От х:

Днес в x:

Задържаха мъж с фалшива шофьорска книжка и друг с 2,46 промила

Три бързи производства са завени пред денонощието, съобщиха от Областната дирекция на МВР.

Първото е от териториалните полицаи от Районното управление в Хасково, които са проверили на булевард „България“ лек автомобил Нисан с водач 49-годишен мъж. При проверката се оказало, че колата не е нерегистрирана по надлежния ред.

Второто производство е срещу 32-годишен симеоновградчанин, хванат да управлява Форда си в село Константиново с фалшива шофьорска книжка. Задържан е до 24 часа.

Последният задържан е 49-годишен жител на село Здравец, хванат на пътя между селата Радиево и Брод да шофира БМВ-то си с 2,46 промила алкохол.

Haskovo.net

Източник: Haskovo.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта (2)

  • 1
    Ва
    Вапцаров
    12 -2
    13:42, 26 сеп 2019
    Айде една акция в Република и ще се окаже,че половината са с фалшиви книжки,а другата половина с фалшиви дипломи.Да,ама сега идат избори и те май вече им е подсказано с финикийски знаци за кого да гласуват.И чак тогава жандармерията ще блокира квартала.Това вече се играе за кой ли път.
    • Ге
      Гео Милев
      2 0
      08:51, 27 сеп 2019
      Какви проверки, ти да не живееш в друг град?
      Тука подопечните на великият комисар Цанков, и явен деятел на ДПС, когато видят тъмнокож водач, се обръщат на другата страна.Те много добре знаят, че спрат ли го - е директно за затвора.Фалшива книжка- задължително.Не регистриран автомобил - без винетка, застраховка - задължително.Тъмнокожият водач не говори български, камо ли да има диплома - задължително.
      Е, за какво да го спират???
Последни новини