От х:

Днес в x:

Разбиха 4 склада за кафе-менте в Хасково

4 склада за кафе-менте са открити в Индустриалната зона в Хасково при спецакция. Районна прокуратура-Хасково наблюдава досъдебно производство, съобщиха от държавното обвинение.

Случаят е от 20 октомври 2019 година. След получен сигнал от дружеството – правопритежател върху търговската марка на кафето е проведена специализирана полицейска операция на отдел „Киберпрестъпност“ при Главна дирекция „Борба с организираната престъпност“ - МВР и съвместно със сектор „БОП“ - Хасково. Извършени претърсвания в складовете и са иззети 1 496 кутии, съдържащи общо 41 888 броя от разтворимо кафе, имитиращо продукт на една от най-популярните марки кафе в България.

Към момента произходът на иззетите стоки е неясен, като предстои назначаване на експертиза с цел установяването му.

Haskovo.net

Източник: Haskovo.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта (6)

  • 1
    Го
    Гошу
    65 -2
    18:16, 29 окт 2019
    А политиците менте кога да очакваме залавянето им?
  • 2
    Оп
    Оперативен
    63 -3
    19:20, 29 окт 2019
    Тва ли е работата на БОП-а ? Да се занимават с кафета ? Да се занимават с маратонки ментета "Найк" и "Адидас" ? Вие трябва да хващате хора като Къньо, не да се занимавате с глупости ! Пълен резил сте !
    • Аг
      Агент осморка
      48 -2
      19:59, 29 окт 2019
      Страхотен коментар колега. Със сигурност си наясно че в Хасково няма отдел Икономическа и Финансова полиция. И на колегите от БОП-а не им е приятно, по два метра мъже по 120 килограма да броят пакетчета с кафенца, иска им се на колегите да работят оперативно по неутрализирането на организираните престъпни групи в района , които никак не са малко, но ръководството не дава ...
    • Това двуметрови мъже по 120 кг. с автоматични оръжия да броят пакетчета с кафенца го има само в дълбоката провинция с тежко комплексирани провинциални началници. Те момчетата от БОП-а търпят , търпят но после идват от дирекция "Вътрешна Сигурност" и тогава Господ да им на помощ на провинциалните началници.
  • 3
    Ня
    Някой
    1 0
    09:32, 1 ное 2019
    И две маски да сложат лицата са пределно познати...
  • 4
    To
    Torlaka
    0 0
    13:29, 30 яну 2020
    В момента трябва да се отклонява вниманието на населението с каквото може, даже с броене на пакетчета... Да се имитира дейност..
Последни новини