От х:

Днес в x:

ГЕРБ регистрира кандидатурата на Станислав Дечев и съветници от гражданската квота

    Политическа партия ГЕРБ регистрира днес в ОИК Хасково кандидата си за кмет на община Хасково Станислав Дечев, пълна листа с 41 кандидати за общински съветници и 14 кандидати за кметове на села в общината.

    Документите за регистрация бяха внесен от областния координатор на ГЕРБ Делян Добрев, общинският лидер на ГЕРБ и кандидат за кмет Станислав Дечев, настоящият председател на Общинския съвет Таня Захариева, зам.-председателя на Общинския съвет Динко Тенев и д-р Марио Янакиев - втори в листата за общински съветници.

    „Листата с кандидати за общински съветници е с широко участие на гражданската квота. Защото ние искаме гражданите в нашата община да участват активно в листата ни и респективно в новото управление на Хасково”. Така областният координатор на ГЕРБ Делян Добрев обясни присъствието на доказани специалисти и общественици с листата на ГЕРБ.

    Втори в листата на ГЕРБ, непосредствено след водача и кандидат за кмет Станислав Дечев, е д-р Марио Янакиев. Днес той обясни, че е приел поканата за участие в листата, защото е подкрепен от ГЕРБ за реализацията на две свои идеи за развитието на Хасково. Д-р Янакиев на първо място ще работи за развитие на общинското здравеопазване с цялостна политика за грижата за здравето на хората. Втората идея на известния лекар е изграждането на закрит плувен басейн.

    „Това не е моя идея, но аз съм я приел и ще работя за нейното реализиране, защото като родител и като лекар смятам, че е недопустимо красив и голям град като Хасково да няма басейн”, категоричен е д-р Янакиев.

    Кандидатът за кмет на Хасково Станислав Дечев сподели, че работата му като градоначалник ще бъде продължение на досегашната му работа като областен управител. „До сега аз съм работил за Хасково и ще продължа да го правя. Едно от най-важните неща, които успях да направя за града ни до сега е връщането на военните имоти. А най-големият проблем за Хасково е обезлюдяването. Връщането на военните имоти е първата крачка за овладяването на този процес. Защото тези имоти са за инвеститори, но не какви да е, а инвеститори, които да осигуряват високи доходи за хората. Освен това ще продължа политиката на грижа за младите семейства и децата, защото за да задържим младите хора, ние трябва да им предложим високи доходи и качествена грижа за децата им”, обясни кандидатът за кмет на ГЕРБ Станислав Дечев.

    Прави впечатление, че в съветническата листа фигурират хора, бивши представители на други политически партии. Сред тях са бизнесменът Делян Делчев, който е под №3, Албен Манджуков е №17, съветникът в този мандат Иван Минев е №41 в листата на ГЕРБ. В списъка под №9 е шефката на хасковската поща Въчка Иванова, която е областен координатор на НФСБ на Валери Симеонов, тъй като от партията са решили да подкрепят ГЕРБ.

    Изненадващо в листата липсва Антон Иванов - настоящ съветник и председател на съветническата група в мандат 2015 - 2019 година.

    Пълният списък на кандидатите за съветници може да видите на снимките.

    Haskovo.net

    Видеа по темата

    Facebook коментари

    Коментари в сайта (92)

