От х:

Днес в x:

Песен на хасковската група Sixty level+ е хит на годината в класацията „Черната овца“ /видео/

Любимата песен на феновете на музикалната седмична класация на БНР Стара Загора „Черната овца“, е песента "Обикновено" на бандата от Хасково Sixty level+ .

Изпълнението на рок динозаврите, което е и клипирано, държа няколко седмици на върха на класацията през изминалата година. И в крайна сметка от 12-те месечни хита слушателите избраха именно "Обикновено" за хит на 2019-та в годишната класация.

Музиката е на китариста на групата Наско Христов, текстът е на Радка Бойкова, по аранжимента са работили музикантите от бандата. Вокалист на парчето е Румен Касабов, който изпълнява и ударните, клавирите изсвирва Ясен Янчев, на китарата-Наско Христов.

Sixty Level+ бяха и сред номинираните за група на годината в класацията, заедно с Б.Т.Р. и Trio Elegance. Тук обаче слушателите избраха за свой фаворит дамите от Elegance- Венелина Миланова, Албена Арсова и Яна Иванова. Изпълнител на годината е певицата Вяра Пантелеева.

Резултатите бяха обявени в празничното предаване на „Черната овца“ навръх Нова година.

„Благодарим на музикалната класация „Черната овца“ и лично на Васко Влахов за предоставената ни възможност да преживеем ренесанс на „Sixty level„ коментира Румен Касабов новината, че парчето им е хит на годината.

Красимира Славова

Източник: Haskovo.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта (1)

Последни новини