От х:

Днес в x:

Кметът Станислав Дечев и почетните граждани на Хасково с общи идеи за развитието на града

    В навечерието на коледните и новогодишни празници кметът на община Хасково Станислав Дечев покани на приятелска среща почетните граждани на Хасково, съобщиха от местната администрация.

    „Това, че сядаме на една маса и говорим за Хасково, е прекрасна традиция, която ще продължа.“ С тези думи Станислав Дечев посрещна част от хората, прославили Хасково с талантите, всеотдайността и трудолюбието си.

    „Почетните граждани на Хасково сте хора с опит, мъдри и изключителни професионалисти в своите сфери, затова контактите ми с Вас са полезни и много важни за мен“, подчерта Станислав Дечев. Той благодари на всички тях за приноса им за развитието на града ни. Градоначалникът подари коледни подаръци на отец Антоний Енев, Костадин Латинов, д-р Кирил Кокаличев, Тодор Кожухаров, Димо Костов, д-р Ирина Караманова, д-р Пюзант Касабян, Вела Казакова, Али Мехмедов, Ана Димитрова, хаджи Снежана Гарабед, маестро Красимир Захариев, Дойчо Кръстев, Димитър Русев.

    В празничната среща участваха още председателят на Общинския съвет в Хасково Таня Захариева, заместник-кметовете Мария Вълчева, Динко Тенев и Танер Емин.

    "През Новата година ни предстоят още много срещи с Вас, защото имаме близки идеи за развитието на Хасково и общината", каза кметът Станислав Дечев.

    Haskovo.net

    Източник: Haskovo.NET

    Видеа по темата

    Facebook коментари

    Коментари в сайта (9)

    • 1
      Ив
      Иван
      32 0
      16:47, 17 дек 2019
      Развитие на града ли, ха ха смешки. Ела уважаеми г-н кмет в кв. Изгрев и се разходи по улица Петрич, дупки, кал, асфалт няма почти, а хората си плащат данъците и всичко. Колко години са нужни още и защо никой кмет не прави нищо за тази улица. Това ли е развитието на града - нищо, нищо и пак нищо. Който не вярва да дойде на място, не е много далеч. А на самите релси където е като паркинг за тирове, /а от там минават децата за училище/ като завали дъжд се образува море и хората стъпват по едни гуми, за да минат. Развитие на града - смешки...
    • 2
      По
      Порчо
      33 -1
      17:53, 17 дек 2019
      Ами ние първата му идея я видяхме. Увеличение на таксата смет с почти 20%. Ако ще кара така, не му щем идеите!
    • 3
      Га
      Гарабед
      26 -1
      19:06, 17 дек 2019
      Кака Снежка е винаги с тези които са на власт ! Да се преименува от хаджи на ибрикчи и по ще и приляга!
      • Ар
        Арарат
        8 -1
        21:38, 17 дек 2019
        Коментарът е заменен с този текст от редакторите заради обидно,расистко или нецензурно съдържание!
      • 8-
        8-)
        3 -1
        10:27, 18 дек 2019
        Тя е девица бре! Как без гащи!
    • 4
      Ро
      Роджър Федерер
      8 0
      19:15, 17 дек 2019
      Соприте се бре хора, че умрем от смех като ви слушаме как думате :))
    • 5
      Ис
      Истината
      17 -2
      20:45, 17 дек 2019
      Истината е , че Тъпото си прави евтина реклама, за малоумници. Мъкааааааааааааа, мъка ми е за българския футбол.
    • 6
      Го
      Гост
      6 -3
      01:24, 18 дек 2019
      Доктор Кирил Кокаличев е от младите, но е от хубав род, но Снежана Гарабед по време на социализма никой не я зачиташе. До там ли я докарахте. То такива останаха хо-хо. Пази боже. Докъде комунистите я докараха, старци и полуграмотници. Каквито горе, такива и долу до лудост.

      Весели празници!
      • Де
        Делчев
        0 0
        21:07, 19 дек 2019
        Комунистите я докараха до 10.10.1989. От там насетне я карат демократите като теб. Само че всички вкупом не могат на малкия пръст на ТЖ да се сложат. За 30 г той построи 3 Българии, сегашните 30 г само рушат.
    Последни новини