От х:

Днес в x:

14 °C

ГЕРБ регистрира кандидатурата на Станислав Дечев и съветници от гражданската квота

  Политическа партия ГЕРБ регистрира днес в ОИК Хасково кандидата си за кмет на община Хасково Станислав Дечев, пълна листа с 41 кандидати за общински съветници и 14 кандидати за кметове на села в общината.

  Документите за регистрация бяха внесен от областния координатор на ГЕРБ Делян Добрев, общинският лидер на ГЕРБ и кандидат за кмет Станислав Дечев, настоящият председател на Общинския съвет Таня Захариева, зам.-председателя на Общинския съвет Динко Тенев и д-р Марио Янакиев - втори в листата за общински съветници.

  „Листата с кандидати за общински съветници е с широко участие на гражданската квота. Защото ние искаме гражданите в нашата община да участват активно в листата ни и респективно в новото управление на Хасково”. Така областният координатор на ГЕРБ Делян Добрев обясни присъствието на доказани специалисти и общественици с листата на ГЕРБ.

  Втори в листата на ГЕРБ, непосредствено след водача и кандидат за кмет Станислав Дечев, е д-р Марио Янакиев. Днес той обясни, че е приел поканата за участие в листата, защото е подкрепен от ГЕРБ за реализацията на две свои идеи за развитието на Хасково. Д-р Янакиев на първо място ще работи за развитие на общинското здравеопазване с цялостна политика за грижата за здравето на хората. Втората идея на известния лекар е изграждането на закрит плувен басейн.

  „Това не е моя идея, но аз съм я приел и ще работя за нейното реализиране, защото като родител и като лекар смятам, че е недопустимо красив и голям град като Хасково да няма басейн”, категоричен е д-р Янакиев.

  Кандидатът за кмет на Хасково Станислав Дечев сподели, че работата му като градоначалник ще бъде продължение на досегашната му работа като областен управител. „До сега аз съм работил за Хасково и ще продължа да го правя. Едно от най-важните неща, които успях да направя за града ни до сега е връщането на военните имоти. А най-големият проблем за Хасково е обезлюдяването. Връщането на военните имоти е първата крачка за овладяването на този процес. Защото тези имоти са за инвеститори, но не какви да е, а инвеститори, които да осигуряват високи доходи за хората. Освен това ще продължа политиката на грижа за младите семейства и децата, защото за да задържим младите хора, ние трябва да им предложим високи доходи и качествена грижа за децата им”, обясни кандидатът за кмет на ГЕРБ Станислав Дечев.

  Прави впечатление, че в съветническата листа фигурират хора, бивши представители на други политически партии. Сред тях са бизнесменът Делян Делчев, който е под №3, Албен Манджуков е №17, съветникът в този мандат Иван Минев е №41 в листата на ГЕРБ. В списъка под №9 е шефката на хасковската поща Въчка Иванова, която е областен координатор на НФСБ на Валери Симеонов, тъй като от партията са решили да подкрепят ГЕРБ.

  Изненадващо в листата липсва Антон Иванов - настоящ съветник и председател на съветническата група в мандат 2015 - 2019 година.

  Пълният списък на кандидатите за съветници може да видите на снимките.

  Haskovo.net

  Facebook коментари

  Коментари в сайта (93)

  • 1
   Ха
   хаха
   60 -2
   12:56, 23 сеп 2019
   Обърнете внимание на кандидат за общинскк съветник N 17 !
   • Пе
    Пепи
    26 -135
    13:04, 23 сеп 2019
    Коментарът е скрит заради голям брой отрицателни гласове. За да видите коментара, натиснете тук
   • Ге
    Георги Иванов-стария Кмет
    75 -2
    13:39, 23 сеп 2019
    Фурнаджийска лопата
   • Ня
    Някой
    114 0
    14:10, 23 сеп 2019
    Манджуков ли имате на предвид? Той наистина е като фурнажийска лопата, беше лизач на бившия Иванов а сега отива при герб. Помашка му работа!
   • Ча
    Чанта
    48 -2
    14:18, 23 сеп 2019
    Няма къде да мърда. Георги Иванов цяла чанта с пари му даде, той вместо да раздава го гепиха като последния баламурник.
   • Jo
    Jo
    92 -10
    16:36, 23 сеп 2019
    Човек наистина трябва да е изкукуригал за да гласува пак за Гроб!
   • Ха
    Хах
    54 -4
    16:56, 23 сеп 2019
    Мавърчо харесва лизачите,подмазвачите,подлогите,и колкото са по-насупени са толкова по-предпочитане,там ако много можеш и знаеш няма как да вирееш.
   • Мд
    Мдааа...
    48 -1
    17:00, 23 сеп 2019
    На мен номер 12 ми направи впечатление... Не го очаквах! Това обяснява някои неща...
   • Ку
    КУМГЕЙТ-та на Делян
    79 -5
    18:03, 23 сеп 2019
    Добрев е толкова алчен и лаком човек, че може да му се признае хлъзгавостта и подмолността в уменията му за общуване с хората. Стига с тези глупости гражданска квота Деляне кой лъжеш, на някой прави ли му впечатление, че отново бизнес партньорите на Добрев са в листата. Гаргов го няма излезнал и на негово място инсталирали под номер 6 Цвети Лалов другия бизнес партньор на Тенчо Лилянов и Гаргов, сега ще помпат листата с гласове за него. Албен Манджуков до скоро от ДОСТ и политическа прост...... а сега акустирал на другия бряг и пак бизнес партньор на Гаргов-Лилянов-Минев-Добрев. Къде са читавите хора изгонихте всички хора от града, няма хора само си редите схемите.
   • Мн
    мнб
    67 -1
    18:42, 23 сеп 2019
    Тия топ олигофрени от снимката дали знаят че една голяма част от Хасково е без вода вече втори ден в резултат на грешката на природата, която ни натресоха като шеф на ВиК????

