От х:

Днес в x:

Кандидатите за кмет на Хасково призоваха да се гласува

    Повечето от кандидатите за кмет на Хасково и общината вече упражниха правото си на глас още сутринта. Те отидоха с различни послания до урните, за да направят своя избор и призоваха и останалите избиратели от общината да последват примера им.

    „Гласувах за всеки един от нас, защото Хасково сме всички ние“. Това каза след като упражни правото си на глас още сутринта единият от кандидатите за кмет на общинския център -Станислав Дечев. На излизане от секцията той призова  да  се гласува.

    Бившият кмет на Хасково Георги Иванов също гласува тази сутрин в центъра на града. Той не участва в местните избори за предстоящия мандат пряко, но обяви подкрепата си за един от кандидатите.

    В една от секциите в НТС упражни правото си на глас и друг от претендентите за кметския стол на Хасково -Драгомир Андонов. Той пристигна до залата, където е разположена неговата секция, със съпругата си и дъщеря им, която се е върнала от Италия специално, за  изборите за местна власт.

    „Днес гласувам за по-добро бъдеще на хората от града и общината. И нека в Общинския съвет на Хасково да влязат най-достойните, компетентни и можещи хора, за да вървим напред.“, заяви след като пусна бюлетината си Драгомир Андонов. И отбеляза, че мечтае за една спокойна община, в която хората да живеят спокойно, мирно и да имат възможност да отглеждат децата си.

    Въпреки, че е гласувал Драгомира Андонов посочи, че не е планувал да отиде за гъби, както гласи крилатата фраза на избори,  защото го чака много работа днес. Кандидатът за кмет призова всички днес първо да гласуват и тогава да планират деня си: Важно е хората да гласуват, за да стане веднъж за винаги ясно, че при по-голяма избирателна активност, всякакви схеми и натиск, не могат да имат успех!

    Коста Стоев, също кандидат за кметското място,  направи  избора си  рано сутринта.

    „Гласувах за силен мандат и силно управление в Хасково. Хасково има нужда от промяна и ново развитие и смятам, че хората ще направя правилния избор“, отбеляза той на излизане от секцията. И също призова да се гласува: Призовавам всички хасковлии да гласуват, защото това е борбата срещу купените и корпоративните гласове.

    Хасковлии ще избират измежду 10 претенденти за кмет на общината. Това са: областният управител на Хасково Станислав Дечев, досегашният кмет на Хасково и ексобластен управител Добри Беливанов, банкерът Коста Стоев, ландшафтният архитект Драгомир Андонов. Лютиерът и музикант Веселин Белевски, икономистa Христо Сариев и бизнесмена Веселин Илчев. Сред претендинтите за кметския кабинет на пл. "Общински" 1 има и дама-това е адвокатката Ростислава Жекова. Румен Райчев и Добрин Башайков са също кандидати за градоначалническото място.

    Haskovo.net

    Източник: Haskovo.NET

    Видеа по темата

    Facebook коментари

    Коментари в сайта (9)

    • 1
      Jo
      John
      16 -5
      13:19, 27 окт 2019
      гласува се за 34 секунди, само на бавноразвиращите се им трябват 43 секунди!
      • Jo
        jo
        9 0
        15:24, 27 окт 2019
        Няма значение,отивайте и гласувайте ако не искате пак 4г града да няма никакво развитие и да караме по дупки колкото кратери!
    • 2
      Гл
      Гласувайте!
      11 -4
      13:44, 27 окт 2019
      Може и по-бързо, за 21 секунди, или в рамките на една минута - за 56 секунди, но за 43 секунди не е добър резултат!
    • 3
      Гр
      Гражданин
      9 -1
      14:47, 27 окт 2019
      Просто вече и аз ще коментирам, че това, което се пише тук е плод на едни немислещи и неразбиращи хора!
      Изберете си кандидат, гласувайте и стига сте плюли!
    • 4
      Де
      Делчо
      5 -2
      15:14, 27 окт 2019
      АЗ бих дал гласа си за МИНКО Минко Ангелов най-големия катунар
    • 5
      Пр
      право
      8 0
      15:41, 27 окт 2019
      Защо листите, които избирателят пуска, не са в плик, а се подават сгънати на наредените съблюдаващи там? И двете ми листи бяха отворени и се надникна вътре.
      Съответно при негодуванието ми, дружно ме опровергаха, че нямало такова нещо, нищо не били видели. Защо тогава ги отварят уж случайно?
      • Ев
        Евро замижаване
        1 -3
        15:57, 27 окт 2019
        Голяма работа! Крайно време е да се премахне тази мижитурска система на криене, защото всичко остава с анонимни виновници, с анонимни избиратели и анонимен избор, който е лесно манипулируем, лесно фалшифициран и всичко това е трудно за доказване.
    • 6
      На
      Наглост
      7 0
      15:59, 27 окт 2019
      И при мен се случи същото,леекичко отвори бюлетината,в момента,в който скъса отрязъка на по-малката.
    Последни новини