От х:

Днес в x:

Кандидат за кмет на село се отказа, отхвърлиха жалба за агитационно раздаване на дърва

Kандидатът за кмет на хасковското село Орлово Пламена Генева се отказа от участие в изборите на 27 октомври 2019 г. Тя бе издигната от политическа партия „Съюз на свободните демократи“.

Генева е подала заявление за отказ от кандидатурата си в Общинската избирателна комисия в Хасково, откъдето са заличили.

Така за кметския стол в Орлово остава един кандидат. В случая е необходимо да има един валиден глас за претендента, за да може той да стане управник на селото.

До ОИК-Хасково е постъпил сигнал от НПП „Българе“, че кандидат-кметът на Брягово Делчо Митев раздава дърва за огрев в селото с „цел предизборна агитация“. От Комисията са извършили проверка по случая, но не са открити нарушения. Става ясно, че внесените в общинското предприятие “Общинско лесничейство“ документи по раздаване на дървата за огрев са разписани от изпълняващата длъжността кмет на Брягово Стефка Ванева.

Жалбата е оставена без уважение. Решението на ОИК подлежи на обжалване пред ЦИК.

Haskovo.net

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта (5)

 • 1
  Тм
  ТМП Хасково
  13 -7
  12:32, 5 окт 2019
  Делчо Митев е кмет на Брягово от времето на соца. Успех, Дяка.
 • 2
  Не
  Непознат
  10 -3
  13:49, 5 окт 2019
  Хахаха то на Гела партията трябва да си луд да им се вържеш на тези олигофрени на акъла....
 • 3
  Пр
  Пръдлев
  8 -3
  17:29, 5 окт 2019
  Тоя Съюз на свободните демократи не е ли партията на Стефан Софиянски. И какъв чеп търси в Орлово.
 • 4
  Го
  Гошето
  3 -7
  17:33, 5 окт 2019
  Хаха пак с дърва се опитват да дръпнат напред защо... Виж коментара
 • 5
  Ис
  Искам нейна снимка
  4 -1
  20:37, 5 окт 2019
  Що са я заличили? Няма ли да й дадат да го обжалва в три дневен срок? Направо шъ откъча!

Хороскоп за 06.04.2020

Хороскоп за Овен

Овен
Умеете правилно да преценявате хората и това ви помага да намирате верния път към тях. Доверието, с което се отнасяте към малко познат човек няма да ви разочарова. Проявете разбиране към проблемите на близък човек и му помогнете да се справи с тях. Щастието ще ви се усмихне и ще изживеете един вълшебен миг.
06 апр 2020

Хороскоп за Телец

Телец
Смирено и с компромиси от своя страна ще се стремите да изгладете отношенията с близките си. Ще имате удовлетворяващи ви и споделени мигове в компанията на семейството си и това ще направи деня ви пълноценен. Доволни ще бъдете от себе си, заради разума и волята, които сте проявили.
06 апр 2020

Хороскоп за Близнаци

Близнаци
Ангажирани сте с помощ за другите и ще им посветите голяма част от времето си. Добре е да помислите и за себе си. Има неща, които трябва да свършите и то скоро. Бъдете предпазливи в общуването си с хора, които са чувствителни към темите, които ви вълнуват. Предстоят ви новости и благоприятно развитие на професионален проблем.
06 апр 2020

Хороскоп за Рак

Рак
Не се спирате пред нищо, за да са постигнете нещо ново, което отдавна е вашата единствена цел. Това е добре, но ако наистина си струват всичките усилия, които полагате. Имате и редица по-малки цели, които също чакат своята реализация, затова не ги пренебрегвайте. В интимен план ви очаква нещо, което ще промени ежедневието ви в положителна насока.
06 апр 2020

Хороскоп за Лъв

Лъв
Организирайте добре още от сутринта работата си, за да съумеете да се справите с всичко. Имате всички шансове да осъществите плановете си, трябва да изчакате само сгоден случай да започнете да действате. С вашия нюх няма да е трудно.
06 апр 2020

Хороскоп за Дева

Дева
Преодоляване на препятствия от различен характер ще ви държат будни и в активна позиция днес. Не унивайте, с постоянство и малко късмет ще постигнете целите си. Ще получите съдействие от човек, който е доказал доброто си отношение към вас. Не бъдете прекалено мнителни.
06 апр 2020

Хороскоп за Везни

Везни
Изберете най-важното и върху него съсредоточете енергията, за да постигнете максимума в работата си днес. Почти са изключени ситуации, с които не бихте могли да се справите. Очакват ви приятни срещи с близки хора и запознанства с нови приятели. За много от вас - финансови придобивки.
06 апр 2020

Хороскоп за Скорпион

Скорпион
Денят ви носи промени и те ще решат в известна степен развитието на проблем, който ви интересува. Ще се изпълнят очакванията ви и това ще ви гарантира бъдещ просперитет. Помогнете на приятел, заплашен е от опасността да попадне под чуждо влияние, което силно ще му навреди. В личните си взаимоотношения търсете разбирателство с близките си, не се конфронтирайте с тях.
06 апр 2020

Хороскоп за Стрелец

Стрелец
Споделените проблеми по-бързо се решават, особено, когато имате до себе си хора, които ви обичат. Ще се почувствате защитени и това ще върне блясъка в очите ви. Получената подкрепа ще ви помогне да станете по-уверени и да не се тревожите излишно за бъдещето си.
06 апр 2020

Хороскоп за Козирог

Козирог
Не проявявайте самоинициатива, вслушвайте се в желанията и мнението на хората около себе си. Това ще ви сближи и повиши настроението. Щастливи моменти ще имате с любимия ви човек, но само, ако му позволите да бъде искрен с вас, което значи да го предразположите към интимност и откровеност.
06 апр 2020

Хороскоп за Водолей

Водолей
Този ден ще бъде свързан с хубави емоции и положително развитие на връзки. В деловата сфера са възможни разногласия с партньори, касаещи минали събития. Ако проявите повече толерантност ще останете удовлетворени. Отворени сте към новостите и скоро ще ви се отдаде възможност да се заемете с нещо вълнуващо.
06 апр 2020

Хороскоп за Риби

Риби
Положителните ви мисли и добрата енергия, която излъчвате ще създава спокойствие и добро настроение на обкръжението ви. Служебните въпроси ще решавате в движение, предвид натовареността ви, но въпреки това ще се справите. Важна среща ще ви подтикне към повече активност в подготовката си за нея.
06 апр 2020
Последни новини