От х:

Днес в x:

Бюджетът на Хасково пред обществеността на 16 януари

Основната финансова рамка, с която община Хасково ще разполага през настоящата година, ще бъде представена официално идната седмица.

Общественото обсъждане е насрочено за 16-ти януари от 17.30 часа. На него могат да присъстват всички заинтересовани граждани, безнес формации, неправителствени организации, граждански сдружения и всички, които искат да дадат мнения, становища и предложения по проекта за разпределението на бюджета.

Проектобюджетът на община Хасково, който предлагат от кметската администрация  за 2020 г. е 77 825 672 лева. Средствата за дейности, делегирани през държавата, който са заложени, са 47 млн. лева и са повече от предходната година.

Финансовата рамка за тази година на общината като цяло е по-висока. През 2019 година Хасково разполагаше с бюджет от около 75,4 млн. лева. В бюджетът миналата година бяха увеличени парите за спорт и култура.

Настоящото общественото обсъждане беше обявено на официално на страницата на местната администрация в интеренет в срока според Закона за публичните финанси и Наредбата за условията и реда за съставяне на тригодишна бюджетна прогноза за местните дейности.

 Haskovo.net

Facebook коментари

Коментари в сайта (4)

 • 1
  Ма
  малкия мавър
  11 -1
  13:30, 8 яну 2020
  Благодари на Партията ни, любимата,че мисли мъничко за вас.Желаем ви го ние тримата- Тенчо ,Гаргата и ...аз.
  • Затова цъфтите ...
   1934
   Хасковска Област 268 000 население
   2019
   Хасковска Област 230 000 население
   (Уикипедия)
 • 2
  Че
  Червения Врат
  3 0
  07:05, 9 яну 2020
  Предлагам в бюджета да се предвидят средства за обединение на Тоалетните в Градския Съвет
  .....
  Защо трябва да има Мъжки и Женски Тоалетни ,
  когато в Съвета всички са или Роднини
  или са любовници на Форукомци , Джолана и Банкянската мутра ?
 • 3
  Ра
  Рапон
  4 0
  09:03, 9 яну 2020
  600 000 лв ще ни струва годишната издръжка на съветниците, два пъти повече от парите за култура….та са сетих за един виц: две студентки, гражданки си хванали две момчета за гаджета-от село. отишли им на гости, ядене пиене и…., на сутринта чакат влака и едната ухилена пита другата: ко праихте снощи ма? а тя: остаи са, кара ма цяла нощ да му го лапам! що така? ми толко му й културата! …. та и наща култура е толко!

Хороскоп за 08.04.2020

Хороскоп за Овен

Овен
Открито ще изразите чувствата и емоциите, които ви владеят и няма да съжалявате. Решили сте да смените подхода си към определен човек, с надеждата това да ви доближи до желаната развръзка. Освен това не се колебайте да се извините и да направите нещо специално за него, ако това е нужно.
08 апр 2020

Хороскоп за Телец

Телец
Отдавна отлагате дадена цел и най-после ще имате възможност да започнете работа по осъществяването й. Добре е да не губите ценно време в допълнително обмисляне. Привлечени сте от човек от обкръжението ви. Не бъдете настоятелни в опитите си да привлечете вниманието му. Оставете всичко на случая, поне за сега.
08 апр 2020

Хороскоп за Близнаци

Близнаци
Благодарение на организаторските ви умения ще се окажете на точното място и време, което ще благоприятства начинанията ви днес. Не пренебрегвайте подробностите, всичко е от значение. Ще има с кого да споделяте и кой да ви насърчава, както и вие да сте полезни някому, стига да го желаете.
08 апр 2020

Хороскоп за Рак

Рак
Полезни ще са днес общуванията ви, резултатите от които ще ви носят задоволство. При осъществяване на търговски и финансови операции не подценявайте нищо. Четете всичко, съществува риск от недоглеждане. Отделете повече внимание на човека до вас, нуждае се от подкрепата ви.
08 апр 2020

Хороскоп за Лъв

Лъв
Да бъдете добри и отзивчиви е важното сега. Събитията ще ви поставят в услуга на други хора и от вас зависи благоприятното развитие на проблемите, които ще решавате. Не изпадайте в крайности и не губете присъствие на духа си. Силни сте и ще се справите. Рискът ви ще е оправдан.
08 апр 2020

Хороскоп за Дева

Дева
Покажете доброто си отношение към хората на работното място и ще сработите по-бързо идеите помежду ви. Условията по предстоящ проект ще благоприятстват общата ви задача и няма да срещнете трудности в реализацията им. В противен случай светът ще ви бъде сив, а настроението враждебно и скучно.
08 апр 2020

Хороскоп за Везни

Везни
Ако не изненадвате с нищо партньорите си днес и действате така, както те очакват, ще имате хубав ден. Овладейте емоциите си и проявете повече търпение в отношенията си с близките. Служебни пътувания ще ви ангажират допълнително, но не съжалявайте. Има какво да покажете и на какво да се научите.
08 апр 2020

Хороскоп за Скорпион

Скорпион
Основателно ще поставите личните си предпочитания днес на първо място, като се погрижите за нуждите си. Равносметката от постигнатото внася известно спокойствие в мислите ви и няма да позволите на никой да наруши това ви усещане. Споделете го с любимите ви хора, това ще засили чувството им за сигурност.
08 апр 2020

Хороскоп за Стрелец

Стрелец
Отнесете се с повече внимание към здравето и душевното си спокойствие. Говорете открито за всичко, което ви тревожи, има кой да ви чуе и помогне. Бизнесът ви няма да пострада, ако днес говорите по-малко за него и помислите повече за собствените си нужди, развлечения и желания.
08 апр 2020

Хороскоп за Козирог

Козирог
Готовността ви да работите по отстраняване на пропуските и изпипване на детайлите говори много за вас. Прецизността ви е пословична и заслужава уважение. Разгръщайки потенциала си, ще покажете умения и в области, които до скоро са били непознати за вас. Не пренебрегвайте личния си живот. Ще имате изненади, но бъдете по-активни.
08 апр 2020

Хороскоп за Водолей

Водолей
На някои от вас денят ще предложи чудесна възможност за делова изява, която би поставила на изпитание упоритостта и дисциплинираността им. Усилието наистина си заслужава. В личен план не ви очакват никакви изненади, освен ако не се постараете да ги предизвикате. Роднинските взаимоотношения днес няма да ви носят приятни емоции.
08 апр 2020

Хороскоп за Риби

Риби
Денят е успешен за вас, тъй като ви носи възможности за развитие в дългосрочен план. От вас зависи как ще ги използвате и дали ще съумеете да ги съчетаете с дейността си. Предложения за съвместна работа няма да липсват днес, затова преценете от какво можете да се възползвате. Очаквайте добра новина от ваш роднина, свързана с негов голям успех.
08 апр 2020
Последни новини