От х:

Днес в x:

29 °C

Бюджетът на Хасково пред обществеността на 16 януари

Основната финансова рамка, с която община Хасково ще разполага през настоящата година, ще бъде представена официално идната седмица.

Общественото обсъждане е насрочено за 16-ти януари от 17.30 часа. На него могат да присъстват всички заинтересовани граждани, безнес формации, неправителствени организации, граждански сдружения и всички, които искат да дадат мнения, становища и предложения по проекта за разпределението на бюджета.

Проектобюджетът на община Хасково, който предлагат от кметската администрация  за 2020 г. е 77 825 672 лева. Средствата за дейности, делегирани през държавата, който са заложени, са 47 млн. лева и са повече от предходната година.

Финансовата рамка за тази година на общината като цяло е по-висока. През 2019 година Хасково разполагаше с бюджет от около 75,4 млн. лева. В бюджетът миналата година бяха увеличени парите за спорт и култура.

Настоящото общественото обсъждане беше обявено на официално на страницата на местната администрация в интеренет в срока според Закона за публичните финанси и Наредбата за условията и реда за съставяне на тригодишна бюджетна прогноза за местните дейности.

 Haskovo.net

Facebook коментари

Коментари в сайта (4)

 • 1
  Ма
  малкия мавър
  11 -1
  13:30, 8 яну 2020
  Благодари на Партията ни, любимата,че мисли мъничко за вас.Желаем ви го ние тримата- Тенчо ,Гаргата и ...аз.
  • Затова цъфтите ...
   1934
   Хасковска Област 268 000 население
   2019
   Хасковска Област 230 000 население
   (Уикипедия)
 • 2
  Че
  Червения Врат
  3 0
  07:05, 9 яну 2020
  Предлагам в бюджета да се предвидят средства за обединение на Тоалетните в Градския Съвет
  .....
  Защо трябва да има Мъжки и Женски Тоалетни ,
  когато в Съвета всички са или Роднини
  или са любовници на Форукомци , Джолана и Банкянската мутра ?
 • 3
  Ра
  Рапон
  4 0
  09:03, 9 яну 2020
  600 000 лв ще ни струва годишната издръжка на съветниците, два пъти повече от парите за култура….та са сетих за един виц: две студентки, гражданки си хванали две момчета за гаджета-от село. отишли им на гости, ядене пиене и…., на сутринта чакат влака и едната ухилена пита другата: ко праихте снощи ма? а тя: остаи са, кара ма цяла нощ да му го лапам! що така? ми толко му й културата! …. та и наща култура е толко!

Хороскоп за 04.08.2020

Хороскоп за Овен

Овен
Промените около вас могат да ви създадат напрежение и да станете по-малко решителни. Не се притеснявайте, с помощта на колеги и приятели бързо ще се справите с възникващите проблеми и ще продължите напред. Новости от интимен характер ще зарадват някои от вас. Финансови придобивки.
04 авг 2020

Хороскоп за Телец

Телец
Днес сте в обичайното си енергично състояние и не пестите усилията си в нито една част от работата си. Стараете се всичко, с което се заемете да бъде свършено по най-добрия начин и наистина ще успеете да го постигнете. Имате интересни идеи относно нововъведенията на работното си място, но най-добре ще е да ги обсъдите подробно с хората, с които работите.
04 авг 2020

Хороскоп за Близнаци

Близнаци
Анализирайки обстоятелствата около вас, ще откриете решение на проблемите си. Изискват се навременни действия, за да подобрите условията на работа и живот, както и отношенията си с партньора. Не чакайте друг да прояви активност, вместо вас. Вземете се в ръце и действайте.
04 авг 2020

Хороскоп за Рак

Рак
Разпределете времето си така, че да ви стигне и за работата, която имате, и за общуване с близки хора. Ще получите ценна информация, които до голяма степен ще улеснят задачите ви и ще ви направи водещи в проекта ви, стига да не я пренебрегнете. Доверието ви е оценено и се връща многократно.
04 авг 2020

Хороскоп за Лъв

Лъв
Радвате се на разбирателство навсякъде около вас днес, което ви дава възможност да изпълните намеренията, които имате без да ви пречат излишно. Съобразявате се с желанието на свой близък, въпреки че това не е влизало в плановете ви за днес. Опитайте се на си починете вечерта, ще се получи добре ако организирате нещо съвместно със свои приятели.
04 авг 2020

Хороскоп за Дева

Дева
Без да стоите в нечия сянка ще покажете истинските си възможности днес. Успешно ще се включите в благотворителна акция и без да изтъквате заслугите си, ще работите в името на хуманността. Ако оцените това, което имате ще се чувствате щастливи. И е така, постиженията ви са безспорни, но предстои да извървите още.
04 авг 2020

Хороскоп за Везни

Везни
На работното място ще навлизат нови тенденции. Това ще ви накара да потърсите и нови източници на информация и пътищата за реализацията им. Посоката на мислите ви ще се пренесе и в личният ви живот и с нов подход ще създавате връзки, и ще влизате в обвързващи ви договорености. Събитията ще се развиват ускорено, но не се плашете. Имате достатъчно прозорлив поглед и ще съумеете да направите най-доброто, на което сте способни.
04 авг 2020

Хороскоп за Скорпион

Скорпион
Изпълнени сте с добри намерения да приключите делова задача и това допълнително ще ви мотивира да й се посветите и днес. Ще си осигурите нужните ви средства и ще планирате почивката си. Харесвани неща ще станат ваши и ще повишат настроението ви, давайки простор и на щедростта ви към други хора.
04 авг 2020

Хороскоп за Стрелец

Стрелец
Ще научите факти, които ще променят отношението ви към колеги или делови партньори и това ще ви подтикне към самостоятелни действия. Старателно си вършете работата и не се взирайте в несъвършенствата на другите, за да не загубите от силата си. По-малко забележки и критики, от тях няма да станете по-доволни, напротив.
04 авг 2020

Хороскоп за Козирог

Козирог
Бъдете предпазливи при контактите си с търговци и при каквото и да е боравене с пари. Вероятността днес да се опитат да ви измамят със значителна сума е доста голяма. Привлекателна за вас личност от противоположния пол откликва на опитите ви за сближаване. На верен път сте и съвсем скоро ще се радвате на пълен успех в тази насока.
04 авг 2020

Хороскоп за Водолей

Водолей
С хората, които споделят идеите ви ще реализирате поредния си проект, постигайки най-доброто до тук. Успехът ви ще се отрази на финансите и самочувствието, както и на взаимоотношенията ви с околния свят. Други ще се посветят на любими неща, в които влагат сърцето си.
04 авг 2020

Хороскоп за Риби

Риби
Ще можете да свършите планираната си за днес работа. Нямате причини за притеснения и успешно ще се реализирате. Околните ще ви търсят за съвет и емоционална подкрепа. В личен план ще трябва да положите повече усилия, ако желаете да запазите интереса, на някой към вас.
04 авг 2020
Последни новини