    Два дена без вода !!! Защото не могат да сменят една шибана тръба!!! И мунчото дето отговаря не телефона за авариите не само че не се извинява за свинщината им ами ти хлопва телефона знаели ли ли сме били колко била дебела тръбата??? Дреме ни на шишарката колко ви е дебела тъпата тръба - 16 часа чакаме изобщо да почнаят да копаят остава и една по една сълза да пролеем как 5-ма олигофрена се борят с една тръбица от сутринта

    Тодор Марков това безхарактерно, мънкащо под носа си човече докога ще си разигарава коня в дружествотот??????
   • Ма
    мастикаджия
    19 0
    07:12, 24 сеп 2019
    № 6 жена ли или мъж?
  • 2
   Ха
   Хаха
   89 -8
   12:59, 23 сеп 2019
   И нека купуването на гласове започне сега😂 как само са се изтипосали тез ненаядените😀 като свински м...я .ако са останали нормални хора във този град не биха гласували за паразити като вас и вашата ненаядените партия
   • Ку
    КУМГЕЙТ
    60 -5
    18:09, 23 сеп 2019
    Много скоро ще има нови журналистически разследвания със схемите за инсталиране на хора на Добрев и пак ще има скандали с тази листа от финансово обвързани лица и този път Добрев ще го махне Бойко най-после освен да посрами целия град и да бъде нарицателно за корупция в цялата държава нищо добро не донеса на град хасково. Единствената цел е да бъдат инсталирани на финансово разпределителните центрове невежи лица, страхуващи се от натиск.
  • 3
   Ев
   Еверест
   74 -2
   13:02, 23 сеп 2019
   Нали Въчка е действащ областен председател на НФСБ, как така е в листата на ГЕРБ като независима????
   • То
    То се знае как.
    44 -1
    16:54, 23 сеп 2019
    Тя беше в много партии,и в герб беше,и в НФСБ,и зависима и независима,от обикновена касиерка и началничка стана,абе отдава й се на жената,голем кадър-големо нещо.
  • 4
   Ес
   еснаф от центъра
   109 -4
   13:18, 23 сеп 2019
   Тия съвсем ни вземат за мезе. Албен Манджуков е човек на Георги Иванов. Толкова години бе негов съветник. Делян Делчев - също. Въчка на коя ли партия не бе подлога- на сини, червени, царисти....абе тия да не ги подава за съветници онова жалко създание Динко Динев. Всичките са негови приближени. Тези хора ли ще представляват ГЕРБ в Хасково? По-зле са от Лилянов и Гаргов. Кандидат-кметът пък щял да работи да доразвива идеите си като областен управител. Добри Беливанов веднъж вече доразви точно това и резултатът е налице- никакъв резултат. Щял да връща военните имоти. Ами върнаха ги и Стаматов и Лилянов не се разбраха кой да ги прилапа, след което отново си отидоха в държавата. Леле мале- това , което става е окончателен геноцид над Хасково. Ще търсим онзи не особено умен и образован Шалапатов- той поне си въобразяваше, че е борец за справедливост . Сегашните кандидат съветници не хранят подобни илюзии. Те идват с неприкритото намерение да правят простотиите, които досега правеха от името на други партии и организации. Идват най-черните години за нашия град. Надежда няма отникъде. Да се спасяваме поединично!
   • Им
    Има надежда!
    10 -53
    16:51, 23 сеп 2019
    Коментарът е скрит заради голям брой отрицателни гласове. За да видите коментара, натиснете тук
  • 5
   Пе
   Песимист
   127 -4
   13:32, 23 сеп 2019
   Цвети Лалов, Минев, Дон Дилян, Албен, номади номади вие не сте наред проклятие сте за този град.
   • Ку
    КУМГЕЙТ
    74 -1
    18:11, 23 сеп 2019
    Хасковлии не бъдете късопаметни да не забравяме кумгейта
  • 6
   Из
   Избирател
   98 -5
   13:36, 23 сеп 2019
   Понеже свършиха калинките на ГЕРБ, прибраха останалите доказани в "усвояването" на пари.
  • 7
   Ха
   Хасково
   105 -3
   13:37, 23 сеп 2019
   Дрийм тийм Обществени поръчки
  • 8
   Ло
   Лошо
   96 -3
