От х:

Днес в x:

20 °C

ВиК работи по авария, затваря бул. „Освобождение" довечера

От 20 часа тази вечер ще бъде спряно движението по бул. „Освобождение“ в Хасково заради вик авария. Екипите на водоснабдителното дружество ще работят до отстраняване на неизправността.

Тъй като става въпрос за “скрит“ теч не може да се определи с точност колко време ще отнеме изкопната работата, посочи Лозко Лозев, който е шеф на район Хасково във ВиК.

Ще бъде спряно движението в участъка от ул. "Строител" до ул. "Славянска". Обходните маршрути са към ул. "Македония" - ул. "Дуган хисар" - ул. "Славянска" и ул. "Строител"-ул. "Юндола" - ул. 'Лонгоза" - ул. "Илинден". От ВиК уточняват, че интензивният трафик по този булевард, е причината повредата да се отстранява в посочените нощни часове и молят живущите в района на аварията да проявят разбиране и търпение до отстраняването на проблема.

 Haskovo.net

Коментари в сайта (10)

 • 1
  На
  Наката
  13 -2
  14:43, 7 ное 2019
  Трябваше да я асфалтират цялата и сега да я разкопаят като швейцарско сирене както настояваше един общински съветник леко обратен
  • Ви
   Вик Техник
   11 -7
   15:01, 7 ное 2019
   Е трябваше още със застъпването на г-н Марков като управител да се ремонтира булеварда и да се смени цялата тръба. Самите материали ги има все още в складовата база поръчани, доставени и платени още по времето на Атанас Бързев. Защо не е задействан проекта вината е изцяло в сегашното ръководство на Вода и Кал (ВиК)
 • 2
  Зр
  Зрителя до Вик Техник
  10 -2
  15:20, 7 ное 2019
  Ще имаш да вземаш че от "глобалния управител" и кандидат за всяка държавна ясла може да остане нещо което да е полезно - това е нагла лъжа тъкмо вече го бяхме забравили този :)
  • Бр
   Бря
   0 -3
   20:19, 7 ное 2019
   Поредното глупаво зрителско изказване. Точно по времето на Бързев доставиха тръбите Петров.
  • Зр
   Зрителя
   2 -3
   00:33, 8 ное 2019
   Пак някакъв Петров ви се мота из главите празни и смешни няма да се научите да мислите с тях. А в кой склад са ги доставили знаеш ли че във склада на ВиК ги няма като много други доставени неща ? И стига вече с тоя Бързев тая история приключи и е видно на какво дередже е ВиК от разни Бързевци да пази господ!!!
  • Ви
   Вик Техник
   0 -2
   10:40, 8 ное 2019
   Лично съм виждал заявката за поръчка на материалите за смяна на тръбата между ул. Македония до бул. Илинден както и след това и тръбите ф315 и другите части необходими за свързването и към водопроводната мрежа на града доставени в склада на ВиК (може би ще ти стане ясно и по какъв повод го казвам). Оттам нататък си прави сметката защо не е задвижен проекта и ако тръбата вече я няма в складовата база на ВиК, е това не говори добре пак за сегашното ръководство на дружеството. Може и да са намерили приложение на друго място на 200-300 м тръба.....
  • Зр
   Зрителя
   3 0
   10:56, 8 ное 2019
   Не разбрах заявка ли си виждал или материали в склада защото има известни разлики според мен? Иначе като цяло спирам да коментирам история свързана с тая личност причинила толкова злини на ВиК добре че остава в историята и няма шанс за връщане назад.
  • Ви
   Вик Техник
   0 -3
   11:01, 8 ное 2019
   И заявката за материалите с изрично обозначение "за смяня на водопровод между ул. македония и бул. илинден" както и след това самите материали в склада. След това ако са употребени/злоупотребени по друг начин е напълно нормално да не са в пълна комплектовка нужна за точно това място.
 • 3
  Fr
  Frank
  13 -2
  15:38, 7 ное 2019
  Няма кой да оправи този булевард, тоз дето го раздава началник с шкембето и очи на къртица НЕ СТАВА ЗА НИЩОООООООО, човек който никога не е завивал калчище на резба и не е държал тръбен ключ не може да оправи с тази работа,камо ли да задвижи документация по този случай.
  Важното е да си му вирви заплатката и да си лапа сладки рушветчета по 100 по 200 лв Пък другото ЗАЕБИ !!!!!
 • 4
  Г-
  Г-н Михайлов
  3 -3
  22:25, 7 ное 2019
  Боклуци сте вие от ВиК! За биде даже не ставате,може би за тоалетна чиния,да пикат и с.....т отгоре ви! Заплатаджии като вас, на стената и калашника!

