От х:

Днес в x:

Конкурсът "Мис и Мистър Замръзнала прическа" започна

Този конкурс няма равен. Той се провежда в „Топли басейни Тахини“ през зимата, която тук е доста смразяваща и това е необходимо условие за „Мис и Мистър Замръзнала прическа“. Курортът е известен със горещите води с температура до 48 градуса Целзий. 

Басейните могат да се използват целогодишно, но за да се включите в конкурса, температурата навън трябва да е поне 20 градуса под нулата или по-ниска. Всеки участник трябва да потопи главата си в горещата вода и след като я извади да оформи най-добрата прическа, на която е способен, да се снима и публикува в социалните мрежи. тази година всичките тези условия вече са налице и снимките на първите участници се появиха в Instagram, след като в Юкон термометрите паднаха до -22 градуса. Победителите се избират през март от екипа на комплекса. 

Категориите са четири - „Най-добра мъжка прическа“, „Най-добра женска прическа“, „Най-креативна прическа“ и „Най-добра група“. Победителите печелят чек за 750 долара и ваучер за 30 процедури в басейните на комплекса.

Идеята за конкурса е на собственика на „Топли басейни Тахини“. Курортът предлага множество интересни зимни спортове, а след като се уморят от тях, хората релаксират в горещата вода. Никой обаче не потапял главата си в басейните. Затова собственикът решил да предизвика няколко от посетителите да направят най-добрата замръзнала прическа. И така се ражда един от най-странните конкурси в историята. Конкурсът „Замръзнала прическа“ се превръща в годишно събитие, което привлича туристите в Юкон от 2011 година насам. 

Това тук е най-добрата женска прическа от миналата година, след нея някои от другите участници в конкурса.

View this post on Instagram

【頭髮結冰了】冷凍頭髮大賽 你準備好未? - 一年一度的「冷凍頭髮大賽」在加拿大白馬市舉行,參賽者展示頭上的冰凍髮型。在零下十幾度的寒冬中,旅客跳進溫度在36-42攝氏度左右的溫泉內,利用溫泉與空氣之間的溫差將頭髮冰凍成各種奇形怪狀的造型,確實搞笑非常! - 活動經理Andrew Umbrich解釋說:「比賽的目的是鼓勵人們盡可能創造出最有創意的冷凍髮型。你泡在溫泉裡,讓蒸汽積聚在你的頭上,而冷空氣會使你的頭髮結冰。頭髮冷凍成型後,你就可以拍照了。我們在比賽中收集了人們拍攝的所有照片,並在三月份決出前三名。」出勝者可以得到750加元和溫泉會籍。 - 今年的大賽從昨天開始接受大家電郵了,截止日期為2019年3月4日。 - #hk01 #加拿大溫泉 #你壞了說大概夜了讓你秀髮亂了 #髮型設計 #趣怪 #有型 #笑一笑 #HairFreezingContest #TakhiniHotPools #hotwater #hotsprings #likes4likes #funnyphoto #instagood #canada #hkig #laughdieme #lol 攝影:VCG

A post shared by 香港01 (@hk01_hk) on

Facebook коментари

Коментари в сайта

Хороскоп за 13.08.2020

Хороскоп за Овен

Овен
Потопени в работа и неотложни задачи, ще забравите за личните си нужди. Честни в отношенията, ще намирате подходящият тон и ще се възползвате от възможностите, които ви се дадат. Дистанцирайте се от нечие недобро намерено поведение и покажете силата на характера си. Вечерта ви ще е спокойна, сред близки хора.
13 авг 2020

Хороскоп за Телец

Телец
С каквото и да се заемете днес, бъдете сигурни че усилията ви няма да са напразни. Знаете какво искате и постепенно вървите към осъществяването му. Предвидете обаче различни възможности за действие, тъй като не е изключено да ви изненадат. Ако напоследък пренебрегвате чувствата на човека до вас, опитайте се да поправите тази грешка.
13 авг 2020

Хороскоп за Близнаци

Близнаци
Засилва се тенденцията към финансова стабилизация, особено при онези от вас, които са изцяло ангажирани в професионалната сфера. Възможно е натоварването ви да бъде повече от обичайното, но резултатите ще са добри. Почтеността и коректността ви ще увеличат авторитета ви. Не бъдете нетърпеливи.
13 авг 2020

Хороскоп за Рак

Рак
Работата ви днес е приятна и интересна. Запознанствата, които отбелязвате, може да са ви особено полезни за бъдещите ви проекти. За някои от вас този ден е свързан с нова работа или промяна на дейността. Привлечени сте от нови перспективи и търсите начини да ги осъществите. Засега обаче ще трябва да почакате, докато откриете най-доброто за вас.
13 авг 2020

Хороскоп за Лъв

Лъв
Днес ще ви се наложи да се заемете с различни въпроси, голяма част от които съвсем не сте планирали. Въпреки това се постарайте да не оставяте нищо, което можете да свършите днес за следващите дни. Това би означавало да изостанете с работата си, което не е желателно. Обърнете повече внимание на семейството си.
13 авг 2020

Хороскоп за Дева

Дева
Подходящ ден за делови контакти. Не пропускайте нито един детайл и търсете възможности във всяко нещо. По този начин имате шанса да откриете доста перспективи за развитие. Отделете достатъчно внимание на вашия сърдечен партньор.
13 авг 2020

Хороскоп за Везни

Везни
Днес сте общителни и това е единствено във ваша полза. Ако работата ви е свързана с много контакти, бъдете сигурни, че този ден ще бъде успешен за вас. Успявате да се справите с какви ли не заплетени ситуации, главно благодарение на умението си да убеждавате. Но не бъдете крайни в оценките си защото не сте застраховани от и от грешки.
13 авг 2020

Хороскоп за Скорпион

Скорпион
Днес околните прекалено много ви занимават с личните си проблеми, към които вие не можете да бъдете безучастни. Не пренебрегвайте предложението на колега, което може да открие за вас бленувани перспективи. Обмислете добре действията си в личен план. Пазете се от прибързани постъпки, носещи трайни негативи.
13 авг 2020

Хороскоп за Стрелец

Стрелец
Запретнете ръкави и работете, проектите ви в голяма степен ще зависят от постигнатото днес. Работата ви с администрацията може да ви изтощи, но ще го преживеете. Разумът и интуицията ви са силни, вслушвайте се по-често в тях и ще оставате доволни. Децата ще ви зарадват с успешното си справяне с житейски проблем.
13 авг 2020

Хороскоп за Козирог

Козирог
Искрата надежда, която до скоро съществуваше по отношение на бъдещ проект, сега започва силно да се разгаря. С други думи ще получите необходимите ви средства за да го започнете. Запазете ентусиазма си и дайте път на желанието си да покажете умения, рутина и професионализъм.
13 авг 2020

Хороскоп за Водолей

Водолей
Отлични резултати за тези от вас, които се трудят в деловата област. Прогнозите ви се потвърждават, а това неминуемо повишава авторитета ви. Интимният ви партньор ви удовлетворява напълно и провокира творческите ви способности. При вас те са в изобилие и това ви задължава да намерите подходяща сцена за изява.
13 авг 2020

Хороскоп за Риби

Риби
Срещите ви ще са ползотворни не само с доброто впечатление, което оставяте за себе си, но и с информацията, която ще узнаете. Заради нея са възможни промени в плановете ви, но всичко е подчинено на интересите и бизнеса ви. Съдействие от хора, за които все по - малко мислите и това ще ви впечатли.
13 авг 2020
Последни новини