От х:

Днес в x:

20 °C

Шофьор не спря на знак “Стоп“ и предизвика катастрофа

Изображение 1 от 3

  Ситроен удари Фолксваген на ул.“Македония“ в Хасково този следобед.

  Немското возило и много намачкано. Няма пострадали водачи при сблъсъка.

  Причината за катастрофата е неспазване на знак. Мястото на сблъсъка се намира на т-образно кръстовище. Водачът на Ситроена не е спрял на знака „Стоп“ и е нацелил  движещата се направо кола.

  Haskovo.net

  Видеа по темата

  Facebook коментари

  Коментари в сайта (16)

  • 1
   За
   Запознат
   10 -12
   17:02, 7 яну 2020
   Ако се спре там където е поставен снака СТОП, водача няма никаква видимост, първо защото знака е доста кръстовеището и второ, защото редовно има паркирали коли на тротоара и няма никаква видимост.
  • 2
   Бу
   буквоядец
   19 -2
   18:34, 7 яну 2020
   Запознат въобще не си запознат с правилника! Спира се наравно със знака или на стоплията, ако има такава! А това че няма видимост или е ограничена не оправдава неспрелия на стопа! След като вече си спрял се оглеждаш и много бавно тръгваш с повишено внимание! Прави разлика между знак пропусни движещите обърнатия триъгълник и стопа . И двата знака са равностойни, но на триъгълника може да се мине без спиране, но на стоп има или няма кола си длъжен да спреш!!!!
   • Ле
    Ленчето
    4 -7
    18:48, 7 яну 2020
    Благодаря на Комисар Костов за изчерпателният отговор !
   • Ст
    Стоп
    16 0
    19:42, 7 яну 2020
    Полицай спира шофьор.
    - Нарушихте правилника. Минахте покрай знак СТОП без да спрете.
    - Но аз намалих!
    - Трябваше да спрете.
    - Но аз почти спрях!
    - Трябваше да спрете напълно.
    - Но каква е разликата?
    - Разликата е следната - полицаят изважда гумената си палка и започнал да налага шофьора.
    След пет минути го попитал:
    "Искате ли само да намаля или да спра напълно?"
   • Бу
    Буквоядец
    8 -7
    19:55, 7 яну 2020
    Ами иди спри на стопа там и после ми кажи какво видя? Защото се вижда къщата в дясно, знака е така поставян, че кръстовището изобщо не се вижда. А тези по Главния път така се силят, че е напълно възможно и с бавна скорост да излезеш да те отнесат...
  • 3
   Ни
   Николай Георгиев
   9 -1
   19:12, 7 яну 2020
   "Мястото на сблъсъка се намира на т-образно кръстовище"
   Мале, мале, някой не познава кръстовищата..
  • 4
   Ав
   Автоморга
   7 0
   21:34, 7 яну 2020
   За пасата мога да дам някой лев ако е дизел 0887 246055
  • 5
   Пролетната сочна треви ца в авто моргата добре ще се отрази на народната "разкрасена" кола! Най-сочните пасбища за хайвани са по авто моргата!!!
  • 6
   Фу
   Футболиер
   5 0
   07:25, 8 яну 2020
   Преди време точно там имаше друго произшествие бяха влезнали директно в гаража тцъ тцъ и крайно време е да се научат водачите на МПС да спазват елементарни правила.
  • 7
   Ра
   Разбирач
   1 -1
   08:17, 8 яну 2020
   Като гледам коментарите всички сте с купени книжки,после защо ставали катастрофи.Научете поне пътните знаци.ПРОПУСНИ ДВИЖЕЩИТЕ,КОЙ НОМЕР ЗНАК Е?
  • 8
   Ня
   Някой
   4 -1
   08:23, 8 яну 2020
   Ако идваш от към улица "Драгоман" в посока улица "Македония" от дясно няма никаква видимост заради един контейнер за смет.
  • 9
   Ха
   Хасковлията
   8 0
   11:13, 8 яну 2020
   Не разбирам ,защо е тази полемика-къде бил знакът,ама не се виждало, ама тинтири-минтири.
   Живеем в град, предполага се, че има постройки, храсти, дървета , и други визуални препятствия.
   Знак има ли - има!
   Номер 36 ли е- да !
   Е , какво има да коментираме- то си го пише "Знак номер 36 - СТОП - спри , осигури предимство"
   Преди няколко месеца имаше същата ситуация - там оправданието на не спрялата водачка беше - Ами то, по тази улица не се движат много коли, и затова не спрях!!!- УЖАС
   • До
    допълнение
    5 -1
    13:22, 8 яну 2020
    даже и формата му е ръбеста , а не кръгла като на другите забранителни знаци , това е с цел ако знака е затрупан с лепкав сняг зимно време да се познае по формата и ЗАДЪЛЖИТЕЛНО ДА СПЕШ.
  • 10
   Ив
   Иванчо
   2 0
   11:37, 8 яну 2020
   Хасковлийски напълно точен коментар Въпросните коментари над теб са напълно излишни Интнересно е обаче след удара дали двамата водачи не са сбили
  • 11
   Ад
   Адвокат на дявола
   6 0
   13:18, 8 яну 2020
   Що така всички дето са с купени свидетелства за правоуправление , се опитват да тълкуват закона , гаче ли са адвокати в съдебна зала. А той Законът не е за тълкуване , а спазване написаното в него.
  • 12
   Ег
   Егати
   1 0
   12:53, 9 яну 2020
   Абе хора вие луди ли сте. Коя поредна катастрофа само за януари. Новата година започна доста интересно. Стегнвте се, не бъдете рейсари по тия улици, пазете се най-вече себе си и другите участници на пътя. Ако не ви ебе за здравето бърем килите пазете 😂. Не се мислете за шумахери о тем подобни състезателни личносто защото сте далеч от тях. Спазвайте тия знаци деба майка му не на празно са закичени на тия улици. Отворете си тия очи. Не само там е с ограничена или намалена видимост, има още доста места подобни които и аз и други са минавали но е нямало катастрофи. Защо ли ? Защото нормалните хора гледат и внимават, не кат тия манго-джерита взели книжката с пари или брутален късмет и айде бакалъм давай газ на каруцата.

