От х:

Днес в x:

Иван Стоянов избран за втори мандат за окръжен прокурор на Хасково

Окръжният прокурор на Хасково Иван Стоянов е избран за нов мандат за шеф на държавното обвинение.

Стоянов отново ще бъде административен ръководител след спечен конкурс, обявен от Висшия съдебен съвет. Той бе единствен кандидат за заемане на поста за 5-годишен мандат и днес успешно е преминало изслушването, което е последното ниво на конкурса.

"Гласуваха ми доверие за втори мандат. Единодушно бях подкрепен от всички 11 членове на Прокурорската колегия на ВСС", каза прокурор Стоянов.

Haskovo.net

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта (10)

  • 1
    По
    Послушко
    64 -2
    16:53, 30 окт 2019
    За 5 години какво направи , че те избраха за още 5 ? Какво и кого разкри , какви престъпления от значим характер за обществото в град Хасково разкри и постигна осъдителни присъди по обвиненията внесени в съда ? Когато в един град мафията си накупи общинският съвет и започне да източва общинският бюджет чрез обществени поръчки , злоупотреба с обществени средства, безстопанственост, неизгодни сделки и престъпления по служба на длъжностни лица , такива послушковци като този на снимката не ми ги хвалете.
  • 2
    Няма по смешни прокурори от тези в Хасково. Абсолютни некадърници не можещи да водят разследване и да защият в съда събраните доказателства дори за елементарни престъпления! Самият факт ,че нито една знакова фигура от престъпният свят не е осъдена и вкарана в затвора в Хасково говори достатъчно. Според вас г-н Прокурор това нормално ли е ? Или искате да ни убедите че в Хасково престъпност няма , при положение целият град вижда какво става ? Прокурорите в града дори не приличат на такива. Пуснете си новините в Италия и вижте как изглеждат прокурорите там. Вижте какви дела се водят , закопчават по 200 човека , пъхат ги в клетки като животни каквито са, и ги осъждат с ефективни присъди.
  • 3
    До
    Дон Мазино
    31 -3
    17:14, 30 окт 2019
    Не се сърди Корадо!Това е материалът с който разполагаме в Хасковска област.Като не ти оттърва този защо не се кандидатира друг?Ако си отговориш на този въпрос ще стигнеш до правилния отговор.От мен бъди здрав!
  • 4
    Ко
    Колега
    47 -2
    17:15, 30 окт 2019
    Този човек на снимката когото виждате Иван Стоянов не е прокурор. Той е един администратор на престъпления свързани най-вече с преминаване на границата на забранени товари. Той отговаря за една формалност ,да даде интервю пред журналистите и да внесе в съда обвинение за това че някой "байчо" е преминал границата с някакво превозно средство пълно с наркотици. Този човек на снимката не ръководи разследвания на престъпления , той се появява само когато в рамките на "системата" по-случайност е станало някакво престъпление. Самият той е негоден да разкрива и разследва престъпността като такава.Той е паркетен прокурор. Един добре платен служебно ангажиран деловодител.
  • 5
    Де
    Дежурният прокурор
    30 -3
    17:18, 30 окт 2019
    Оставихте ли печено пиле на началника на полицията Ачката ? Щото аз мойто си го изядох !
  • 6
    Де
    Дедо Панчо
    17 -4
    17:22, 30 окт 2019
    Е де Коради..
    Ко сравняваш наште с италянските?? Па ше минат 200 300 години,па ще си приказваме!!
  • 7
    Се
    Сервитьора
    46 -4
    17:39, 30 окт 2019
    Прокурорите в Италия, когато излязат сутрин на работа не знаят дали ще се приберат при семействата си за вечеря. А тук прокурорите когато излязат сутрин на работа само чакат да стане обяд и да идат да се напият в Уно Пиу и Алафрангите. Пълни алкохолици и смешници са прокурорите в Хасково нали ги гледам.
  • 8
    Да
    Да му е честито!
    29 -3
    19:50, 30 окт 2019
    Това да има само по един кандидат взе да става традиция в прокуратурата. Кумувата срама се загуби в демократичният храсталак.
  • 9
    Ня
    Някой
    10 -3
    08:23, 31 окт 2019
    Трябваше да изберете за Окръжен прокурор Николай Трендафилов - - този дребния който се прави на нинджа. Той много ги разбира нещата!
  • 10
    Ха
    Хаджията
    1 -3
    13:19, 31 окт 2019
    В Китай забранили порното,тука кога, прокурори,душици дребни и нищожни...
Последни новини