От х:

Днес в x:

17 °C

Динко Тенев ще е един от заместник-кметовете на Станислав Дечев. Новият кмет маха бариерата пред общината

  Доскорошният заместник-председател на Общинския съвет на Хасково Динко Тенев ще е един от заместник-кметовете, на който ще разчита при управлението на администрацията. Това обяви при първата си официална поява пред медиите, след вота в неделя, новият кмет на Хасково Станислав Дечев.

  Дечев благодари на всички, с чиито гласове е стигнал до победата от раз. Не пропусна благодарностите и към екипа си и хората, които са били до него в предизборната кампания. „Направихме една силна кампания, в която ходихме във всяко едно населено място, във всеки един квартал. Радвам се, че посланията, които отправихме към хората, са стигнали до тях, за да имаме такъв силен резултат и да спечелим още на първи тур.“, посочи Дечев. Той не пропусна да отбележи, че от 28 години, след Стоян Илиев, Хасково отново има избран кмет на първи тур.

  Първото нещо, което обеща, че ще направи, встъпвайки в длъжност в кметския кабинет на пл. „Общински“ 1, новият кмет на Хасково, е да премахне бариерата към сградата на общината. „Ще премахна бариерата, която разделя кмета и администрацията от гражданите. Като областен управител нямах приемен ден, приемах хора ежедневно, исках да чуя на всеки един проблема, да отреагирам. Затова ще премахна бариерата-искам кметът и гражданите да сме заедно.“ , посочи още Дечев.

  Първата сесия на Общинския съвет на Хасково вероятно ще бъде насрочена от вр.и.д областен управител Стефка Здравкова в началото на ноември, на нея и Дечев трябва да положи клетва за встъпване в длъжност като кмет.

  За председател на ОбС на Хасково от ГЕРБ намекнаха, че ще предложат жена от редиците си, но нито потвърдиха, нито отрекоха дали това отново ще е доскорошната председателка Таня Захариева.

  За овакантеното място като областен управител, в каквато административна функция беше допреди да се кандидатира за кмет, Станислав Дечев посочи, като добър вариант заместничката си д-р Стефка Здравкова и коментира, че тя е една от хипотезите, които е възможна.

  Доказали сме се като отбор. И фактът, че когато свалихме доверието си от Добри Беливанов като кмет, нито един от общинските съветници на ГЕРБ не се отцепи, показва, че това са лоялни хора и че изборът ни е бил за правилните хора. Освен това, за разлика от други партии, ние не забранихме преференциите и в селата. С преференции за наши кандидати се е гласувало в абсолютно всички секции. Така областният координатор на ГЕРБ Делян Добрев коментира високата преференция, с която влиза като съветник от ГЕРБ в новия местен парламент Иван Минев, който в предходния Общински съвет беше от квотата на „Коалиция за Хасково“. Без обяснение обаче беше оставен въпроса защо знаковото лице от ГЕРБ в Общинския съвет на Хасково и председател на сесийната група- Антон Иванов този път дори не попадна в кандидат -съветническата листа. „Така сме преценили“, каза лаконично Делян Добрев.

  Той отрече и да е има договорка за преливане на гласове от ДПС към кмета на ГЕРБ.

  Добрев определи изборите в Хасковска област като успешни и фактът, че на първи тур от ГЕРБ има избрани кметове в седем общини- с двама повече от тези през 2015 година, като „добрата новина“. „Това е рекорд за нас в Хасковска област“, коментира Добрев. Според статистиката: 55 222 са гласовете в региона, дадени за кандидат-кметовете от ГЕРБ на първи тур. През 2015 година Общинските съвети в Хасковска област са влезли общо от ГЕРБ 86 съветника. След местния вот тази година съветниците са вече 104.

  Надявам се всичките тези избрани кметове от ГЕРБ, така да работят през следващите четири години, че след тях отново да спечелят на първи тур и още по-убедително, посочи областният лидер Делян Добрев.


