От х:

Днес в x:

Търсят с конкурс началници на 6 отделения в хасковската болница

Хасковската болница обяви конкурс за началници на 6 отделения.

Шефове се търсят на Вътрешно отделение, Отделението по физикална терапия и рехабилитационна медицина, Ортопедо – травматологичното отделение, Инфекциозно отделение, Кардиологично отделение, Микробиологична лаборатория.

Кнадидатите трябва да имат висше медицинско образование, придобита специалност по профила на отделението, трудов стаж не по-малко от 3 години след придобиване на специалността и да са членове на Българския лекарски съюз (БЛС).

Конкурсът ще се проведе в два етапа. Първият е защита на писмен проект на тема: „Развитие и перспективи на отделението в условията на нарастваща конкуренция и ограничен финансов и човешки ресурс”. Вторият е събеседване по писмената разработка на кандидата и върху медицинските стандарти, Закона за здравето, Закона за лечебните заведения, Кодекс на труда и други нормативни актове в областта на здравеопазването.

От МБАЛ-Хасково обявиха и конкурси за Главна медицинска сестра. Кандидатите трябва да имат образователно квалификационна степен "магистър“  по специалност „Управление на здравните грижи”, не по-малко от 5 години управленски опит и трудов стаж като медицинска сестра не по-малко от 10 години.

Обявени са и позиции за Старша медицинска сестра, Старши медицински лаборант, Старши рехабилитатор и Старша акушерка. Длъжностите са за 9 отделения - Ортопедо – травматологично отделение, Урологично отделение, Инфекциозно отделение, Очно отделение, Отделение по хемодиализа, Отделение по неонатология, Отделение по трансфузионна хематология, Отделение по физикална терапия и рехабилитационна медицина и Спешно отделение. Кандидатите трябва да имат завършено медицинско образование, образователно квалификационна степен ”бакалавър“ или ,,магистър“ по специалност „Управление на здравните грижи”, минимум 5 години трудов стаж като мед.сестра или лаборант в болничното заведение и да са членове Българската асоциация на професионалистите по здравни грижи (БАПЗГ).

Кандидатстването е в 30-дневен срок, считано от 27 ноември.

Haskovo.net

Facebook коментари

Коментари в сайта (2)

  • 1
    Ма
    мастикаджия
    10 -1
    08:01, 1 дек 2019
    Не ходете там ,хора ! Това не е болница.Това е краят на клиничните пътеки! Това е краят на живота.
    Гелов е за съд.
  • 2
    До
    Доктор
    5 0
    10:09, 1 дек 2019
    За лекар 3г стаж,за сестра 5???

Още новини

Последни новини