От х:

Днес в x:

Деца на 13 и 14 години убили мъжа в Александрово, нападнал ги с нож

    Малолетни деца са убили Димо Димчев - Кокала от хасковското село Александрово. Двете деца на 13 и 14 са били задържани в Районното управление на полицията в Хасково. Едното бе освободено днес следобед и бе посрещнато от трийсетина роми на паркинга пред полицията. Другото трябвало да го пуснат утре.

    Трупът на 61-годишния мъж бе намерен вчера сутринта на тротоара, на метри от къщата, в която живеел. При извършената аутопсия от съдебния лекар е установено, че по тялото има следи от физически травми, мозъчен кръвоизлив, счупени шест ребра, кръвоизлив в коремната кухина и множество повърхностни рани и охлузвания по долни и горни крайници, които са причина за смъртта.

    Преди около 3 години Йорданка и Стоян Дончеви приютили Димо от Узунджово в дома си в Александрово, тъй като нямал къде да живее. Местните обаче разказаха, че преселникът е лежал в затвора за убийството на зет си. През последните години той често пиел алкохол и ставал агресивен, каквато била ситуацията вчера.

    Насъбралите се пред полицията роми днес заявиха, че хлапетата са го налагали с тояги, тъй като Димо изкарал нож срещу тях, а те действали при самоотбрана.

    Един от мъжете в тълпата заяви, че едното от задържаните хлапета е дете на хазяина на Димо, а другото на сестрата на хазяина му. "Децата не трябваше да го убиват, но той е изкарал нож срещу тях. Лош човек беше, но не трябваше така да стане", заяви един от роднините на задържаните деца. Той припомни, че Димо е бил конфликтен и други пъти е вадил нож пред хората.

    От полицията отказаха да дадат официална информация по случая. От Окръжна прокуратура в Хасково заявиха, че е образувано дело за убийството, но на тази етап няма привлечени към наказателна отговорност.

    Анета Кутелова

    Източник: Haskovo.NET

    Видеа по темата

    Facebook коментари

    Коментари в сайта (31)