   

  Красимира Славова

  Източник: Haskovo.NET

  Facebook коментари

  Коментари в сайта (63)

  • 1
   Аз
   аз
   53 -64
   15:46, 29 окт 2019
   Коментарът е скрит заради голям брой отрицателни гласове. За да видите коментара натиснете тук
   • Ни
    Нищо лично
    85 -26
    16:06, 29 окт 2019
    В абсолютна заблуда си. Довчерашна мушитрънка и допреди някоя година никому неизвестна личност,изведнъж ще вършее ....събудете се бе хора. С какво толкова ви подкупиха... Да сърцат е-добре си е оплел кошницата по селата
   • Ни
    Нищо лично е прав!
    60 -16
    16:31, 29 окт 2019
    Фанатизиран гербер,а кой колко и как е работил Бог ще съди.
   • Пр
    Прееее .б.ния
    22 -10
    22:06, 29 окт 2019
    Рекоха че сме "заслужили" по 50 лева . ама ни врътнаха ! Но нищо за свещи , да ги ползват....некои хора -они си знаят кои са . Не сме за един ден ...ще има и др. избори ,а за тогава....на теслата дръжката !
   • Ос
    осман
    7 -1
    01:27, 31 окт 2019
    Мошеници
  • 2
   Пи
   пинокио
   132 -12
   15:50, 29 окт 2019
   Делянчо,Делянчо,пипни си нослето.Май доста е пораснало? Или казано по друг начин лъжеш като дърт ц.иганин. Договорката с ДПС за Хасково я направиха Борисов и Доган и това ти спаси кожата.Сега обаче пазарлъците с местните ефендита ще са трудни.
   • Ба
    Бай Пешо
    96 -5
    16:49, 29 окт 2019
    Абсолютно вярно!
    Всички знаят , че Хасково беше "спазарен" за сметка на Маджарово. Тука ДПС подкрепят ГЕРБ , там - обратно.
  • 3
   Ку
   Купен общински съвет
   111 -11
   15:53, 29 окт 2019
   На тези избори в Хасково се видя едно, купеният вот определя общинският съвет, което обезмисля изборите и самият живот в това населено място. Другото което се видя е че българите вече са малцинство в този град. След тези изводи, мисля че всички които са имали някакви илюзии за справедливост вече са се изпарили. Може би в някой друг живот, но не сега и не на това населено място. Няма място да се самозалъгвате , с избори не става. Трябват прокурори и следователи.
   До тогава довиждане, за да не е прекалено късно за децата ви.
  • 4
   Де
   Дежурният прокурор
   92 -6
   15:57, 29 окт 2019
   Оставихте ли печено пиле на началника на полицията Ачката ?
  • 5
   Се
   село
   61 -15
   16:02, 29 окт 2019
   Цялата кампания беше с една и съща блуза.
   Днеска да беше е сменил изцапаната блуза
  • 6
   До
   до село
   77 -11
   16:13, 29 окт 2019
   По-важно от мръсната блуза е духовната нечистоплътност за което Мавъра и кандидат за Нобелова награда.
  • 7
   Чи
   читател
   118 -13
   16:30, 29 окт 2019
   Пази Боже,сляпо да прогледа! По-мръсни избори от тези никога не е имало в Хасково,циганските и турските гласове решиха,кумгейт втора част продължава.
   • Ха
    ХАНКО БРАТ
    8 -3
    13:09, 30 окт 2019
    Така е изборите бяха спазарени,но вината на ходещите за гъби и не гласуващи не е по-малка.Доказва го избирателната активност.
  • 8
   По
   Порчо
   98 -10
   16:59, 29 окт 2019
   Абе момче, като искаше да махаш бариери, защо не махна бариерата до Областния съвет?
