От х:

Днес в x:

7 °C

Глоби за 254 водачи в акция "Зима", санкционираха и 52 пешеходци

254 водачи са санкционирани за различни нарушения от началото на ноември в Хасковска област, когато стартира акция „Зима“, съобщиха от Областната дирекция на МВР в Хасково.

По традиция тя се проведе в три части – от 1 до 10 ноември, когато бяха проверявани велосипедисти и превозни средства с животинска тяга. През втората част – 11 до 20 ноември акцентът бе насочен към пешеходците и поведението на водачите спрямо тях. В последния етап – 21-30 ноември се проверяваше техническата изправност на автомобилите.

В хода на акцията са извършени по трите етапа общо 35 специализирани операции и са проверени 1882 превозни средства. Констатирани са 151 нарушения, от които 93 са за неизправност в осветителната система. Следват ги пропуските по отношение на износени или разкъсани гуми – 16 броя, неизправности в устройствата за измиване на стъклата и други – 40 броя.

Пътните полицаи са съставили 188 глоби по фиш и 62 акта. В акцията са санкционирани и 52 пешеходци с глоби по фиш.

Изготвени са 36 предписания до Агенция пътна инфраструктура за отстраняване на недостатъците на пътните настилки, сигнализацията с пътни знаци и маркировка, от които 15 вече са изпълнени. 30 са предписанията до местни органи за подобряване на уличното осветление и отстраняването на недостатъците на вертикалната сигнализация, хоризонтална маркировка и пътните настилки, 11 от които са разрешени.

Haskovo.net

Facebook коментари

Коментари в сайта (12)

 • 1
  Пе
  пешо
  3 -10
  18:23, 5 дек 2019
  И за какво пък пешеходци! Виж коментара
  • Ки
   Кирил
   17 -2
   19:31, 5 дек 2019
   За неправилно пресичане - примерно !!!
  • Ак
   Акция зима
   6 -4
   20:58, 5 дек 2019
   Защото са били по джапанки.
 • 2
  Да
  Дани
  19 -5
  19:32, 5 дек 2019
  Мишките се отчетоха пред началството.
  Таргета е изпълнен!
  Продължавайте да тормозите бедния и обикновен гражданин, а пък после не се чудете защо хората ви мразят.
 • 3
  Ка
  камен
  6 -16
  20:05, 5 дек 2019
  Коментарът е скрит заради голям брой отрицателни гласове. За да видите коментара натиснете тук
  • До
   Дорчо
   15 -9
   22:19, 5 дек 2019
   Значи ако КАТ те глоби за това че караш през зимата с летни гуми това е тормоз над обикновения беден гражданин, обаче ако някой с летни гуми вземе че се подхлъзне и ти нагъне ламаринките ще опищиш махалата че полицията не си гледа работата, и е оставила тия с летните гуми да щъкат по пътищата.
  • Dz
   Dzakardo
   3 -1
   23:40, 5 дек 2019
   Близо до колегите и с униформа, много страх се и насъбрал у вас Ушев!
  • Чо
   чобанов
   3 0
   12:56, 6 дек 2019
   Камене, стига се натяга. ставаш само да стоиш на пешеходната пътека и да казваш на малките деца кога да пресичат. за друго не ставаш, и за там си много зле да си знаеш.
 • 4
  Бр
  Брех
  16 -1
  20:58, 5 дек 2019
  Тоз Камен колко е зъл! За един коментар в готов да се сбие! Камене, нека аз да дойда утре пред Смирненски. Ще ме разпознаеш лесно, обещавам ти.
 • 5
  Ба
  Бай Грозю
  9 -1
  21:05, 5 дек 2019
  Напълно съм съгласен с Дани
 • 6
  Ee
  EEEEE
  11 0
  21:10, 5 дек 2019
  я някакво полицай ЧЕЕЕЕ много се е разгорещило в коментарите че сам се описа в коментара си какво представлява ха ха ха ............
 • 7
  Ка
  Каменчо
  12 0
  00:22, 6 дек 2019
  Тоя Камен да не би да е с фамилия Василев и да бачка в КАТ ? Тотален безхаберник и хрантутник... Той е олицетворение на полицаите, за които има вицове :D