Хороскоп за 09.07.2020

Хороскоп за Овен

Овен
Този ден ще бъде сравнително добър, но в случай че съумеете да не изразходвате енергията си за незначителни неща. Възможно е да чуете новина, която ще ви накара да се почувствате добре. Вечерта се заемете с нещо, което ще ви раздвижи.
09 юли 2020

Хороскоп за Телец

Телец
През по-голямата част от деня ще се занимавате със съществени неща, такива, с които да подобрите живота си. Деловите ви начинания ще продължат да ви държат в кондиция, отговорни и пробудени за всичко, от което бихте могли да спечелите. Подписаните споразумения ще ви осигурят добри печалби за в бъдеще.
09 юли 2020

Хороскоп за Близнаци

Близнаци
По делови въпроси ще търсите контакти с хора, чиято сфера на интереси съвпада с вашата. Ще срещнете разбиране сред близките си, за голяма част от доходите в семейството заслугата е ваша. С логичните си анализи ще привлечете вниманието на важен за вас човек. Последващото развитие на събитията ще бъде във ваша полза.
09 юли 2020

Хороскоп за Рак

Рак
Имате планове, които ще подтикнат към конкретни действия. При някои от вас те ще са насочени в професионалната сфера, други ще търсят подходящи партньори или нова работа. Във всички случаи няма да ви бъде непосилно трудно, подготвени сте за по-сложни ситуации. Най-важно е да запазите присъствие на духа и в спокойна обстановка да вземате решенията си.
09 юли 2020

Хороскоп за Лъв

Лъв
Имате планове за разширяване на дейността си, но е по-добре да ги оставите за по-късен етап. Бъдете търпеливи, ще дойде и вашето време. Концентрирайте се върху друго, също интересно занимание. Подготвени сте и бихте могли да се разгърнете пълноценно на това ви поприще. Материални придобивки.
09 юли 2020

Хороскоп за Дева

Дева
Деловите срещи ще преминат успешно и ще можете да защитите в голяма степен интересите си. Заложете на уменията си да убеждавате и тактично насочвайте разговора в изгодната за вас посока. Ще напредвате, стига да не се колебаете дълго. Предстоящо пътуване, преместване или друго организирано мероприятие ще ви ангажира с организацията по него.
09 юли 2020

Хороскоп за Везни

Везни
Работата ще ви спори и ще ви носи удоволствие. С пораснали финансови възможности ще се погрижите и за развлеченията на близките си. Имате добър тонус, но нещо дълбоко в душата ви кара да тъгувате. Бъдете искрени пред себе си и дайте предимство на скритите си желания. Удовлетворявайки ги ще се почувствате щастливи.
09 юли 2020

Хороскоп за Скорпион

Скорпион
На работното място ще се чувствате в свои води, изненадите няма да ви стресират и с рутина ще отх-върляте задачите си. Финансовите ви възможности ще по-раснат и с желание ще се погрижите за удобството на близките си. Не ви липсва настроение, но нещо дълбоко в душата ви кара да тъгувате. Бъдете искрени пред себе си.
09 юли 2020

Хороскоп за Стрелец

Стрелец
Не прекалявайте в старанието си да обяснявате на околните личните си проблеми. Каквито и да са те, всеки има нужда от малко спокойствие. Още повече, че повечето от вашите са въображаеми, затова не се учудвайте, ако не ви разбират. Можете да си бъдете взаимно полезни с човек, който е близък до вас, но с активни действия.
09 юли 2020

Хороскоп за Козирог

Козирог
Делови разговори и нова информация по развитието на конкретни проекти ще повишат интереса ви към тях. Занимаващите се с бизнес ще постигнат споразумение, с което ще ускорят финансова сделка или придвижат напред друга договореност. Дайте подкрепата си за някой, чиито проблем е от областта, в която сте силни.
09 юли 2020

Хороскоп за Водолей

Водолей
Ще получите сили и ще се измъкнете от една ситуация, като направите правилния избор. Отдайте заслуженото и на хората, които ви подкрепят и насърчават. Ако желаете да запазите вниманието на човека до себе си му покажете, че го уважавате и цените. Вътрешното ви усещане за нещата ще ви подскаже как да се справите с несигурността си.
09 юли 2020

Хороскоп за Риби

Риби
Гледайте на промените, като на добра възможност да се справите със затрудненията си. Правете го за доброто на всички онези, които обичате. С позитивното си присъствие ще подобрите климата в семейството. Не обвързаните ще постигнат съгласие с партньора си и ще направят сериозна крачка към общото си бъдеще.
09 юли 2020
Последни новини