От х:

Днес в x:

13 °C

Осмокласник от Езиковата е първенец в Национално състезание на английски език

  Осмокласникът Енес Исмаилов от хасковската Езикова гимназия "Проф. д-р Асен Златаров" се класира на първо място във финалния кръг на Националното състезание за речеви и комуникативни умения на английски език в Силистра. Той е победител във възрастовата група на учениците от 6 до 8 клас, в която са участвали 48 ученици.

  Енес се е представил с темата "Бъдещето на градовете - проблеми, предизвикателства.

  Впечатлил е оценителната комисия на състезание с подготовката си и с уменията си да представи устно своето изложение по зададената тема, със сценично поведение, с владеене на английски език. Той е получил 160 точки от максималните 165 точки, обясни учителката му по английски език Диана Деспова. Тя допълни, че за сценичното поведение на осмокласника е помогнала хасковската актриса Иванка Шекерова.

  "Това е една от най-големите прояви за ученици, изучаващи английски език в България. За нас това е значителен успех", заяви директорът на Езиковата гимназия Деян Янев. Той обаче пожела на Енес да не се задоволява с постигнатото до тук, а да си поставя нови цели и да ги реализира.

  В националния кръг на състезанието е участвала и Дарена Георгиева от хасковската ПМГ "Акад. Боян Петканчин", която е класирана на четвърто място.

  Анета Кутелова

  Facebook коментари

  Коментари в сайта (7)

  • 1
   Ах
   Ахмед Доган
   19 -11
   13:38, 12 ное 2019
   Браво! Бъдещия кадър на ДПС е готов.
   Поздравления за неговата учителка госпожа Деспова. Нейната частна школа дава резултат.
   • До
    Доган Ахмед
    8 0
    16:19, 12 ное 2019
    Аман от hate!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • 2
   Ас
   асдас
   18 -1
   13:47, 12 ное 2019
   Браво младеж !!!!!! Успех за напред !!!
  • 3
   Уч
   Учител
   21 -2
   14:05, 12 ное 2019
   Браво, но на учителя в 7 клас на детето.
  • 4
   Пи
   пипи
   8 -1
   16:31, 12 ное 2019
   Браво на момчето,учителите неминуемо имат заслуга,но детето явно е от старателните и любезнателните,на които му се отдват езиците.Иначе учителят само по себеси нищо не би успял.
  • 5
   Ив
   Иван
   9 0
   18:33, 12 ное 2019
   Браво на момчето! Такива деца са изключителна рядкост! Нядавам се да продължава в същия дух! И следващия път на световно ниво!
  • 6
   Ге
   Георгиева
   5 -2
   18:58, 12 ное 2019
   Много, много добро предствяне с убедителна разлика спрямо резултите на децата от неговата група! Поздравление на родителите му, които са го възпитали и помогнали да бъде такова любознателно дете!

  Хороскоп за 13.12.2019

  Хороскоп за Овен

  Овен
  Днес ще ви се отдаде прекрасната възможност да се занимавате тъкмо с това, което сте намислили. Едва ли някой около вас ще бъде изненадан от ентусиазмът ви да реализирате идеите си, дори когато това съвсем не е лесно. Поощрявате ваш близък да се заеме по-сериозно с нещо, което ви му донесло доста ползи, ако наистина го постигне.
  13 дек 2019

  Хороскоп за Телец

  Телец
  Днес ще имате възможност да се запознаете с нещо, което ще ви очарова с предимствата си и не е изключено за в бъдеще да го включите в работата си. Занимавате се днес с човек, в когото ще откриете много положителни страни. Оставете настрана въпрос, до чието разрешение не можете да стигнете за момента. Бъдете сигурни че ще ви се отдаде възможност да го сторите по-късно.
  13 дек 2019

  Хороскоп за Близнаци

  Близнаци
  Рутинните задачи ще запълват голяма част от деня ви, но и към тях ще подхождате с нужната отговорност и внимание. Добри перспективи както за вас, така и за близките ви. И с право ще получите дарове за това, което давате. Обадете се на приятели и разпуснете вечерта.
  13 дек 2019

  Хороскоп за Рак

  Рак
  Интелектуалните ви занимания ще направят успешни представянията ви на изпити и конкурси. На работното място също ще се отличавате с находчиви решения и готовност за съдействие. Всичко това няма да остане незабелязано. Ще получите предложения, които в голямата си част ще удовлетворят търсенията ви.
  13 дек 2019

  Хороскоп за Лъв

  Лъв
  Постарайте се да наваксате с нещата, от които сте се лишили през последните дни. Едно пътуване ще ви разнообрази и срещне с нови хора. Ще върнете психическата си форма и по-лесно ще намерите решение на въпрос, който ви затруднява. Поставяйки си нови задачи, ще държите духа си буден и в готовност за действие.
  13 дек 2019

  Хороскоп за Дева

  Дева
  Денят носи заряда на новото. Предстоят ви срещи, за някои от вас те ще бъдат може би съдбовни. Защото отново ще се срещнете с позабравен приятел и това ще възроди стари чувства. Тези, които търсят сцена за своите изяви, сега щедро ще им се предложи такава. Пазете се от настинки и проблеми с белите дробове.
  13 дек 2019

  Хороскоп за Везни

  Везни
  Прекрасни почивни дни предстоят на мнозинството от вас. Осигурили сте си идеални условия, или ако още не сте със сигурност няма да ви е много трудно да го сторите. Няма да ви липсват и предложения за различни развлечения. В случай, че сте оставили незавършени професионални ангажименти, днес ще съумеете да се справите с тях без никакви усилия.
  13 дек 2019

  Хороскоп за Скорпион

  Скорпион
  С подходящото настроение сте за осъществяване на промените, от които се нуждае домът ви. Повечето от вас ще са заети с професионалните им задачи, но има за какво. Перспективите са добри и ще може да се похвалите с придобивки. Не бягайте от късмета си, днес ще ви върви.
  13 дек 2019

  Хороскоп за Стрелец

  Стрелец
  Срещите ви днес ще са от по-различен характер и е възможно да се натоварите емоционално. Не допускайте хората около вас да ви изнервят и обезкуражат. Имате сили да се справите с положението и ще успеете. Помислете пред кого и какво говорите, както и за грешките си. Следвайте краткосрочните си цели.
  13 дек 2019

  Хороскоп за Козирог

  Козирог
  В делово отношение денят е благоприятен за вас и макар че ще имате ядове, ще съумеете да се справите със задачите си. В личен план също ще имате поводи за радост. Успех при разрешаването на значим за вас проблем ще ви възвърне спокойствието.
  13 дек 2019

  Хороскоп за Водолей

  Водолей
  Днес сте творчески настроени, затова едва ли ще сте много контактни. Идеите ви са интересни за околните, но и доста абстрактни, което ги прави трудно разбираеми. Постарайте се да ги реализирате, за да удовлетворите желанието си за действие.
  13 дек 2019

  Хороскоп за Риби

  Риби
  Имате идеи, които ви се иска да видите час по-скоро осъществени. Амбициозни сте и няма да скъпите усилията си това наистина да се случи. Партньорите ви ще останат доволни от сътрудничеството си с вас, защото сте прями, коректни и добри. Но ще има и такива, които ще се опитат да злоупотребят с това.
  13 дек 2019
  Последни новини