От х:

Днес в x:

Рокаджиите от „Хангар 42” изпращат най-успешата си година с концерт и изненади

    В последната седмица на 2019 година музикантите от хасковската рок група „ Хангар”42 стягат голям концерт, с който освен, че ще сложат край на най-успешната си творческа  година, и ще отбележат резултатите от благотворителната инициатива във втората им съвместна кампания с Превантивно-информационния център по наркотични вещества- „Заедно срещу дрогата”.

    Заключителното им излизане на сцената  ще е на 27 декември в Младежкия център от 19.30 часа.

    В Коледния концерт и тази година с групата ще участват деца от музикалните школи в града. По време на шоуто ще бъде излъчвано и съвместното видео на Центъра и рок групата, направено специално за кампанията „Заедно срещу дрогата”.

    На концерта ще има и голяма изненада, която обаче публиката в залата ще разбере утре вечер, издаде Боян Гегов-вокалист и китарист на „Хангар 42”.

    „Ще бъде истинско шоу!”, обещават от групата

    А „Хангар 42” приключват 2019  година повече от удовлетворени от свършеното-освен инициативите с деца, в които участват, рокаджиите имат на сметката си  спечелено първо място в месечната класацията на БНТ „Ново 10+2” с видеото към хита си „Погледнах в теб” с размазващия вот от 74 хил.гласа, имат чело в класацията на БНР за рок парчета ”Черната овца”.

    „Отминаващата година за нас е върхът на айсберга в творчески план. Продължаваме напред вдъхновени,  записваме в момента нови песни. А в началото на 2020 година публиката може да очаква новия ни клип, който обещаваме, ще разтърси всички”, обобщи творческата година на „Хангар 42” и новите планове на групата Боян Гегов.

    Красимира Славова

    Източник: Haskovo.NET

    Facebook коментари

    Коментари в сайта (1)

    • 1
      Ва
      Ванката
      1 0
      14:59, 27 дек 2019
      Браво Тонка.... Беше уникален както винаги.
    Последни новини