От х:

Днес в x:

Глоби за 254 водачи в акция "Зима", санкционираха и 52 пешеходци

254 водачи са санкционирани за различни нарушения от началото на ноември в Хасковска област, когато стартира акция „Зима“, съобщиха от Областната дирекция на МВР в Хасково.

По традиция тя се проведе в три части – от 1 до 10 ноември, когато бяха проверявани велосипедисти и превозни средства с животинска тяга. През втората част – 11 до 20 ноември акцентът бе насочен към пешеходците и поведението на водачите спрямо тях. В последния етап – 21-30 ноември се проверяваше техническата изправност на автомобилите.

В хода на акцията са извършени по трите етапа общо 35 специализирани операции и са проверени 1882 превозни средства. Констатирани са 151 нарушения, от които 93 са за неизправност в осветителната система. Следват ги пропуските по отношение на износени или разкъсани гуми – 16 броя, неизправности в устройствата за измиване на стъклата и други – 40 броя.

Пътните полицаи са съставили 188 глоби по фиш и 62 акта. В акцията са санкционирани и 52 пешеходци с глоби по фиш.

Изготвени са 36 предписания до Агенция пътна инфраструктура за отстраняване на недостатъците на пътните настилки, сигнализацията с пътни знаци и маркировка, от които 15 вече са изпълнени. 30 са предписанията до местни органи за подобряване на уличното осветление и отстраняването на недостатъците на вертикалната сигнализация, хоризонтална маркировка и пътните настилки, 11 от които са разрешени.

Haskovo.net

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта (12)

 • 1
  Пе
  пешо
  3 -10
  18:23, 5 дек 2019
  И за какво пък пешеходци! Виж коментара
  • Ки
   Кирил
   17 -2
   19:31, 5 дек 2019
   За неправилно пресичане - примерно !!!
  • Ак
   Акция зима
   6 -4
   20:58, 5 дек 2019
   Защото са били по джапанки.
 • 2
  Да
  Дани
  19 -5
  19:32, 5 дек 2019
  Мишките се отчетоха пред началството.
  Таргета е изпълнен!
  Продължавайте да тормозите бедния и обикновен гражданин, а пък после не се чудете защо хората ви мразят.
 • 3
  Ка
  камен
  6 -16
  20:05, 5 дек 2019
  Коментарът е скрит заради голям брой отрицателни гласове. За да видите коментара натиснете тук
  • До
   Дорчо
   15 -9
   22:19, 5 дек 2019
   Значи ако КАТ те глоби за това че караш през зимата с летни гуми това е тормоз над обикновения беден гражданин, обаче ако някой с летни гуми вземе че се подхлъзне и ти нагъне ламаринките ще опищиш махалата че полицията не си гледа работата, и е оставила тия с летните гуми да щъкат по пътищата.
  • Dz
   Dzakardo
   3 -1
   23:40, 5 дек 2019
   Близо до колегите и с униформа, много страх се и насъбрал у вас Ушев!
  • Чо
   чобанов
   3 0
   12:56, 6 дек 2019
   Камене, стига се натяга. ставаш само да стоиш на пешеходната пътека и да казваш на малките деца кога да пресичат. за друго не ставаш, и за там си много зле да си знаеш.
 • 4
  Бр
  Брех
  16 -1
  20:58, 5 дек 2019
  Тоз Камен колко е зъл! За един коментар в готов да се сбие! Камене, нека аз да дойда утре пред Смирненски. Ще ме разпознаеш лесно, обещавам ти.
 • 5
  Ба
  Бай Грозю
  9 -1
  21:05, 5 дек 2019
  Напълно съм съгласен с Дани
 • 6
  Ee
  EEEEE
  11 0
  21:10, 5 дек 2019
  я някакво полицай ЧЕЕЕЕ много се е разгорещило в коментарите че сам се описа в коментара си какво представлява ха ха ха ............
 • 7
  Ка
  Каменчо
  12 0
  00:22, 6 дек 2019
  Тоя Камен да не би да е с фамилия Василев и да бачка в КАТ ? Тотален безхаберник и хрантутник... Той е олицетворение на полицаите, за които има вицове :D