    • 1
      Ха
      хаха
      60 -2
      12:56, 23 сеп 2019
      Обърнете внимание на кандидат за общинскк съветник N 17 !
      • Пе
        Пепи
        26 -135
        13:04, 23 сеп 2019
        Коментарът е скрит заради голям брой отрицателни гласове. За да видите коментара, натиснете тук
      • Ге
        Георги Иванов-стария Кмет
        75 -2
        13:39, 23 сеп 2019
        Фурнаджийска лопата
      • Ня
        Някой
        114 0
        14:10, 23 сеп 2019
        Манджуков ли имате на предвид? Той наистина е като фурнажийска лопата, беше лизач на бившия Иванов а сега отива при герб. Помашка му работа!
      • Ча
        Чанта
        48 -2
        14:18, 23 сеп 2019
        Няма къде да мърда. Георги Иванов цяла чанта с пари му даде, той вместо да раздава го гепиха като последния баламурник.
      • Jo
        Jo
        92 -10
        16:36, 23 сеп 2019
        Човек наистина трябва да е изкукуригал за да гласува пак за Гроб!
      • Ха
        Хах
        54 -4
        16:56, 23 сеп 2019
        Мавърчо харесва лизачите,подмазвачите,подлогите,и колкото са по-насупени са толкова по-предпочитане,там ако много можеш и знаеш няма как да вирееш.
      • Мд
        Мдааа...
        48 -1
        17:00, 23 сеп 2019
        На мен номер 12 ми направи впечатление... Не го очаквах! Това обяснява някои неща...
      • Ку
        КУМГЕЙТ-та на Делян
        79 -5
        18:03, 23 сеп 2019
        Добрев е толкова алчен и лаком човек, че може да му се признае хлъзгавостта и подмолността в уменията му за общуване с хората. Стига с тези глупости гражданска квота Деляне кой лъжеш, на някой прави ли му впечатление, че отново бизнес партньорите на Добрев са в листата. Гаргов го няма излезнал и на негово място инсталирали под номер 6 Цвети Лалов другия бизнес партньор на Тенчо Лилянов и Гаргов, сега ще помпат листата с гласове за него. Албен Манджуков до скоро от ДОСТ и политическа прост...... а сега акустирал на другия бряг и пак бизнес партньор на Гаргов-Лилянов-Минев-Добрев. Къде са читавите хора изгонихте всички хора от града, няма хора само си редите схемите.
      • Ма
        мастикаджия
        19 0
        07:12, 24 сеп 2019
        № 6 жена ли или мъж?
    • 2
      Ха
      Хаха
      89 -8
      12:59, 23 сеп 2019
      И нека купуването на гласове започне сега😂 как само са се изтипосали тез ненаядените😀 като свински м...я .ако са останали нормални хора във този град не биха гласували за паразити като вас и вашата ненаядените партия
      • Ку
        КУМГЕЙТ
        60 -5
        18:09, 23 сеп 2019
        Много скоро ще има нови журналистически разследвания със схемите за инсталиране на хора на Добрев и пак ще има скандали с тази листа от финансово обвързани лица и този път Добрев ще го махне Бойко най-после освен да посрами целия град и да бъде нарицателно за корупция в цялата държава нищо добро не донеса на град хасково. Единствената цел е да бъдат инсталирани на финансово разпределителните центрове невежи лица, страхуващи се от натиск.
    • 3
      Ев
      Еверест
      74 -2
      13:02, 23 сеп 2019
      Нали Въчка е действащ областен председател на НФСБ, как така е в листата на ГЕРБ като независима????
      • То
        То се знае как.
        44 -1
        16:54, 23 сеп 2019
        Тя беше в много партии,и в герб беше,и в НФСБ,и зависима и независима,от обикновена касиерка и началничка стана,абе отдава й се на жената,голем кадър-големо нещо.
