От х:

Днес в x:

24 °C

Най-ароматното кафе и най-здравословният хляб в света – на витрина в Хасково

  Най-ароматните видове кафе, които могат да се намерят на световните витрини и уникалният здравословен безглутенов хляб, разработен от хасковски майстори, ще са запазената марка на новото заведение, което отвори врати в Хасково на бул. „България“ 142, до съда.

  То е от типа bar & bakery. Но освен с ароматно кафе и изкушаващи видове хляб от фурната си, инвеститорът – Веселин Илчев, е решил да поглези клиентите си и с витрина със сладки изкушения. Торти, баклави, кремове, са приятният привкус към деня.

  От днес заведението посреща с отворени врати клиентите си, които пък с охота опитаха още на закуска тапаси безглутенов хляб, замесен с квас, със зехтин и маслинова паста.

  Над 17 вида хляб за всяко предпочитание могат да намерят хасковлии в новата пекарна-диетичен, селски, със сусам, пълнозърнест, черен, чобата с различно съдържание, и още, и още… Абсолютно е гарантирано качеството на продуктите, тъй като това е вторият обект от веригата, след този в комплекс „Веспрем“, който отваря врати в рамките само на три месеца. Името ѝ обаче остава все още неразкрито от собственика, тъй като се очаква да излезе запазената марка на фирмата и продуктите.

  Като в типично bar & bakery заведение и тук скоро клиентите ще бъдат обслужвани не само на витрина, но ще могат да поседнат и да вземат глътка въздух от забързания ден с глътка ароматно и прекрасно кафе.

  Най-голямата изненада за ценителите и най-екстравагантните посетители ще е предлагането на най-ароматното и най-скъпо кафе в света. Уникалният вкус и ароматът на Kopi Luwak се прослави в много държави по света, както и в България. То е скъпо удоволствие за истинските ценители на кафе, защото притежава тежък аромат с нотки на карамел и шоколад.

  Екзотичната топла напитка е изключително усещане за сетивата, но и добиването на кафените зърна е не по-малка екзотика. Те се събират от изпражненията на циветите. Самата обработка на зърната става в храносмилателния тракт на бозайника, който се храни с червените плодчета на кафето, като подбира само най-зрелите от тях.

  Уникалната комбинация от ензими в стомаха на животното разрушава протеините, които придават на кафето типичния горчив вкус, а ферментационните процеси създават неповторимия аромат на кафето.

  Предстои разрастване на веригата и в други градове на страната, съобщи Веселин Илчев. Още три локации в Хасково вече са набелязани. Със съдружници той работи и в Пловдив, имат намерение да се развиват  и в Европа.

  А за безглутеновия хляб, който е специална разработка на фурната в Хасково, вече са се интересували две световни фирми за хлебни изделия. Предстои пакетирането му и пускането му и в магазинната мрежа.

  След различните видове хляб, това, което предстои, като предложение на витрината на заведението на бул. „България“ 142, са сладки бисквити и сандвичи – новите разработки на пекарната. Те ще бъдат скоро предлагани в обекта, посочи собственикът му. Така че очаквайте продължение в изненадите…

  Платена публикация

  Източник: Haskovo.NET

  Хороскоп за 05.08.2020

  Хороскоп за Овен

  Овен
  Промените около вас могат да ви създадат напрежение и да станете по-малко решителни. Не се притеснявайте, с помощта на колеги и приятели бързо ще се справите с възникващите проблеми и ще продължите напред. Новости от интимен характер ще зарадват някои от вас. Финансови придобивки.
  05 авг 2020

  Хороскоп за Телец

  Телец
  Днес сте в обичайното си енергично състояние и не пестите усилията си в нито една част от работата си. Стараете се всичко, с което се заемете да бъде свършено по най-добрия начин и наистина ще успеете да го постигнете. Имате интересни идеи относно нововъведенията на работното си място, но най-добре ще е да ги обсъдите подробно с хората, с които работите.
  05 авг 2020