   Не че нещо, ама хайде да не се правиш на две и половина, сякаш не знаеш за пазарлъка с ДПС. Ние може да сме кауни, ама не сме кухи тикви, като твоята партия и не ядем доматите с колчетата! А нещо да кажеш за купените цигански гласове, дето като ги попиташ не знаят за какво гласуват! Имам предвид, че не знаят за какви избори става въпрос, а иначе гласуват за пари!
  • 9
   Г-
   Г-н Михайлов
   52 -8
   17:58, 29 окт 2019
   Говорите като че ли паркинга като над реката за 200 коли и ще е свободен за граждани,маха бариера и после слага пазач. Ай сиктир бе, всичките сте си плюли в устата,един к....р ви е правил! Ако грам съвест имахте заради бъдещето на децата си да помислите. Боклуци, правилно е определението за българина от време оно- племе от конекрадци,с една дума- хайдути!!!!
   • Мд
    Мдааа...
    28 0
    06:04, 30 окт 2019
    Не обиждай хайдутите моля! Те не са се пазари ли с тях! Не са правили сделки с територия! Не са продавали национални интереси! Тези не са хайдути! Тези са родоотстъпници!
  • 10
   Ko
   Kolyuo kolyouev
   43 -5
   18:09, 29 окт 2019
   На първия ред само наши крайно нагли ,този кви гагргамел кви чорапи има,майко мила недохранена по гладни и от братята мангасарян.Бог да е на помощ на тези хора от гр.Хасково
  • 11
   Ян
   Янко Митев
   67 -11
   19:17, 29 окт 2019
   Кога ще ни информирате кой ще заместник кмета от ДПС? А ще има ли роми шефове на дирекции в общината? Българите ще имаме ли право да живеем в Хасково?
   • До
    До Янко Митев.
    37 -52
    19:47, 29 окт 2019
    Коментарът е скрит заради голям брой отрицателни гласове. За да видите коментара, натиснете тук
   • Ян
    Янко Митев
    47 -10
    19:51, 29 окт 2019
    Когато всичко е по правилата нямам нищо против...но когато нещатата са за прокуратурата имам
   • До
    До Янко
    24 -3
    19:53, 29 окт 2019
    Аз съм вече пенсинер и ако можех, щях да избера да живея в Швейцария, но няма за кога.
   • То
    Той
    18 -43
    20:15, 29 окт 2019
    Коментарът е скрит заради голям брой отрицателни гласове. За да видите коментара, натиснете тук
   • Ян
    Янко Митев
    38 -4
    21:05, 29 окт 2019
    Нищо не си разбрал! Ако трябва зам кмета да е от ДПС ,ГЕРБ трябваше да обявят предизборна коалиция а както е сега е излъгани избиратели.Щом не са коалиция ком ура ще търси там
   • Съ
    Сър Пичук
    5 0
    13:53, 30 окт 2019
    Ц-иганин и плащане на данъци? Ко?Не.Ц-иганите са абонирани за парите от бюджета,който е пълнен с нашите данъци и такси.Добре ще е да споменеш и някой ц-иганин-безнесмен на местно ниво който плаща данъци.Не ни разделя Янко Митев,а всички политици на "прехода" ,които научиха циганите че имат само права(помощи за всичко,безплатен ток и вода) и никакви задължения (данъци,медицински и пенсионни осигуровки ит.н.).Баси,като се замисли човек и стига до извода,че "демократичните политици" за 30 години успяха да докарат комунизма(всичко за ц-иганите е безплатно и им плащат на избори) а другите за 45 години не успяха.Постижение си е,браво.
   • До
