От х:

Днес в x:

4 акта и до 6 м. без книжка за шофьора на Форда, избягал след две катастрофи

Изображение 1 от 5

    Установен е избягалият водач на катастрофиралия вчера лек автомобил Форд Галакси в Хасково. Това съобщиха от полицията в областния град след запитване на Haskovo.net.

    Вчера миниванът престоя часове наред с разбита предница на улица "Кирил и Методий", до 3-та детска градина "Зорница". От оставените следи от гуми личеше, че се е движел по нагорнището. На левия завой до забавачката е изтървал управлението над автомобила, качил се е на тротоара вдясно и е разбил пътния знак. Оказа се, че преди това се е блъснал и в къща до Арменския парк. След двете катастрофи, 23-годишният водач водач напуснал произшествията.

    Той е установен и е взето административно отношение по Закона за движение по пътищата. Съставени са общо 4 акта - две глоби от по 200 лева за катастрофите и две глоби между 50 и 200 лева за напускането им. Той ще бъде лишен от право да управлява автомобил за срок от 1 до 6 месеца.

    Haskovo.net

    Източник: Haskovo.NET

    Facebook коментари

    Коментари в сайта (6)

    • 1
      Pa
      padre
      16 -1
      19:25, 21 окт 2019
      и кой е?някаква баба на 90 години? или леля на гугльото дето е шофирал
    • 2
      Направо сте го разбили! Сигурно се тресе от..... смях!
    • 3
      Пр
      Промоция
      18 -1
      22:02, 21 окт 2019
      Уважаеми почитатели на високите скорости и екстремни спортове! Само сега срещу само 50-100 лв. Можете да си карате таратаиката колкото бързо си искате и да се блъскате кадето и когато си искате. Като ви омръзне просто си отивате в къщи. Излиза ви по евтино и блъскащи колички на панаира.
    • 4
      Ре
      Реалист
      22 0
      01:07, 22 окт 2019
      Хубаво, ама няма да бъде съден за шофиране след употреба на алкохол или наркотици....
      Добър пример за всички пияни- бягайте...., доде ви намерят, вече ще сте изтрезнели...
    • 5
      Уж
      ужасттт
      10 0
      09:39, 22 окт 2019
      пълен смях , срещу 500лв и 1-2 месеца без книжка тоя потенциален убиец пак ще си кара кола из града - е няма такава държава
    • 6
      За
      Застраховател
      4 0
      12:12, 22 окт 2019
      Информацията не е пълна,при напущане на ПТП,водача се глобява задължително и за употреба на алкохол,ако ще да не е близвал такъв през живота си,освен другите актове,ще възстанови на застрахователното дружество,сключило му з/ка "Гражданска отговорност",всички нанесени щети,които пострадалите претендират (собственика на къщата и общината и др.)
      Ако има Каско,ще получи отказ и ще си плаща за ремонта на автомобила си.
    Последни новини