От х:

Днес в x:

6 °C

Емирджан Мехмед е спортист №1 в Спортното, Али Мехмед - треньор, хандбалистките - отбор

  Талантливият хасковски боксьор Емирджан Мехмед за втора година бе избран за спортист №1 в Спортното училище "Стефан Караджа" в Хасково за 2019 година. Той е осемкратен републикански шампион. През 2019 година завоюва бронзов медал от Европейското първенство за младежи, златен медал от Межждународния турнир в памет на проф. Емил Жечев. Мечтата му е да стане олимпийски шампион.

  Наградата му бе връчена на официална церемония в голямата зала на Младежкия център в Хасково. Днес Емирджан отсъстваше на награждаването, а призът получи баща му - Юзджан Мехмед.

  В класацията следват: 2. Меган Димчева (борба), 3. Рухан Расим (борба), 4. Божидар Динев (борба), 5. Адил Мехмедалиа), 6. Мерт Славов (борба), 7. София Сарандева (лека атлетика - копие), 8. Георги Делчев (вдигане на тежести), 9. Тихомир Димитров (борба), 10. Тумер Тинков (борба) и Янко Гаджев (джудо).

  За треньор №1 на Спортното училище бе определен наставникът по борба свободен стил Али Мехмед. Той е двукратен европейски шампион, сребърен медалист от световно първенство и шест пъти републикански шампион, готов да създава нови победители.

  За отбор №1 на Спортното училище за 2019 година бе избран хандбалният тим за девойки до 19 години със спортен преподавател Ирина Миладинова. Тази година хандбалистките ни станаха вицешампионки в първенството за Купата на България.

  На награждаването присъстваха зам.-областният управител на Хасково Митко Петров, зам.-кметовете на Община Хасково Динко Тенев и Мария Вълчева, началникът на Регионалното управление на образованието в Хасково Христина Боева, ученици, родители, гости.

  Приветствие към гостите отправи директорът на Спортното училище Силвия Тенчева. Отчете, че през изминаващата година възпитаниците на училището са завоювали 74 медала от различни състезания. Тя пожела на състезателите и треньорите още много успехи.

  По време на награждаването имаше музикални и танцови изпълнения на Мажоретния състав на Младежкия център и Вокална група от Спортното училище.

  Анета Кутелова

  Facebook коментари

  Коментари в сайта (4)

  • 1
   Bo
   Bodurov
   24 0
   20:07, 12 дек 2019
   Браво на момчетата,момичетата,и техните треньори пожелавам ви много успехи .
  • 2
   Су
   Супер
   12 0
   08:31, 13 дек 2019
   Браво борбата пак са номер 1. Най-развития спорт в България и най-ниско финансирания
  • 3
   Жи
   Живи
   8 0
   11:42, 13 дек 2019
   Живи и здрави да са всички.
  • 4
   Сп
   спортистка
   4 0
   11:53, 13 дек 2019
   а какво стана с женската борба ,къде изчезнаха?????????

  Хороскоп за 27.01.2020

  Хороскоп за Овен

  Овен
  Уверени в правотата на мислите си, ще поставите условие пред онези, с които работите за конкретни изпълнения и обвързаности, които ще променят резултатите ви, но в положителна посока. По този начин ще продължите спокойно напред, със защитени интереси и добре свършена работа.
  27 яну 2020

  Хороскоп за Телец

  Телец
  Днешните ви ангажименти ще ви срещнат с нови и интересни хора. Ако дейността, с която се занимавате е в сферата на услугите, изгледите за успех нарастват значително. Трудно ви е да откажете помощ на ваш близък, колкото и да сте затрупани с работа. Успявате да постигнете желаното при преговори, които отдавна водите.
  27 яну 2020

  Хороскоп за Близнаци

  Близнаци
  Трудностите ви не са непреодолими, но ще ги решите по-леко, ако потърсите съдействие. Вървите в правилната насока, нужно е още време и търпение. Станете по-дружелюбни към онези, които ви помагат и ви се възхищават. Не си давате сметка, че без тяхната енергия не бихте стигнали до там, където сте.
  27 яну 2020

  Хороскоп за Рак

  Рак
  Имате енергия, но не пренебрегвайте прекалената си натовареност. Работата ще ви погълне и това няма да се хареса особено на интимният ви партньор. Изяснете чувствата си, споделяйте повече време заедно. Финансова договореност ще повиши доходите ви.
  27 яну 2020

  Хороскоп за Лъв

  Лъв
  Сблъсквайки се с професионални и финансови проблеми, ще търсите начини за решаването им. Затрудненията ще ви мотивират да се мобилизирате и в тази връзка ще покажете не проявени до сега достойнствата на характера си. Избягвайте конфликтите, за да не разпилеете енергията си напразно.
  27 яну 2020

  Хороскоп за Дева

  Дева
  Неразрешени служебни въпроси ще ви подтикнат да изразите по-ясно позицията си и да приключите с тях. Аргументирано ще защитите идеята си за промяна в организацията на работното място или общият ви бизнес. Не пренебрегвайте мнението на колегите си и не се дистанцирайте, за да вървят по-гладко нещата ви.
  27 яну 2020

  Хороскоп за Везни

  Везни
  Работата ще ви спори и ще ви носи удоволствие. С пораснали финансови възможности ще се погрижите и за развлеченията на близките си. Имате добър тонус, но нещо дълбоко в душата ви кара да тъгувате. Бъдете искрени пред себе си и дайте предимство на скритите си желания. Удовлетворявайки ги ще се почувствате щастливи.
  27 яну 2020

  Хороскоп за Скорпион

  Скорпион
  Емоционални пристрастия ще ви тласнат към човек, който меко казано не ви заслужава. Не позволявайте на чувствата да замъглят разума ви и бъдете прагматични. Имайки адекватно поведение към случващото се наоколо, ще получите предимство в предстоящи събития. Ако от вас се очаква отговор – на бързайте, помислете.
  27 яну 2020

  Хороскоп за Стрелец

  Стрелец
  Делата, които сте планирали да се осъществят бързо, ще се забавят не по ваша вина. Оставете настрана вълненията на колега, който се опитва да ви натоварва с проблемите си. Едва ли можете да му помогнете, а и по-скоро той ще ви попречи да свършите част от своите намерения.
  27 яну 2020

  Хороскоп за Козирог

  Козирог
  Текущи проблеми ще ви поставят в условия да избирате една или друга възможност за решаването им. Пряката ви заетост също ще ви ангажира и по-малко време ще ви остава за личен живот. Доверете се на хората край себе си и не търсете причини да разваляте вече договорени условия.
  27 яну 2020

  Хороскоп за Водолей

  Водолей
  Проявената инициатива днес ще даде резултати, очакват ви ползотворни срещи и постигане на договорености. Доказване на професионални качества и други придобивки. Развитията в личния ви живот ще продължат и занапред, въпреки, че някои от вас не мислят така. Не са изключени здравословни неразположения, вземете мерки.
  27 яну 2020

  Хороскоп за Риби

  Риби
  Дългоочаквано събитие ще ви донесе много настроение и радостни вълнения. Възползвайте се от благоприятната обстановка, притесненията ви ще отпаднат и ще покажете най-доброто. В личен план ще си задавате много въпроси, за цената на успеха, за любовта и други не по-малко важни неща за вас.
  27 яну 2020
  Последни новини