От х:

Днес в x:

Писателка дари апаратура на Отделението за недоносени деца в Хасково

    Българската писателка Десислава Николова направи пореден благороден жест. Днес авторката дари апаратура на Отделението за новородени и недоносени деца на МБАЛ-Хасково. Писателката, родом от Видин, дари отоплително легло HKN 90 10 с фотолампа, билирубинометър и пулсоксиметър.

    Преди да направи дарението, тя предварително се е интересувала от какво имат нужда в отделението за най-малките пациенти.
    Николова извършва регулярни дарения в неонатологочни отделения в страната, като събира средства от реализираните продажби на книгата й - „Щастлива и красива бременност като моята". Общата стойност на събраните средства е близо 50 000 лева с помощта на дарители, а дарената апаратура на хасковската болница е на стойност 10 000 лева.

    С всяка закупена книга, читателите допринасят за подобряването на средата в неонатологични отделения в страната, работещи с остаряла апаратура, която създава риск от непълноценно развитие и трайни увреждания при недоносените бебета.

    Ако желаете да дарите средства, можете да го направите по банкова сметка или Пейпал:

    Банка Райфайзенбанк България;
    BG86RZBB91551007379705;
    Фондация „Кажи здравей на здравето";
    Tитуляр: Десислава Николова
    Пей пал - podari.shtastie@gmail.com

    Haskovo.net
     

    Източник: Haskovo.NET

    Видеа по темата

    Facebook коментари

    Коментари в сайта (11)

    • 1
      Ма
      мастикаджия
      18 -7
      18:16, 14 дек 2019
      Каква дарителка е ,като иска дърения първо от мене?Дай,та аз да дам.Делян Добрев колко апаратури купи на болницата?Хичинайсе.А замо от комисионната от един саниран блок,може болница да купи.
      Рекламата май повече я блазни.Няма такава държава.
      • Не е Истинска Мутра .
        ... Едно време дядо ми - Комунист от 1922 година го е казвал за Партийните Секретари след
        9-ти Септември :))
    • 2
      12
      123456
      7 -1
      19:07, 14 дек 2019
      А дали някой може да работи с тази апаратура.Оборудването не работи само.
    • 3
      Ан
      антимастикаджия
      23 -8
      19:57, 14 дек 2019
      Що веднж не кажете нещо позитивно, бе хейтъри нещастни. Тази жена дава нещо, намерила е формата, чрез фондация. Никой не Ви натиска по пъпа да правите дарения. Пийте си мастиката, оригвайте се на чесън и правете **** с дебелите си съпруги, но поне се засрамете и замълчете. Освен ако не искате да събирате капачки за кувьози и метални левчета за детското отделение на болницата. Такава държава като нашата има, няма такъв народ- злобен, тъп и първосигнално лаещ срещу всяка добра инициатива и срещу всеки благороден жест.
      • Ма
        мастикаджия
        6 -3
        08:06, 15 дек 2019
        Ти си просто тролче,ниско,кьосаво,плешиво и грозно.Като видя такива като Гелата в затвора, тогава и ковьоз ще купя.Сегашните грабители се утрепаха да правят благотворителни кампании.Ти да видиш.Баба Пена, с 250 лв пансия и есемес пуща.
    • 4
      Пр
      ПРОТЕСТЪР
      7 -7
      20:36, 14 дек 2019
      АНТИМАСТИКАДЖИЕВ ти колко дари бе говедо ЩЕДРО или само говориш за морал Я се стегни малко огледай се виж в каква държава живееш и с какви ръководители щедри
      • Ан
        антимастикаджия
        3 0
        13:52, 15 дек 2019
        След като не ме познаваш, защо смяташ, че съм говедо и нищо не съм дарил? И мастикаджията , който смята , че съм трол може ли да обясни за кого троля и кой ми плаща. Никой не ви пречи да си живеете в смрадливите еснафски светове, но не се опитвайте да ги налагате като морална норма. Какво общо има между това да се купи кувьоз и д-р Гелов да е в затвора? Да не би да се опасява високият дебел и пубав Мастикаджия, че главния лекар ще използва за себе си дарения от него кувьоз. Хасковски кауни сте , а не протестъри , дори мастикаджии не сте, защото не носите на алкохол.
    • 5
      Скоро ще ви научат и Мъжете да раждате бебета :))
    • 6
      Ne
      nelicha - нелича
      17 -2
      22:01, 14 дек 2019
      Моите адмирации , чест и почитания , към всички хора с добри сърца и благородни намерения , които искат да помогнат . Само искам да вметна , че парите , които ще дадем за тези морално остарели самолети . ще стигнат за ковъози и подобна апаратура не само за България , но и за всички държави от Африканския континент .
    • 7
      Ая
      Ая
      0 0
      09:43, 15 дек 2019
      Браво. Има и хора, които събират пари за болно внуче и с парите купуват земя. Тъй като съм обвинена, казах на друг крадец, пък той казал и верига от клюки.
      Редно ли е от човек на човек да простиш пари, да слагаш в магазини кутии, в няколко градове и чак на нова при г.. Да искаш и след това.. Необяснимо е за мен. Дайте ги за внучето или нещо се бъркам. Наглите са на почит. Нищо лично, но ме хваща яд, кога някои крадат много, а за оправдания набеждат кой ли не. В бг има много мъка и несправедливост и затова хората не вярват и на този случай, обезверени са и с право.
      Още веднъж браво..
    • 8
      Ст
      Страничен
      2 0
      10:30, 16 дек 2019
      Отдавна умни хора са казали че когато една държава не може да се справи с финансите си а чака на дарения то тя отива към фалит От друга страна такива дарители обикновено с този жест си правят ПР В Библията е писано ---- Нека дясната ръка да не знае какво прави лявата
    Последни новини