Хороскоп за 14.08.2020

Хороскоп за Овен

Овен
Договорените срещи ще ви създадат повече вълнения, предвид предложения за сътрудничество и други участия. Не всички от тях носят перспективите, които желаете, за това проучете възможностите, преди да дадете отговора си. Съдбата сама ще ви предложи вариант, и ще си признаете, че по-добър не би могло и да бъде.
14 авг 2020

Хороскоп за Телец

Телец
Ще приемете делово предложение, в което виждате добра перспектива за себе си. Благоприятно развитие на събитията ще ви тласне в нова посока на мислене, позволяваща ви пълноценно разкриване на потенциала и лична удовлетвореност. С някого ще постигнете съгласие по спорен въпрос.
14 авг 2020

Хороскоп за Близнаци

Близнаци
Денят ви ще е натоварен и изпълнен с ангажименти. Няма да ви липсва шанс и свидетелства за него ще станат финансови и лични успехи. Намерете време и за семейството си, а също и да си починете от ежедневните грижи. Някои от вас ще усетят силно привличане към една личност и може би начало на силна връзка.
14 авг 2020

Хороскоп за Рак

Рак
Възможно е днес неочаквано развитие на ваш професионален въпрос да промени всичките ви планове за този ден. Не се учудвайте ако наистина ви се наложи да поемете по различен път от този, който сте планирали досега. Срещате трудности, които изискват навременната ви намеса, затова не се колебайте да действате твърдо. Очакват ви скорошни приходи.
14 авг 2020

Хороскоп за Лъв

Лъв
Търпеливо дочакахте решението на свой проблем - пред вас ще се открият добри възможности за развитие. Използвайте времето си пълноценно, като не пренебрегвате любимите ви хора. Те ще ви заредят с енергия и увереност в предстоящите ви ангажименти. Поработете върху физическата си форма.
14 авг 2020

Хороскоп за Дева

Дева
Мнозина от вас са склонни на рисковани постъпки днес. Явно умеете да поемате разумни рискове. Просто сами осъзнавате възможностите си за момента и е похвално, че не позволявате на ентусиазма се да измести реализма. Опитайте се да отделите повече време за любимия човек, дори да ви струва определени усилия.
14 авг 2020

Хороскоп за Везни

Везни
Поставяте си високи цели и в определени моменти ще трябва да забавяте темпото, което налагате, за да успявате. Една приятна изненада от любимия ви човек. Споделете вечерта си с него и бъдете на място, което ще ви помогне да се отпуснете. Вашата духовна и емоционална същност има нужда от усамотяване.
14 авг 2020

Хороскоп за Скорпион

Скорпион
Трудностите ще повлияят на някои от вас, правейки ги раздразнителни и затворени. Търсете съдействието на онези, които не биха ви го отказали, за да не губите от инерцията и енергията си. Обърнете внимание на идеите, които ще ви осенят и работете по тях. Приятел ще ви помогне да се разтоварите от стреса, грижейки се за доброто ви настроение.
14 авг 2020

Хороскоп за Стрелец

Стрелец
С доброто си настроение ще правите атмосферата около вас ведра и приятна. Работата няма да ви затруднява и с лекота ще отхвърляте задачите си. Имате енергия, която може да трансформирате в нещо полезно за близките си. Няма причини да сте недоволни от постигнатото.
14 авг 2020

Хороскоп за Козирог

Козирог
Предстоят ви различни срещи днес и разнообразна информация, с която ще работите. Стараете се да придвижите напред свой проект и дори да ви се наложи да забавите развитието му, не се отказвайте от намеренията си. Задълбочавате познанията си в определена област, което в последствие ще ви предостави добри възможности на работното място.
14 авг 2020

Хороскоп за Водолей

Водолей
Работите ентусиазирано и с желание да постигнете набелязаните резултати. Това ще стане и с немалко далновидност от ваша страна. Опитайте се да не се влияете от конкуренцията, работете за себе си и не се съревновавайте с вече постигнати чужди резултати.
14 авг 2020

Хороскоп за Риби

Риби
Основателно ще повишите очакванията си към някого или нещо. С действията си показвате силно присъствие, подкрепа или работа, която води до добри резултати. Мислите ви са свързани и с други задачи, освен професионалните и това ви натоварва. При уреждане на финансов въпрос ще търсите нечия подкрепа и със задоволство ще установите, че ви се отдаде по-лесно, отколкото сте предполагали.
14 авг 2020
Последни новини