    • 4
      Ес
      еснаф от центъра
      109 -4
      13:18, 23 сеп 2019
      Тия съвсем ни вземат за мезе. Албен Манджуков е човек на Георги Иванов. Толкова години бе негов съветник. Делян Делчев - също. Въчка на коя ли партия не бе подлога- на сини, червени, царисти....абе тия да не ги подава за съветници онова жалко създание Динко Динев. Всичките са негови приближени. Тези хора ли ще представляват ГЕРБ в Хасково? По-зле са от Лилянов и Гаргов. Кандидат-кметът пък щял да работи да доразвива идеите си като областен управител. Добри Беливанов веднъж вече доразви точно това и резултатът е налице- никакъв резултат. Щял да връща военните имоти. Ами върнаха ги и Стаматов и Лилянов не се разбраха кой да ги прилапа, след което отново си отидоха в държавата. Леле мале- това , което става е окончателен геноцид над Хасково. Ще търсим онзи не особено умен и образован Шалапатов- той поне си въобразяваше, че е борец за справедливост . Сегашните кандидат съветници не хранят подобни илюзии. Те идват с неприкритото намерение да правят простотиите, които досега правеха от името на други партии и организации. Идват най-черните години за нашия град. Надежда няма отникъде. Да се спасяваме поединично!
      • Им
        Има надежда!
        10 -53
        16:51, 23 сеп 2019
        Коментарът е скрит заради голям брой отрицателни гласове. За да видите коментара, натиснете тук
    • 5
      Пе
      Песимист
      127 -4
      13:32, 23 сеп 2019
      Цвети Лалов, Минев, Дон Дилян, Албен, номади номади вие не сте наред проклятие сте за този град.
      • Ку
        КУМГЕЙТ
        74 -1
        18:11, 23 сеп 2019
        Хасковлии не бъдете късопаметни да не забравяме кумгейта
    • 6
      Из
      Избирател
      98 -5
      13:36, 23 сеп 2019
      Понеже свършиха калинките на ГЕРБ, прибраха останалите доказани в "усвояването" на пари.
    • 7
      Ха
      Хасково
      105 -3
      13:37, 23 сеп 2019
      Дрийм тийм Обществени поръчки
    • 8
      Ло
      Лошо
      96 -3
      13:38, 23 сеп 2019
      Тези избори ще бъдат най-долните и подли , нищо добро не чака града . А в листата на Герб има много хора които, ако имаха достойнство нямаше да влезнат. Не мога да си обясня как може така да си плюеш на името което уж си градил цял живот. Разни му там дебели и слаби , ****** и не знам си какви бизнесмени наредени на хранилката. Плюя Ви на честа ко
    • 9
      Гр
      Гражданин
      94 -4
      13:41, 23 сеп 2019
      Със стари к**ви нов бардак - УРА, БРАВО!В листата са хора на Г. Иванов, на НФСБ, БСП, независими, всякакви! Куцо, кьораво и сакато са набутани! Даже и някое бездомно куче биха вкарали, стига да е от гражданската квота, разбира се !!! Дрийм тийм КРАДЦИ и НЕКАДЪРНИЦИ !!!
    • 10
      Съ
      събина
      52 -3
      13:43, 23 сеп 2019
      госпожа милена защо я няма в листата?
      • Ня
        Някой
        56 -4
        15:19, 23 сеп 2019
        Г-жа Милена Трендафилова ли някой пита защо не е в листата! Ами сигурно мъжът и дребния прокурор който се прави на нинджа не и дава да се занимава със ГЕРБЕРАСИТЕ! Ако е така - шапка му свалям, иначе ми е безкрайно противен.
    • 11
      Де
      Делян
      59 -2
      13:49, 23 сеп 2019
      Новият бизнес блок на пазара си търси заплата!
    • 12
      Ро
      Роро
      86 -1
      13:54, 23 сеп 2019
      Кръшков и ти ли се продаде...
    • 13
      См
      Смешници
      74 -4
      13:56, 23 сеп 2019
