От х:

Днес в x:

Недялко Йорданов раздава автографи преди премиерата на новата си пиеса в Хасково

Недялко Йорданов ще раздава автографи на свои почитатели от Хасково преди премиерата на неговата пиеса „Две жени, без да се брои мъжът” на 1 октомври.

Фарс мюзикълът, както той сам го определя, е нова версия на прочутата му пиеса „Волни птички божии”. За сблъсъка на две жени в класическите роли на съпруга и любовница той избира актрисите Роси Русева и Ирен Кривошиева. Музиката е на Хайгашод Агасян, а аранжиментът и акомпаниментът - на Жоро Стоев.

Недялко Йорданов се завърна с тази пиеса в театъра след 10-годишна пауза. Столичната й премиера бе през май на сцената на “Сълза и смях”.

Довечера в Народния театър “Иван Вазов” пък ще се играе очакваната с голям интерес втора театрална премиера на автора само за няколко месеца - „Каквото, такова”.

„Две жени, без да се брои мъжът” ще се играе в Хасково на 1 октомври /вторник/. Датата не бе избрана случайно - тогава е Световният ден на музиката, поезията и възрастните хора. Недялко Йорданов ще бъде в Хасково заедно със съпругата си - актрисата Ивана Джеджева.


Haskovo.net

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Видеа по темата

Още новини

Последни новини