От х:

Днес в x:

Бебе с две глави и три ръце се роди в Индия

Младото семейство очаквало близнаци, но се родило момче с две глави и три ръце. Лекарите в болницата „Видиша Садар“ в Мадхя Прадеш съобщават за изключително рядък на сиамски близнаци. Това е първото дете на 21-годишната Бабита Ахирвар и съпруга ѝ Джасвант Сингх Ахирвар на 25 години.

"Жена ми припадна, след като видя бебето. Шокирани сме. Невероятно е. Всички са шокирани да ги видят. Не можем да повярваме, че детето ни има две глави", казва младият татко. След прегледа на видеозон на бъдещите родители казали, че ще имат близнаци и те били много щастливи. Никой не преполагал, че близнаците са с едно тяло.

Лекарите от областната болница във Видиша казват, новороденото има едно сърце и две длани на едната ръка. Близнаците, които имат отделни глави, но споделят едни и същи вътрешни органи, са под денонощно наблюдение и ще бъдат насочени към специализирана болница за по-нататъшно лечение. Екипът, който се грижи за новороденото възнамерява да търси консултация от експертите в Бхопал и Делхи, които вече са извършвали операция на такива деца. Лекарите казват, че това е критична операция.

"Това е моето бебе и ще го отгледам такъв, какъвто е. Тепърва ще го държа в ръцете си. Хората казват много неща, но той е моето бебе и аз ще го заведа у дома", казва бащата. "Нямам пари за операция и ако правителството ми помогне, ще го заведа в по-добри болници. Докато е жив, ще го обичам и ще се грижа за него."

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта (1)

  • 1
    An
    Andhra Pradesh
    2 -1
    18:25, 28 ное 2019
    Бог Шива е слязъл на Земята.
Последни новини