  Хороскоп за 30.03.2020

  Хороскоп за Овен

  Овен
  В добро настроение ще преминете през днешния ден, вслушвайки се във всичко, което има отношение към вас. Енергично ще се включите в задачите си, в стремежа си да ги приключите навреме и с желаните резултати. Среща с приятели, някои от които ще превърнете в свои бизнес-партньори.
  30 мар 2020

  Хороскоп за Телец

  Телец
  Подтиквани от смели решения ще пристъпите към изпълнение на плановете, без да търсите нечие мнение. Пазете се от преумора, в желанието си да свършите повече работа може да навредите на здравето си. Част от вас ще потърсят ново поприще, с което ще трябва да доказват уменията си отново.
  30 мар 2020

  Хороскоп за Близнаци

  Близнаци
  Проявете толерантност към колегите за да си осигурите подходяща работна атмосфера. Много е важно да сте съзидателни, дарявайки топлина и разбиране. Вечерта някои от вас ги очаква приятна изненада свързана с близък човек. Позитивните ви очаквания напълно ще се оправдаят.
  30 мар 2020

  Хороскоп за Рак

  Рак
  Творчески порив събужда у вас желание да работите по осъществяване на скритите си желания. Старанието ви да сте полезни на околните е впечатляващо. Чест ви прави факта, че не изтъквате направеното и продължавате да се грижите според възможностите си. Денят ви ще е ползотворен и интересен от към лични контакти.
  30 мар 2020

  Хороскоп за Лъв

  Лъв
  Отстоявайте твърдо позициите си и не допускайте вмешателство в личните ви планове. Възможно е да получите новина, която ще ви подейства като стимулатор да работите още по-усърдно. Въздържайте се от семейни спорове, дори да мислите, че сте прави. Силно се нуждаете от оздравителни процедури свързани с изчистване на организма ви. Направете нещо в тази посока.
  30 мар 2020

  Хороскоп за Дева

  Дева
  Въпроси от делови характер ще изместят посоката на притесненията ви днес. Запазете спокойствие, така ще работите по-пълноценно и ще свършите повече. Не си позволявайте да давате мнение по въпроси, които не ви засягат, но засягат други хора. В желанието си да сте полезни ще нараните някой, за което няма да ви прости.
  30 мар 2020

  Хороскоп за Везни

  Везни
  Ще се включите във времето и навреме ще приключите започната задача, още повече, че имате финансова изгода от това. Загрижеността ви за здравето на близък човек ще ви накара да потърсите и друго компетентно мнение, с което бихте добили реална представа за нещата. Мислете позитивно.
  30 мар 2020

  Хороскоп за Скорпион

  Скорпион
  Занимават ви професионалните ви дела и не мислите за почивка, но е важно да отделите време и за отпускане. Никой не ви притеснява, по-скоро вие сами стимулирате работоспособността си. Запазете я за следващите дни, когато действително трябва да действате безотказно.
  30 мар 2020

  Хороскоп за Стрелец

  Стрелец
  Нова възможност за професионална реализация или пък началото на интимна връзка, ще вълнуват повечето от представителните на зодията. Денят е начало на промени в живота ви и ако днес може да не са така осезаеми, то в близките дни ще чувствате все по-силно ефекта им. Налага се да вземете конкретно решение по отдавна вълнуващ ви въпрос.
  30 мар 2020

  Хороскоп за Козирог

  Козирог
  Пониженията тонус се отразява на здравето и общителността ви. Работете за укрепване на духа и имунитета си. Вземайте допълнително витамини, хранете се здравословно и мислете позитивно. Благодарете за всичко, което имате и ще се почувствате по-добре. За някои от вас денят е свързан с пътувания и срещи.
  30 мар 2020

  Хороскоп за Водолей

  Водолей
  Ще се опитате да наваксате изоставането си от предишните дни. Отнася се за работата ви. Това ще ви донесе спокойствие и увереност, така че, ако все още не сте започнали – действайте. Интимните връзки ще се задълбочават. Интересът към вас е по-засилен от всякога и не бива да го проигравате.
  30 мар 2020

  Хороскоп за Риби

  Риби
  Имате добри намерения, но е нужно да потърсите съдействието на хора, които биха ви помогнали. Давате си сметка, че не всички са на нивото, което сте достигнали и ще срещнете трудности в разбирането на идеите ви. Някои ще посрещат гости и ще са ангажирани със семейни задължения.
  30 мар 2020

  Случаен виц

  Последни новини