От х:

Днес в x:

13 °C

ОИК ще разпредели служебно ръководството на подвижната секция с 30 избиратели

Изображение 1 от 3

  Общинската избирателна комисия ще разпредели служебно ръководния състав на подвижната секция в Хасково. До това решение се стигна заради неразбирателството на представителите на политическите партии при консултациите в кметството днес.

  Те не се съгласиха с предложението на вр.и.д. кмет на Хасково Велин Балкански разпределението в секцията да остане като при предходните избори, а именно-7-членен състав на комисията, с председател от ДПС, зам.-председател от БСП, секретар от ГЕРБ и членове от ГЕРБ, БСП, Воля и Обединение патриоти.

  Смиляна Нитова, който преговаря за квотата на БСП, поиска председателското място и за него предложи Петър Христозов, а като Ангел Демирев, като резервен член. От ДПС обаче не се съгласиха да отстъпят позицията.

  В подвижната секция има 30 избиратели от цялата община. Това е числото на подалите заявки за гласуване в нея до последния краен срок по закон, който изтече на 12-ти октомври.

  Заради по-късния срок, в който се сформира тази секция, са и по-късните консултации за разпределението на членовете й от останалите секционни избирателни комисии.

   Haskovo.net

  Facebook коментари

  Коментари в сайта (3)

  • 1
   Не
   неподвижната секция
   11 -1
   13:24, 14 окт 2019
   Биха ли могли от ЕСГРАОН да обявят колко по техни официални данни са жителите на община Хасково. Ако направят това ще видите, че избирателите по списък са повече от 10 000 души, от реалните избиратели. Или става дума за над 10 000 мъртви души. Не ни занимавайте с някакви си 30 човека. Смешно е. То и други комични работи има. Разгледайте какви физиономии ни облъчват от листите на всички партии. Добри Беливанов си има ром, който е общ работник. Каква ще я върши в съвета това момче? То бива популизъм, ама си има лимити. В ГЕРБ от призовата 27 позиция се е втренчил в нас Димитър Шалапатов. Той пък се е самопровъзгласил за историк. Кога се е преквалифицирал от несъстоял се строител със средно образование в историк не сме забелязали в залисията. В листата на "Заедно за Хасково" заедно с другите е Георги Пеев. И той въпреки образованието си на лелка в детска градина се е извисил до журналист. Ясно е, че недостойни хора се домогват да се набутат в местния парламент, ама нека не се представят за такива ,каквито не са. Градът е малък и ние си ги знаем, защото сами сме си ги отгледали със снизходителното отношение, което имаме към тях.
  • 2
   Бо
   Бондьо
   8 -2
   13:40, 14 окт 2019
   аз искам само да обърна внимание на кандидата на гер , че има едни лелки на
   ул. Каменна, дето не ги е здрависал. Не бива така, засягат са жените.
  • 3
   Jo
   John
   5 -2
   14:06, 14 окт 2019
   когато един кандидат ти обещае - работа, работа, работа, значи че ще ти увеличи поне три данъка!

  Хороскоп за 25.02.2020

  Хороскоп за Овен

  Овен
  В забързано темпо ще минава деня ви. Използвайте енергията си за да отхвърлите повече работа, имате всички шансове за придобивки от финансов и личен характер. Ще се имате вниманието на човек, когото уважавате, и с когото ви е приятно да сте. Семейството ще ви подкрепи в предстояща надпревара с вяра в победата ви.
  25 фев 2020

  Хороскоп за Телец

  Телец
  Отговорни и в добра кондиция, ще свършите повече от задачите си днес, независимо, че не ви липсва и желание за развлечения. Някои от вас ще открият за себе си своето ново поприще, на което ще посветят енергията си с удоволствие. Денят се свързва и с придобивки, най-вече за дома.
  25 фев 2020

  Хороскоп за Близнаци

  Близнаци
  Подтиквани от свои мисли и планове, ще търсите пътища, чрез които да ускорите развитието на делата си. Всичко е във възможностите ви, поставили сте си реализуеми цели и ще работите за тях. Други от вас ще са изкушени от възможността да се забавляват и няма да се колебаят дълго.
  25 фев 2020

  Хороскоп за Рак

  Рак
  Настроението ви е чудесно днес, а това е един необходим фактор за ползотворната ви работа. Денят ви се развива динамично, а това е добре дошло за вас. Имате реалната възможност да си осигурите сериозни финансови приходи.
  25 фев 2020

  Хороскоп за Лъв

  Лъв
  Работата на повечето от вас днес ще премине в движение, а на някои дори може да им се наложи да пътуват по работа. Нека това обаче не ви притеснява, тъй като ви очаква един наистина ползотворен ден. Срещате различни хора, които оставят у вас чудесни впечатления. Вечерта най-вероятно ще имате нужда от почивка, затова е за препоръчване да си останете у дома.
  25 фев 2020

  Хороскоп за Дева

  Дева
  Не предизвиквайте съдбата, като продължавате да работите без почивка. Подарете си повече време за себе си и споделете с хората, които ви обичат вълненията си. Длъжни сте се съобразите с нуждите си, ако не искате скоро те да се превърнат в основен фактор, с който трябва да се съобразявате.
  25 фев 2020

  Хороскоп за Везни

  Везни
  Оптимистично настроени сте за бъдещето и възможните неблагоприятни новини едва ли ще ви разстроят. Наясно сте със ситуацията и добре разбирате възможностите, които ви се откриват и начините да се възползвате. Единствено прекалената самоувереност може да ви подведе в даден момент, но едва ли ще го допуснете.
  25 фев 2020

  Хороскоп за Скорпион

  Скорпион
  Няма да изпуснете предлагащ ви се шанс, дори това да постави на изпитание упоритостта и отговорностите ви. Няма съмнение, че можете да се справите. В личните си взаимоотношения не бъдете прекалено прями, колкото и да се цени това, рискувате да нараните някого с откровенията си. Бъдете сдържани и дипломатични.
  25 фев 2020

  Хороскоп за Стрелец

  Стрелец
  Не отблъсквайте с лека ръка почитателите си, съвсем скоро може да се окажат много необходими. Перспективни делови ангажименти ще отнемат времето на мнозина от вас. Паричните постъпления от тях ще ви бъдат достатъчни да осъществите отдавна отлагани желания.
  25 фев 2020

  Хороскоп за Козирог

  Козирог
  Днес ще ви се наложи доста да се замислите относно начина, по който ще процедирате за в бъдеще. Изводите, които правите ще ви накарат да промените решително тактиката си на работа. Намерете време за ангажимент, който сте отлагали от доста време. Може би на неочаквано място ще успеете да попаднете да ценна за вас идея.
  25 фев 2020

  Хороскоп за Водолей

  Водолей
  Прегледайте текущите си сметка, сред тях има такива, които не могат да бъдат отлагани. Започнат проект ще продължи да ви занимава и днес. Целите, които си поставяте са реализуеми, но е време да помислите и за допълнително финансиране, предвид големите ви очаквания. Битовите проблеми няма да ви затруднят.
  25 фев 2020

  Хороскоп за Риби

  Риби
  Едно събитие ще ви постави в някаква зависимост от други хора. Това няма да ви се понрави и ще търсите начини да защитите независимостта си. Ще срещнете трудности, но ще ги преодолеете. Ще откриете, че има още какво да ви развълнува извън обсега на интересите ви. Любим човек ще се погрижи за това.
  25 фев 2020

  Случаен виц

  Последни новини