    До Янко Митев
    1 -1
    09:06, 31 окт 2019
    Колко зам.кмета и дир.на дирекции имаше Г.Иванов през мандатите? Кога ги обявяваше преди избори?
  • 12
   Ма
   мастикаджия
   51 -8
   19:34, 29 окт 2019
   На 27.10.2019 г . Господ не беше българин ! Такова падение и на сън не съм виждал.
  • 13
   Ми
   Митьо Янков
   48 -5
   19:36, 29 окт 2019
   Янко,ти питаш дали българите ще имаме право да живеем в Хасково,а аз не съм сигурен,че ще можем да виреем в България. Политиката на Борисов към сближаване с ДПС и захранването на мангустите с финикийски знаци за запазване на властта в името на пълненето на гушите на ОПГ"ШАЙКА" е нещо много опасно за бъдещето та страната ни.Това е като ходене по бръснач над басейн с йод.За съжаление болката ще е за нас ако не се осъзнаем и не извикаме"БАСТА".
  • 14
   Ес
   еснаф от центъра
   56 -13
   19:50, 29 окт 2019
   Eй, коментаторите, спрете с евтината етническо дискриминационна пропаганда. Да ДПС са голям тумор и в Хасково и в България. Само един човек се опита да управлява без ДПС и му докараха царя, за да го разкарат. Но само те ли са ни проблема? Само заради липсата на кандидат кмет на ДПС ли ни дойде до главата тоя глупав послушко за градоначалник? Ами какво ни предложиха другите партии, за да не гласуваме за Дечев? БСП един комсомолски секретар. Десните някакъв невярваш в себе си ландшафт архитект. ВМРО адвокатка с две три дела на година. Георги Иванов- своя двойник по лакомия и алчност. Тогава какво се оказва? Всички играха ГЕРБ да спечели кметското място. Просто ние нямахме избор, освен да се примирим с избора на съгражданите си от кв. "Република". Те поне гласуваха за по едни петдесетина лева хората, единствено за тях изборите имаха смисъл. Преди да обвиняваме когото и да било, нека се вгледаме в себе си. Всички сме виновни с мълчанието си. Първо трябва да има граждани в Хасково и тогава можем да се надяваме и на политици.
   • Мд
    Мдааа
    24 -10
    06:17, 30 окт 2019
    Като чете човек коментара ти и как принизява останалите кандидати се чудя, наистина ли смяташ "тъпото" за най-добрия избор или се опитваш да ни убедиш, че гласовете му не са купени?
   • Ма
    Майка
    18 -11
    06:58, 30 окт 2019
    На малкия пръст на Жекова не може да стъпиш да ти кажа! Като си такъв мъж защо не скочи срещу Георги Иванов, ами се скитасвахте всички като мишки? Една жена трябваше да ви покаже как стават тези неща! Три пъти я заплашва оня! Три пъти! Като си такъв мъж защо мълчиш за отнемането на децата което става и ще става от нова година? Една жена трябва да ви казва и показва!Ама свичките понеже се свряли като мишки в дупките си и само цвърчите, че нямате избор! На ти сиренце! Михкоооо!
   • Кю
    Кюмуров
    22 -6
    07:30, 30 окт 2019
    Първо трябва да няма Хаджигенчовци като теб. С какво гербаджията е по голям професионалист от Стоев. Какво е управлявал през живота си. Какво е работил, в коя област е голям професионалист. Говориш глупости.
  • 15
   Ян
   Янко Митев
   56 -6
   20:37, 29 окт 2019
   ДИКТАТУРСКО РОБСТВО