    • 1
      Ка
      Кардараш
      58 -3
      17:15, 26 ное 2019
      Такива ми ти работи.нещо нормално за тия със слабите мозъци.
      • По
        Порчо
        67 -11
        18:12, 26 ное 2019
        Избирателите на ГЕРБ съвсем се разпищолиха!
      • Бъ
        Българския Джейсън Борн
        5 -1
        11:04, 27 ное 2019
        Сега пък и вие те черните орки имат ограничен капацитет на производителността, ето например те от 14 годишна възраст са без скруполи да бият някой дядо до смърт, едно е да го удариш така да му се завие свят и да забрави какво е щял да прави друго е да го биеш докато не му смачкаш кокалите в тялото. И кражбата им е силен занаят, бате бойко знае как да си ги култивира тези с говняния цвят на кожата !
    • 2
      Вр
      Време за промяна
      99 -3
      17:26, 26 ное 2019
      В България трябва да има затвори за малолетни като в щатите. Пълно е с изродчета и чувство за безнаказаност. Остави ти тия психолози и тем подобни простотии. Докато не полежат в килии на поспат на мухлясали матраци и не се хранят с фасул и сух хляб няколко месеца акъл няма да им дойде. Пък няма да е лошо и периодично и бой да ядът. Боклуци.
      • Хо
        Холанд
        42 -8
        17:37, 26 ное 2019
        Едно време имаше Бойчиновци за такива под 18 години.Който обаче е лежал в такъв затвор,никой не се е оправил,даже и в щатите!
      • Ху
        Хулиган
        43 -4
        17:41, 26 ное 2019
        Фасула и хляба са скъпи! Да вземат разкладката на Аушвиц!
      • Ха
        Хасково
        12 -35
        18:23, 26 ное 2019
        Коментарът е скрит заради голям брой отрицателни гласове. За да видите коментара, натиснете тук
    • 3
      Би
      Бивш хасковлия
      65 -8
      18:13, 26 ное 2019
      Всеки ден новини свързани с роми,пуми и турци,абе в този град май останаха само българите които са на държавна работа,пенсионерите и пияниците
      • Be
        BEN
        45 -6
        22:13, 26 ное 2019
        Турците, които аз познавам, са едни работливи, чисти и честни хора. Те не крадат, при нужда ще те подслонят, ще ти сложат софра, абе гостоприемни хора. Престанете вече! Цяла Европа е пълна с хора от много нации, само на нас ни пречат хората, които сами си вадят хляба...
      • Бъ
        Българския Джейсън Борн
        5 -2
        11:08, 27 ное 2019
        В България турци няма, има хора с турски имена но те нямат нищо общо с турците в турция. А това че от тях много хора са работливи мога само да им кажа браво вие сте истински полезни хора. Проблема обаче е в тея с говняния цвят на кожата които и на аромат го докарват като цвета. Те са свикнали за най малкото да налитат на бой, като ги биеш ти се събират 30 ******а и търсят отмъщение. Нагли, тъпи и горди от този факт, докато това не се промени аз не виждам как ще има мир между нормалните хора и не хората в лицето на циганите.
    • 4
      Ас
      Асоциация на прокурорчетата
      47 -2
      18:19, 26 ное 2019
      В страна, управлявана от организираната престъпност това не е изненада.
    • 5
      Дя
      ДядоМраз
      23 -2
      19:13, 26 ное 2019
      Първо-човекут,който е убит не е ром,******* и всякакви глупости,които безмозъчният репортер е писал, само за да привлече внимание .Второ- след като е паднал на земята след някой от ударите, защо са продължили да го бият децата,чак до смърт, вместо да извикат някой примерно(полиция,баща и т.н).Възможно е децата да са били наистина от ромски произход,но както и да е.Но като цяло го познавах и хич не беше добър човек
      • Сн
        Снежанка
        9 0
        09:15, 27 ное 2019
        Не знам до колко си го познавал но никак не беше лош да имал езвемане даване с полиция и май е лежал в затвора аз лично го познавам доста след този му период при калайджите беше от около три години преди това е работил и за други хора от село Александрово и нямам впечатления като за конфликтна личност напротив помагаше с каквото може на всеки и мисля че едва ли има човек в селото който ще каже нещо лошо за него а въпросните деца не за първи път му посягат но той никога не им отвръщаше и на въпросите ни защо понася това отговаряше страх ме е много са ще ме убият
      • Бъ
        Българския Джейсън Борн
        4 0
        11:20, 27 ное 2019
        Защо са продължили да го бият до смърт ли ? Защото циганите не им стига мозъка да разберат че не е добре да се убива, иначе по приказките ако ги слуша човек са най набожните гниди. А какво правят всъщност - Бог бил казал не кради, те се посират от крадене а оправданието им е "ем то без ядине може ли бе батко, на глад ни съ издържъ " . Бог бил казал не убивай те всеки път когато нападнат някой така го бият или ръгат с ножове че умира в 9 от 10 случай, и после пак се оправдават " ми той ми налитя , той нош ми извади како да направя ас да няма да сидя и да го гледам, ми щи бия и ас и ас ши ръгам" . Така че с тези никакви разговори не трябва да се водят, гонете ги от магазините си, гонете ги от имота си, ако живеете в един блок с подобни българи се изнасяйте и така, всичко друго е подсъдимо за нас както виждаме за тях не е само нас могат да ни съдят ако им направим нещо такова.
