От х:

Днес в x:

24 °C

"Вечер на спортиста" в Харманли

  За поредна година в края на изтичащата 2019 година се състоя ежегодната „Вечер на спортиста“ в Харманли, съобщиха от местната администрация. Събитието се превърна в един своеобразен празник и жест на благодарност от страна на организаторите в лицето на Община Харманли за многобройните успехи на спортистите от града. Заместник-кметът Валентина Димулска поздрави всички 15 спортни клуба за положения труд и достигнати високи резултати през годината, пожела им още здраве, хъс и мотивация за нови отличия през новата 2020 г.

  Най-голямата оценка за труда на всички треньори и спортисти бе богатият на трофеи - „Кът на успеха“. През цялата вечер той бе едно от най-посещаваните места в Културния център. Спортистите отново съпреживяваха и въодушевено разказваха за емоциите от състезанията през годината.

  В духа на предстоящите празници Община Харманли бе подготвила няколко изненади за гостите на събитието. Зумба клуба към НЧ "Харманли 2001" с художествен ръководил Наталия Василева и певецът Борислав Борисов поздравиха с музикални и танцови изпълнения присъстващите. Настроението приповдигна и талисманът на спортните клубове – Готиният вълк, който внесе огромната празнична торта и даде началото на коледна томбола с много подаръци. Всички клубове имаха възможност да си направят весели снимки пред стената на желанията, която гласеше „Коледа е в сърцата ни! Пожелай си нещо…“

  Haskovo.net 

  Източник: Haskovo.NET

  Facebook коментари

  Коментари в сайта (1)

  • 1
   Hh
   hhhh
   0 0
   12:14, 13 дек 2019
   какви успехи какви пет лева.пълни глупости .то спорт в държавата няма те в хармали награждавали.пълен смях.
  Последни новини