От х:

Днес в x:

Полицията издирва грък, убил велосипедист и избягал

Грък с лек автомобил Фолксваген уби на място велосипедист и избяга. Водачът се издирва от полицаи от управлението в Харманли, съобщиха от Областната дирекция на МВР в Хасково.

Инцидентът е станал на 9-ти в 21,40 часа, на пътя Харманли – Любимец. Шофьорът не е съобразил поведението си с наличие на уязвим участник на пътя – 59-годишен велосипедист. Той от своя страна не се е движил възможно най-близо до дясната граница на платното за движение, при което са се сблъскали по средата на лентата. От удара на място е починал колоездачът, а чуждият гражданин е напуснал произшествието с колата си.

В хода на издирването лекият автомобил с гръцка регистрация е открит изоставен в Любимец.

В момента се издирва и 59-годишният му водач от Гърция. Работата по случая продължава.

Haskovo.net

Източник: Haskovo.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта (3)

  • 1
    Ха
    ХАНКО БРАТ
    22 0
    11:14, 11 ное 2019
    Като го открият ще получи условна присъда и ще се прибере в Гърция със задоволството че е участвал в сафари за убийство или пребиване на българин в България с любезното съдействие на Българската правораздавателна система.Справка Джок Полфрийман убил един човек и с опит за убийство на друг ,шведът ритнал камериерка в главата,английски футболен фен разбил на барман главата с камък и едва не го убил,турчина убил мотоциклетист и т.н. и т.н. примерите са много.Публична тайна е че КАТ и магистрална полиция имат забрана да глобяват турски водачи,гърците не спазват правилата за движение защото знаят че наказание няма да има.
  • 2
    Bl
    Blessings
    18 0
    11:45, 11 ное 2019
    Пример: Максим Стависки.
  • 3
    Ра
    Радиевеца
    17 0
    12:30, 11 ное 2019
    А мамалигите хвърчат по околовръстното на Димитровград със 120 км ,но "пишман полицаите" си траят като п...и в насрани гащи. А на разклона за Симеоновград щракат ли щракат с апарата и са правят на голямата насрана работа.
Последни новини