От х:

Днес в x:

Хасковлийката Кремена Русева дебютира с медал в Държавното по бодибилдинг и фитнес

    Хасковлийката Кремена Русева записа силен дебют в две последователни състезания по бодибилдинг и фитнес.

    Преди дни тя спечели бронзов медал от Държавното първенство по бодибилдинг и фитнес в Благоевград, където се конкурира с най-добрите състезателки от страната. 38-годишната хасковлийка се класира на трето място в категория "бикини фитнес" при жените до 166 см. Тя зае и четвърто място в категория за жени "мастерс" над 35 кг.

    Дни по-рано Кремена Русева се класира на четвърто място в Турнир по културизъм във военния клуб в Бургас, където участва в категория "мис бикини фитнес" при жените до 166 см. В надпреварата хасковлийката получи равен брой точки с бронзовата медалистка, но като нов състезател остана извън призовата тройка. В нейната категория участваха 11 състезателки от страната.

    Кремена започва занимания в хасковска фитнес зала едва преди 4 месеца, когато треньорите Владимир Янков и Антон Стефанов я вдъхновяват и подтикват към участие в състезания. Тя влиза в залата с тегло 73 кг, но за кратко време влиза в изключителна форма. С тежки тренировки и строг хранителен режим достига 55 кг и релеф. Подготовката за състезанията ѝ ръководи варненският треньор Жоро Славов и се състезава за тамошен клуб.

    С постиженията си, Русева доказва, че с желание и лишения, човек може да постигне много с тялото си.

    Престижните класирания в изминалите състезания ѝ дават тласък и стимул да продължава да тренира. "Упоритостта се възнаграждава", убедена е хасковлийката и е мотивирана за по-добри успехи в предстоящите ѝ състезания. Следва участие в Международен турнир в Македония.

    Анета Кутелова

    Източник: Haskovo.NET
    Последни новини