От х:

Днес в x:

20 °C

Осмокласник от Езиковата е първенец в Национално състезание на английски език

  Осмокласникът Енес Исмаилов от хасковската Езикова гимназия "Проф. д-р Асен Златаров" се класира на първо място във финалния кръг на Националното състезание за речеви и комуникативни умения на английски език в Силистра. Той е победител във възрастовата група на учениците от 6 до 8 клас, в която са участвали 48 ученици.

  Енес се е представил с темата "Бъдещето на градовете - проблеми, предизвикателства.

  Впечатлил е оценителната комисия на състезание с подготовката си и с уменията си да представи устно своето изложение по зададената тема, със сценично поведение, с владеене на английски език. Той е получил 160 точки от максималните 165 точки, обясни учителката му по английски език Диана Деспова. Тя допълни, че за сценичното поведение на осмокласника е помогнала хасковската актриса Иванка Шекерова.

  "Това е една от най-големите прояви за ученици, изучаващи английски език в България. За нас това е значителен успех", заяви директорът на Езиковата гимназия Деян Янев. Той обаче пожела на Енес да не се задоволява с постигнатото до тук, а да си поставя нови цели и да ги реализира.

  В националния кръг на състезанието е участвала и Дарена Георгиева от хасковската ПМГ "Акад. Боян Петканчин", която е класирана на четвърто място.

  Анета Кутелова

  Източник: Haskovo.NET

  Facebook коментари

  Коментари в сайта (7)

  • 1
   Ах
   Ахмед Доган
   19 -11
   13:38, 12 ное 2019
   Браво! Бъдещия кадър на ДПС е готов.
   Поздравления за неговата учителка госпожа Деспова. Нейната частна школа дава резултат.
   • До
    Доган Ахмед
    8 0
    16:19, 12 ное 2019
    Аман от hate!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • 2
   Ас
   асдас
   18 -1
   13:47, 12 ное 2019
   Браво младеж !!!!!! Успех за напред !!!
  • 3
   Уч
   Учител
   21 -2
   14:05, 12 ное 2019
   Браво, но на учителя в 7 клас на детето.
  • 4
   Пи
   пипи
   8 -1
   16:31, 12 ное 2019
   Браво на момчето,учителите неминуемо имат заслуга,но детето явно е от старателните и любезнателните,на които му се отдват езиците.Иначе учителят само по себеси нищо не би успял.
  • 5
   Ив
   Иван
   9 0
   18:33, 12 ное 2019
   Браво на момчето! Такива деца са изключителна рядкост! Нядавам се да продължава в същия дух! И следващия път на световно ниво!
  • 6
   Ге
   Георгиева
   5 -2
   18:58, 12 ное 2019
   Много, много добро предствяне с убедителна разлика спрямо резултите на децата от неговата група! Поздравление на родителите му, които са го възпитали и помогнали да бъде такова любознателно дете!

  Хороскоп за 30.09.2020

  Хороскоп за Овен

  Овен
  Ще се справите с хаоса край себе си, ако заложите на умението си да организирате и внасяте ред. С търпение и такт ще постигнете повече, отколкото с демонстрация на изключителността си. Денят е различен и интересен, а при желание може да го завършите в компанията на любим човек.
  30 сеп 2020

  Хороскоп за Телец

  Телец
  Ангажиментите днес ще ви потопят в динамиката на ежедневието. За да ви спори не допускайте някой да се намесва в делата ви. Дава ви се шанс да реализирате плановете си, не се колебайте да действате. Избягвайте конфликтите, особено с хора, с които сте свързани, било служебно или емоционално.
  30 сеп 2020

  Хороскоп за Близнаци

  Близнаци
  Няма да ви липсват проблеми за решаване, но можете спокойно да се облегнете на едно сигурно рамо. Партньорът ви е до вас. Ще останете доволни от развитието на ваш страничен проект. Не пестете усилията си и скоро ще се радвате на добри резултати. Повече внимание отделете на здравето си.
  30 сеп 2020

  Хороскоп за Рак

  Рак
  Решения, важни за бъдещите ви реализации ще ви накарат да потърсите мнения и се допитате до експерти в сферата, в която работите. Няма да ви липсват възможности, от вас зависи да ги оцените, като такива и да се възползвате от тях. Нечие присъствие ще ви въздейства романтично.
  30 сеп 2020

  Хороскоп за Лъв

  Лъв
  Насочете част от енергията си към подобряването на отношенията с близък човек. Денят може да се окаже решаващ в тази посока. Непредвидени събития значително ще ви улеснят. Не придавайте толкова голямо значение на дреболиите. Ситуацията около вас е много благоприятна и просто трябва да се възползвате.
  30 сеп 2020

  Хороскоп за Дева

  Дева
  Този ден ще е изпълнен с емоции. В чудесно настроение сте и се раздавате изцяло, а това понякога е доста изтощително. Съветите ви ще бъдат от полза за ваш близък приятел. Сигурно ще съжалявате, ако пропуснете очертаващо се събиране. Среща с интригуваща личност ще ви вълнува вечерта.
  30 сеп 2020

  Хороскоп за Везни

  Везни
  Днес предприемате реални стъпки към дейност, която ви привлича отдавна. Отдават ви се добри възможности, опитайте се да ги оползотворите без чужда помощ. Ще имате успех, ако продължите да работите по начина, по който сте работили досега. Ще останете доволни от предложението, което съвсем случайно получавате.
  30 сеп 2020

  Хороскоп за Скорпион

  Скорпион
  Стойте далеч днес от дребни спорове, които само могат да ви развалят настроението. Денят е добър за вас, тъй като ще получите добри новини, които отдавна очаквате. За онези, които търсят работа, денят може да се окаже особено благоприятен. Насочете усилията си в правилната посока и доброто няма да закъснее.
  30 сеп 2020

  Хороскоп за Стрелец

  Стрелец
  Теми, от които малко сте се интересували до днес ще привлекат вниманието ви. Деловите Стрелци да не приспиват бдителността към конкуренцията си, последните развития говорят за подценяването им, което не е препоръчително. Личност, която не спира да ви вълнува ще ви изненада приятно.
  30 сеп 2020

  Хороскоп за Козирог

  Козирог
  Денят е подходящ за срещи, запознанства и развлечения. Привлечени сте от представител на противоположния пол и това ви изпълва с надежди. Отпуснете се и се забавлявайте. Решенията ви, отнасящи се до ваши проекти са на път да се реализират. Не бъдете прекалено мнителни, сами си пречите да бъдете обективни.
  30 сеп 2020

  Хороскоп за Водолей

  Водолей
  Работата ви носи много предизвикателства днес и трябва да бъдете пределно концентрирани за да се справите с всичко, което ви предстои. Въпрос чието разрешаване отдавна отлагате, днес ще ви застави да се заемете по-сериозно с него. Моментът е много подходящ за уреждане на проблеми свързани с дома или семейството. Ще бъдете много улеснени в това отношение.
  30 сеп 2020

  Хороскоп за Риби

  Риби
  Бъдете повече реалисти и не се оставяйте на емоциите да ви водят. С вътрешното си озарение ставате привлекателни за околните, а вие знаете как да използвате даденостите си. Възможни са разочарования поради разминаване на реалностите с мечтите ви. Трудът ви няма да остане неоценен, не се щадете.
  30 сеп 2020
  Последни новини