От х:

Днес в x:

6 °C

Конкурсът "Мис и Мистър Замръзнала прическа" започна

Този конкурс няма равен. Той се провежда в „Топли басейни Тахини“ през зимата, която тук е доста смразяваща и това е необходимо условие за „Мис и Мистър Замръзнала прическа“. Курортът е известен със горещите води с температура до 48 градуса Целзий. 

Басейните могат да се използват целогодишно, но за да се включите в конкурса, температурата навън трябва да е поне 20 градуса под нулата или по-ниска. Всеки участник трябва да потопи главата си в горещата вода и след като я извади да оформи най-добрата прическа, на която е способен, да се снима и публикува в социалните мрежи. тази година всичките тези условия вече са налице и снимките на първите участници се появиха в Instagram, след като в Юкон термометрите паднаха до -22 градуса. Победителите се избират през март от екипа на комплекса. 

Категориите са четири - „Най-добра мъжка прическа“, „Най-добра женска прическа“, „Най-креативна прическа“ и „Най-добра група“. Победителите печелят чек за 750 долара и ваучер за 30 процедури в басейните на комплекса.

Идеята за конкурса е на собственика на „Топли басейни Тахини“. Курортът предлага множество интересни зимни спортове, а след като се уморят от тях, хората релаксират в горещата вода. Никой обаче не потапял главата си в басейните. Затова собственикът решил да предизвика няколко от посетителите да направят най-добрата замръзнала прическа. И така се ражда един от най-странните конкурси в историята. Конкурсът „Замръзнала прическа“ се превръща в годишно събитие, което привлича туристите в Юкон от 2011 година насам. 

Това тук е най-добрата женска прическа от миналата година, след нея някои от другите участници в конкурса.

View this post on Instagram

【頭髮結冰了】冷凍頭髮大賽 你準備好未? - 一年一度的「冷凍頭髮大賽」在加拿大白馬市舉行,參賽者展示頭上的冰凍髮型。在零下十幾度的寒冬中,旅客跳進溫度在36-42攝氏度左右的溫泉內,利用溫泉與空氣之間的溫差將頭髮冰凍成各種奇形怪狀的造型,確實搞笑非常! - 活動經理Andrew Umbrich解釋說:「比賽的目的是鼓勵人們盡可能創造出最有創意的冷凍髮型。你泡在溫泉裡,讓蒸汽積聚在你的頭上,而冷空氣會使你的頭髮結冰。頭髮冷凍成型後,你就可以拍照了。我們在比賽中收集了人們拍攝的所有照片,並在三月份決出前三名。」出勝者可以得到750加元和溫泉會籍。 - 今年的大賽從昨天開始接受大家電郵了,截止日期為2019年3月4日。 - #hk01 #加拿大溫泉 #你壞了說大概夜了讓你秀髮亂了 #髮型設計 #趣怪 #有型 #笑一笑 #HairFreezingContest #TakhiniHotPools #hotwater #hotsprings #likes4likes #funnyphoto #instagood #canada #hkig #laughdieme #lol 攝影:VCG

A post shared by 香港01 (@hk01_hk) on

Facebook коментари

Коментари в сайта

Хороскоп за 19.01.2020

Хороскоп за Овен

Овен
Денят може да се окаже наситен предизвикателства от всякакво естество. Бъдете готови за промени около себе си. Най-вероятно те ще са свързани само с положителни емоции. Имате възможност да изгладите отношенията си с човек, на когото особено държите и това ще ви зарадва. Вечерта бъдете сред близки хора.
19 яну 2020

Хороскоп за Телец

Телец
Днес е по-добре да избягвате контактите с по-широк кръг хора, защото не е изключено да се натъкнат на избухливостта и гнева ви. Изключителната ви раздразнителност се дължи на преумора и изтощение. Прекарайте вечерта вкъщи с любимия човек.
19 яну 2020

Хороскоп за Близнаци

Близнаци
Настроението ви днес ще променливо поради различните дела, с които се заемате. За да останете доволни от работата си днес обаче е за препоръчване да вършите само онова, което ви е по сърце и да избягвате отношения с хора, които ви натоварват емоционално. Ще имате възможност да прекарате края на деня в приятната компания на нови хора.
19 яну 2020

Хороскоп за Рак

Рак
Не се оставяйте друг да взема решения вместо вас. Осигурете си личен периметър и свободата, на която толкова държите. Ако ви въвлекат в спор бъдете по-въздържани, за да не съжалявате по-късно. Бъдете търпеливи с любимия човек. Дайте му повече време. Може да бъдете прекалено мнителни и това да изнерви обстановката.
19 яну 2020

Хороскоп за Лъв

Лъв
Възможни са здравословни неразположения, предвид забързаното ви темпо и стреса, на който сте подложени. Вземете мерки за възстановяване, като започнете от почивката си. Всичко е осъществимо, когато имате желание за действие и не губите присъствие на духа, но на вас ли го казвам.
19 яну 2020

Хороскоп за Дева

Дева
Денят може да бъде много приятен и спокоен, ако избегнете кавгите у дома. Проявете повече търпение и толерантност спрямо близките си. Ако го направите, ще успеете да прекарате чудесен ден със семейството си. Професионален ангажимент може да наложи предварителна подготовка. Предстоящата седмица ще бъде много важна.
19 яну 2020

Хороскоп за Везни

Везни
Предвид душевното си състояние е добре да подходите специално към избора на храни и напитки. Ограничете дразнителите от всякакъв род и вид. Не измъчвайте тялото си и лекувайте душата. Високите ви критерии изискват и вие да сте на висотата им. Обстоятелствата ще ви изправят пред избор, който трябва да направите днес.
19 яну 2020

Хороскоп за Скорпион

Скорпион
Сигурното е, че няма да прекарате този ден у дома. Непрекъснато ще сте в движение, вършейки различни неща и срещайки се с нови хора. Ще научите много новини, полезни за вашата дейност. Около вас витае добро настроение и стремеж към разнообразие, което ви прави желана компания навсякъде, където отидете. Не правете прибързани заключения.
19 яну 2020

Хороскоп за Стрелец

Стрелец
Ще бъдете мотивирани и ще действате с желание и хъс. Преградите ще са лесно преодолими. Подкрепа от силните на деня. Що се касае до любовта, там успехът също няма да ви подмине. Налице са всички предпоставки да спечелите сърцето на любимия човек, всичко зависи от вас.
19 яну 2020

Хороскоп за Козирог

Козирог
Рискувате да се предоверите на малко познат човек, който най-вероятно ще ви подведе. Ако вече сте го сторили все още имате възможност да сведете негативните последици до минимум. Действайте бързо и при повече късмет можете дори да извлечете и дивиденти от ситуацията. Не омаловажавайте успеха на ваши близки и им отдайте заслуженото внимание.
19 яну 2020

Хороскоп за Водолей

Водолей
Предстои ви разнообразен ден, в който вие ще имате възможност да решите как да си почивате и с кого. Настроението ви е чудесно, което е предпоставка да се чувствате добре на всяко място. Очаквайте приятна изненада от страна на любимия човек, който ще събуди неподозирани чувства у вас. Вечерта ви предстои събитие, което ви настройва позитивно.
19 яну 2020

Хороскоп за Риби

Риби
Бъдете сигурни, че за всяко нещо си има време. Ще чуете добри новини от делови характер. В личен план ви очакват разбирателство и споделени мигове. Среща с роднини или стари приятели ще подобри настроението ви. Мислете повече са собственото си спокойствие. Никой освен самите вие не може да ви го осигури.
19 яну 2020
Последни новини