   Как сте съграждани? Сипахте ли си ракийката? Не ви ли нагарча?Усетихте ли че ви ги няма топките? Скриха ви ги! Политиците ви ги скриха.Показаха ли ви че вие и вашия глас не значи нищо за тях! Усетихте ли изборно сексуално посегателство! Почувствахте ли се изнасилени от власта, безпомощни и без каквато и да е защита от силовите органи?При такова яростно купуване на гласове от партията на власт как така не хванаха един.Как при толкова преференции за непознат в етническите райони ни полиция ни прокуратура не видяха нищо нередно. Това не показва ли защо си избраха Гешев.По същия начин си избраха и общинските съветници и кмета на града.Не го избрахте вие съграждани.Избраха го парите и простотията.Избраха го престъпното купуване на гласове ,печените пилета и заплахите. Но най вече го избраха престъпните договорки Доган , Борисов. Ако мислите че с тяхни пари са ви купили -жестоко се лъжете.С вашите пари ви купиха, с тия дето откраднаха от вас докато ви санираха мозаците и присвояваха парите отпуснати за вас от Европа.Наздраве съграждани! Нагарча ли? Днес още не горчи толкова ...ще го прекарате с пилешко но цял мандат ще горчи а какво още ни чака...и баба Ванга не може да си представи ...Честито на печелившите! Не вярвам да се задавят!
  • 16
   АС
   А сега
   33 -7
   20:42, 29 окт 2019
   Абе Дечев назначава Тенев,ама ние дето ги турихме там,дали сме съгласни.?.? Не се е чуло Тенев да е изпъкнал с нещо като обществена личност. Сега ще го играе ОКОЛИЙСКИ...!
   • Ко
    Коко
    30 -3
    20:47, 29 окт 2019
    Щом сте ги турили вече ще се съгласявате
  • 17
   Фу
   Футболиер
   32 -6
   00:15, 30 окт 2019
   Толкова нагли и безогледни лъжци няма на този свят целия град знае за купените гласове Делян Добрев тръгнал да обяснява нямало договорка ... От алчност и далавери не им стигнаха снели доверието от Беливанов, ами сега следва кумгейт 2 и даже ще го търсят Беливанов вашите избиратели,които ще останат излъгани отново. Другия път пак гласувайте за партията майка.
  • 18
   Кю
   Кюмуров
   30 -5
   07:24, 30 окт 2019
   Тоя дето ще става зам кмет ми прилича малко на човек, който ще се пазари за селски овчар. И малко на мутра. Да ходи да копа въглища. Тая държава от ден на ден все повече се опростачва. Простаци и неграмотници с купени дипломи и ланци на вратовете вилнеят като башибозуци. Делянчо да почва да назначава стринките и лелите си, щом му дадохте пак да разпределя зелника.
  • 19
   Во
   ВОДОМЕРИТЕ
   21 -1
   07:26, 30 окт 2019
   Всичко на всеки е ясно. Вик след 5 години започва нова смяна на водомерите. Нови 56 лева на домакинство разход. Новата измама с добра комисионна на тия сниманите.
  • 20
   Ба
   Бари
   18 -3
   09:01, 30 окт 2019
   Да земе да махне и бариерата на гробищата, като ше маха бариери, хората за да влезнат пари дават, срамота! Да земе да направи кръгово движение на Дунав и Раковски, сума ти народ се изтрепа там, друго кръгово до цигарена и Съединение, това е!
  • 21
   12
   123
   21 -10
   09:11, 30 окт 2019
   Всички знаем как спечелиха от герб, и те много добре го знаят .... Поне да направят нещо добро за града, като се започне с най-големия проблем - бездомните кучета !!!!!
   • 32
    321
    16 -2
    09:55, 30 окт 2019
    Щом най-големия ти проблем са бездомните кучета,значи си цъфнал и вързал!
   • До
    до 321
    12 -1
    10:12, 30 окт 2019
    Един от Големине проблеми е, и то не само за Хасково, а за цяла България !
  • 22
   Jo
   John
   10 0
