От х:

Днес в x:

Бъдещите звезди на „Виолена” и „Мега спорт” със златен край на годината

    Със златен край завършват  спортната състезателна година най-малките състезатели на клубовете по спортна аеробика „Виолена” и Мега спорт” от Хасково.

    На Националния турнир „Бъдещи звезди на аеробиката" те завоюваха много призови места.

    От последното за годината състезание възпитаниците на „Мега спорт” се връщат с  28 медала.

    Във възрастова група 5-6 години 15 златни медала спечелиха състезателките: Йоана Шекерова, Анна Шекерова, Божидара Георгиева, Рая-Мария Никова, Дилай Мюмюн, Армина Раиф, Елена-Антоанета Чалъкова, Езги Мехмед, Николета Серафимова, Никол Колева, Аляра Елмаз, Бюшра Ремзи, Никол Мутафчиева, Никол Стоилова и Аделина Некезова.

    При индивидуалната надпревара във възрастова група 7-8 години сребърния медал спечели Диана Тенева,  а бронзовият е за съотборничката й от „Мега спорт”  Ивайла Трендафилова.

    При момчетата първи се класира Кирил Стратиев. Той заедно с Юлиана Балтова спечелиха и златото при двойките.

    При тройките първи на стълбичката се качиха Никол Найденова, Анджелина Карева, Мишел Михайлова, а трети станаха Диана Тенева, Галина Стоянова и Ивайла Трендафилова.

    Златен медал за извоюва и групата: Диана Тенева, Галина Стоянова, Юлиана Балтова, Ивайла Трендафилова, Анастасия Начева, среброто при групите е  за Никол Найденова, Анджелина Карева, Мишел Михайлова, Антония Благоева, Михаела Стоилова.

    Във възрастова група 7-8 години при малките формации Ясмин Мустафа и Александра Ангелова са с бронз, а със злато се окичиха голямата формация Карделен Мераджъ, Моника Манолова, Марина Димитрова, Ясмин Мустафа, Александра Ангелова.

    В групата 11-14 години в категорията малка формация среброто спечелиха Рая Николова и Екатерина Радева, а бронзовият медал е за Тея Далова и Валерия Параскова. Със злато се окичиха и голямата формация Екатерина Радева, Рая Николова, Тея Далова, Валерия Параскова, Наталия Красенова.

    Последно и много успешно състезание отбелязаха и от „Виолена”. Състезателите от клуба завоюваха 26 медала, от които 17 златни за 5-6 годишните, 3 за 7-8 години клас А и 6 медала за всички възрастови групи в клас В.

    40 състезатели от клуба участвуваха в НТ "Бъдещи звезди в аеробиката" и всички се връщат с отличия.

    Haskovo.net

    Източник: Haskovo.NET

    Видеа по темата

    Facebook коментари

    Коментари в сайта (12)

    • 1
      Ви
      Виолена
      9 -15
      15:31, 8 дек 2019
      Хахаха Виолена с три медала за 7-8 годишните , тоя... Виж коментара
      • Зр
        Зрител
        12 -6
        19:05, 8 дек 2019
        Бях там и не съм съгласна с тези коментари но злобата и омразата която излъчват тези коментари са от пълен простак 😁който май не може да понесе това че Виолена се представиха страхотно 🤔🤔🤔😄😀😃
    • 2
      Фе
      Фен
      10 -10
      15:59, 8 дек 2019
      В Хасково има един професионален клуб по аеробока,и това е Мега спорт!Всички звезди излизат и ще излизат от Мега спорт!
      • Фа
        ФАКТИ
        4 -4
        14:19, 9 дек 2019
        Няма нужда да си бля, блякаме...Факт е, че Мегата имат добре подготвени деца до 12 години, но след тази възраст така наречените им "звезди" бягат със 100 от така наречения "професионален клуб".И точно в този момент можем да се замислим кой бяга от хубавото и защо... Факт е че Виолена създаде един от най-успешните състезатели в аеробиката, с което Мега спорт немогат да се похвалят. Нямат нито Световни, нито Европейски шампиони или пък медалисти от такъв ранг първенства, които се провеждат след 12тата година на състезателя. Те никога не са имали състезатели в 18+ за да говорим изобщо за професионален спорт...Та в тоя ред на мисли май трябва да огледаме фактите преди да правим подобни изявления кой клуб е добре и кой зле... Поздравления за всички деца, които обичат спорта, поздравления и за родителите, които ги подкрепят!
    • 3
      По
      Почитател
      9 -5
      18:55, 8 дек 2019
      Не се изказвайте така злобно към клуб в който не сте всички деца се представиха страхотно и и завършиха с пълен актив от медали имаше сълзи от радост имаше и от разочарование но неможе да има само победители .Това е труд и упоритос на децата и техните треньорки. Честито на медалистите и догодина да се радваме на двойно повече отличия 🏅🏅🏅😀😀😀
    • 4
      Ха
      Хахаха
      3 -8
      19:34, 8 дек 2019
      Коментарът е заменен с този текст от редакторите з... Виж коментара
      • Ха
        Хахаха
        5 -5
        20:46, 8 дек 2019
        Само едно л**** може да се изкаже така !
    • 5
      Сп
      Спортмен
      7 -7
      19:39, 8 дек 2019
      И аз бях там и аз видях.Мега Спорт са по-добрите,а Вие защо обиждате хората,които не ви харесват?
    • 6
      Ма
      Майката на ЕЛИ!
      11 -5
      19:53, 8 дек 2019
      Аз съм майката на Ели, онази дебелата 😂 моето дете се качи ня колко пъти на стълбичката и ще ви помоля да не ме намесвате и да не намесвате детето ми и други деца в това! Нямам нищо общо с тази дискусия , никога няма да падна на вашето ниво ! И вашите грозни коментари за мен и Ели показват кой е злобен и кой не! Спрете да се излагате , един Човек и достоен тренъор никога няма да се изкаже по този начин ! Сами си правете изводите!
      • За
        Запозната
        6 -5
        09:48, 9 дек 2019
        напротив Жулиета типично в твой стил е ............погледни първо себе си и тогава коментирай
    • 7
      Сп
      Спортмен
      5 -5
      20:45, 8 дек 2019
      Коментарът е заменен с този текст от редакторите заради обидно,расистко или нецензурно съдържание!
    • 8
      Жу
      Жули
      11 -1
      10:24, 9 дек 2019
      Под тази статия трябваше да има само поздравления за всички деца за положения труд , не превръщайте едно хубаво събитие в пълен цирк ! Радвайте се на успехите на децата и ги подкрепяйте! Само едно мога дакажа : ПОЗДРАВЛЕНИЯ НА ВСИЧКИ СПОРТИСТИ! ТЕ СА ДЕЦА И ВСИЧКИ СА ПРЕКРАСНИ 💓💓💓! Направете го и вие - поздравете децата , те го заслужават !
    Последни новини