От х:

Днес в x:

Той уволни всички артисти от лейбъла си - станал твърде голям (видео)

Руският продуцент и музикант Максим Фадеев обяви прекратяването на договорите с всички изпълнители на лейбъла си MALFA. Той обяви това в YouTube в сряда, 30 октомври.

"MALFA прекрати договорите си с всички изпълнители на лейбъла. Без изключение. В същото време ние предоставихме цялото съдържание на изпълнителите за безвъзмездно ползване ”, обясни Фадеев, като веднага добави, че на двамата бивши изпълнители на лейбъла, с които тече съдебният спор, не се прехвърлят правата върху песните.

Фадеев заяви, че се е решил на подобен акт, тъй като компанията му "нарасна до такъв размер, че беше почти невъзможно да се контролира". "Искам да преструктурирам изцяло компанията и нейната същност. Вътрешното послание", подчертава той, като отбелязва, че новата компания ще бъде много малка, ексклузивна и "много скъпа".

MALFA включваше изпълнители като Molly (Олга Серябкина), групата Serebro, артистите Исайя, Fika и appledream.

Максим Фадеев е на 51 години. Известен е с много неща, включително работата му с Наргиз Закирова. През август бе съобщено, че той прекратява договора със Закирова и й забранява да пее песните му. И жалко, защото една от най-яките и смислени песни на руски те изпяха в дует.  Да си я спомним - "ВДВОЁМ". Композиторът Максим Фадеев за първи път изпълнява музика, писана от друг в дует с Наргиз. През 2005 година Макс губи слуха си, което за композитор е трагедия. Но силата на волята и духа му не позволяват да се оттегли. А Наргиз до този момент само е мечтаела за сцената.

Клипът е заснет в най-голямата библиотека в Европа, в която се пазят над 46 милиона книги. Неочаквано работещите там донесли огромен брой нотни композиции на Фадеев и го помолили за автограф. Така в библиотеката сега неговите ноти се пазят редом с нотите на велики композитори - Чайковски, Мусоргски, Рахманинов, Глинка. В клипа танцува брейкър, загубил крака си в катастрофа.

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта (1)

  • 1
    Х
    х
    0 -1
    08:54, 31 окт 2019
    Музиката е тъпа, само текста е силен.
Последни новини