От х:

Днес в x:

Съветникът Иван Минев търси терен за засаждане на 2324 дръвчета, колкото са му преференциите

Изображение 1 от 5

    Хасковлията Иван Минев бе избран за общински съветник с най-голям брой преференции сред всички кандидати за местния парламент от всички политически сили. Това показват окончателните резултати на Общинската избирателна комисия в областния град.

    Той беше последен в листата на ПП ГЕРБ, но получи 2324 преференции, с което действително стана първи в политическата партия.

    Минев е адвокат и беше общински съветник в изминалия мандат (2015-2019 г.), но от групата на "Коалиция за Хасково". Още по време на предизборната кампания за настоящия мандат беше разпространен видеоклип, в който той обеща да засади толкова дръвчета, колкото преференции получи.

    "За всеки Ваш глас за ПП ГЕРБ 43 с преференция 141, аз засаждам едно дърво", гласеше призивът на кандидата за общински съветник, който предстои да положи клетва. Във видеоматериала под звуците на гайда, той разяснява вредите от мръсния въздух и ползата от засаждане на растения.

    Haskovo.net потърси Иван Минев за спазване на обещанието, видяно и потърсено за изпълнение от множество хасковлии. Той беше категоричен, че обещанието ще бъде спазено възможно най-скоро. Имал готовност да го изпълни още тази седмица и възнамерявал да засади дръвчетата в негов частен имот. Решил обаче да чуе общественото мнение, пускайки анкета в социалната мрежа за мястото на засаждане, тъй като повечето му близки и познати настоявали да се избере общински терен. Той поясни, че има готовност да изпълни обещанието си, но идеята му е да се уточни терена след встъпването на новото общинско ръководство.

    Преди дни Минев активно се включи в инициативата на хасковските адвокати за засаждане на дръвчета в градинката до старата печатница в Хасково по повод Деня на европейския адвокат.

    Haskovo.net ще проследи дали ще бъдат засадени 2324 дръвчета, както и дали ще бъдат спазени обещанията, дадени от политическата партия, издигнала го за кандидат за общински съветник.

    В интернет беше публикувано и стихотворение на предизборна тематика:

    Този месец всички обещават
    в светло бъдеще ни убеждават.
    Други пък минават и добрия тон
    само за да седнат в кметски трон.

    А на хората проблемите едни и същи -
    кучета и дупки пред техните къщи.
    А който в несаниран блок живее
    от сметките за ток ще да полудее.

    Тез проблеми лесно ще решите
    ако Станислав Дечев подкрепите.
    Той е млад и енергичен
    за кмет е много симпатичен.

    Аз друго нещо обещавам -
    труда си на това посвещавам.
    За всяко в урната за мен гласче
    аз засаждам по едно дръвче.

    И за моториста и автомобилиста
    в Хасково да има писта.
    С 43 в бюлетината интегрална
    141 е преференция идеална.


     

    Haskovo.net

    Източник: Haskovo.NET

    Видеа по темата

    Facebook коментари

    Коментари в сайта (27)

