От х:

Днес в x:

33-годишен румънец разбил автокъща и задигнал луксозното Ауди

Изображение 1 от 3

    33-годишен румънски гражданин е задържан по горещи следи за кражба на автомобил, съобщиха от Областната дирекция на МВР в Хасково.

    Вчера около 6 часа, автопатрул от хасковското управление е забелязал да се движи в района на парк „Кенана“ в областния град нерегистрирано „Ауди Q7“. Последвал е сигнал за проверка, в хода на която станало известно, че румънецът е разбил входна врата на автокъща в Димитровград и е отнел колата. Задържан е до 24 часа по образуваното бързо производство.

    Вчера автомобилът часове наред стоеше на пътното платно в "Кенана", ограден от полицаи. Вътре в луксозния джип имаше табела за продажбата му, според която се е предлагал за близо 20 000 лева.

    Haskovo.net

    Източник: Haskovo.NET

    Видеа по темата

    Facebook коментари

    Коментари в сайта (2)

    • 1
      Ло
      локомотива
      23 -1
      18:52, 7 ное 2019
      Да светна всички които проявиха интерес по случая с крадливия румънец,нашия строг съд го осъди на 10 месеца условно.прокурорката поиска споразумение защото на човечеца му е за първи път.значи спокойно ако не сте съдени можете да извършите престъпление от рода на грабеж, кражба, телесна повреда,да карате пияни,да застреляте някой.слави досега не те симпазитирах,но от тук нататък съм твой верен фен. Наистина няма такава държава.
      • Ге
        георги к.
        8 -5
        21:34, 7 ное 2019
        не няма такава държава и такъв мърляв и прост народ
    Последни новини