От х:

Днес в x:

30 °C

Квартали в Хасково без вода заради авария

Хасковския квартали ще са без вода днес заради възникнали аварии на хранителен тръбопровод, съобщиха от ВиК-Хасково. Повредите се намират в района на Северна индустриална зона.

Днес водоснабдяването ще бъде нарушено в кв. "Република", блоковете по бул. "Васил Левски", блоковете по ул. "Дунав" до ул. "Булаир", част от централна градска част, кв. "Изгрев" и част от кв. "Овчарски",  ул. "Македония", част от кв. "Дружба I".

Водоподаването ще бъде възстановено след отстраняване на авариите.

Haskovo.net

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта (6)

 • 1
  Ха
  Хасковска жителка
  15 -1
  12:50, 17 окт 2019
  Освен аварии и пресъхнали чешми друго не може да се очаква като новина!!
  Поне умниците от водното дружество да бяха докарали по една водоноска с вода в тези квартали!
 • 2
  Ха
  ХАНКО БРАТ
  8 -1
  15:33, 17 окт 2019
  Нарушено водоподоване ли? Нарушена водоподаване е когато няма налягане,а това режим на водата и воден геноцид.И ето един цитат от инж. Иван Иванов председател на управителния съвет на Българска Асоциация на водите(БАВ) ..........„Начинът, по който си подредихме бизнес планирането във ВиК сектора засега показва, че не е ефективен“, коментира Иванов. „Още от 2017 г. всички оператори трябваше да имат 5-годишни бизнес планове и да ги изпълняват, а все още има дружества без такива – като ВиК Хасково, например“...........Изказването на този инж.Иванов е във връзка с подготвяната такса "Солидарност към обществото" във сметките ни за ВИК.Същата такса плащаме и към сметките за електричество,тя е за подпомагане на градовете където има топлофикации.Така че честито нова такса,ново задължително подмяна на водомери с водомери с дистанционно отчитане и старото наличие на уран във водата.П.С.-Не знам с какви средства се финансира БАВ,най-вероятно пак с народни (тост нашите пари),но поне са споменали ВИК-Хасково като "отличници".
 • 3
  Ха
  ха
  3 0
  15:39, 17 окт 2019
  какво е ново
 • 4
  Во
  Вокрам
  9 -3
  16:21, 17 окт 2019
  Въпрос: Какво свърши по въпроса с решаване на проблема с водата Областният Управител и кандидат за Кмет? Отговор: Нищо.
 • 5
  Го
  Гого
  8 0
  18:59, 17 окт 2019
  То цяла ул. Македония във високата част няма налягане от 100 години всеки се спасява съм с хидрофори и т.н
 • 6
  Пф
  пфу
  6 -1
  21:46, 17 окт 2019
  А някой ден ще спре ли да тече сива кал от чешмата или се очаква да пусна 5-10 кубика да се "оттече" първо?

Хороскоп за 10.07.2020

Хороскоп за Овен

Овен
Пестете енергията си и не се захващайте с нови дела. Ще овладеете конфликт на работното място, породен от недоразумение или нечие желание за показност. Пазете силите си за моментите, в които е нужно да сте борбени и самокритични едновременно. Предстоят ви важни срещи, от представянето ви ще зависят следващите ви проекти.
10 юли 2020

Хороскоп за Телец

Телец
Професионалните ви позициите позволяват да наложите вижданията си по определени въпроси, различни от общоприетите. Нечие не възприемчиво отношение няма да ви смути, защото сте убедени в правотата си. Можете да сдържате емоциите си и да бъдете последователни в действията си.
10 юли 2020

Хороскоп за Близнаци

Близнаци
Ще се вълнувате повече от присъствието на човек, който не крие чувствата си към вас. Може би това означава нова любов или дълготрайно приятелство. Във всички случаи ще се насладите на близостта си. Доволство от постигнатото ще споходи и деловите представители на знака, предстоят им бързи реализации.
10 юли 2020

Хороскоп за Рак

Рак
Жаждата ви за пътешествия ще ви постави в условия да избирате между две възможности. Затрудненията ви ще се от любознателен характер, по отношение на финансите си не се притеснявайте. Професионалните ви проекти и намерения ще ви срещнат с подходящите хора, с които да ги осъществите.
10 юли 2020

Хороскоп за Лъв

Лъв
Предстоят ви задължения, които едва ли ще са ви по сърце. Приемете го като предизвикателство и мислете за това какво бихте правили в свободното си време. Среща със стар, но добър приятел ще разнообрази деня ви и ще ви накара да се почувствате много по-добре. Не бъдете прекалено мнителни към близките си.
10 юли 2020

Хороскоп за Дева

Дева
Дори да са възможни несполучливи професионални контакти днес, не се отказвайте. Това само ще ви покаже, силата ви е в самостоятелните изяви. В интимните си отношения с партньора се доверете на взаимността и зачитане на другия. Днес това ще е особено наложително. Здравето ви изисква повече внимание, като не пренебрегвате съветите на специалистите.
10 юли 2020

Хороскоп за Везни

Везни
Гъвкавия ви подход ви дава сериозно предимство. Ще се чувствате тонизирани и весели и с доброто си настроение ще радвате околните. Много вероятно е да се натъкнете и на недоброжелатели, но негативното им влияние може да бъде неутрализирано от увереността ви. Здравословни проблеми отшумяват.
10 юли 2020

Хороскоп за Скорпион

Скорпион
Изяснете си деловите или технологични детайли, които могат да ви противопоставят на някого, за да си спестите излишни главоболия. Заложете на открития диалог и се вслушайте в мнението на опонентите си. Това е във възможностите ви, както и други полезни неща, които очакват вниманието ви днес.
10 юли 2020

Хороскоп за Стрелец

Стрелец
За да се избавите от неудовлетворението, което изпитвате напоследък, се захванете сериозно с работата си. Периодът е подходящ за сключване на сделки със значителни материални придобивки за вас. Бъдете по-смели, отстоявайте интересите си и ще се справите. Ставащото е знак за идващи успехи и завоевания на нови позиции.
10 юли 2020

Хороскоп за Козирог

Козирог
Израстването в кариерата и бизнеса изискват да сте поне на нивото на конкуренцията. В тази връзка днес ще заложите на обучението и повишаване на квалификацията си, и бъдете сигурни, че времето ви няма да е загубено. Предпазвайки се от изкушения, ще вървите напред. Приятелска среща.
10 юли 2020

Хороскоп за Водолей

Водолей
Променете отношението си към случващото се и живейте с положителна нагласа, за да получите удовлетворение от работата си. Поставяйте си непосредствени задачи и проявете постоянство в преследването на дългосрочните си планове. Резултати от интервю за работа ще ви направят фаворити, бъдете готови.
10 юли 2020

Хороскоп за Риби

Риби
Днес много зависи от способността ви да се приспособявате. Не прекалявайте с ласкателствата и бъдете по-сдържани в отношенията си с непознати. Прекомерната ви чувствителност може да ви изиграе лоша шега. Не взимайте на сериозно всяка хрумнала ви мрачна мисъл.
10 юли 2020
Последни новини