      Така искат да изкарат нещата сега, че ДПС ще подкрепи Беливанов, а не ГЕРБ, но истината е, че ДПС ще подкрепи ГЕРБ, а после ще имат заместник кмет, шефове на дирекции и други важни позиции! КОЙ ще вземе водния цикъл и всичко ще е супер - да живее герП, покрай тях и ДПС !!!
      • Та
        Така е!
        63 0
        16:47, 23 сеп 2019
        Това всеки го знае и турците си го разправят,че е уговорено да подкрепят герб,а те са им обещали ръководни позиции в общината,тук герб и дпс винаги са го играели задкулисно заедно.
      • Мд
        мдааа...
        31 0
        21:48, 23 сеп 2019
        Те ДПС са си оплели кошницата! Имат обещани постове и от двете страни. Това поне е сигурно
    • 14
      Измисленият Адвокат дрифтър Иван Минев , сина на „Червеният полковник“ Величко Минев , който беше в предишният общински съвет от листата на Г. Иванов какво прави в ГЕРБ ?
      Нали Делянчо много се репчеше на червеният полковник от трибуната на народното събрание ?
    • 15
      Го
      Голям Балама
      83 -4
      14:01, 23 сеп 2019
      Феодалът за 16 години не успя съвсем да закопае Хасково, но тези, ако дори една трета от тях станат съветници, ще успеят!
    • 16
      Мъ
      Мърдащо рамо
      68 -1
      14:02, 23 сеп 2019
      Величко Минев стои зад успешната политика с пари в червени куфарчета за наши зависими момчета, келнери- доносници, притежатели на брокерско- ченчаджийски компании. Червени, червени, парите не миришат.
      • Вм
        ВМ
        35 -1
        18:41, 23 сеп 2019
        Я да проверим как работи този дрийм тийм в областта, не само в Хасково...
    • 17
      Мн
      Мнение
      75 -3
      14:09, 23 сеп 2019
      Не малка част от кандидатите за общински съветници на ГЕРБ са хора които бяха приближени на Георги Иванов.В Хасково сме с убеждението че Иванов и хората му са съсипали града.Тоест тези хора преди са били с Иванов и са съсипвали града а сега са с ГЕРБ и явно че искат да продължат да съсипват града. Ули сме с разбирането че те са в съюз само с тези които са на власт което от своя страна повдига въпроса такива хора които въртят палачинката ту с едните ту с другите колко им е капацитета да вършат работа и изобщо пука ли им за Хасково или само за оцеляването на собствените им бизнеси
      • До
        До мнение
        53 -1
        16:43, 23 сеп 2019
        И аз не разбирам,що половината им листа е от бивши дупелизци на Иванов,или нямат кадри,щото читавите хора ги напуснаха.
      • Ощ
        Още мнения
        56 -3
        22:51, 23 сеп 2019
        Доктор Марио Янакиев , беше личен лекар на фамилията на Георги Иванов, а сега е търговец на човешко страдание.Продавач на книги , еликсири и хомеопатия.Бог да пази Хасково и бедната ни Родина от подобни политици-търговци!
    • 18
      Ха
      ХАСКОВО!
      93 -8
      14:22, 23 сеп 2019
      Граждани, нека спасим Хасково от наглите, арогантни, невъзпитани, необразови и изключктелно отмъстителни гербери !!! Не гласувайте за герп !!! Виждате сами, че в листата има бивши хора на Иванов, на нфсб, бизнесменчета и всякакви бивши и фурнаджийски лопати! Долу герп !
      • До
        До Хасково!
        74 -3
        16:41, 23 сеп 2019
        Никога повече ГЕРБ,заслужават наказателен вот! Нямаме нужда от кмет-кукла на конци и от общ.съветници-фурнаджийски лопати. Не позволявайте още 4 години упадък. Поне имаме голям избор този път от кандидати. Но непременно гласувайте,защото циганските гласове са купени, а турските- уговорени!