   13:38, 23 сеп 2019
   Тези избори ще бъдат най-долните и подли , нищо добро не чака града . А в листата на Герб има много хора които, ако имаха достойнство нямаше да влезнат. Не мога да си обясня как може така да си плюеш на името което уж си градил цял живот. Разни му там дебели и слаби , ****** и не знам си какви бизнесмени наредени на хранилката. Плюя Ви на честа ко
  • 9
   Гр
   Гражданин
   94 -4
   13:41, 23 сеп 2019
   Със стари к**ви нов бардак - УРА, БРАВО!В листата са хора на Г. Иванов, на НФСБ, БСП, независими, всякакви! Куцо, кьораво и сакато са набутани! Даже и някое бездомно куче биха вкарали, стига да е от гражданската квота, разбира се !!! Дрийм тийм КРАДЦИ и НЕКАДЪРНИЦИ !!!
  • 10
   Съ
   събина
   52 -3
   13:43, 23 сеп 2019
   госпожа милена защо я няма в листата?
   • Ня
    Някой
    56 -4
    15:19, 23 сеп 2019
    Г-жа Милена Трендафилова ли някой пита защо не е в листата! Ами сигурно мъжът и дребния прокурор който се прави на нинджа не и дава да се занимава със ГЕРБЕРАСИТЕ! Ако е така - шапка му свалям, иначе ми е безкрайно противен.
  • 11
   Де
   Делян
   59 -2
   13:49, 23 сеп 2019
   Новият бизнес блок на пазара си търси заплата!
  • 12
   Ро
   Роро
   86 -1
   13:54, 23 сеп 2019
   Кръшков и ти ли се продаде...
  • 13
   См
   Смешници
   74 -4
   13:56, 23 сеп 2019
   Така искат да изкарат нещата сега, че ДПС ще подкрепи Беливанов, а не ГЕРБ, но истината е, че ДПС ще подкрепи ГЕРБ, а после ще имат заместник кмет, шефове на дирекции и други важни позиции! КОЙ ще вземе водния цикъл и всичко ще е супер - да живее герП, покрай тях и ДПС !!!
   • Та
    Така е!
    63 0
    16:47, 23 сеп 2019
    Това всеки го знае и турците си го разправят,че е уговорено да подкрепят герб,а те са им обещали ръководни позиции в общината,тук герб и дпс винаги са го играели задкулисно заедно.
   • Мд
    мдааа...
    31 0
    21:48, 23 сеп 2019
    Те ДПС са си оплели кошницата! Имат обещани постове и от двете страни. Това поне е сигурно
  • 14
   Измисленият Адвокат дрифтър Иван Минев , сина на „Червеният полковник“ Величко Минев , който беше в предишният общински съвет от листата на Г. Иванов какво прави в ГЕРБ ?
   Нали Делянчо много се репчеше на червеният полковник от трибуната на народното събрание ?
  • 15
   Го
   Голям Балама
   83 -4
   14:01, 23 сеп 2019
   Феодалът за 16 години не успя съвсем да закопае Хасково, но тези, ако дори една трета от тях станат съветници, ще успеят!
  • 16
   Мъ
   Мърдащо рамо
   68 -1
   14:02, 23 сеп 2019
   Величко Минев стои зад успешната политика с пари в червени куфарчета за наши зависими момчета, келнери- доносници, притежатели на брокерско- ченчаджийски компании. Червени, червени, парите не миришат.
   • Вм
    ВМ
    35 -1
    18:41, 23 сеп 2019
    Я да проверим как работи този дрийм тийм в областта, не само в Хасково...
  • 17
   Мн
   Мнение
   75 -3
   14:09, 23 сеп 2019
   Не малка част от кандидатите за общински съветници на ГЕРБ са хора които бяха приближени на Георги Иванов.В Хасково сме с убеждението че Иванов и хората му са съсипали града.Тоест тези хора преди са били с Иванов и са съсипвали града а сега са с ГЕРБ и явно че искат да продължат да съсипват града. Ули сме с разбирането че те са в съюз само с тези които са на власт което от своя страна повдига въпроса такива хора които въртят палачинката ту с едните ту с другите колко им е капацитета да вършат работа и изобщо пука ли им за Хасково или само за оцеляването на собствените им бизнеси
   • До
    До мнение
    53 -1
    16:43, 23 сеп 2019
    И аз не разбирам,що половината им листа е от бивши дупелизци на Иванов,или нямат кадри,щото читавите хора ги напуснаха.
   • Ощ
