От х:

Днес в x:

Митрополит Николай служи в Хасково на Ивановден

  Пловдивският митрополит Николай гостува в Хасково по традиция на Ивановден. Тази сутрин владиката отслужи света литургия в катедралния хасковски храм „Света Богородица“.

  В църквата се стекоха миряни, за да запалят свещи и да се помолят. Сред присъстващите бяха кметът на община Хасково Станислав Дечев, областният управител д-р Стефка Здравкова, заместникът й Митко Петров, командирът на хасковското военно формирование 52 740 майор Светослав Годинов, граждани.

  Именно в Деня на Св. Йоан Кръстител град Хасково е освободен от османско владичество преди 142 години.

  Haskovo.net

  Facebook коментари

  Коментари в сайта (13)

  • 1
   Их
   иху аху
   9 -1
   10:10, 7 яну 2020
   Митрополитът - *****.
  • 2
   Коментарът е заменен с този текст от редакторите заради обидно,расистко или нецензурно съдържание!
  • 3
   Гяури прости , докъде пропаднахте в Каунь Дере ... Виж коментара
  • 4
   Ли
   лисан
   9 -5
   11:19, 7 яну 2020
   Гяури са диваците - простаци, които пишат глупости по сайтовете!
  • 5
   Ми
   мирянин
   11 -4
   11:38, 7 яну 2020
   Владико Николай,ти който си Божи човек как може да стоиш срещу тези безочливи герберисти?Та те нарушават основните Божи заповеди.Заповед №1-за тях Бог са парите,парите и пак парите.Заповед №2-те си създават кумир от един необразован пожарникар от Банкя.Заповед №3-същата тази персона има навика да нарича Създателя началник.Ако и това не е богохулство здраве му кажи.Заповед №4-точно съботния ден който е ден на Господ те са го превърнали на ден за купони и разгул.Заповед №5-те не само не почитат родителите си,но са ги докарали до положение горките да се срамуват от действията на отречетата си.Заповед №6-те убиха толкова хора физически,но продължават да убиват и душите на всички българи които не са от тяхната секта.Заповед № 7-само иди за видиш по хотели и скрити квартири какво правят с чуждите жени.Заповед № 8-за нея каквото и да говорим ще е малко.Кражбата е в кръвта на тези хора които нямат страх и срам дори от Бога.Заповед №9-и лъжата е в кръвта им като кражбата.Ако само знаеш какво направиха на местните избори в Хасково ще ги анатемосаш.Заповед №10-те пожелават не само дома,жената и нивата на човека срещу себе си,но ако могат ще му вземат и душата.
  • 6
   Бъ
   Българин
   7 -1
   14:40, 7 яну 2020
   ... от турско робство ...
  • 7
   Къ
   Къра ли хвана
   2 -1
   18:31, 7 яну 2020
   Туй кво става пак тоя сайт Светлю Михайлов изляна от онуй мязто и пак почна да бълва, дай те му бело, моля
  • 8
   Ма
   мастикаджия
   3 -2
   19:40, 7 яну 2020
   Николай е срам за нас ,източно православните ! СРАМ !
   • До
    До мастикаджията
    1 -3
    21:06, 7 яну 2020
    Абе селтак я си седи във вмирисания коптор и си души под мишниците...
    Теб трябва да те е срам, ама то хайванин срам няма..
  • 9
   Ма
   мастикаджия
   4 -2
   19:41, 7 яну 2020
   Махай се от тая свята църква!Срам !
   • До
    До мастикаджия
    2 -3
    20:59, 7 яну 2020
    Ти си срам за майка си...
  • 10
   Хр
   Християнин Хасковлия
   1 -3
   21:04, 7 яну 2020
   На многая лета, владика!
   Добре си дошъл в Хасково.
   За ужас на комундетата и простите селтаци, които бълват простотии.... дето не си знаят рода и си познават само майките...
  • 11
   Ча
   часовникар
   2 -1
   22:13, 7 яну 2020
   А видяхте ли му ролекса колко карата е и колко ли струва? А лимузината му с какви яки екстри Е!?
   Това е то ,да си владика,... а не скромен като нашия достоен и обичан отец Енев!!!
   Този така наречен божи слуга един ден в пъкала ще ври и цвърчи вечно!!!