Хороскоп за 28.01.2020

Хороскоп за Овен

Овен
Уверени в правотата на мислите си, ще поставите условие пред онези, с които работите за конкретни изпълнения и обвързаности, които ще променят резултатите ви, но в положителна посока. По този начин ще продължите спокойно напред, със защитени интереси и добре свършена работа.
28 яну 2020

Хороскоп за Телец

Телец
Днешните ви ангажименти ще ви срещнат с нови и интересни хора. Ако дейността, с която се занимавате е в сферата на услугите, изгледите за успех нарастват значително. Трудно ви е да откажете помощ на ваш близък, колкото и да сте затрупани с работа. Успявате да постигнете желаното при преговори, които отдавна водите.
28 яну 2020

Хороскоп за Близнаци

Близнаци
Трудностите ви не са непреодолими, но ще ги решите по-леко, ако потърсите съдействие. Вървите в правилната насока, нужно е още време и търпение. Станете по-дружелюбни към онези, които ви помагат и ви се възхищават. Не си давате сметка, че без тяхната енергия не бихте стигнали до там, където сте.
28 яну 2020

Хороскоп за Рак

Рак
Имате енергия, но не пренебрегвайте прекалената си натовареност. Работата ще ви погълне и това няма да се хареса особено на интимният ви партньор. Изяснете чувствата си, споделяйте повече време заедно. Финансова договореност ще повиши доходите ви.
28 яну 2020

Хороскоп за Лъв

Лъв
Сблъсквайки се с професионални и финансови проблеми, ще търсите начини за решаването им. Затрудненията ще ви мотивират да се мобилизирате и в тази връзка ще покажете не проявени до сега достойнствата на характера си. Избягвайте конфликтите, за да не разпилеете енергията си напразно.
28 яну 2020

Хороскоп за Дева

Дева
Неразрешени служебни въпроси ще ви подтикнат да изразите по-ясно позицията си и да приключите с тях. Аргументирано ще защитите идеята си за промяна в организацията на работното място или общият ви бизнес. Не пренебрегвайте мнението на колегите си и не се дистанцирайте, за да вървят по-гладко нещата ви.
28 яну 2020

Хороскоп за Везни

Везни
Работата ще ви спори и ще ви носи удоволствие. С пораснали финансови възможности ще се погрижите и за развлеченията на близките си. Имате добър тонус, но нещо дълбоко в душата ви кара да тъгувате. Бъдете искрени пред себе си и дайте предимство на скритите си желания. Удовлетворявайки ги ще се почувствате щастливи.
28 яну 2020

Хороскоп за Скорпион

Скорпион
Емоционални пристрастия ще ви тласнат към човек, който меко казано не ви заслужава. Не позволявайте на чувствата да замъглят разума ви и бъдете прагматични. Имайки адекватно поведение към случващото се наоколо, ще получите предимство в предстоящи събития. Ако от вас се очаква отговор – на бързайте, помислете.
28 яну 2020

Хороскоп за Стрелец

Стрелец
Делата, които сте планирали да се осъществят бързо, ще се забавят не по ваша вина. Оставете настрана вълненията на колега, който се опитва да ви натоварва с проблемите си. Едва ли можете да му помогнете, а и по-скоро той ще ви попречи да свършите част от своите намерения.
28 яну 2020

Хороскоп за Козирог

Козирог
Текущи проблеми ще ви поставят в условия да избирате една или друга възможност за решаването им. Пряката ви заетост също ще ви ангажира и по-малко време ще ви остава за личен живот. Доверете се на хората край себе си и не търсете причини да разваляте вече договорени условия.
28 яну 2020

Хороскоп за Водолей

Водолей
Проявената инициатива днес ще даде резултати, очакват ви ползотворни срещи и постигане на договорености. Доказване на професионални качества и други придобивки. Развитията в личния ви живот ще продължат и занапред, въпреки, че някои от вас не мислят така. Не са изключени здравословни неразположения, вземете мерки.
28 яну 2020

Хороскоп за Риби

Риби
Дългоочаквано събитие ще ви донесе много настроение и радостни вълнения. Възползвайте се от благоприятната обстановка, притесненията ви ще отпаднат и ще покажете най-доброто. В личен план ще си задавате много въпроси, за цената на успеха, за любовта и други не по-малко важни неща за вас.
28 яну 2020
Последни новини