    Още мнения
    56 -3
    22:51, 23 сеп 2019
    Доктор Марио Янакиев , беше личен лекар на фамилията на Георги Иванов, а сега е търговец на човешко страдание.Продавач на книги , еликсири и хомеопатия.Бог да пази Хасково и бедната ни Родина от подобни политици-търговци!
  • 18
   Ха
   ХАСКОВО!
   93 -8
   14:22, 23 сеп 2019
   Граждани, нека спасим Хасково от наглите, арогантни, невъзпитани, необразови и изключктелно отмъстителни гербери !!! Не гласувайте за герп !!! Виждате сами, че в листата има бивши хора на Иванов, на нфсб, бизнесменчета и всякакви бивши и фурнаджийски лопати! Долу герп !
   • До
    До Хасково!
    74 -3
    16:41, 23 сеп 2019
    Никога повече ГЕРБ,заслужават наказателен вот! Нямаме нужда от кмет-кукла на конци и от общ.съветници-фурнаджийски лопати. Не позволявайте още 4 години упадък. Поне имаме голям избор този път от кандидати. Но непременно гласувайте,защото циганските гласове са купени, а турските- уговорени!
   • Да
    ДА
    58 -1
    19:16, 23 сеп 2019
    Наказателен вот против герб, това заслужават герберите !!! Хора, гласувайте !!! За когото и да е, но гласувайте, герб не трябва да спечелят !!! Долу наглите и злобни гербаджии!!!
  • 19
   Ве
   Вечерни новини
   22 -2
   14:24, 23 сеп 2019
   Коментарът е заменен с този текст от редакторите заради обидно,расистко или нецензурно съдържание!
   • Цвети Лалов има една случка с припадане на Кенана и от тогава мрази насилието :):):)
   • Му
    Мутра
    38 -1
    14:38, 23 сеп 2019
    Щяхме да го гепим в Враца скри се в Хасково.
  • 20
   Ха
   Хасковлия
   61 -2
   14:27, 23 сеп 2019
   Апокалиптична картина.башибозук напада хасково през 2019 год.
  • 21
   Ко
   КОРЕНЯК
   60 -3
   14:38, 23 сеп 2019
   Лайна и помия,начело с масончето,не се ли засрами?
  • 22
   Чо
   Човек, работил с ГЕРБ
   86 -8
   14:42, 23 сеп 2019
   Герберите съсипаха града ни за последните 4 години! 4 години улиците на Хасково не са мити, не са чистени с вода както трябва! Центърът е леш, мръсен, не е измиван, не е чистен, погледнете плочките на центъра, по които вървите, те не са измивани 4 години!!! Уличното осветление не работи, бездомните кучета са на цели глутници, зимно време снегът не се чисти, всеки ден аварии с водата и за всичко това плащаме ние гражданите, от нашите данъци !!! Общинският съвет е с мнозинство на герб в последните 4 години, а кметът е подчинен на обшинския съвет! Какво направи общинския съвет с мнозинство на герб за изминалите 4 години, освен, че даде 1 милион лева за питейна вода, заради проблема с урана, вместо проблемът да бъде отстранен трайно, ще продължаваме да плащаме още!!!! Не гласувайте за герб!!! Те са изключително нагли, арогантни, и най вече отмъстителни!!!
  • 23
   За
   Замислете се!
   67 -6
   14:51, 23 сеп 2019
   Гласуваш за ГЕРБ и получаваш хора на Георги Иванов, хора от НФСБ, бизнесмени, които са завзели цяло Хасково и един куп некадърници! Огледайте се, съграждани, има избор, има алтернатива, макар и идеална, но със сигурност ще е по-добре от ГЕРБ !!! Нека не позволяваме така лесно да ни лъжат, нека не им даваме нов шанс!
   • То
    Точно така!
    73 -7
    14:54, 23 сеп 2019
    Всичко друго е по-добре от ГЕРБ, които пък вървят комплект с ДПС! Защото, след като получат подкрепата на ДПС, ще сложат техни хора на високи постове в местното управление! ДПС няма да имат кандидат за кмет, а само листа със съветници и ще подкрепят Дечев, и герберите! НЕ ГЛАСУВАЙТЕ ЗА ГЕРБ! ГЕРБ - ГРЕШНИЯТ ИЗБОР ЗА ХАСКОВО!
  • 24
   22
   222
   45 -20
   14:56, 23 сеп 2019
   Тия вече се оляха, другите от днес са слаба ракия. Сега чакаме оня крадец дето 16 години ни размахваше пръст какви ги е събрал в листата. Да видим л*****о Пеев от къде ще цъфне.
   • Ян
    Янко Митев
    28 -31
    15:50, 23 сеп 2019
    Избърши се че лайното е полепнало по тебе и мисленето ти!
   • Jo
    John
    6 -2
    10:09, 24 сеп 2019
    щом го няма тук, значи се гласи направо за зам.кмет!
  • 25
   Ко
   Коко
   74 -3
   15:09, 23 сеп 2019
   За 4 години управление на Герб само рарзрухи видяхме, не ми се мисли какво ще е след още 4. И Делян Добрев да не забрави пак да се снима пред църквата на веспрем и да обещае, че ще я завърши.
  • 26
   Ян
   Янко Митев
   65 -8
   15:48, 23 сеп 2019
   Ха ха ха прави са тия дето казват на ГЕРБ, ГРОБ! Като казвах че Кръшков е купена трътка ми грачехте...е кой излезе прав?Сега честито ви зам кметове от ДПС.Хасковска медицина с вода и захар, сиреч хомеопатия в която хасковлии ще са патките. Щерю дето му видяхме кадърността в ЕКОПРОГРЕС и кой ли не! Делян ще им усигури гласове от своя бизнес други ще ги изръсят за купуване на гласове а Хасково? Хасково жална му майка?
   • Ми
    Митко
    37 0
    06:46, 24 сеп 2019
    Ако не ме лъже паметта преди около месец Кръшков беше написал в същия този сайт една статия в която заклеймяваше ГЕРБ и Бойко Борисов за избора на Цацаров. А сега "цъфна" в листата им. Е, какво е това? Продажност? Гьонсуратлък? Благодарност от Мавъра за онази статия за събарянето на затвора? Нека излезем и изметем веднъж завинаги тая шайка от крадливи и продажни некадърници!
  • 27
   На
   Наблюдател
   45 -3
   16:10, 23 сеп 2019
   Л ….а и помия .Все едно е повръщал туберкулозен пиян каруцар. ГОСПОДИ как може да търпиш подобно отвращение. Всуе напразно се възмущаваме. Дебилите в Хасково са мнозинство и избора на кмет е предопределен.
  • 28
   Ha
   Haha
   60 -1
   16:22, 23 сеп 2019
   Тоя мазник щерю пък къде го бутат навсякъде, на Бисеров човек... Гроб и Дпс са едно... Ако гроб спечелят изборите хасково става тоташ щета, цигански град без младо население!!!
   • Ще
    Щерю е скрита лимонка на ДПС
    42 0
    23:05, 23 сеп 2019
    Бащата на Щерю , беше шофьор на Яшарали бивш секретар на Външно министерство от Мин.бани, а в момента е инспектор във ВиК Мин.бани на хранилка при Искендер.Бивш старшинка, милиционер уволнен за непристойно поведение от МВР.Познайте синчето за кого, ще играе.
    Същото е и с Делянчо Добрев.Баща му купил 28 декара имот в град Момчилград с подкрепата на ДПС и направил втора фабрика за пелети.Пак , ще трябва да гадаем синчето за кого играе.
  • 29
   Чи
   читател
   78 -1
   16:35, 23 сеп 2019
   Хора,като д-р Янакиев,Д.Делчев и Албен Манджуков,които 16 години бяха първи дружки на Г.Иванов и работиха против ГЕРБ,сега да са първи гербаджии в листата,това е нелепо и безпринципно! Човек малко от малко,трябва да име достойнство. Румен и Щерю,най-незаменимите,напред. Въчка от пощата кво прави там и с какво е допринесла за ГЕРБ? Някакви смешници напред,активистите отзад,ква е тая листа?! Ам Миленка,Златка,Стойка и Герито Бояджиева, как така липсват?! Кръшков и той що се излага? И тия селски кметове за пълнеж,кадри ли нямат!? Абе немам думи,при толкова други добри кандидатури,аз за тея няма да гласувам,стига с кметове-кукли на конци и смешни общински съветници!
   • Гр
    Гражданка
    9 0
    23:01, 23 сеп 2019
    Коя е тая Стойка?
  • 30
   Чи
   Читател от Европа
   58 -3
   17:13, 23 сеп 2019
   Хора на Делян Дебелия(Делена) и Лилянов са наредили листата спокойно ...да бяха вкарали и Георги Иванов срам и позор, как ще накарате с тези хора да гласуват за вас незнам....
  • 31
   По
   Поетът
   26 -3
   17:43, 23 сеп 2019
   Скоро в избори сме местни
   И е време за бележки неуместни
   отново разделени сме в отбори
   кой на кого ще го напори?