    • 1
      Ил
      Илф и Петров
      71 -13
      11:49, 29 окт 2019
      Синът на "Остап Сюлейман Берта Мария Бендер Бей" измисленият адвокат-дрифтър Иван Минев с над 2300 преференции. Класика в жанра. Великият комбинатор на живо в общинският съвет, който знае един сравнително престъпен начин за точене на общинските бюджети чрез общински сметища в полза на частни лица. Държавата в лицето на Министерството на Вътрешните работи спи много дълбок сън. Продадохте се за една гора фиданки. Това е за парлама , че правим нещо за пред хората ,просто да се говори за дръвчета но не и за купеният вот ... великият комбинатор. Купих цял град за една гора фиданки.
    • 2
      Ра
      Разходка в Парка
      84 -8
      11:50, 29 окт 2019
      Най-големият длъжник на тези избори е Хасковската Полиция в лицето на дебилното и ръководство.На никой не му прави впечатление, че купуването и продаването на гласове е престъпление, няма никакви разследвания в тази посока. При изцяло купен вот в града, при открито говорене на лица като Тенчо Лилянов ,че "гласувате , не гласувате кмета ще е Станислав Дечев" никой от полицията не задава въпроси. Напротив полиция и прокуратура мълчат като риби. Вие не си получавате държавните заплати за да мълчите дами и господа , ако си мислите че е така просто не сте за тази работа. А единствената друга работа, която може да си намерите в този град е като общаци и нарко дилъри, при същите тези ваши господари. Няма кой да остане да живее и работи в град където престъпниците се разхождат на свобода.
      • Мд
        Мдаа
        1 0
        12:06, 2 ное 2019
        Обещано е шефа им да стане областен...
    • 3
      Тр
      Труд и Право
      98 -9
      11:55, 29 окт 2019
      Иван Минев е син на Величко Минев, затова няма как да го дисквалифицират.Величко Минев и Тенчо Лилянов държат целият град.Общински съветник е благодарение на тати. Не е никакъв бизнесмен , а е синчето на татко.Татко е големият престъпник, той върти черните каси ,парите изпрани от престъпна дейност чрез обществени поръчки. Сега играе и с Герб и с ДПС.Всъщност "полковник" Величко Минев не е от никоя партия, той гледа да се въртят парите. Града е разпределен отгоре (от София) на всички да има за лапане и да се отчитат нагоре по веригата.На никой от тези които сте избрали не му дреме за хората и за този град.Статията е малко поръчкова, целяща да възхвали постиженията на олигархичното, разглезено синче Иван Минев. Да ни представи колко е успял и колко е велик.
    • 4
      Мо
      Момчил Юнак
      90 -7
      11:57, 29 окт 2019
      Колко безочлив,лицемерен и глупав трябва да бъде човек,който се радва на победа,с купени гласове.......ГОЛЯМ СРАМ!!!За мен лично вие сте незаконно избрани!!!
    • 5
      Да
      ДАНС
      91 -10
      12:00, 29 окт 2019
      Величко Минев си отгледа един Пинчер и един Примат в лицете на Лилянов и Гаргов.Той буквално им е баща,пътеводна светлина в престъпния свят в който живеят. Все пак той изкара от наказателна отговорност на времето Лилянов от делото за контрабанда с един корумпиран военен прокурор.Той даде началото на тяхната кариера и от контрабанда и други криминални дейности изкупиха целия град.Сега се внедриха и в общината ,за по-лесен достъп до обществените поръчки.Реално човек няма къде да започне работа освен при тях.Същите хора платиха и на Делян Добрев местото му ОПГ Герб, и Бойко си взе парите и пикалото си стана министър на енергетиката от зарзаватчия.Една провинциална престъпна група си има лоби в парламента на ниво министър,това е истината.И вместо Данс,Прокуратурата и МВР да разследват и вкарат тези хора в затвора,Хасково умира задушен от корупция и безперспектива.
      • Ра
        Разследващ полицай
        70 -6
        12:05, 29 окт 2019
        Какво ще разследват, ДАНС-Хасково се представлява от цифром и словом едно (1) момче което по цял ден си клати краката и ако го питаш какво е ценна книга ще те гледа като окапан.Комисарчето Ангел Цанков ГЕНЧЕВ е на почерпки с баница с основните заподозрени и неговите подчинени са навели глави.Трябва да дойдат хора от София от ДАНС,Икономическа Полиция,Прокурори от специализирана прокуратура и НАП ,инкогнито да ги разследват.Те така или иначе си сменят имената на фирмите през 2 месеца и перат парите през офшорки.Самото им присъствие в града задушава не само икономическата активност , но и независимостта на съдебната и административната власт.За такива като Лилянов,Гаргов и Минев в НК си има определение по чл. 93, т.20 Структурирано Трайно Сдружение на 3 или повече лица с цел да вършат престъпления.Вие сте си Организирана Престъпна Група от където и да ви погледне човек.
    • 6
      Гл
      Главна Дирекция МВР
      59 -6
      12:10, 29 окт 2019
