От х:

Днес в x:

Акценти по FOX LIFE и FOX CRIME през ноември

FOX LIFE

Дръзки момичета - сезон 3
От 18 ноември, понеделник @ 22:00 ч.
Премиера за България

Новият сезон на „Дръзки момичета” продължава оттам, откъдето завърши предишният – в Париж. Джейн трябваше да направи трудния избор между Пайнстрайп и Бен, Кат достигна до кръстопът във връзката си с Адена, а Сътън се събра с Ричард. Сега, обратно в Ню Йорк, всяка тях трябва да се изправи пред последствията от избора си, а междувременно нови служители ще разчупят атмосферата в „Скарлет”. Този сезон ще продължи да разглежда редица съвременни проблеми – от репродуктивните права на жените до расовите предразсъдъци.

Участват:
Кейти Стивънс, Айша Дий, Меган Фейхи, Сам Пейдж, Мат Уорд, Стивън Конрад Мур, Никол Бушери, Мелора Хардин

Без пукната пара - сезон 4
От 19 ноември, понеделник – петък @ 16:05 ч.

Много млади момичета се местят в Ню Йорк, за да „успеят“, но Макс и Карълайн просто се опитват да изкарат пари за наема. От сценариста, носител на „Еми" и „Златен глобус”, Майкъл Патрик Кинг („Сексът и градът”), топ телевизионната комедия „Без пукната пара” продължава с изключително забавен четвърти сезон, в който отраканата и саркастична Макс Блек (Кат Денингс) и изисканата и елегантна Карълайн Чанинг (Бет Берс) – най-добри приятелки, запознали се като сервитьорки в бруклинска закусвалня, се опитват да разработят магазинче за кексчета. Заобиколени от ексцентричното си, пъстро „семейство” в закусвалнята, както и от енергичната си съседка Софи (Дженифър Кулидж), комбинацията „ум” плюс „сърце” може да се окаже печелившата рецепта за успеха за тези две момичета без пукната пара. Гарет Морис, Джонатан Кайт и Матю Момй също участват в модерната комедия, която доказва, че животът може да е забавен – дори да си без пукната пара.

Участват:
Кат Денингс, Бет Берс, Гарет Морис, Джонатан Кайт, Матю Мой, Дженифър Кулидж

FOX CRIME

Мистериите на доктор Блейк – сезон 1
От 26 ноември, вторник @ 22:00 ч.

Премиера за България

Сериалът проследява медицински случаи, които се превръщат в убийства, разследвани от д-р Люсиен Блейк, тих и интелигентен мъж с болезнено минало. Преследван от ужасяващи спомени от Втората световна война и загубата на тайното му семейство, д-р Блейк се завръща в родното си място, за да поеме медицинската практика на своя починал баща, както и длъжността му на съдебен лекар.

Участват:
Крейг Маклаклан, Надийн Гарн

Роко Скиавоне - сезон 2
От 25 ноември, понеделник @ 22:00 ч.
Премиера за България

Този мрачен детективски сериал е базиран на международната бестселър поредица на Антонио Манзини. В главната роля влиза заместник-шефа на полицията Роко Скиавоне, който не е най-добрия модел за подражание. Саркастичен, заядлив, харизматичен и не особено покорен, италианецът трябва да контролира нервите си и променливото си настроение. В резултат на сериозни провинения, детективът е заточен в провинциално алпийско градче сред планини от лед и сняг, но не само снегът има свойството да прикрива в италианските Алпи...

Участват:
Марко Джалини, Клаудия Висмара, Ернесто д’Ардженио

Източник: Haskovo.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини