От х:

Днес в x:

Бюджетът на Хасково пред обществеността на 16 януари

Основната финансова рамка, с която община Хасково ще разполага през настоящата година, ще бъде представена официално идната седмица.

Общественото обсъждане е насрочено за 16-ти януари от 17.30 часа. На него могат да присъстват всички заинтересовани граждани, безнес формации, неправителствени организации, граждански сдружения и всички, които искат да дадат мнения, становища и предложения по проекта за разпределението на бюджета.

Проектобюджетът на община Хасково, който предлагат от кметската администрация  за 2020 г. е 77 825 672 лева. Средствата за дейности, делегирани през държавата, който са заложени, са 47 млн. лева и са повече от предходната година.

Финансовата рамка за тази година на общината като цяло е по-висока. През 2019 година Хасково разполагаше с бюджет от около 75,4 млн. лева. В бюджетът миналата година бяха увеличени парите за спорт и култура.

Настоящото общественото обсъждане беше обявено на официално на страницата на местната администрация в интеренет в срока според Закона за публичните финанси и Наредбата за условията и реда за съставяне на тригодишна бюджетна прогноза за местните дейности.

 Haskovo.net

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта (4)

  • 1
    Ма
    малкия мавър
    11 -1
    13:30, 8 яну 2020
    Благодари на Партията ни, любимата,че мисли мъничко за вас.Желаем ви го ние тримата- Тенчо ,Гаргата и ...аз.
    • Затова цъфтите ...
      1934
      Хасковска Област 268 000 население
      2019
      Хасковска Област 230 000 население
      (Уикипедия)
  • 2
    Че
    Червения Врат
    3 0
    07:05, 9 яну 2020
    Предлагам в бюджета да се предвидят средства за обединение на Тоалетните в Градския Съвет
    .....
    Защо трябва да има Мъжки и Женски Тоалетни ,
    когато в Съвета всички са или Роднини
    или са любовници на Форукомци , Джолана и Банкянската мутра ?
  • 3
    Ра
    Рапон
    4 0
    09:03, 9 яну 2020
    600 000 лв ще ни струва годишната издръжка на съветниците, два пъти повече от парите за култура….та са сетих за един виц: две студентки, гражданки си хванали две момчета за гаджета-от село. отишли им на гости, ядене пиене и…., на сутринта чакат влака и едната ухилена пита другата: ко праихте снощи ма? а тя: остаи са, кара ма цяла нощ да му го лапам! що така? ми толко му й културата! …. та и наща култура е толко!
Последни новини