      На тоя мухльо старши комисарчето Ангел Цанков Ганчев дадохте ли му едно печено пиле ?
      Минев направи един дрифт около полицията и оставете шишовете с печените пилета да се почерпят колегите. Ако не са останали , донесете остатъците от република че колегите са гладни.
    • 7
      Дж
      Джон Траволта
      16 -67
      12:19, 29 окт 2019
      Коментарът е скрит заради голям брой отрицателни гласове. За да видите коментара натиснете тук
      • ??
        ???
        30 -3
        14:08, 29 окт 2019
        Успели и кадърни в какво?
      • Je
        Jedem das seine
        30 -3
        14:15, 29 окт 2019
        Здравей ти гражданино, ти който си толкова възхитен от престъпниците. Огледай се около себе си, сигурно още живееш при майка си и спиш при нея,защото нямаш доходи за собствено жилище. Нямаш доходи да се издържаш. Няма как и семейство да създадеш защото пак нямаш доходи. Нямаш доходи защото престъпната мафия ограбва всичко и всички. Свиквай с живота, защото идват много интересни време за теб. Докато си се прехласнал по мафията, живота един ден ще те събуди. Повярвай ми, живота ще те настигне ,винаги настига такива възхитени момченца като теб. И събдата много ги обича такива и никога не остава безразлична към тях. На края на всеки му своето.
      • Ох
        ох
        36 -1
        15:05, 29 окт 2019
        Ама какви успели и кадърни бе?Ти видя ли на предишната статия циганката от циганската махала какво си беше написала като пищов - 43,141.Ама какви клипове какви 5 лева.Прокаратурата да си свърши работата
    • 8
      За
      Зарзаватчията
      41 -4
      12:20, 29 окт 2019
      Абе всичко писано за тиямомченца е вярно и това се знае в града но КЕЛѝ Файда Така върви отгоре та чак до долу БОЙКО КАЗВА ----Живей и остави и друите да живеят а моят приятел Джендо и то казва Глей си кефа и остави и другите да се кефят Е Величко Лилянов и Гаргов се Кефят ама Бай Иван Айшето и Хасан със 150 лв пенсия как да се кефят ---- питам и отговор не чакам
    • 9
      Ба
      Баба Гина
      50 -1
      12:20, 29 окт 2019
      Иван Минев, какво има да се чудите за мястото, това лято изгоря половината гора между селата Родопи и Любеново, засадете ги там.
    • 10
      Това управление ще е олиицетворение на корупцията , тези направо ще бъркат с шепите в кацата (бюджета на общината).Няма ли гражданско общество,което да реагира да отстоява правата си и да се предпазва от туморните клетки на мафията,която събаря иммунната му система, това общество е обречено да изчезне. И точно това се случва с Хасково. Капиталите от бюджета (нашите данъци) не се преразпределят, а вървят само в една посока към фирмите на няколко човека и това унищожава икономиката на целият град. Много хора отказват да работят за мафията и са принудени да напуснат собствените си домове.Защо отказват да работят за мафията , някой питал ли се е? Условията на труд при мафията не са много етични.Там жените са карани да практикуват социална проституция , а момченцата са унижавани по други начини(там мъже няма). Вижте обкръжението на тези хора около Лилянов има само оперативно интересни лица, ако полицията си направи труда да провери от най-ниско ниво до някой адвокати в града. Полицията демонстрира неадекватно поведение и не е в състояние да се справи с мафията. А никой не остава да живее в град на мафията където няма справедливост и условия за живот.
    • 11
      Са
      Сашо глиста
      36 0
      12:36, 29 окт 2019
      Хора,така ли не разбрахте вече толкова години,че всичките имена на партии са само абревиатури!Дали герб,дерп,серп,бсп,тпс,дпс,кмд,чкя...няма никакво значение.Всички са от едно котило,и всичките са с еднакви намерения.Няма значение кой е на власт,защото заплатите във всички фирми са редуцирани.Не може инак,не става.Просто се казва:Във вашия регион ще се плаща толко и толко,във регион Бургас толко и толко,на зимния курорт,летния курорт,по време на сезоните толко и толко.В София като столица-толко и толко....заповед отгоре.Няма кой да те остави ти да даваш по 2 хиляди лева,а другия по 800 лева!Веднага ще наскачат другите работодатели и ще ядеш хурката.
    • 12