      • Да
        ДА
        58 -1
        19:16, 23 сеп 2019
        Наказателен вот против герб, това заслужават герберите !!! Хора, гласувайте !!! За когото и да е, но гласувайте, герб не трябва да спечелят !!! Долу наглите и злобни гербаджии!!!
    • 19
      Ве
      Вечерни новини
      22 -2
      14:24, 23 сеп 2019
      Коментарът е заменен с този текст от редакторите заради обидно,расистко или нецензурно съдържание!
      • Цвети Лалов има една случка с припадане на Кенана и от тогава мрази насилието :):):)
      • Му
        Мутра
        38 -1
        14:38, 23 сеп 2019
        Щяхме да го гепим в Враца скри се в Хасково.
    • 20
      Ха
      Хасковлия
      61 -2
      14:27, 23 сеп 2019
      Апокалиптична картина.башибозук напада хасково през 2019 год.
    • 21
      Ко
      КОРЕНЯК
      60 -3
      14:38, 23 сеп 2019
      ***** и помия,начело с масончето,не се ли засрами?
    • 22
      Чо
      Човек, работил с ГЕРБ
      86 -8
      14:42, 23 сеп 2019
      Герберите съсипаха града ни за последните 4 години! 4 години улиците на Хасково не са мити, не са чистени с вода както трябва! Центърът е леш, мръсен, не е измиван, не е чистен, погледнете плочките на центъра, по които вървите, те не са измивани 4 години!!! Уличното осветление не работи, бездомните кучета са на цели глутници, зимно време снегът не се чисти, всеки ден аварии с водата и за всичко това плащаме ние гражданите, от нашите данъци !!! Общинският съвет е с мнозинство на герб в последните 4 години, а кметът е подчинен на обшинския съвет! Какво направи общинския съвет с мнозинство на герб за изминалите 4 години, освен, че даде 1 милион лева за питейна вода, заради проблема с урана, вместо проблемът да бъде отстранен трайно, ще продължаваме да плащаме още!!!! Не гласувайте за герб!!! Те са изключително нагли, арогантни, и най вече отмъстителни!!!
    • 23
      За
      Замислете се!
      67 -6
      14:51, 23 сеп 2019
      Гласуваш за ГЕРБ и получаваш хора на Георги Иванов, хора от НФСБ, бизнесмени, които са завзели цяло Хасково и един куп некадърници! Огледайте се, съграждани, има избор, има алтернатива, макар и идеална, но със сигурност ще е по-добре от ГЕРБ !!! Нека не позволяваме така лесно да ни лъжат, нека не им даваме нов шанс!
      • То
        Точно така!
        73 -7
        14:54, 23 сеп 2019
        Всичко друго е по-добре от ГЕРБ, които пък вървят комплект с ДПС! Защото, след като получат подкрепата на ДПС, ще сложат техни хора на високи постове в местното управление! ДПС няма да имат кандидат за кмет, а само листа със съветници и ще подкрепят Дечев, и герберите! НЕ ГЛАСУВАЙТЕ ЗА ГЕРБ! ГЕРБ - ГРЕШНИЯТ ИЗБОР ЗА ХАСКОВО!
    • 24
      22
      222
      45 -20
      14:56, 23 сеп 2019
      Тия вече се оляха, другите от днес са слаба ракия. Сега чакаме оня крадец дето 16 години ни размахваше пръст какви ги е събрал в листата. Да видим л*****о Пеев от къде ще цъфне.
      • Ян
        Янко Митев
        28 -31
        15:50, 23 сеп 2019
        Избърши се че лайното е полепнало по тебе и мисленето ти!
      • Jo
        John
        6 -2
        10:09, 24 сеп 2019
        щом го няма тук, значи се гласи направо за зам.кмет!
    • 25
      Ко
      Коко
      74 -3
      15:09, 23 сеп 2019
      За 4 години управление на Герб само рарзрухи видяхме, не ми се мисли какво ще е след още 4. И Делян Добрев да не забрави пак да се снима пред църквата на веспрем и да обещае, че ще я завърши.