   09:43, 30 окт 2019
   вижте преференциите на 36-тия, евгений, толкова получават геп, безплатно!
  • 23
   Ле
   Левски
   22 -1
   10:50, 30 окт 2019
   Честито на ГЕРБ, дано след като се наредиха в Общината и са големи бизнесмени, да вземат да си плащат данъците и да помислят и за държавата, а и Цвети Лалов да намали неотчитането на оборота от заведенията си поне наполовина.
  • 24
   До
   До БСП подръжниците
   9 -23
   10:54, 30 окт 2019
   Коментарът е скрит заради голям брой отрицателни гласове. За да видите коментара натиснете тук
   • Аз
    аз
    15 0
    11:25, 30 окт 2019
    Тука няма логика - тука има ц***** с "пищови" и печени пилета, кеша отделно...
   • Па
    пак аз
    11 0
    11:28, 30 окт 2019
    със звездичките е думичката роми , ама по друг начин написана
  • 25
   Ма
   Марина
   7 -25
   11:20, 30 окт 2019
   Коментарът е скрит заради голям брой отрицателни гласове. За да видите коментара натиснете тук
   • Да
    да ама не
    18 0
    11:30, 30 окт 2019
    Кофти нали, че хората не траят...но знаят
   • Ив
    иванчо
    26 0
    11:35, 30 окт 2019
    Марина я сега ми обясни как ако не бяха ДПС ГЕРБ печели? 2015 г - Първи тур - ГЕРБ -20430 гл. ДПС 6193 или сборно 260623 гл. 2019г ГЕРБ и ДПС - 18838 гл. Като знаем, че електората на ДПС е най-дисциплинираният и предположим, че те пак са си дали свойте 6000 гласа, то като ги извадим от постигнатите 18838 остава, че за ГЕРБ са гласували 12838 или за 4 години ГЕРБ са загубили 7592 гласа. проста аритметика!!!!!!!
   • Dp
    DPS
    4 0
    19:08, 1 ное 2019
    Много си прав Иванчо. ДПС имат 5927 за съветници. Добави и невалидни гласове за преференции 1000, защото при кмет няма преференции, оказва се че ДПС са дали над 6000 гласа.
  • 26
   Ня
   Някой
   27 0
   11:25, 30 окт 2019
   Дечев махне ли бариерата пред Общината, това значи че всички лекета и пичлигари със скъпи коли ще паркират по-цял ден и ще правят дрифтове. Защото те нямат 1 лев за Синя Зона.
   • Ха
    хахх
    19 0
    11:29, 30 окт 2019
    Те това е и идеята де...ама се казва отворен паркинга за хората.
   • Jo
    John
    11 0
    13:36, 30 окт 2019
    те и сега паркират на инвалидното място пред НАП за по цял ден, лачен джип, лъскав мерцедес, големите инвалиди не ги ловят жалките институции!
  • 27
   🇧🇬
   🇧🇬🇧🇬🇧🇬
   3 -21
   11:57, 30 окт 2019
   Коментарът е скрит заради голям брой отрицателни гласове. За да видите коментара натиснете тук
   • От
    Отговор
    14 -3
    14:19, 30 окт 2019
    Тези от ГЕРБ много краднат до го ева.Това ми е единия аргумент.Другият е че е доста нагличко местния лидер да плаща наем на майка си за квартира в София,от нашите пари и само заради тази липса на каквито и да е наченки на морал трябваше де изхвръкнал с 300км. от партията. Шуробаджанащината на всички нива и при избора на изпълнители на обществени поръчки по конкретно в Хасково и то при наличието на досегашния кмет от който ГЕРБ се отказаха,това ми е третия аргумент.Четвъртия аргумент е във вид на въпрос:Мислиш ли че при новия кмет шуробаджанащината ще секне?
   • По
    Порчо
    12 -3
    18:07, 30 окт 2019
    Да, ама питай Кръшков! Той отишъл при местния вожд на ГРОБ и той му казал, защо не влезе в ОС и да издейства пари за общежитието. Толкова мила е нежна картина, достойна за Ким Чен Ун, че направо се разревах от умиление! А сега дали малкото Мавърче взема помощи за безработни, щото не го видях в ОС или на някаква държавна работа.
  • 28
   До
   До Отговор
   4 -8
   21:57, 30 окт 2019
   Къде ти е аргумента? Тези комунистически клишета с... Виж коментара
   • От
    Отговор
    11 -2
    02:54, 31 окт 2019
    На гумени глави колкото и аргумента да им изкараш няма смисъл,аргументите рекушират в тях.Не съм комунист и никога не съм бил за разлика от идолът ти Боко-"средните пръстовете",Цеца-майката на нацията,Цвета -пекинската патица,Георги Марков-агент Николай.Да не изброявам всички че комунистите и агентите в Герб са повече от тези в БСП.Според мен всички политици управлявали в "прехода" са за затвора даже и за разстрел.Да започнем със СДС и Ф.Димитров започно съсипването на земеделието и животновъдството.БСП и кризата при Виденов продуцирана от САЩ, космическа инфлация.СДС и Костов който разпродаде и съсипа индустрията,нарочно фалира печеливши предприятия за да бъдат продадени за стотинки.Продаде националния авиопревозвач за 1лев???НДСВ-Симеон не знаеше за какво е министър-председател.Министрите му играеха карти с контрабандисти и мафиоти на яхти.Министър Миглена Кунева продаде Българските интереси като затвори преждевременно 3и4 блок на АЕЦ Козлодуй за сметка на Румънската АЕЦ,която беше финансирана от Френската банка БНП-Париба,където Кунева започна работа впоследствие .Тройната коалиция ,"батко и братко" и други подобни.Стигаме до идолът ти:магистрали които по изглеждат като междуградски пътища на цени в пъти по високи от западна Европа За качеството да не говорим ремонт на ремонта.Срив на Търговски регистър, срив на НАП.Тази година апартаменти, асансьори,плащане на 2 млрд. за самолети които ще получим след 3-4 години,евентуално??!!Това го няма никъде в търговско-икономическите взаимоотношения.България е имала 2 национални катастрофи благодарение на политиците си, на път е трета.Ти си защитавай Боко ,а той ще продължава да взема милиарди заеми които ние ще плащаме.Не знам още какви аргументи очакваш.Може би трябва да припомня и разговорите...."Ало Ваньо"... и ...Ало Банов съм...В заключение ще ти кажа че нормалните хора мразят всички политици защото те нито защитават интересите на държавата нито на народа си.Малко са заблудените или платени като тебе които да ги защитават.
  • 29
   До
   До Отговор
   6 -12
   05:54, 31 окт 2019
   Ти си типичния подръжик на Корни Лъжата,Сестра Гал... Виж коментара
   • Аз
    аз
    5 -4
    09:17, 31 окт 2019
    Ало, Банов ??? Корни ли да е била...
   • От
    Отговор
    2 0
    11:48, 2 ное 2019
    Опитах се да ти обясня, че в България е нямало свестни "политици" през така наречения "преход" а ти от всички изброени виждаш само БСП.Истината е че България не е имала от освобождението от Турско робство до днешни дни свестни политици ,които да работят за държавата и народа си.Всички стават политици за своя изгода и кражби,затова и България е преживяла две национални катастрофи,третата е на път.България е държава със затихващи функции,намаляващи българско население и увеличаващо се ц-иганско.Ти щом мислиш ,само БСП е виновна и ,че има разлика между ГЕРБ,БСП,ДПС,СДС,НДСВ,АТАКА,НФСБ,ВМРО ,аз нямам нищо против.Всеки има право да бъде глупав.
  • 30
   Ли
   Лисан
   5 -6
   12:18, 31 окт 2019
   Янко Митев да не забравя, че и при Георги имаше зам. кметове от ДПС !!!Чудя се как има хора, които още гласуват за затихващага партия БСП и изхвърления от обществения живот бай Георги Иванов!?
  • 31
   Ли
   Лили
   1 0
   13:58, 12 ное 2019
   Искаме смяна на всички длъжности в община Хасково ето това е промяната