      Гражданското общество в Хасково в лицето на адвокати, архитекти, лекари, бизнесмени, учители, държавни чиновници не смее да гъгне.Тези хора дори не осъзнават какво си причиняват с мълчанието си.Собствената им гибел чука на вратата. След този фарс наречен избори в Хасково , се доказа само едно. Полицията и службите не само в Хасково но и в цялата страна не успяха да гарантират закона и честността на изборите. Следователно вота е незаконен и нелегитимен, с такъв купен вот , и махалата да решава кой да разпределя общинският бюджет виждате какво се получава. Мафията окончателно ще приключи този град. И всички сантименти които имат гражданите му за родното си място , ще са напразни ,защото реалността е по-силна от илюзията. Защото глада е по-силен от обещанията. За тези които още не са се решили да си тръгнат , огледайте се добре, ако имате деца те няма да имат възможност да си купят собствени жилища, така както вие сте успели на времето. Не се ли усещате, че обеднявате все повече и повече за сметка на мафията.Не се ли усещате че това което сте го имали вие , вашите деца няма да могат да го имат. След мафията винаги идва глад и нечовешки страдания.
      • Въ
        Вътрешен Човек
        42 -1
        12:51, 29 окт 2019
        Най-големите длъжници и виновници за престъпният град в който живеем са самозваните мухльовци в ОД на МВР-Хасково и Районна прокуратура - Хасково. Хасково е една от дирекциите който нямат отдел Икономическа Полиция ! От години, тук се извършват престъпления от всякакъв икономически характер поради простата причина че няма кой да ги разследва. Няма подготвени дознатели които да разследват такива престъпления , а нахилените прокурори в Хасково са неспособни и неграмотни да напишат ,внесат и защитят едно подобно дело в съда.Това води до тотална демографска,икономическа и индустриална катастрофа на градът.
    • 13
      Фу
      Футболиер
      42 -1
      13:04, 29 окт 2019
      След изборите всички ще се скрият и обещанията ще бъдат празни, а такива самозвани и недоказани адвокати като Минев ще посадят 5 дръвчета и толкова. Единственото е че има готови пари за харчене и самият той абсолютно нищо не е постигнал ...
    • 14
      Ре
      Ред Колегията
      45 -3
      14:01, 29 окт 2019
      От къде един палячо като Иван Минев има пари? Имали нещо общо умишленият палеж на общинското сметище стопанисвано от частна фирма на сервитьорите ,за което общината изплати 3 милиона лева от местните данъци на мафията ? Имали нещо общо общинското сметище край хасковското село Гарваново и претаканите през него общински пари ? Един човек минал покрай правото от къде има толкова пари да си купи вота и да хвърли едни пари на вятъра ? 2000 (преверенции) * 50лв. са 100 000лв. 2000 (овощни дръвчета) те са тарикати ще вземат от най-евтините *2лв.= 4000лв.+разходи за засаждане ,ще минат всичко по европейска програма и ще избият парите. Повечето адвокати в Хасково си броят стотинките и се съобразяват как харчат. А този нищо не работещ ,по-цял ден дрифтиращ човек от къде има пари да поддържа безмисленият си начин на живот ? Ако сте виждали истински адвокати, ще забележите че те залягат по цял ден над законите и учебниците за да могат да ви защитят в съда. Ежедневието им е свързано с дела и четене , а не да дрифтят по цял ден окичени със суджуци на някоя нива! Та откъде този палячо има доходи да си купи вота при положение по цял ден е на две гуми ?
    • 15
      Мо
      момче
      29 -4
      14:10, 29 окт 2019
      Напусни си сам -или ти трябват пари като общински съветник.
      Превеждаме заплатата като Общински съветник,но го напусни.
      Станахте за срам през всички.Доказа ,че може да влезеш .
      Сега докажи ,че може да напуснеш.Иначе ще стане по -лошо.
    • 16
      Ня
      Няма смисъл
      28 -2
      14:30, 29 окт 2019
      Панаира свърши. Сега ще си ядем попарата. Няма смисъл да коментираме. Щом с избори стигнахме до тук,сега ще търпим. Всеки имаше право да гласува и да промени нещо,но всеки го е страх за хляба. Да се молим да сме здрави и да оцелеем до следващите избори.
    • 17
      Is
      Istinata
      12 0
      16:38, 29 окт 2019
      Градцката градина поне 100 дървета да засади и на други места в града по 100 -200 и ще се направи градът по хубав и зелен така че да се разгледа и да действа ...стига се е чудел...!
      • Go
        gosho
        10 -1
        17:53, 29 окт 2019
        ти да засъдиш 1 дърво знаеш ли че първо трябва да се съгласуваш с ощинското озеленяване! ако трябва да засажда в рамките на град Хасково, няма да му стигни цял мандат за тези 2500 дървета!
    • 18
      Ти
      тинко
      4 0
      21:26, 29 окт 2019
      ******ите които гласуваха за него всеки по един кубик дърва има за другите избори!! инвестира в бъдещето човека
    • 19
      Ба
      Бай Васил
      9 -1
      21:56, 29 окт 2019
      Извинявам се, само да попитам " съгражданите" . Вие на Хасково град ли му казвате ? За мен това е едно западнало място населено с придошли ****** от балкана,ц***** и турци от околните села,купили апартаменти с парите спестили от работа в чужбина.
    • 20
      Бъ
      българин
      12 0
      22:22, 29 окт 2019
      засадиги на анала си подкупи цялата циганска махла не те е срам свършиха обещанията почнаха оправданията ..
    Последни новини