    • 26
      Ян
      Янко Митев
      65 -8
      15:48, 23 сеп 2019
      Ха ха ха прави са тия дето казват на ГЕРБ, ГРОБ! Като казвах че Кръшков е купена трътка ми грачехте...е кой излезе прав?Сега честито ви зам кметове от ДПС.Хасковска медицина с вода и захар, сиреч хомеопатия в която хасковлии ще са патките. Щерю дето му видяхме кадърността в ЕКОПРОГРЕС и кой ли не! Делян ще им усигури гласове от своя бизнес други ще ги изръсят за купуване на гласове а Хасково? Хасково жална му майка?
      • Ми
        Митко
        37 0
        06:46, 24 сеп 2019
        Ако не ме лъже паметта преди около месец Кръшков беше написал в същия този сайт една статия в която заклеймяваше ГЕРБ и Бойко Борисов за избора на Цацаров. А сега "цъфна" в листата им. Е, какво е това? Продажност? Гьонсуратлък? Благодарност от Мавъра за онази статия за събарянето на затвора? Нека излезем и изметем веднъж завинаги тая шайка от крадливи и продажни некадърници!
    • 27
      На
      Наблюдател
      45 -3
      16:10, 23 сеп 2019
      Л ….а и помия .Все едно е повръщал туберкулозен пиян каруцар. ГОСПОДИ как може да търпиш подобно отвращение. Всуе напразно се възмущаваме. Дебилите в Хасково са мнозинство и избора на кмет е предопределен.
    • 28
      Ha
      Haha
      60 -1
      16:22, 23 сеп 2019
      Тоя мазник щерю пък къде го бутат навсякъде, на Бисеров човек... Гроб и Дпс са едно... Ако гроб спечелят изборите хасково става тоташ щета, цигански град без младо население!!!
      • Ще
        Щерю е скрита лимонка на ДПС
        42 0
        23:05, 23 сеп 2019
        Бащата на Щерю , беше шофьор на Яшарали бивш секретар на Външно министерство от Мин.бани, а в момента е инспектор във ВиК Мин.бани на хранилка при Искендер.Бивш старшинка, милиционер уволнен за непристойно поведение от МВР.Познайте синчето за кого, ще играе.
        Същото е и с Делянчо Добрев.Баща му купил 28 декара имот в град Момчилград с подкрепата на ДПС и направил втора фабрика за пелети.Пак , ще трябва да гадаем синчето за кого играе.
    • 29
      Чи
      читател
      78 -1
      16:35, 23 сеп 2019
      Хора,като д-р Янакиев,Д.Делчев и Албен Манджуков,които 16 години бяха първи дружки на Г.Иванов и работиха против ГЕРБ,сега да са първи гербаджии в листата,това е нелепо и безпринципно! Човек малко от малко,трябва да име достойнство. Румен и Щерю,най-незаменимите,напред. Въчка от пощата кво прави там и с какво е допринесла за ГЕРБ? Някакви смешници напред,активистите отзад,ква е тая листа?! Ам Миленка,Златка,Стойка и Герито Бояджиева, как така липсват?! Кръшков и той що се излага? И тия селски кметове за пълнеж,кадри ли нямат!? Абе немам думи,при толкова други добри кандидатури,аз за тея няма да гласувам,стига с кметове-кукли на конци и смешни общински съветници!
      • Гр
        Гражданка
        9 0
        23:01, 23 сеп 2019
        Коя е тая Стойка?
    • 30
      Чи
      Читател от Европа
      58 -3
      17:13, 23 сеп 2019
      Хора на Делян Дебелия(Делена) и Лилянов са наредили листата спокойно ...да бяха вкарали и Георги Иванов срам и позор, как ще накарате с тези хора да гласуват за вас незнам....
    • 31
      По
      Поетът
      26 -3
      17:43, 23 сеп 2019
      Скоро в избори сме местни
      И е време за бележки неуместни
      отново разделени сме в отбори
      кой на кого ще го напори?

