От х:

Днес в x:

19 °C

Шофьор не спря на знак “Стоп“ и предизвика катастрофа

Изображение 1 от 3

  Ситроен удари Фолксваген на ул.“Македония“ в Хасково този следобед.

  Немското возило и много намачкано. Няма пострадали водачи при сблъсъка.

  Причината за катастрофата е неспазване на знак. Мястото на сблъсъка се намира на т-образно кръстовище. Водачът на Ситроена не е спрял на знака „Стоп“ и е нацелил  движещата се направо кола.

  Haskovo.net

  Видеа по темата

  Facebook коментари

  Коментари в сайта (16)

  • 1
   За
   Запознат
   10 -12
   17:02, 7 яну 2020
   Ако се спре там където е поставен снака СТОП, водача няма никаква видимост, първо защото знака е доста кръстовеището и второ, защото редовно има паркирали коли на тротоара и няма никаква видимост.
  • 2
   Бу
   буквоядец
   19 -3
   18:34, 7 яну 2020
   Запознат въобще не си запознат с правилника! Спира се наравно със знака или на стоплията, ако има такава! А това че няма видимост или е ограничена не оправдава неспрелия на стопа! След като вече си спрял се оглеждаш и много бавно тръгваш с повишено внимание! Прави разлика между знак пропусни движещите обърнатия триъгълник и стопа . И двата знака са равностойни, но на триъгълника може да се мине без спиране, но на стоп има или няма кола си длъжен да спреш!!!!
   • Ле
    Ленчето
    4 -7
    18:48, 7 яну 2020
    Благодаря на Комисар Костов за изчерпателният отговор !
   • Ст
    Стоп
    16 0
    19:42, 7 яну 2020
    Полицай спира шофьор.
    - Нарушихте правилника. Минахте покрай знак СТОП без да спрете.
    - Но аз намалих!
    - Трябваше да спрете.
    - Но аз почти спрях!
    - Трябваше да спрете напълно.
    - Но каква е разликата?
    - Разликата е следната - полицаят изважда гумената си палка и започнал да налага шофьора.
    След пет минути го попитал:
    "Искате ли само да намаля или да спра напълно?"
   • Бу
    Буквоядец
    8 -7
    19:55, 7 яну 2020
    Ами иди спри на стопа там и после ми кажи какво видя? Защото се вижда къщата в дясно, знака е така поставян, че кръстовището изобщо не се вижда. А тези по Главния път така се силят, че е напълно възможно и с бавна скорост да излезеш да те отнесат...
  • 3
   Ни
   Николай Георгиев
   9 -1
   19:12, 7 яну 2020
   "Мястото на сблъсъка се намира на т-образно кръстовище"
   Мале, мале, някой не познава кръстовищата..
  • 4
   Ав
   Автоморга
   7 0
   21:34, 7 яну 2020
   За пасата мога да дам някой лев ако е дизел 0887 246055
  • 5
   Пролетната сочна треви ца в авто моргата добре ще се отрази на народната "разкрасена" кола! Най-сочните пасбища за хайвани са по авто моргата!!!
  • 6
   Фу
   Футболиер
   5 0
   07:25, 8 яну 2020
   Преди време точно там имаше друго произшествие бяха влезнали директно в гаража тцъ тцъ и крайно време е да се научат водачите на МПС да спазват елементарни правила.
  • 7
   Ра
   Разбирач
   1 -1
   08:17, 8 яну 2020
   Като гледам коментарите всички сте с купени книжки,после защо ставали катастрофи.Научете поне пътните знаци.ПРОПУСНИ ДВИЖЕЩИТЕ,КОЙ НОМЕР ЗНАК Е?
  • 8
   Ня
   Някой
   4 -1
   08:23, 8 яну 2020
   Ако идваш от към улица "Драгоман" в посока улица "Македония" от дясно няма никаква видимост заради един контейнер за смет.
  • 9
   Ха
   Хасковлията
   8 0
   11:13, 8 яну 2020
   Не разбирам ,защо е тази полемика-къде бил знакът,ама не се виждало, ама тинтири-минтири.
   Живеем в град, предполага се, че има постройки, храсти, дървета , и други визуални препятствия.
   Знак има ли - има!
   Номер 36 ли е- да !
   Е , какво има да коментираме- то си го пише "Знак номер 36 - СТОП - спри , осигури предимство"
   Преди няколко месеца имаше същата ситуация - там оправданието на не спрялата водачка беше - Ами то, по тази улица не се движат много коли, и затова не спрях!!!- УЖАС
   • До
    допълнение
    5 -1
    13:22, 8 яну 2020
    даже и формата му е ръбеста , а не кръгла като на другите забранителни знаци , това е с цел ако знака е затрупан с лепкав сняг зимно време да се познае по формата и ЗАДЪЛЖИТЕЛНО ДА СПЕШ.
  • 10
   Ив
   Иванчо
   2 0
   11:37, 8 яну 2020
   Хасковлийски напълно точен коментар Въпросните коментари над теб са напълно излишни Интнересно е обаче след удара дали двамата водачи не са сбили
  • 11
   Ад
   Адвокат на дявола
   6 0
   13:18, 8 яну 2020
   Що така всички дето са с купени свидетелства за правоуправление , се опитват да тълкуват закона , гаче ли са адвокати в съдебна зала. А той Законът не е за тълкуване , а спазване написаното в него.
  • 12
   Ег
   Егати
   1 0
   12:53, 9 яну 2020
   Абе хора вие луди ли сте. Коя поредна катастрофа само за януари. Новата година започна доста интересно. Стегнвте се, не бъдете рейсари по тия улици, пазете се най-вече себе си и другите участници на пътя. Ако не ви ебе за здравето бърем килите пазете 😂. Не се мислете за шумахери о тем подобни състезателни личносто защото сте далеч от тях. Спазвайте тия знаци деба майка му не на празно са закичени на тия улици. Отворете си тия очи. Не само там е с ограничена или намалена видимост, има още доста места подобни които и аз и други са минавали но е нямало катастрофи. Защо ли ? Защото нормалните хора гледат и внимават, не кат тия манго-джерита взели книжката с пари или брутален късмет и айде бакалъм давай газ на каруцата.

