От х:

Днес в x:

7 °C

Запалиха светлините на елхата в Хасково, посрещнаха и Дядо Коледа

  Светлините на коледната елха бяха тържествено запалени на площад "Свобода" в Хасково тази вечер. За ритуала се събраха млажество деца, младежи и родители.

  Поздравления към децата и родителите отправи кметът на община Хасково Станислав Дечев. „Искам да ви пожелая да бъдете здрави, все така весели и усмихнати, и да посрещнете с настроение 2020 година”, заяви градоначалникът. Той призова родителите и децата да следят програмата на общината, в която са включени различни събития до края на годината.

  По-късно всички нетърпеливо започнаха обратно броене от 10 до 0 и последва запалване на светлините на елхата, което бе съпроводено с пищна заря и посрещане на Дядо Коледа. С белобрадия старец се снимаха множество деца, някои от тях му бях написали писма с желаните от тях подаръци.

  Преди озаряването на живото коледно дръвче, на откритата сцена на площада се изявиха различни състави от Младежкия център в Хасково.

  На площада бяха тримата заместник кметове на общината - Динко Тенев, Мария Вълчева и Танер Емин, както и заместник-областният управител Митко Петров.

  Днешното събитие е част от програмата на община Хасково за коледните и новогодишните празници. В 19 часа започва концерт на трио "Violons Barbares" (Варварски цигулки) в театър "Иван Димов".

  Анета Кутелова

  Facebook коментари

  Коментари в сайта (6)

  • 1
   Ма
   мастикаджия
   22 -10
   19:33, 6 дек 2019
   Стига бе,кметът не се ли казваше Добри Беливанов ?Кога го смениха ?
   • Ха
    хасковлия
    25 -5
    21:24, 6 дек 2019
    Смехиха го когато ти спа и много като тебе спаха . А сега питате що така?
  • 2
   Ха
   хасковлия
   22 -10
   21:01, 6 дек 2019
   Кмета я кара на самотек както си е било до сега! Не е мястото там на паркинга а елхата да се постави на баш в центъра на площада. Всичко си е поредната пародия ! И елхата е пародия и кич!
  • 3
   Дя
   дядо мраз
   3 -3
   06:42, 7 дек 2019
   Коледа е от женски род защо ДЯДО
  • 4
   Са
   СантЯго
   9 -2
   10:04, 7 дек 2019
   Щото е Дядо Кока Кола,заттова.Всичко е комерс,да се радват аборигените.
  • 5
   Va
   vasil
   9 -1
   16:31, 7 дек 2019
   кмета се сменя шейната пред общината е вечна

  Хороскоп за 28.01.2020

  Хороскоп за Овен

  Овен
  Уверени в правотата на мислите си, ще поставите условие пред онези, с които работите за конкретни изпълнения и обвързаности, които ще променят резултатите ви, но в положителна посока. По този начин ще продължите спокойно напред, със защитени интереси и добре свършена работа.
  28 яну 2020

  Хороскоп за Телец

  Телец
  Днешните ви ангажименти ще ви срещнат с нови и интересни хора. Ако дейността, с която се занимавате е в сферата на услугите, изгледите за успех нарастват значително. Трудно ви е да откажете помощ на ваш близък, колкото и да сте затрупани с работа. Успявате да постигнете желаното при преговори, които отдавна водите.
  28 яну 2020

  Хороскоп за Близнаци

  Близнаци
  Трудностите ви не са непреодолими, но ще ги решите по-леко, ако потърсите съдействие. Вървите в правилната насока, нужно е още време и търпение. Станете по-дружелюбни към онези, които ви помагат и ви се възхищават. Не си давате сметка, че без тяхната енергия не бихте стигнали до там, където сте.
  28 яну 2020

  Хороскоп за Рак

  Рак
  Имате енергия, но не пренебрегвайте прекалената си натовареност. Работата ще ви погълне и това няма да се хареса особено на интимният ви партньор. Изяснете чувствата си, споделяйте повече време заедно. Финансова договореност ще повиши доходите ви.
  28 яну 2020

  Хороскоп за Лъв

  Лъв
  Сблъсквайки се с професионални и финансови проблеми, ще търсите начини за решаването им. Затрудненията ще ви мотивират да се мобилизирате и в тази връзка ще покажете не проявени до сега достойнствата на характера си. Избягвайте конфликтите, за да не разпилеете енергията си напразно.
  28 яну 2020

  Хороскоп за Дева

  Дева
  Неразрешени служебни въпроси ще ви подтикнат да изразите по-ясно позицията си и да приключите с тях. Аргументирано ще защитите идеята си за промяна в организацията на работното място или общият ви бизнес. Не пренебрегвайте мнението на колегите си и не се дистанцирайте, за да вървят по-гладко нещата ви.
  28 яну 2020

  Хороскоп за Везни

  Везни
  Работата ще ви спори и ще ви носи удоволствие. С пораснали финансови възможности ще се погрижите и за развлеченията на близките си. Имате добър тонус, но нещо дълбоко в душата ви кара да тъгувате. Бъдете искрени пред себе си и дайте предимство на скритите си желания. Удовлетворявайки ги ще се почувствате щастливи.
  28 яну 2020

  Хороскоп за Скорпион

  Скорпион
  Емоционални пристрастия ще ви тласнат към човек, който меко казано не ви заслужава. Не позволявайте на чувствата да замъглят разума ви и бъдете прагматични. Имайки адекватно поведение към случващото се наоколо, ще получите предимство в предстоящи събития. Ако от вас се очаква отговор – на бързайте, помислете.
  28 яну 2020

  Хороскоп за Стрелец

  Стрелец
  Делата, които сте планирали да се осъществят бързо, ще се забавят не по ваша вина. Оставете настрана вълненията на колега, който се опитва да ви натоварва с проблемите си. Едва ли можете да му помогнете, а и по-скоро той ще ви попречи да свършите част от своите намерения.
  28 яну 2020

  Хороскоп за Козирог

  Козирог
  Текущи проблеми ще ви поставят в условия да избирате една или друга възможност за решаването им. Пряката ви заетост също ще ви ангажира и по-малко време ще ви остава за личен живот. Доверете се на хората край себе си и не търсете причини да разваляте вече договорени условия.
  28 яну 2020

  Хороскоп за Водолей

  Водолей
  Проявената инициатива днес ще даде резултати, очакват ви ползотворни срещи и постигане на договорености. Доказване на професионални качества и други придобивки. Развитията в личния ви живот ще продължат и занапред, въпреки, че някои от вас не мислят така. Не са изключени здравословни неразположения, вземете мерки.
  28 яну 2020

  Хороскоп за Риби

  Риби
  Дългоочаквано събитие ще ви донесе много настроение и радостни вълнения. Възползвайте се от благоприятната обстановка, притесненията ви ще отпаднат и ще покажете най-доброто. В личен план ще си задавате много въпроси, за цената на успеха, за любовта и други не по-малко важни неща за вас.
  28 яну 2020
  Последни новини