От х:

Днес в x:

2 °C

Най-ароматното кафе и най-здравословният хляб в света – на витрина в Хасково

  Най-ароматните видове кафе, които могат да се намерят на световните витрини и уникалният здравословен безглутенов хляб, разработен от хасковски майстори, ще са запазената марка на новото заведение, което отвори врати в Хасково на бул. „България“ 142, до съда.

  То е от типа bar & bakery. Но освен с ароматно кафе и изкушаващи видове хляб от фурната си, инвеститорът – Веселин Илчев, е решил да поглези клиентите си и с витрина със сладки изкушения. Торти, баклави, кремове, са приятният привкус към деня.

  От днес заведението посреща с отворени врати клиентите си, които пък с охота опитаха още на закуска тапаси безглутенов хляб, замесен с квас, със зехтин и маслинова паста.

  Над 17 вида хляб за всяко предпочитание могат да намерят хасковлии в новата пекарна-диетичен, селски, със сусам, пълнозърнест, черен, чобата с различно съдържание, и още, и още… Абсолютно е гарантирано качеството на продуктите, тъй като това е вторият обект от веригата, след този в комплекс „Веспрем“, който отваря врати в рамките само на три месеца. Името ѝ обаче остава все още неразкрито от собственика, тъй като се очаква да излезе запазената марка на фирмата и продуктите.

  Като в типично bar & bakery заведение и тук скоро клиентите ще бъдат обслужвани не само на витрина, но ще могат да поседнат и да вземат глътка въздух от забързания ден с глътка ароматно и прекрасно кафе.

  Най-голямата изненада за ценителите и най-екстравагантните посетители ще е предлагането на най-ароматното и най-скъпо кафе в света. Уникалният вкус и ароматът на Kopi Luwak се прослави в много държави по света, както и в България. То е скъпо удоволствие за истинските ценители на кафе, защото притежава тежък аромат с нотки на карамел и шоколад.

  Екзотичната топла напитка е изключително усещане за сетивата, но и добиването на кафените зърна е не по-малка екзотика. Те се събират от изпражненията на циветите. Самата обработка на зърната става в храносмилателния тракт на бозайника, който се храни с червените плодчета на кафето, като подбира само най-зрелите от тях.

  Уникалната комбинация от ензими в стомаха на животното разрушава протеините, които придават на кафето типичния горчив вкус, а ферментационните процеси създават неповторимия аромат на кафето.

  Предстои разрастване на веригата и в други градове на страната, съобщи Веселин Илчев. Още три локации в Хасково вече са набелязани. Със съдружници той работи и в Пловдив, имат намерение да се развиват  и в Европа.

  А за безглутеновия хляб, който е специална разработка на фурната в Хасково, вече са се интересували две световни фирми за хлебни изделия. Предстои пакетирането му и пускането му и в магазинната мрежа.

  След различните видове хляб, това, което предстои, като предложение на витрината на заведението на бул. „България“ 142, са сладки бисквити и сандвичи – новите разработки на пекарната. Те ще бъдат скоро предлагани в обекта, посочи собственикът му. Така че очаквайте продължение в изненадите…

  Платена публикация

  Хороскоп за 09.12.2019

  Хороскоп за Овен

  Овен
  Ще осъществите своите намерения благодарение на упоритата си работа и желанието за успех. Ориентирате се чудесно в непредвидена ситуация и това ви предоставя несравнимо предимство пред конкурентите ви. Прекалено сериозно гледате на промените, направете живота си по-спокоен, освободете се от притесненията си.
  09 дек 2019

  Хороскоп за Телец

  Телец
  Покажете решимостта си да действате, без да изпадате в излишна паника. Събитията ще ви покажат вярната посока, няма да сте затруднени в избора си. Нещата ще се случват най-често такива, каквито ги предвиждате. Лидерските ви заложби ще се изявят, с което ще създадете мощна група около себе си.
  09 дек 2019