  Хороскоп за Близнаци

  Близнаци
  Анализирайки обстоятелствата около вас, ще откриете решение на проблемите си. Изискват се навременни действия, за да подобрите условията на работа и живот, както и отношенията си с партньора. Не чакайте друг да прояви активност, вместо вас. Вземете се в ръце и действайте.
  05 авг 2020

  Хороскоп за Рак

  Рак
  Разпределете времето си така, че да ви стигне и за работата, която имате, и за общуване с близки хора. Ще получите ценна информация, които до голяма степен ще улеснят задачите ви и ще ви направи водещи в проекта ви, стига да не я пренебрегнете. Доверието ви е оценено и се връща многократно.
  05 авг 2020

  Хороскоп за Лъв

  Лъв
  Радвате се на разбирателство навсякъде около вас днес, което ви дава възможност да изпълните намеренията, които имате без да ви пречат излишно. Съобразявате се с желанието на свой близък, въпреки че това не е влизало в плановете ви за днес. Опитайте се на си починете вечерта, ще се получи добре ако организирате нещо съвместно със свои приятели.
  05 авг 2020

  Хороскоп за Дева

  Дева
  Без да стоите в нечия сянка ще покажете истинските си възможности днес. Успешно ще се включите в благотворителна акция и без да изтъквате заслугите си, ще работите в името на хуманността. Ако оцените това, което имате ще се чувствате щастливи. И е така, постиженията ви са безспорни, но предстои да извървите още.
  05 авг 2020

  Хороскоп за Везни

  Везни
  На работното място ще навлизат нови тенденции. Това ще ви накара да потърсите и нови източници на информация и пътищата за реализацията им. Посоката на мислите ви ще се пренесе и в личният ви живот и с нов подход ще създавате връзки, и ще влизате в обвързващи ви договорености. Събитията ще се развиват ускорено, но не се плашете. Имате достатъчно прозорлив поглед и ще съумеете да направите най-доброто, на което сте способни.
  05 авг 2020

  Хороскоп за Скорпион

  Скорпион
  Изпълнени сте с добри намерения да приключите делова задача и това допълнително ще ви мотивира да й се посветите и днес. Ще си осигурите нужните ви средства и ще планирате почивката си. Харесвани неща ще станат ваши и ще повишат настроението ви, давайки простор и на щедростта ви към други хора.
  05 авг 2020

  Хороскоп за Стрелец

  Стрелец
  Ще научите факти, които ще променят отношението ви към колеги или делови партньори и това ще ви подтикне към самостоятелни действия. Старателно си вършете работата и не се взирайте в несъвършенствата на другите, за да не загубите от силата си. По-малко забележки и критики, от тях няма да станете по-доволни, напротив.
  05 авг 2020

  Хороскоп за Козирог

  Козирог
  Бъдете предпазливи при контактите си с търговци и при каквото и да е боравене с пари. Вероятността днес да се опитат да ви измамят със значителна сума е доста голяма. Привлекателна за вас личност от противоположния пол откликва на опитите ви за сближаване. На верен път сте и съвсем скоро ще се радвате на пълен успех в тази насока.
  05 авг 2020

  Хороскоп за Водолей

  Водолей
  С хората, които споделят идеите ви ще реализирате поредния си проект, постигайки най-доброто до тук. Успехът ви ще се отрази на финансите и самочувствието, както и на взаимоотношенията ви с околния свят. Други ще се посветят на любими неща, в които влагат сърцето си.
  05 авг 2020

  Хороскоп за Риби

  Риби
  Ще можете да свършите планираната си за днес работа. Нямате причини за притеснения и успешно ще се реализирате. Околните ще ви търсят за съвет и емоционална подкрепа. В личен план ще трябва да положите повече усилия, ако желаете да запазите интереса, на някой към вас.
  05 авг 2020
  Последни новини