаци

Близнаци
Вашите способности привличат вниманието на хора, от които зависи понататъшното ви професионално издигане. Тепърва ви очакват големи успехи, затова се пригответе да ги посрещнете подобаващо. Необвързаните Близнаци имат шанса да срещнат подходящ човек.
10 юли 2020

Хороскоп за Рак

Рак
Сполука очаква онези от вас, които се занимават със собствен бизнес. С присъщия си усет улавяте развитието на събитията и това много ви помага при конкретните ви действия. Отделете време и за вашия любим човек. Правете нещата така, щото да са доволни всички около вас, а не само един. Периода носи повече емоционален заряд.
10 юли 2020

Хороскоп за Лъв

Лъв
Работата ви днес ще се увеличи, но ще се справите, само не се преуморявайте. Изразходвате много енергия и често за незначителни неща. Пестете силите си, може да се отрази на здравето ви. Делова среща ще ви накара да потърсите и друг път за професионална реализация. Ще се поздравите с успех.
10 юли 2020

Хороскоп за Дева

Дева
Откривате нов стимул за себе си и незабавно се заемате за работа. Днес сте особено енергични и имате шанса да свършите доста неща, които отдавна ви тежат. Някои от вас ще срещнат привлекателна личност и може да се впуснат в нова връзка. Може би възлагате прекалено големи надежди на предстоящо събитие. Не бъдете прекалено самокритични.
10 юли 2020

Хороскоп за Везни

Везни
Предвиждате повече задачи за днес, но не разполагате с всичкото време за тях. С прагматичен подход ще свършите повече работа, а притесненията няма да са ви от полза. Други ще се възползват от съветите ви и ще напреднат в нещо, което можеше да бъде и ваше. Внесете повече красота в живота си, като направите нещо специално за себе си или близките ви.
10 юли 2020

Хороскоп за Скорпион

Скорпион
Реализацията на конкретна задача ще ви струва днес повече сили, но ще се справите. Решени сте да обновите офиса, дома или вилата и ще вложите дос?%
10 юли 2020

Хороскоп за Стрелец

Стрелец
Не е изключено днес да получите примамливо предложение, което силно ще ви заинтригува. Помислете внимателно и не действайте докато не сте напълно сигурни в решението си. Имате предостатъчно време. Много важно е да направите необходимите предварителни проучвания. Вашият любим човек ви подготвя приятна изненада.
10 юли 2020

Хороскоп за Козирог

Козирог
Гъвкавото ви поведение ще ви помогне да наложите идеите си. Ще следвате целите си с цената на всичко, решени сте да постигнете максималното. Помислете какво кому дължите и го направете, за да отворите пътя си към успеха. Необвързаните ще изживеят нови вълнения, които ще ускорят решението им за трайна връзка.
10 юли 2020

Хороскоп за Водолей

Водолей
Вярвайте повече в себе си. Не унивайте, ако временни неудачи пречат на работата ви. Снабдете се с търпение и скоро ще имате онова, което желаете. Това се отнася до всички сфери на живота ви - професионална, лична, емоционална, духовна. Трудът ви ще бъде възнаграден.
10 юли 2020

Хороскоп за Риби

Риби
Мечтите ви са на път да се случат. Финансови приходи и любовни вълнения ще ви накарат да полетите.Проблеми, касаещи бъдещите ви планове, са на път да се решат. Уверени в себе си ще направите деня си по-хубав. С енергията си ще обгърнете и други, трасирайки пътя на доброто.
10 юли 2020
Последни новини