      Всички партии от Гербери до бесепари си тролят с анонимни коментари
      Новите ни кандидати
      леем с ***** и други аромати

      Доктори, бизнесмени, адвокати
      И всякви други тарикати
      се заливат със яката помия
      Докато не потъне и последната гемия

      Кой е анонимния злодей?
      Че народа гледа и се смей
      Как лъснал на голям екран
      Е партиният ни *** насран.
      • Чо
        Чоджук
        19 -3
        21:08, 23 сеп 2019
        Рапърче, истината си е истина, но трябва още да потренираш.
    • 32
      Бо
      Бойковист
      52 -6
      17:45, 23 сеп 2019
      Цветанов крои шапката на Борисов. Време е Бойко да закрие местната структура докато не е станало късно. Да изхвърлиш от листата интелектуалци като Милена, Гергана, Караджова, Антон, Гаргов, на неизбираемо място Шалапатов и на тяхно място граждани като Въчка Цвети Дорон Минев Албен е саботаж с твърда висока цена за ГЕРБ.
    • 33
      Съ
      Събев
      55 -5
      19:16, 23 сеп 2019
      Съграждани,изборите в Хасково са предрешени и то на централно ниво.Борисов воден от егото си да отмъсти на Беливанов е сключил договорка с Доган двете партии още на първи тур да изберат Острото за кмет.Какви са ползите за едните и другите.Градът ни храни такава ненавист и омраза към кликата на Мавъра,че е абсурд тя да спечели.ДПС която е етническа и бизнес партия ще получи отново боклука на града в лицето на Вълка и водния цикъл чрез фирмите на Дебелия т.е.Доган.Всичко останало ще бъде откраднато от гербавите.Ако не искате градът ни да бъде заграбен от тази клика и Зурлю да се пъчи с победа просто гласувайте за всеки друг без тези две партии,а на втори тур всички за Беливанов.
    • 34
      Гл
      Гласувайте!
      55 -2
      19:20, 23 сеп 2019
      Гласувайте, хасковлии !!! Колкото повече хора гласуваме, толкова по-малко ще е влиянието на купените и уговорени гласове в полза на герб!!! Гласувайте за когото искате, но не и за герб!!! Наказателен вот против герберите!!
      • Да
        да.. да
        15 0
        08:55, 24 сеп 2019
        В избирателните секции дали не ни работят по бюлетините в тяхна полза .?! Много гербери на ясла назначени по администрациите от герб в тези избирателни секции участват. Какво ли ще се случи с тях при загуба на хранилката.... Знаем как постъпиха с хората..
    • 35
      Къ
      къде е Минко
      45 -2
      19:26, 23 сеп 2019
      Само Минко Ангелов липсва на тази листа!
    • 36
      Фй
      Фйкж
      58 0
      19:54, 23 сеп 2019
      Бойко ако знае листата му в Хасково каква е ,ще уволни цялото местно ръководство...:)
    • 37
      Въ
      Въпросче
      33 0
      20:13, 23 сеп 2019
      Абе кво стана с Антон Иванов
      • Де
        Делян
        15 -2
        23:42, 23 сеп 2019
        Ами ако си търсиш работа в общината той е човека.
    • 38
      Тк
      Ткгкг
      33 -3
      20:27, 23 сеп 2019
      Тия тъпаци от ГЕРБ са си турили най-активните им съпартийци на постедни места.
      С ума сошли явно...:)
    • 39
      Ха
      Хах
      44 0
      20:51, 23 сеп 2019
      Нито един положителен коментар,пълен позор!
    • 40
      На
      Най-после
      48 -1
      21:20, 23 сеп 2019
      Събраха се черния и дебелия Делян и на нас ще ни светне пред очите. Тия хора за думата морал и чест чували ли са ? Гладни гъзове , отвратена съм.
    • 41
      Кп
      КПКОНПИ
      45 0
      22:14, 23 сеп 2019
      Корумпираното п*****е още ли живее под наем при майка си ?
    • 42
      См
      Смешник
      43 -1
      22:14, 23 сеп 2019
      Как може Делян Делчев да падне толкова ниско или иска още да лапа и още обществени поръчки .Той ще им осигури гласове,но ще иска нещо друго в замяна на това .Ако има малко мозък просто работа няма там .Та ти си имаш пари,жени ...нямаш работа там.
    • 43
      Ге
      Георги Иванов
      37 -1
      22:20, 23 сеп 2019
      Марио как можа да ме предадеш бе? хахахха
    • 44
      45
      456
      36 0
      23:43, 23 сеп 2019
      Ей тоя по...к Албен що пъти се превъртя .Но така са всички Пуми обичайните предатели.По...к вяра и приятели няма само сметката търси.Подли и мръсни хора.
      • До
        До 456
        27 0