   Всички партии от Гербери до бесепари си тролят с анонимни коментари
   Новите ни кандидати
   леем с лайна и други аромати

   Доктори, бизнесмени, адвокати
   И всякви други тарикати
   се заливат със яката помия
   Докато не потъне и последната гемия

   Кой е анонимния злодей?
   Че народа гледа и се смей
   Как лъснал на голям екран
   Е партиният ни *** насран.
   • Чо
    Чоджук
    19 -3
    21:08, 23 сеп 2019
    Рапърче, истината си е истина, но трябва още да потренираш.
  • 32
   Бо
   Бойковист
   52 -6
   17:45, 23 сеп 2019
   Цветанов крои шапката на Борисов. Време е Бойко да закрие местната структура докато не е станало късно. Да изхвърлиш от листата интелектуалци като Милена, Гергана, Караджова, Антон, Гаргов, на неизбираемо място Шалапатов и на тяхно място граждани като Въчка Цвети Дорон Минев Албен е саботаж с твърда висока цена за ГЕРБ.
  • 33
   Съ
   Събев
   55 -5
   19:16, 23 сеп 2019
   Съграждани,изборите в Хасково са предрешени и то на централно ниво.Борисов воден от егото си да отмъсти на Беливанов е сключил договорка с Доган двете партии още на първи тур да изберат Острото за кмет.Какви са ползите за едните и другите.Градът ни храни такава ненавист и омраза към кликата на Мавъра,че е абсурд тя да спечели.ДПС която е етническа и бизнес партия ще получи отново боклука на града в лицето на Вълка и водния цикъл чрез фирмите на Дебелия т.е.Доган.Всичко останало ще бъде откраднато от гербавите.Ако не искате градът ни да бъде заграбен от тази клика и Зурлю да се пъчи с победа просто гласувайте за всеки друг без тези две партии,а на втори тур всички за Беливанов.
  • 34
   Гл
   Гласувайте!
   55 -2
   19:20, 23 сеп 2019
   Гласувайте, хасковлии !!! Колкото повече хора гласуваме, толкова по-малко ще е влиянието на купените и уговорени гласове в полза на герб!!! Гласувайте за когото искате, но не и за герб!!! Наказателен вот против герберите!!
   • Да
    да.. да
    15 0
    08:55, 24 сеп 2019
    В избирателните секции дали не ни работят по бюлетините в тяхна полза .?! Много гербери на ясла назначени по администрациите от герб в тези избирателни секции участват. Какво ли ще се случи с тях при загуба на хранилката.... Знаем как постъпиха с хората..
  • 35
   Къ
   къде е Минко
   45 -2
   19:26, 23 сеп 2019
   Само Минко Ангелов липсва на тази листа!
  • 36
   Фй
   Фйкж
   58 0
   19:54, 23 сеп 2019
   Бойко ако знае листата му в Хасково каква е ,ще уволни цялото местно ръководство...:)
  • 37
   Въ
   Въпросче
   33 0
   20:13, 23 сеп 2019
   Абе кво стана с Антон Иванов
   • Де
    Делян
    15 -2
    23:42, 23 сеп 2019
    Ами ако си търсиш работа в общината той е човека.
  • 38
   Тк
   Ткгкг
   33 -3
   20:27, 23 сеп 2019
   Тия тъпаци от ГЕРБ са си турили най-активните им съпартийци на постедни места.
   С ума сошли явно...:)
  • 39
   Ха
   Хах
   44 0
   20:51, 23 сеп 2019
   Нито един положителен коментар,пълен позор!
  • 40
   На
   Най-после
   48 -1
   21:20, 23 сеп 2019
   Събраха се черния и дебелия Делян и на нас ще ни светне пред очите. Тия хора за думата морал и чест чували ли са ? Гладни гъзове , отвратена съм.
  • 41
   Кп
   КПКОНПИ
   45 0
   22:14, 23 сеп 2019
   Корумпираното п*****е още ли живее под наем при майка си ?
  • 42
   См
   Смешник
   43 -1
   22:14, 23 сеп 2019
   Как може Делян Делчев да падне толкова ниско или иска още да лапа и още обществени поръчки .Той ще им осигури гласове,но ще иска нещо друго в замяна на това .Ако има малко мозък просто работа няма там .Та ти си имаш пари,жени ...нямаш работа там.
  • 43
   Ге
   Георги Иванов
   37 -1
   22:20, 23 сеп 2019
   Марио как можа да ме предадеш бе? хахахха
  • 44
   45
   456
   36 0
   23:43, 23 сеп 2019
   Ей тоя по...к Албен що пъти се превъртя .Но така са всички Пуми обичайните предатели.По...к вяра и приятели няма само сметката търси.Подли и мръсни хора.