  Хороскоп за 15.07.2020

  Хороскоп за Овен

  Овен
  Дребни неприятности в определени моменти ще блокират дейността ви или ще внасят затруднения в ежедневните ви задължения. Не допускайте друг освен вас да определя ритъма ви на работа или задачите, които имате през деня. Печелите доверието на важен за вас сътрудник. Помощта му в бъдеще ще ви е много полезна.
  15 юли 2020

  Хороскоп за Телец

  Телец
  Днес едва ли ще сте много съсредоточени върху работата си, защото ви вълнуват въпроси от личен характер. Държите се странно с околните и не трябва да се изненадвате от реакциите им. Преценете кое е по-важно за вас и се заемете с него.
  15 юли 2020

  Хороскоп за Близнаци

  Близнаци
  Днес ще се натъкнете на нещо, което ще се окаже особено полезно за работата ви, особено за в бъдеще. Имате достатъчно търпение, за да развиете възгледите си докато започнат да носят желаните от вас резултати. Стараете се да не обръщате внимание на поведението на определен човек, който ви е неприятен и това е наистина най-доброто което можете да направите.
  15 юли 2020

  Хороскоп за Рак

  Рак
  Денят е характерен с непрекъснатата смяна на онова, с което ще се занимавате. Трудно ви е да се концентрирате за дълго, но едва ли ще е и нужно. Заети сте с приятни неща, като повечето от тях са свързани и с хора, на които държите. Предстои ви пътуване по работа, което ще ви отвори много възможности.
  15 юли 2020

  Хороскоп за Лъв

  Лъв
  Напрегнати сте, въпреки, че ви се иска да си починете и да се заемете с нещо разтоварващо. Бъдете готови на промени и в личен план. Очаква ви сериозен разговор с интимният ви партньор. Подготвяте изненада за свой близък, от която всички ще останат наистина очаровани. Семейството ви ще застане зад всяко ваше решение.
  15 юли 2020

  Хороскоп за Дева

  Дева
  Мотивирани сте да започнете нещо ново и с конкретни действия ще се заемете с реализацията му. Насърчавайки у себе си този плам, много скоро ще материализирате намеренията си. Не пропускайте да изразите уважението и обичта си към хората, които осмислят живота ви. Пътуванията ще са приятни.
  15 юли 2020

  Хороскоп за Везни

  Везни
  Възможни са разногласия с колегите и началниците ви днес. Бъдете по-дискретни по отношение на нещата, които са ви поверени и не злоупотребявайте с доверието им. Вие също не изпадайте в излишна сантименталност, не е нужно да разголвате душата си пред всеки. Други от вас ще пътуват, най-често по служебни дела.
  15 юли 2020

  Хороскоп за Скорпион

  Скорпион
  Погрижете се за интересите си, като не пречите на другите да мислят за своите. Много неща ще се променят, не пестете усилия и се старайте да останете добри хора. Любовта ще ви помогне по-лесно да се справите със затрудненията си, срещайки ви с подходящия за вас помощник.
  15 юли 2020

  Хороскоп за Стрелец

  Стрелец
  Започвате с много хъс новия работен ден и както може да се очаква имате доста работа за вършене. Успехът ви във всяко едно начинание до голяма степен зависи от собствената ви организация, затова подредете по важност ангажиментите си.
  15 юли 2020

  Хороскоп за Козирог

  Козирог
  Смело ще пристъпите към действия, осигуряващи защита на интересите ви. Професионалните задачи ще заемат по-голямата част от деня ви. Добре преценете и организирайте времето си, за да ви стигне за всичко. Приемете една протегната към вас ръка, каквото и да означава това.
  15 юли 2020

  Хороскоп за Водолей

  Водолей
  Бизнесът ви изисква сили и средства, които не винаги имате в наличност. В тази връзка ще търсите съдействие от кредитни институции и хора, имащи по-големи възможности от вас. Категорични сте в намерението си да подобрите бита си.
  15 юли 2020

  Хороскоп за Риби

  Риби
  Можете да спечелите вниманието и готовността за съдействие и на най-търсените хора, ако проявите искрен интерес към тях. Всеки харесва човека, който му се възхищава. Ще спечелите приятели, ако правите за тях неща, които изискват време, енергия, безкористност и внимание, ако ги поздравявате сърдечно и с ентусиазъм. Бъдете целенасочени днес и ще успеете.
  15 юли 2020
  Последни новини