  Хороскоп за 02.04.2020

  Хороскоп за Овен

  Овен
  Срещате неочаквани трудности в работата си. Грешки на ваши колеги усложняват задачата ви и ви създават допълнителни ангажименти. Това обаче едва ли ще се отрази на доброто ви настроение, което днес изглежда непоклатимо. Инвестирани неотдавна средства ви носят първите дивиденти. Перспективите в тази насока са много добри.
  02 апр 2020

  Хороскоп за Телец

  Телец
  Възможно е днес да се почувствате неуверени в някое свое действие, но не бива да позволявате това да диктува поведението ви. Добре ще е ако споделите притесненията си със свой близък и чуете и неговото мнение. В личен план сте доволни от отношението към вас. Не изпитвате трудности в общуването си с различни хора, което ви прави доста популярни на място на което попадате.
  02 апр 2020

  Хороскоп за Близнаци

  Близнаци
  Добри възможности се откриват пред онези от вас, които си търсят работа. Вашите способности ще бъдат достойно оценени и това значително ще повиши самочувствието ви. Трябва повече да вярвате в себе си и в късмета си.
  02 апр 2020

  Хороскоп за Рак

  Рак
  Умението да предизвиквате ентусиазъм у хората е едно от най-големите ви богатства. Начинът да развиеш най-доброто у един човек е, като го цениш и насърчаваш. Не критикувайте, а вярвайте в стимулите. Ако нещо ви хареса, одобрете го от сърце и бъдете щедър в похвалите си. Денят е подходящ за сделки с недвижими имоти. Бъдете внимателни, ако шофирате.
  02 апр 2020

  Хороскоп за Лъв

  Лъв
  В общуването си с другите създавате приятна атмосфера. Ще се справите с предизвикателствата на работното място, каквито и да са те. Не поставяйте под съмнение факт, в който вече сте се убедили. Служебен разговор ще подобри настроението ви и ще направи бъдещето да изглежда по-добро.
  02 апр 2020

  Хороскоп за Дева

  Дева
  Динамиката на деня ще повиши емоционалната ви възбудимост, което може да се отрази неблагоприятно на отношенията и работата ви днес. Запазете добрия тон и аргументирано излагайте тезата си, от това ще зависят успехите ви. Модерното ви мислене и излъчване допълнително ще благоприятстват изявите ви.
  02 апр 2020

  Хороскоп за Везни

  Везни
  Ще споделите намеренията на човек от обкръжението си и заедно ще се насладите на компанията си. Сродната ви енергия ще направи и повече, възможно е успешно сътрудничество, нова любов или друго хубаво изживяване. Отпуснете се и мислете позитивно. Бизнесмените ще се поздравят с финансови придобивки.
  02 апр 2020

  Хороскоп за Скорпион

  Скорпион
  Настоятелно ще занимавате околните с личните си вълнения. Повечето от тях са въображаеми, затова не се учудвайте, ако околните не разбират за какво говорите. Ще бъдете полезни на близък, който има проблем, и вие бихте могли да му бъдете полезни. Покупка на ново жилище или отдаване под наем ще обсебят вниманието на някои от вас.
  02 апр 2020

  Хороскоп за Стрелец

  Стрелец
  Днес се посветете на нещата, в които сте силни и ще спечелите. Имате всички предпоставки за успех, както и за прозорливо вникване в бъдещите си реализации. Включете в работата си и хора, на които разчитате и може да им се доверите. Заедно ще постигнете по-бързо напредък.
  02 апр 2020

  Хороскоп за Козирог

  Козирог
  Промените на работното място могат да събудят у вас различни чувства. Учете се от всичко и не спестявайте добри думи за хората около себе си. Фактите ще бъдат по-силни от всеки опит да омаловажат приноса ви към конкретно събитие и ще ви помогнат да осъзнаете по-добре мястото си.
  02 апр 2020

  Хороскоп за Водолей

  Водолей
  Прекалено емоционални сте и това може да ви попречи в осъществяването на плановете ви. Срещите ви с различни хора ще засилят увереността ви и ще внесат повече яснота в делата ви. Обърнете внимание на интимния си партньор, особено, ако сте го наранили. Незабавно му се извинете и направете нещо специално за него.
  02 апр 2020

  Хороскоп за Риби

  Риби
  Прекалено много прибързвате в действията си днес, което може да въвлече в погрешна посока. Ако навреме се осъзнаете и започнете да се вслушвате в съветите на околните, едва ли ще има нещо, което да ви притесни. Налага ви се да се борите с твърдоглавието на ваш роднина, но в крайна сметка с много такт и разбиране ще успеете да се справите.
  02 апр 2020

  Случаен виц

  Последни новини