   • До
    До 456
    27 0
    08:04, 24 сеп 2019
    Милиционер , ***** и овца наяждане нямат .Как да се спре горкият шишко , когато това голямо шкембе иска ежедневно да се пълни, а друго освен да усвояваш/крадеш/ не можеш. Пребоядисваш се на всички избори заради келепира нищо , че приличаш на лека жена .
  • 45
   Ре
   Реалист
   37 0
   23:44, 23 сеп 2019
   Най големите лапачи и тарикати са се турили в тая листа... Все тия са некви люспи/тарикати от други партии...
   Надявам се, хората да се осъзнаят и да не гласуват за тия, кои ще си разпределят баницата през следващия мандат. Надявам се, че не сме толкоз прости и неграмотни..
   Делянчо представя листата, а уж е изритан от всякъде???
   Мислете хора, мислете..............
  • 46
   Го
   Гого от Сусам
   39 -2
   06:59, 24 сеп 2019
   Д-р Марио първо почна да оправя футбола в Хасково, сега се е захванал с плуването…
   Нямам думи - пълен некадърник, за чеп за зеле не става.
   • 12
    123
    17 0
    11:15, 24 сеп 2019
    Добре,че е той,че басейн да имаме,смешник и продажник.
  • 47
   Не
   НЕ НЕ НЕ
   33 -2
   08:24, 24 сеп 2019
   Не не не никога за вас
   диляне докога ще продължаваш да командваш града
   спри се .започва се втори сезон на крадци на пари и пъръчки
   нямате вече хора и посегнахте на гражданската квота
   какво си мислиш ,че делян дебелия няма да иска някоя поръчка
   щом се продаде на гроб
   гласувйте хасково ,но никога за герб
   • 12
    123
    15 -4
    11:14, 24 сеп 2019
    Хора,за нищо на света НЕ гласувайте за Беливанов и за ГЕРБ,стига агония и упадък!
  • 48
   Le
   Lele Male
   23 0
   09:15, 24 сеп 2019
   Кукла на конци
  • 49
   Не
   НЕЗАВИСИМ
   19 -6
   10:26, 24 сеп 2019
   Ако всеки прочете коментарите от началото до край , ще разбере за кого да гласува. Кой е крадец, шуробаджанак,кой си реди бъдещото крадене, ....... ?!...и ще разбере ,че Беливанов е най подходящия и не се нарежда между всички тези !!! А всички онези които не го оценят - ще получат онова за което по горе определят !
   • 12
    123
    13 -6
    11:13, 24 сеп 2019
    Има близо десетина кандидати тази година и то достойни хора, огледайте се и ги подкрепете, да си изберем читав кмет, не са само Беливанов и ГЕРБ са на света!!!
  • 50
   Ци
   ЦИРК
   27 -1
   10:36, 24 сеп 2019
   Голям цирк ни направи Делян Добрев .Той си мисли,че хората са прости и нищо не разбират.
   НИКОГА за ГРОБ.Докога Деляне ??? Спри се ...срама нямаш ,
   а защо да имаш ти незнаеш какво е това и на теб ти е чуждо
   Щом посегна на Дон Делян и Манжуков и всички предишни
   Ле ле Дон Делян как можа да се продадеш или и ти извъртя опашката на където духне вятъра
   ИЗГОДАТА това му майката -ИНТЕРЕСА
  • 51
   Фу
   Футболиер
   18 -3
   15:40, 24 сеп 2019
   Много слаба кандидатура на Станислав Дечев липса на лидерски качества и орорганизационни марионетка на Делян Добрев, хората ще има да търсят Беливанов, ако спечели Герб ... Наказателен вот на 120 % заслужават дано се осъществи ...
  • 52
   Гл
   Гласоподавател...
   16 -3
   15:48, 24 сеп 2019
   Листата на ГЕРБ -пълен ужас...Пълен!
   Внедрени хора и опит за корпоративен вот...Срам.
  • 53
   Кл
   клисарката на попа
   12 0
   16:13, 24 сеп 2019
   милената на кой ще ходи да реве сега?на герб или на други,че пари и трябват.пък и тя кандидатка за съветничка.какво ще съветва как са правят фейк-танцови шоа?
  • 54
   Пе
   Пехотинеца
   7 0
   11:21, 25 сеп 2019
   На дъното ли сме вече ?
   • Ne
    new
    2 0
    15:08, 25 сеп 2019
    С тези кандидати май да!
  • 55
   10
   10 000 гласа = 700 преференции
   0 0
   08:43, 26 сеп 2019
   Предпочитанията (преференциите) за даден кандидат от кандидатска листа са валидни, ако броят на гласовете, които е получил, е не по-малък от 7 на сто от гласовете, подадени за кандидатската листа.