        08:04, 24 сеп 2019
        Милиционер , ***** и овца наяждане нямат .Как да се спре горкият шишко , когато това голямо шкембе иска ежедневно да се пълни, а друго освен да усвояваш/крадеш/ не можеш. Пребоядисваш се на всички избори заради келепира нищо , че приличаш на лека жена .
    • 45
      Ре
      Реалист
      37 0
      23:44, 23 сеп 2019
      Най големите лапачи и тарикати са се турили в тая листа... Все тия са некви люспи/тарикати от други партии...
      Надявам се, хората да се осъзнаят и да не гласуват за тия, кои ще си разпределят баницата през следващия мандат. Надявам се, че не сме толкоз прости и неграмотни..
      Делянчо представя листата, а уж е изритан от всякъде???
      Мислете хора, мислете..............
    • 46
      Го
      Гого от Сусам
      39 -2
      06:59, 24 сеп 2019
      Д-р Марио първо почна да оправя футбола в Хасково, сега се е захванал с плуването…
      Нямам думи - пълен некадърник, за чеп за зеле не става.
      • 12
        123
        17 0
        11:15, 24 сеп 2019
        Добре,че е той,че басейн да имаме,смешник и продажник.
    • 47
      Не
      НЕ НЕ НЕ
      33 -2
      08:24, 24 сеп 2019
      Не не не никога за вас
      диляне докога ще продължаваш да командваш града
      спри се .започва се втори сезон на крадци на пари и пъръчки
      нямате вече хора и посегнахте на гражданската квота
      какво си мислиш ,че делян дебелия няма да иска някоя поръчка
      щом се продаде на гроб
      гласувйте хасково ,но никога за герб
      • 12
        123
        15 -4
        11:14, 24 сеп 2019
        Хора,за нищо на света НЕ гласувайте за Беливанов и за ГЕРБ,стига агония и упадък!
    • 48
      Le
      Lele Male
      23 0
      09:15, 24 сеп 2019
      Кукла на конци
    • 49
      Не
      НЕЗАВИСИМ
      19 -6
      10:26, 24 сеп 2019
      Ако всеки прочете коментарите от началото до край , ще разбере за кого да гласува. Кой е крадец, шуробаджанак,кой си реди бъдещото крадене, ....... ?!...и ще разбере ,че Беливанов е най подходящия и не се нарежда между всички тези !!! А всички онези които не го оценят - ще получат онова за което по горе определят !
      • 12
        123
        13 -6
        11:13, 24 сеп 2019
        Има близо десетина кандидати тази година и то достойни хора, огледайте се и ги подкрепете, да си изберем читав кмет, не са само Беливанов и ГЕРБ са на света!!!
    • 50
      Ци
      ЦИРК
      27 -1
      10:36, 24 сеп 2019
      Голям цирк ни направи Делян Добрев .Той си мисли,че хората са прости и нищо не разбират.
      НИКОГА за ГРОБ.Докога Деляне ??? Спри се ...срама нямаш ,
      а защо да имаш ти незнаеш какво е това и на теб ти е чуждо
      Щом посегна на Дон Делян и Манжуков и всички предишни
      Ле ле Дон Делян как можа да се продадеш или и ти извъртя опашката на където духне вятъра
      ИЗГОДАТА това му майката -ИНТЕРЕСА
    • 51
      Фу
      Футболиер
      18 -3
      15:40, 24 сеп 2019
      Много слаба кандидатура на Станислав Дечев липса на лидерски качества и орорганизационни марионетка на Делян Добрев, хората ще има да търсят Беливанов, ако спечели Герб ... Наказателен вот на 120 % заслужават дано се осъществи ...
    • 52
      Гл
      Гласоподавател...
      16 -3
      15:48, 24 сеп 2019
      Листата на ГЕРБ -пълен ужас...Пълен!
      Внедрени хора и опит за корпоративен вот...Срам.
    • 53
      Кл
      клисарката на попа
      12 0
      16:13, 24 сеп 2019
      милената на кой ще ходи да реве сега?на герб или на други,че пари и трябват.пък и тя кандидатка за съветничка.какво ще съветва как са правят фейк-танцови шоа?
    • 54
      Пе
      Пехотинеца
      7 0
      11:21, 25 сеп 2019
      На дъното ли сме вече ?
      • Ne
        new
        2 0
        15:08, 25 сеп 2019
        С тези кандидати май да!
    • 55
      10
      10 000 гласа = 700 преференции
      0 0
      08:43, 26 сеп 2019
      Предпочитанията (преференциите) за даден кандидат от кандидатска листа са валидни, ако броят на гласовете, които е получил, е не по-малък от 7 на сто от гласовете, подадени за кандидатската листа.

      700 преференции може да има само водача на листата или някой който купува гласове
    Последни новини