  Хороскоп за 09.07.2020

  Хороскоп за Овен

  Овен
  Този ден ще бъде сравнително добър, но в случай че съумеете да не изразходвате енергията си за незначителни неща. Възможно е да чуете новина, която ще ви накара да се почувствате добре. Вечерта се заемете с нещо, което ще ви раздвижи.
  09 юли 2020

  Хороскоп за Телец

  Телец
  През по-голямата част от деня ще се занимавате със съществени неща, такива, с които да подобрите живота си. Деловите ви начинания ще продължат да ви държат в кондиция, отговорни и пробудени за всичко, от което бихте могли да спечелите. Подписаните споразумения ще ви осигурят добри печалби за в бъдеще.
  09 юли 2020

  Хороскоп за Близнаци

  Близнаци
  По делови въпроси ще търсите контакти с хора, чиято сфера на интереси съвпада с вашата. Ще срещнете разбиране сред близките си, за голяма част от доходите в семейството заслугата е ваша. С логичните си анализи ще привлечете вниманието на важен за вас човек. Последващото развитие на събитията ще бъде във ваша полза.
  09 юли 2020

  Хороскоп за Рак

  Рак
  Имате планове, които ще подтикнат към конкретни действия. При някои от вас те ще са насочени в професионалната сфера, други ще търсят подходящи партньори или нова работа. Във всички случаи няма да ви бъде непосилно трудно, подготвени сте за по-сложни ситуации. Най-важно е да запазите присъствие на духа и в спокойна обстановка да вземате решенията си.
  09 юли 2020

  Хороскоп за Лъв

  Лъв
  Имате планове за разширяване на дейността си, но е по-добре да ги оставите за по-късен етап. Бъдете търпеливи, ще дойде и вашето време. Концентрирайте се върху друго, също интересно занимание. Подготвени сте и бихте могли да се разгърнете пълноценно на това ви поприще. Материални придобивки.
  09 юли 2020

  Хороскоп за Дева

  Дева
  Деловите срещи ще преминат успешно и ще можете да защитите в голяма степен интересите си. Заложете на уменията си да убеждавате и тактично насочвайте разговора в изгодната за вас посока. Ще напредвате, стига да не се колебаете дълго. Предстоящо пътуване, преместване или друго организирано мероприятие ще ви ангажира с организацията по него.
  09 юли 2020

  Хороскоп за Везни

  Везни
  Работата ще ви спори и ще ви носи удоволствие. С пораснали финансови възможности ще се погрижите и за развлеченията на близките си. Имате добър тонус, но нещо дълбоко в душата ви кара да тъгувате. Бъдете искрени пред себе си и дайте предимство на скритите си желания. Удовлетворявайки ги ще се почувствате щастливи.
  09 юли 2020

  Хороскоп за Скорпион

  Скорпион
  На работното място ще се чувствате в свои води, изненадите няма да ви стресират и с рутина ще отх-върляте задачите си. Финансовите ви възможности ще по-раснат и с желание ще се погрижите за удобството на близките си. Не ви липсва настроение, но нещо дълбоко в душата ви кара да тъгувате. Бъдете искрени пред себе си.
  09 юли 2020

  Хороскоп за Стрелец

  Стрелец
  Не прекалявайте в старанието си да обяснявате на околните личните си проблеми. Каквито и да са те, всеки има нужда от малко спокойствие. Още повече, че повечето от вашите са въображаеми, затова не се учудвайте, ако не ви разбират. Можете да си бъдете взаимно полезни с човек, който е близък до вас, но с активни действия.
  09 юли 2020

  Хороскоп за Козирог

  Козирог
  Делови разговори и нова информация по развитието на конкретни проекти ще повишат интереса ви към тях. Занимаващите се с бизнес ще постигнат споразумение, с което ще ускорят финансова сделка или придвижат напред друга договореност. Дайте подкрепата си за някой, чиито проблем е от областта, в която сте силни.
  09 юли 2020

  Хороскоп за Водолей

  Водолей
  Ще получите сили и ще се измъкнете от една ситуация, като направите правилния избор. Отдайте заслуженото и на хората, които ви подкрепят и насърчават. Ако желаете да запазите вниманието на човека до себе си му покажете, че го уважавате и цените. Вътрешното ви усещане за нещата ще ви подскаже как да се справите с несигурността си.
  09 юли 2020

  Хороскоп за Риби

  Риби
  Гледайте на промените, като на добра възможност да се справите със затрудненията си. Правете го за доброто на всички онези, които обичате. С позитивното си присъствие ще подобрите климата в семейството. Не обвързаните ще постигнат съгласие с партньора си и ще направят сериозна крачка към общото си бъдеще.
  09 юли 2020
  Последни новини