От х:

Днес в x:

Абонаментите за Синя зона за 2020 г. запазват цената си

Изображение 1 от 5

    Стикерите за Синята зона в Хасково вече са в продажба.

    Управителят на "Тролейбусен транспорт" ЕООД-Хасково, под чиято шапка е общинската платена зона за паркиране - Йордан Панев уточни, че цената на абонаментите остава без промяна.

    Годишният абонаментен талон, който е със син фон, е на стойност 360 лева. В жълто е отпечатан месечният абонамент, който струва 50 лева, а талонът, който ще се плаща за паркиране по местоживеене и е в червен цвят, е 72 лева. Всички обявени суми са с ДДС. Всеки абонаментен талон се издава за съответния автомобил и не гарантира запазено място в Синята зона.

    Новите стикери са с променена форма и дизайн, за да се избегне манипулацията им. И през тази година допълнителна защита върху тях ще осигуряват холограмните стикери, които се поставят на място в офиса на "Тролейбусен транспорт" при закупуване на съответния абонамент. Холограми има и върху абонаментния талон за запазено място. Годишната му стойност е 960 лв, с ДДС. Той може да бъде закупен както от юридически, така и от физически лица. Този талон покрива едно паркомясто, но може да бъде използван за различни автомобили на този, който го е закупил, припомни Йордан Панев.

    Около 500 талона общо се продават на година за Синята зона. Годишните абонаменти са около 190-200, месечните-около 50, а най-много абонаменти-около 240-250 се купуват от 72 лева, посочи шефът на Зоната.

    Стикерите са пуснати в продажба на 27-ми ноември. Първият продаден абонамент е годишен от 360 лева.

    Красимира Славова

    Източник: Haskovo.NET

    Видеа по темата

    Facebook коментари

    Коментари в сайта (3)

    • 1
      Ма
      Марко Тотев
      15 -1
      18:31, 28 ное 2019
      Защо 2/3 от табелите за "Синя зона" в града са закачени по дърветата? В ОП "Тролейбусен транспорт" ЕООД - гр. Хасково дават ли си сметка, че нарушават поне 2 Общински наредби? Общинска администрация къде е да се самосезира по случая?
    • 2
      Гф
      гф
      2 -1
      10:01, 29 ное 2019
      Е увеличете и тях след данъците.Иначе секретарката става за кафе
    • 3
      Гр
      Гражданин
      4 0
      11:19, 29 ное 2019
      Има случаи на глобени граждани заради забити с кабърчета съобщения на дървета, съгласно общински наредби. Приемаме, че това е спазване на правилата. Какво става със забитите с пирони табели за "Синя зона" върху красиви дървета?
    Последни новини