   700 преференции може да има само водача на листата или някой който купува гласове

  Хороскоп за 11.07.2020

  Хороскоп за Овен

  Овен
  Днес ще се погрижите за собственото си спокойствие, осигурявайки си повече тишина и време за размисъл. Има върху какво да мислите, работата, семейството, приятелите и многото си несвършени задачи. Някой, който отдавна ви привлича ще скъси разстоянието по между ви. С общи действия отношенията ви ще се развият в желаната от вас посока.
  11 юли 2020

  Хороскоп за Телец

  Телец
  Осъществявате значителен напредък днес благодарение на неуморните си действия в избраната от вас посока. Радвате се на одобрението на всички около себе си, което допълнително ви стимулира да действате в същия дух. Постарайте се да не пренебрегвате личните си ангажименти за сметка на професионалните и по-специално времето, което отделяте за любимия човек.
  11 юли 2020

  Хороскоп за Близнаци

  Близнаци
  Силните ви прояви днес ще предизвикат промени около вас. Най-изразени ще бъдат в личен пран. Водени от разбирането си за нещата, ще сложите край на онези, които ви пречат да се чувствате истински и ще вземете решения, променящи в известна степен обичайните ви занимания. Бъдете толерантни и ще ви бъде по-лесно в отношенията с околните.
  11 юли 2020

  Хороскоп за Рак

  Рак
  Избягвайте споровете, дори и да считате, че сте прави. Спокойствието днес ви е по-важно, отколкото изява на красноречието и интелекта ви. Носете багажа си тихо и се съсредоточете към собствените си търсения и потребности. Скоро ще получите дарове, за които трябва да сте подготвени.
  11 юли 2020

  Хороскоп за Лъв

  Лъв
  Прекарвате по-голяма част от времето си в дребни задачи по дома. Това са все неща, които от отдавна отлагате да свършите. Крайно време е да довършите онова, което сте започнали. Ако не днес, то утре със сигурност ще имате възможност. Добре е да помислите и за бъдещо начинание, което планирате.
  11 юли 2020

  Хороскоп за Дева

  Дева
  С удоволствие ще се заемете с нещата, които ви носят настроение. Срещи, приятелски събирания, родители, деца са част от вълненията ви за днес. Търпеливо и с такт ще насочвате събитията така, щото всички да се чувстват добре. Това го можете и е добре да се замислите дали не е част от мисията ви на тази земя.
  11 юли 2020

  Хороскоп за Везни

  Везни
  Предпочитате да прекарате този ден сред близките си, заети с нещо, което ще ви помогне да се разтоварите. Въпреки това обаче е твърде възможно този ден да ви поднесе различни изненади, които ще наложат промени в плановете ви. Не се учудвайте ако в крайна сметка прекарате по-голяма част от деня извън дома си. Няма съмнение обаче че ще се забавлявате добре.
  11 юли 2020

  Хороскоп за Скорпион

  Скорпион
  Планирате много задачи за днес и от вас зависи на кои от тях ще дадете преднина. Не позволявайте настроението ви да зависи от нечие благоволение към вас, както и не разпилявайте силите си да влизате в ненужни спорове. Добре ще ви се отрази времето сред природата или в компанията на любима книга.
  11 юли 2020

  Хороскоп за Стрелец

  Стрелец
  Интересен и динамичен ден. Благоразположението ви към ваши близки ви кара да се чувствате отлично. Започната на шега авантюра, ще прерасне в дълготрайна, сериозна връзка. От вас зависи дали ще приемете или не интересно предложение. Бъдете уверени в успеха си и със сигурност ще го постигнете.
  11 юли 2020

  Хороскоп за Козирог

  Козирог
  И в работата, пък и извън нея, вие днес определено сте човекът - оркестър. Енергията ви изцяло ще бъде насочена както към служебните ангажименти, така и към дома. И вечерта с основание ще може да се поздравите за свършеното. Вниманието на любимите ви хора ще направи удовлетворението ви пълно.
  11 юли 2020

  Хороскоп за Водолей

  Водолей
  Стари задължения ще ви напомнят за себе си, създавайки у вас отегчение и досада. С повече търпение ще я свършите и ще ви остане време за по-интересни занимания. Нуждаете се от повече спокойствие около себе си, за да чуете шепота на сърцето си и да помислите за бъдещето си.
  11 юли 2020

  Хороскоп за Риби

  Риби
  Голяма част от вас ще са заети с лични дела днес. Справяте се успешно с въпрос, който не сте планирали. Притеснявате се излишно за възникнала ситуация. Имайте търпение и нещата ще се разрешат във ваша полза. Приятел се нуждае от личен съвет, отнесете се сериозно към ситуацията и проявете разбиране.
  11 юли 2020
  Последни новини