От х:

Днес в x:

Гимнастичките от „Аида“ отпразнуваха 7-ми рожден ден на Коледното си парти

    Красив поздрав към родителите и публиката, която ги аплодира в спортния салон на училище“Христо Смирненски“, поднесоха  възпитаничките от Клуба по художествена гимнастика „Аида“ в Хасково.

    На коледното си тържество, на което отбелязаха и седем години от създаването на клуба, момичетата на треньорката Яна Михайлова показаха част от хореографиите, които вече отработват за участията си през 2020 година в международни и национални състезания по художествена гимнастика и в гимнастриадите.

    От „Аида“ изпращат 2019 като много успешна година с високи спортни постижения. „Вече сме забелязани, вече ни канят на всички престижни турнири, така че през следващата година ще работим още по-упорито. На седем години сме и вече сме пораснали!“, каза старши треньорът и президент на клуба Яна Михайлова. Редом до нея застанаха и помощник- треньорките на групите.

    За да подкрепят настоящите състезателки на тържеството присъстваха и бивши спортистки от клуба, който вече са студентки

    В хасковския клуб „Аида“ тренират деца и от Кърджали и Харманли.

    Най-малките, за които представянето на Коледното тържество беше първото, са на три години. С начинаещата група работи помощник-треньорката Теодора Ненова, която излезе с заедно с тях на килима.

    За всички гимнастички имаше парче торта и много усмивки.

    Haskovo.net

    Източник: Haskovo.NET

    Видеа по темата

    Facebook коментари

    Коментари в сайта

    Последни новини