От х:

Днес в x:

15 °C

ОИК ще разпредели служебно ръководството на подвижната секция с 30 избиратели

Изображение 1 от 3

  Общинската избирателна комисия ще разпредели служебно ръководния състав на подвижната секция в Хасково. До това решение се стигна заради неразбирателството на представителите на политическите партии при консултациите в кметството днес.

  Те не се съгласиха с предложението на вр.и.д. кмет на Хасково Велин Балкански разпределението в секцията да остане като при предходните избори, а именно-7-членен състав на комисията, с председател от ДПС, зам.-председател от БСП, секретар от ГЕРБ и членове от ГЕРБ, БСП, Воля и Обединение патриоти.

  Смиляна Нитова, който преговаря за квотата на БСП, поиска председателското място и за него предложи Петър Христозов, а като Ангел Демирев, като резервен член. От ДПС обаче не се съгласиха да отстъпят позицията.

  В подвижната секция има 30 избиратели от цялата община. Това е числото на подалите заявки за гласуване в нея до последния краен срок по закон, който изтече на 12-ти октомври.

  Заради по-късния срок, в който се сформира тази секция, са и по-късните консултации за разпределението на членовете й от останалите секционни избирателни комисии.

   Haskovo.net

  Facebook коментари

  Коментари в сайта (3)

  • 1
   Не
   неподвижната секция
   11 -1
   13:24, 14 окт 2019
   Биха ли могли от ЕСГРАОН да обявят колко по техни официални данни са жителите на община Хасково. Ако направят това ще видите, че избирателите по списък са повече от 10 000 души, от реалните избиратели. Или става дума за над 10 000 мъртви души. Не ни занимавайте с някакви си 30 човека. Смешно е. То и други комични работи има. Разгледайте какви физиономии ни облъчват от листите на всички партии. Добри Беливанов си има ром, който е общ работник. Каква ще я върши в съвета това момче? То бива популизъм, ама си има лимити. В ГЕРБ от призовата 27 позиция се е втренчил в нас Димитър Шалапатов. Той пък се е самопровъзгласил за историк. Кога се е преквалифицирал от несъстоял се строител със средно образование в историк не сме забелязали в залисията. В листата на "Заедно за Хасково" заедно с другите е Георги Пеев. И той въпреки образованието си на лелка в детска градина се е извисил до журналист. Ясно е, че недостойни хора се домогват да се набутат в местния парламент, ама нека не се представят за такива ,каквито не са. Градът е малък и ние си ги знаем, защото сами сме си ги отгледали със снизходителното отношение, което имаме към тях.
  • 2
   Бо
   Бондьо
   8 -2
   13:40, 14 окт 2019
   аз искам само да обърна внимание на кандидата на гер , че има едни лелки на
   ул. Каменна, дето не ги е здрависал. Не бива така, засягат са жените.
  • 3
   Jo
   John
   5 -2
   14:06, 14 окт 2019
   когато един кандидат ти обещае - работа, работа, работа, значи че ще ти увеличи поне три данъка!

  Хороскоп за 14.11.2019

  Хороскоп за Овен

  Овен
  От вас зависи денят ви да е спокоен, ползотворен и приятен. Имате сили да приключите в срок със задачите си, оставяйки си време и за себе си. Добрите ви намерения ще ви отведат на интересни места и срещнат с подходящите хора. Починете си. Самотата не е добър партньор на никому.
  14 ное 2019

  Хороскоп за Телец

  Телец
  Избирате доста перспективна насока за действие. Успявате да си създадете ангажименти, които поглъщат цялото ви внимание. Работата ви е интересна и напълно ви удовлетворява. Не бързайте да отговаряте на направено ви предложение. Изчакайте известно време, ситуацията съвсем скоро много ще се промени. Готови сте да помогнете на ваш близък, но самият той като че ли не иска да излезе от затрудненото положение.
  14 ное 2019

  Хороскоп за Близнаци

  Близнаци
  Денят е подходящ за активни действие във всички посоки. Много от вас ще се заемат с решаването на административни въпроси, имащи отношение към авторитетни институции. Сами ще се уверите в повишаващите ви се творчески и професионални възможности, възползвайте се от момента.
  14 ное 2019

  Хороскоп за Рак

  Рак
  С ясни цели и овладени емоции ще продължите да работите, спазвайки срокове, обещания и лични интереси. В такъв дух новите ви идеи, споделени с подходящите хора, ще намерят по-бързата си реализация. Добрите взаимоотношения ви дават кураж и сила, които се отразяват благоприятно на самочувствието, плановете и настроението ви.
  14 ное 2019

  Хороскоп за Лъв

  Лъв
  Грижата за някого ще ви натовари допълнително, но няма да съжалявате. Помощта ви ще бъде оценена, но най-важното е, че чрез подкрепата ви ще се изправи и продължи. Има друго, което ви притеснява. Не всичко е такова, каквото би ви се искало в интимните отношения и голяма тежест ще свалите от гърба си, ако част по-скоро изясните положението.
  14 ное 2019

  Хороскоп за Дева

  Дева
  Денят ще ви донесе много поводи за радост в личен и делови план. Прибързаните решения днес едва ли ще са най-удачното средство за действие. Нужна ви е по-дълготрайна стратегия, съгласувана с екипа ви.
  14 ное 2019

  Хороскоп за Везни

  Везни
  В старанието си да свършите всичките си планирани задачи, ще подминете други, считайки ги за маловажни, но може да сгрешите. Обърнете внимание на здравето си и не пропускайте да посетите лекаря си, ако се чувствате отпаднали и без тонус. Ще получите добър съвет от приятел, както и насока към печеливша дейност.
  14 ное 2019

  Хороскоп за Скорпион

  Скорпион
  Животът ви е научил да се справяте с новостите без да жалите себе си, и без особени затруднения. Ще имате на своя страна добър помощник, макар, че все още не го припознавате в тази му роля. Ще вземете решение по проблем, който не търпи отлагане. Децата ще ви зарадват с добрите си постижения.
  14 ное 2019

  Хороскоп за Стрелец

  Стрелец
  Съсредоточете се върху краткосрочните си планове, като дадете предимство на професионалните си и бизнес-изяви. Днес ще можете да осъществите отлагано мероприятие и да постигнете съгласие по общ въпрос с роднини или партньори. Други ще получат интересна оферта, която ще ги занимава през следващите дни.
  14 ное 2019

  Хороскоп за Козирог

  Козирог
  Възможността да ви оценят справедливо и според заслугите ви е реална. В тази връзка покажете добрите си страни и не се главозамайвайте, ако отзивите надминат очакванията ви, продължете с упорството си над трудните въпроси и дайте своя принос за решението им.
  14 ное 2019

  Хороскоп за Водолей

  Водолей
  Работата ви налага да смирите егото си, ако обстоятелствата ви срещнат и с други, като вас властни и можещи хора. Ще се радвате на нещата, които обичате и ще се заредите с положителна енергия за дните напред, стига да отворите сетивата си и погледнете на живота си от към добрата му страна.
  14 ное 2019

  Хороскоп за Риби

  Риби
  Придобивате повече опит в нова за вас област. Това ви дава увереността да се заемете с въпроси, които сте избягвали досега. Бъдете сигурни, че късметът е на ваша страна. Очаква ви интересно запознанство, което може да прерасне в нещо сериозно. Инициативата е изцяло във вас. Вие избирате как да се развие всичко.
  14 ное 2019
  Последни новини