  Хороскоп за Близнаци

  Близнаци
  Ще имате провокации, които ще ви карат да се чувствате недооценени на работното място. Освободете се от тези си чувства и мислете за промените, които предстоят. Имайте търпение и вярвайте в успеха си. Скоро ще забележите, че предложенията ви се одобряват и ценят, но нека това не ви възгордява.
  09 дек 2019

  Хороскоп за Рак

  Рак
  Развитието на делата ви изисква повече съсредоточеност. Недопустимо е да проваляте вече договорени условия, само защото сте лично възпрепятствани. Бъдете прагматични и времето ви ще стигне за всичко. Снабдяването ви с нужната информация ще ви подтикне към по-голяма активност и ще подобрите финансовото си състояние.
  09 дек 2019

  Хороскоп за Лъв

  Лъв
  Навлизате в благоприятен период за професионалното си развитие. Получавате възможността да покажете на какво сте способни и това ви отваря доста работа. Едва ли ще има от какво да сте недоволни, тъй като делата ви се развиват успешно, а ваша идея е радушно възприета от деловите ви партньори. Не се отказвайте от намеренията си, дори в началото да ви е трудно.
  09 дек 2019

  Хороскоп за Дева

  Дева
  Не всичко, което сте планирали има шансове да се случи. Но вие не се отказвайте при неуспех. С повече упоритост и търпение ще постигнете желаният от вас резултат. Днес можете да си позволите някои дребни удоволствия, от които напоследък сте се лишавали. Стабилното ви финансово състояние ви го позволява. Ще получите покана за гостуване.
  09 дек 2019

  Хороскоп за Везни

  Везни
  Без да сте притискани от времето или някой друг, ще покажете умения и находчивост в изпълнение на поетите ангажименти. По-леко ще общувате с околните, ще се радвате на успехите им и ще споделяте намеренията им. Добрата ви форма – физическа и духовна ще ви позволи да постигнете напредък и в сфери, различни от професионалните ви интереси.
  09 дек 2019

  Хороскоп за Скорпион

  Скорпион
  Нямате сериозни основания да се съмнявате в лоялността на делови партньори, за това не си създавайте сами проблеми. Може би прекалено много се доверявате на непроверени сведения. Делата ви днес вървят много добре и ако не допуснете фатални грешки, днешният ден може да се окаже един от най-успешните ви напоследък.
  09 дек 2019

  Хороскоп за Стрелец

  Стрелец
  Днес ще успеете да напреднете в професионалните си търсения. Успехите ви ще се увеличат, ако съчетаете усилията си с тези на хората, с които работите. Навлизате в период на финансов стабилитет. Макар, че желанията ви са големи, ще можете да си позволите не малко неща.
  09 дек 2019

  Хороскоп за Козирог

  Козирог
  Ще се толерира работата в екип, от нея ще получите по-високи приходи. Ще ви се удава да организирате активността на много хора и да ги мотивирате да дадат най-доброто от себе си. Не пренебрегвайте вниманието, което ви се отделя от една интересна за вас личност. От това може да се получи сериозна връзка.
  09 дек 2019

  Хороскоп за Водолей

  Водолей
  С позитивно отношение към въпросите на деня ще намерите по-бързо решение за тях. Бъдете открити и честни в отношенията си и не търсете на всяка цена лична изгода. Приемайте с чувство за хумор различното, без да изпадате в излишни откровения. Раздразнителността ви дистанцира околните, от което вие губите.
  09 дек 2019

  Хороскоп за Риби

  Риби
  С участието си във важно събитие, ще покажете отношението си към проблемите, които се обсъждат и начините за решаването им. Имате енергия да се преборите с много от несъвършенствата на другите, важно е да не се отказвате. Не крийте чувствата си към човека, който ви привлича. Тревожите се излишно за някого, нещата ще се подреждат добре за него.
  09 дек 2019
  Последни новини