    • 6
      Дя
      Дядо Мраз
      50 -1
      19:17, 26 ное 2019
      И между другото-най-вероятно са го пречукали всички роми ,а викат че само 2 деца били.
    • 7
      Ка
      Каунестия
      60 -1
      19:23, 26 ное 2019
      Не манипулирайте общественото мнение ! Тия малки изверги са се гаврили с пияния човек ! Затова той им е извадил нож ! След това са го били на почивки ! Този мъж, съдейки по травмите му посочени в статията, е смазан от бой ! Явно са го направили, защото са изпитвали удоволствие от гаврата с човека ! Малки садисти ! Не мога да повярвам как може такива невръстни младежи да извършат такова ужасно зверство... Браво на службите ! Сега и съда следва да си свърши работата и да прибере на топло непълнолетния изрод, а малолетния да го дават на комисията за борба с противообществените прояви на малолетни и непълнолетни и от там да му налажат най-тежката санкция !
      • Бъ
        Българския Джейъсн Борн
        2 0
        11:25, 27 ное 2019
        Не ти трябва да си завършен психолог за да погледнеш случаите на агресия от това племе спрямо други представители било то българи или българо мухамедани, за да си направиш сметката че те въз основа на ниския си интелект и слабо развитите си мозъци обожават насилието. Как беше случая със командоса в онова село, бил им бибиткал и те го изкарали от колата и го смачкали от бой, едвам оцелял. Ами колко баби и дядовци не оцеляха по селата ? Същите тея маймуно човеци бяха налетяли на димитровградските полицайчета с брадви и единия за малко да се прости с ръката си ? Това само вторите го помнят май и първите като се хвалят пред останалите , " ние там бахтахме ги тея полицай мамата им таковахме на единия щях главъта да му отрежа с малкото брадва "
    • 8
      Ja
      Jack Bauer
      29 -2
      20:51, 26 ное 2019
      Без туй са се събрали при ма ти те, почвайте ги на автоматичен.
    • 9
      Пл
      Пламен
      29 -2
      21:14, 26 ное 2019
      До кога, До кога, До кога, Електората на ГЕРБ, ще ни смазва като мухи ...??? Време е брате и сестри, Българи, да изметем с голямата метла - Мафията Герб. Стига повече немажим да търпим, Убийства, изнасилванията, кражби,, До КОГА ?
    • 10
      Са
      Сатъра
      27 -1
      21:28, 26 ное 2019
      Тия получовеци и полумаймуни директно в концлагера и оттам в газовата камера! Днес са убили тяхна кръв, утре ще посегнат на българин, ко праим тогава? На един влак всичките и в черно море, за храна на рибите!
    • 11
      Пи
      Питам се и аз
      20 -1
      21:44, 26 ное 2019
      За пореден път се чудя как така никой не иска да бъде управляван от престъпници,а все тях “избираме” “ние-народа” ..ами нека не позволяваме да бъдат избирани,нека не си продаваме гласовете.
      Тази престъпност е всеки ден,навсякъде..до кога?!
      • Ще
        Ще
        13 -2
        22:03, 26 ное 2019
        Ще се питаш и ще се чудиш до като стигнеш сам до отговора на въпроса- Кога в историята на света е имало смяна на строй без революция,оръжие и кръв? Ей така лекичко по мирен преход! Ако намериш правилния отговор ще ти подаря табелка с надпис " Преклонена глава,сабя не сече!"
    • 12
      Гр
      градски
      18 -2
      03:13, 27 ное 2019
      Случайно ли е присъствието на двамата най големи началници на МВР сутринта рано в Александрово? Дали не се прикри някой по голям ром помагал за изборите на ГЕРБ? Нагласиха нещата да си признаят малолетните получовеци и няма да има присъди.
    • 13
      См
      смока
      10 -2
      08:32, 27 ное 2019
      това са избирателите на герб каквито избирателите такива и началниците
    • 14
      Ва
      Василев
      4 -4
      09:48, 27 ное 2019
      Браво на кримките !Те не се отдават на чувства.Важно е да бъде разкрито престъпното деяние.Всичко друго са празни приказки.Защото за тях това е ежедневието, всеки ден е различен и непредсказуем с това,което ще им сервира. А те работят за нас, грижейки се за сигурността,свободата и достойнство ни.
      • Ив
        Иванов
        4 -1
        11:17, 27 ное 2019
        Ти сигурно си шапкар ?
    • 15
      G.
      G.
      7 0
      11:26, 27 ное 2019
      Какви деца бе, малките орки на 13 и 14 години вече са бащи. Деца!?
      • Да
        Дарвин
        4 0
        15:32, 27 ное 2019
        А женските екземпляри на маймуните вече са родили на тази възраст.
    Последни новини