От х:

Днес в x:

9 °C

Осмокласник от Езиковата е първенец в Национално състезание на английски език

  Осмокласникът Енес Исмаилов от хасковската Езикова гимназия "Проф. д-р Асен Златаров" се класира на първо място във финалния кръг на Националното състезание за речеви и комуникативни умения на английски език в Силистра. Той е победител във възрастовата група на учениците от 6 до 8 клас, в която са участвали 48 ученици.

  Енес се е представил с темата "Бъдещето на градовете - проблеми, предизвикателства.

  Впечатлил е оценителната комисия на състезание с подготовката си и с уменията си да представи устно своето изложение по зададената тема, със сценично поведение, с владеене на английски език. Той е получил 160 точки от максималните 165 точки, обясни учителката му по английски език Диана Деспова. Тя допълни, че за сценичното поведение на осмокласника е помогнала хасковската актриса Иванка Шекерова.

  "Това е една от най-големите прояви за ученици, изучаващи английски език в България. За нас това е значителен успех", заяви директорът на Езиковата гимназия Деян Янев. Той обаче пожела на Енес да не се задоволява с постигнатото до тук, а да си поставя нови цели и да ги реализира.

  В националния кръг на състезанието е участвала и Дарена Георгиева от хасковската ПМГ "Акад. Боян Петканчин", която е класирана на четвърто място.

  Анета Кутелова

  Facebook коментари

  Коментари в сайта (7)

  • 1
   Ах
   Ахмед Доган
   19 -11
   13:38, 12 ное 2019
   Браво! Бъдещия кадър на ДПС е готов.
   Поздравления за неговата учителка госпожа Деспова. Нейната частна школа дава резултат.
   • До
    Доган Ахмед
    8 0
    16:19, 12 ное 2019
    Аман от hate!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • 2
   Ас
   асдас
   18 -1
   13:47, 12 ное 2019
   Браво младеж !!!!!! Успех за напред !!!
  • 3
   Уч
   Учител
   21 -2
   14:05, 12 ное 2019
   Браво, но на учителя в 7 клас на детето.
  • 4
   Пи
   пипи
   8 -1
   16:31, 12 ное 2019
   Браво на момчето,учителите неминуемо имат заслуга,но детето явно е от старателните и любезнателните,на които му се отдват езиците.Иначе учителят само по себеси нищо не би успял.
  • 5
   Ив
   Иван
   9 0
   18:33, 12 ное 2019
   Браво на момчето! Такива деца са изключителна рядкост! Нядавам се да продължава в същия дух! И следващия път на световно ниво!
  • 6
   Ге
   Георгиева
   5 -2
   18:58, 12 ное 2019
   Много, много добро предствяне с убедителна разлика спрямо резултите на децата от неговата група! Поздравление на родителите му, които са го възпитали и помогнали да бъде такова любознателно дете!

  Хороскоп за 19.02.2020

  Хороскоп за Овен

  Овен
  Споделяйте притесненията си и търсете мнението на специалисти, така ще ви бъде по-лесно да намерите решението, което търсите, ще ви спести време и ще съберете повече опит. Отегчението ви от някого или нещо ще отстъпи място на приятна изненада. Идеите и предложенията ви ще се оценят и ще получите подкрепата, от която се нуждаете.
  19 фев 2020

  Хороскоп за Телец

  Телец
  С творчески импулс ще търсите нови пътища за развитие на уменията си. Възможно е да срещнете известно подозрение или безразличие към работата си, но продължете да работите. Сигурно е, че ще бъдете обградени с вниманието и любовта на човека, който ви разбира и споделя интересите ви.
  19 фев 2020

  Хороскоп за Близнаци

  Близнаци
  Добре е делата си днес да ги приключите в рамките на деня. Градивните ви усилия ще поддържат активността и формата ви, правейки ви по-организирани. В личния си живот ще постигнете разбиране със себе си и ще се съобразите с развитието на дълго очакваните промени. Най-хубавото е, че ще ви направят щастливи.
  19 фев 2020

  Хороскоп за Рак

  Рак
  Промените ще навлязат по-осезателно в живота ви, но за добро. Целите, които си поставяте подхранват духа ви и дават сили да се справите с предизвикателствата по пътя. Наясно сте, че трудности ще има, но и кой може да ви възпре. Придобивка за дома или лично за вас ще подобри настроението ви.
  19 фев 2020

  Хороскоп за Лъв

  Лъв
  Имате искреното желание да доведете до край започнато начинание, но независещи от вас пречки ви спъват. Разумно бихте постъпили, ако за момента заемете изчаквателна позиция и не насилвате нещата. Във ваш интерес е да се приготвите за нова атака, а не да мислите за поражение. Имате подкрепата на любимите си хора, по-добре ще е ако се вслушвате в техните съвети.
  19 фев 2020

  Хороскоп за Дева

  Дева
  Интересни събития, които няма да ви оставят да скучаете. Идеите ви за бъдещото развитие на фирмата, в която работите са напълно осъществими и биха затвърдили позициите и на пазара. Авторитета ви също нараства и претенциите ви за по-високо възнаграждение биха били напълно основателни.
  19 фев 2020

  Хороскоп за Везни

  Везни
  Гъвкавия ви подход ви дава сериозно предимство. Ще се чувствате тонизирани и весели и с доброто си настроение ще радвате околните. Много вероятно е да се натъкнете и на недоброжелатели, но негативното им влияние може да бъде неутрализирано от увереността ви. Здравословни проблеми отшумяват.
  19 фев 2020

  Хороскоп за Скорпион

  Скорпион
  Нуждаете се от време за да осмислите положението. Стремежът ви към ценен и желан от вас човек скоро ще бъде задоволен. Ще се справите с бариерите, които съществуват пред вас и по отношение на намеренията ви. Самотата не е добър спътник и не се изолирайте сами. По-лесно ще ви бъде, ако до себе си имате човек, на чието рамо да се опрете.
  19 фев 2020

  Хороскоп за Стрелец

  Стрелец
  В работата си днес определено сте човекът - оркестър. Енергията ви изцяло ще бъде насочена към служебните ангажименти и вечерта основателно може да се поздравите за свършеното. Отношението на любимия човек ще направи удовлетворението ви пълно.
  19 фев 2020

  Хороскоп за Козирог

  Козирог
  Мнозина от вас ще посветят деня си на професионални ангажименти, които могат да улеснят работата ви за в бъдеще. Естествено не пренебрегвайте желанията на най-близките си хора и се постарайте да им доставите удоволствие. Ще останете доволни от отношението им и едва ли ще съжалявате за избора си.
  19 фев 2020

  Хороскоп за Водолей

  Водолей
  Наясно сте точно какво трябва да свършите днес и едва ли нещо ще е в състояние да ви попречи. Имате достатъчно търпение и бавно и методично ще осъществявате целите си. Благодарение на което успехът няма да ви подмине, а нещо повече. Очаквайте скорошно стабилизиране на финансовото състояние, което ще ви даде основа за размисъл за подходящо капиталовложение.
  19 фев 2020

  Хороскоп за Риби

  Риби
  Днес настроенията ви се променят доста лесно, затова се постарайте да си осигурите по-голяма емоционална стабилност, която много ще ви помогне в работата ви. Този ден ще ви предложи немалко изненади, на които трябва да издържите.
  19 фев 2020
  Последни новини