От х:

Днес в x:

2 °C

Бюджетът на Хасково пред обществеността на 16 януари

Основната финансова рамка, с която община Хасково ще разполага през настоящата година, ще бъде представена официално идната седмица.

Общественото обсъждане е насрочено за 16-ти януари от 17.30 часа. На него могат да присъстват всички заинтересовани граждани, безнес формации, неправителствени организации, граждански сдружения и всички, които искат да дадат мнения, становища и предложения по проекта за разпределението на бюджета.

Проектобюджетът на община Хасково, който предлагат от кметската администрация  за 2020 г. е 77 825 672 лева. Средствата за дейности, делегирани през държавата, който са заложени, са 47 млн. лева и са повече от предходната година.

Финансовата рамка за тази година на общината като цяло е по-висока. През 2019 година Хасково разполагаше с бюджет от около 75,4 млн. лева. В бюджетът миналата година бяха увеличени парите за спорт и култура.

Настоящото общественото обсъждане беше обявено на официално на страницата на местната администрация в интеренет в срока според Закона за публичните финанси и Наредбата за условията и реда за съставяне на тригодишна бюджетна прогноза за местните дейности.

 Haskovo.net

Facebook коментари

Коментари в сайта (4)

 • 1
  Ма
  малкия мавър
  11 -1
  13:30, 8 яну 2020
  Благодари на Партията ни, любимата,че мисли мъничко за вас.Желаем ви го ние тримата- Тенчо ,Гаргата и ...аз.
  • Затова цъфтите ...
   1934
   Хасковска Област 268 000 население
   2019
   Хасковска Област 230 000 население
   (Уикипедия)
 • 2
  Че
  Червения Врат
  3 0
  07:05, 9 яну 2020
  Предлагам в бюджета да се предвидят средства за обединение на Тоалетните в Градския Съвет
  .....
  Защо трябва да има Мъжки и Женски Тоалетни ,
  когато в Съвета всички са или Роднини
  или са любовници на Форукомци , Джолана и Банкянската мутра ?
 • 3
  Ра
  Рапон
  4 0
  09:03, 9 яну 2020
  600 000 лв ще ни струва годишната издръжка на съветниците, два пъти повече от парите за култура….та са сетих за един виц: две студентки, гражданки си хванали две момчета за гаджета-от село. отишли им на гости, ядене пиене и…., на сутринта чакат влака и едната ухилена пита другата: ко праихте снощи ма? а тя: остаи са, кара ма цяла нощ да му го лапам! що така? ми толко му й културата! …. та и наща култура е толко!

Хороскоп за 30.11.2020

Хороскоп за Овен

Овен
Съзнанието, че има какво да кажете и направите ще ви мотивира за действия, различни от планираните. Без притеснения ще настоявате да бъдете чути и да защитите тезата си. Сами ще намерите прекият път към човека, който ви вълнува, спечелвайки го с неподправено внимание и чар.
30 ное 2020

Хороскоп за Телец

Телец
Горите от желание час по-скоро да видите резултатите от работата си. Очакванията ви са големи, но бъдете реалисти. Дайте преднина на уменията си, изпипвайте детайлите и нещата ще си дойдат на място. Много хора ще останат доволни от сътрудничеството си с вас, защото сте прями, коректни и точни.
30 ное 2020

Хороскоп за Близнаци

Близнаци
За голяма част от вас денят е свързан с неотложни задачи, свързани най-вече с професионалната ви заетост. Трудът ви ще е ползотворен и ще постигнете намеренията си. Следвайки новостите, ще повишите интереса си към нови хора и познанства. За много от вас денят ще е наситен с положителни емоции, за които няма да чакате друг да ви ги създава.
30 ное 2020

Хороскоп за Рак

Рак
Завършвате нещо важно, върху което работите от доста време. Това ще ви донесе желаното удовлетворение, още повече че получавате чудесни отзиви за работата си. Следете внимателно информация, която касае работата ви и не действате преди да сте предварително добре информирани. Очаквайте новина, свързана с вашия сърдечен партньор.
30 ное 2020

Хороскоп за Лъв

Лъв
Ще ви занимават мисли как по-добре да организирате работата си за да стане тя печеливша. Някой ще ви постави в ролята на арбитър. Сами изберете дали да вземете участие или да запазите неутралитет. Но ви е нужно спокойствие за да вземете най-доброто решение за себе си. Финансите ви ще се стабилизират.
30 ное 2020

Хороскоп за Дева

Дева
Въпроси от професионален и личен характер ще решавате с прозорливост и делови подход. Постигнатото днес ще ви покаже посоката, която трябва да следвате, за да вървите ускорено напред. Финансовите затруднения няма да ви попречат на ентусиазма, още повече, че скоро ще ги преодолеете.
30 ное 2020

Хороскоп за Везни

Везни
Гъвкавия ви подход ви дава сериозно предимство. Ще се чувствате тонизирани и весели и с доброто си настроение ще радвате околните. Много вероятно е да се натъкнете и на недоброжелатели, но негативното им влияние може да бъде неутрализирано от увереността ви. Здравословни проблеми отшумяват.
30 ное 2020

Хороскоп за Скорпион

Скорпион
Проявете разбиране към човека до вас, чието поведение ви смущава. Не бързайте да го съдите, за да не навредите на себе си. Изяснете си причините за това и ще спечелите симпатиите му. Други от вас ще пътуват за среща с места и хора, които ги интересуват. Административните въпроси ще се решават с известни затруднения, но в крайна сметка ще се справите.
30 ное 2020

Хороскоп за Стрелец

Стрелец
Финансовите ви претенции ще бъдат задоволени и ще имате възможност да приключите успешна сделка. Както се казва парите сами ще ви намират. За да сте честни пред себе си, трябва да признаете, че от голяма помощ ви е личност, която решително се е намесила в кариерата ви. Предстои поврат в личния ви живот. За несемейни, това означава една нова романтична връзка, която ще прерасне в нещо сериозно.
30 ное 2020

Хороскоп за Козирог

Козирог
С мнителното си отношение към околните сте в състояние да провалите добрите им намерения. Мислете позитивно и не пречете на онези, които следват логиката на целите си. Проявете разбиране и по финансов проблем, решаването му изисква време. Но не всичко днес е стрес, ще се радвате на добро развитие на делата си в професионален план.
30 ное 2020

Хороскоп за Водолей

Водолей
За да постигнете онова, което желаете трябва да подходите към задачите си грижливо и с нужната отговорност. На някои им предстоят изпитания, от които ще зависи професионалната им реализация. Не сте застрашени от фатални грешки. Любимите ви хора ще се погрижат вечерта ви да бъде приятна.
30 ное 2020

Хороскоп за Риби

Риби
Съпътстващите проблеми ви причиняват тревога, въпреки, че са решими. Това се дължи на изострената ви чувствителност. Можете да се справите и с по-малък разход на енергия. Бъдете практични и направете компромис, щом трябва. Това го можете брилянтно. Парите ще ви застигнат в миг, който малко очаквате.
30 ное 2020
Последни новини