От х:

Днес в x:

9 °C

Секциите и избирателните списъци за проверка

Изображение 1 от 2

  На 16 септември изтече срокът за публикуването на списъците на избирателните секции, както и самите избирателни списъци.

  Предварителните избирателни списъци, включително част I, са на видно място в района на съответната избирателна секция.

  Гражданите могат да проверят дали са включени и къде ще гласуват и онлайн, избирателните списъци са публикувани на интернет страницата на Община Хасково. Всички 149 секции са в един файл. Проверката по име можете да направите така: след като ви се отвори файлът, с едновременно натискане на Ctrl и F излиза текстово прозорче, където трябва да напишете името си и така ще можете да попаднете в онази част на избирателните списъци, в която е то. След това трябва да превъртите обратно, докато стигнете до заглавието на съответния избирателен списък, за да видите номера на секцията.

  Избирателните списъци на общ. Хасково - ТУК.

  Местата на списъците по избирателни секции - ТУК.

  Facebook коментари

  Коментари в сайта (5)

  • 1
   Ру
   Руски шпионин
   6 0
   19:01, 16 сеп 2019
   Изпратих списъците в Москва! Ще търсим кравари шпиони!
  • 2
   От
   от оня свят
   0 0
   08:40, 17 сеп 2019
   А ние дето живеем на пловдивските гробища в кои списъци да се търсим и с какво ще ни извозят до урните да гласуваме
  • 3
   Г-
   Г-н Михайлов
   3 -1
   10:55, 17 сеп 2019
   В Държава като България, няма невъзможни неща! Мъртъвци са “идвали“ от оня свят да гласуват, но жив човек да го няма в списъците, при условие че останалите членове на семейството са вписани...… е това не го разбирам!!!
  • 4
   12
   123
   5 -1
   10:59, 17 сеп 2019
   Съгласно Закона за защита на личните данни недопустимо е да се публикуват трите имена на физически лица в публичното пространство, визирам избирателните списъци на община Хасково!
  • 5
   Ха
   ХАНКО БРАТ
   1 0
   00:25, 18 сеп 2019
   "Политиците" еВаха мамата на хубавата ни държава,чета имената в списъците и ми се плаче, доста имена които подхождат на държава на юг от нас.Започвам да се съмнявам че има господ и че е справедлив.Ако беше справедлив щяхме да гледаме гърчещи се в мъка и умиращи в дълга агония продажни политици.Дано!Нека!Да бъде!

  Още новини

  Хороскоп за 14.10.2019

  Хороскоп за Овен

  Овен
  Добре е да приключите със започнати по-рано ангажименти. Не допускайте да ви се натрупва много работа за кратък период от време. Разчитайте единствено на себе си за важни дела, за да не останете разочаровани. Успех за онези, които се занимават с търговия. Радост ще ви доставят децата и семейството.
  14.10.2019

  Хороскоп за Телец

  Телец
  Денят посветете на себе си. Наложително е да си починете повече - физически и емоционално. Големите цели, които сте си поставили изискват добра физическа кондиция. Любовта е до вас, но вие сякаш не я забелязвате.
  14.10.2019

  Хороскоп за Близнаци

  Близнаци
  Потърсете причините за безпорядъка наоколо и в самите себе си. Поведението ви не винаги съответства на високите ви изисквания, не мислите ли. Подобрете организацията си на работа и потърсете нови форми за изява на уменията си, промяна ще се отрази благотворно върху финансите ви.
  14.10.2019

  Хороскоп за Рак

  Рак
  Повече време ще посветите днес на семейството и нуждите му. Заетостта ви пречи да общувате пълноценно, но имате нужда едни от други. Делово предложение ще ви направи по-активни в търсене на подходяща информация, има какво да ви заинтригува. Перспективите са добри и поддържат духа ви.
  14.10.2019

  Хороскоп за Лъв

  Лъв
  Наложително е да си почивате днес. Физическата ви и психическа умора са отнели голяма част от енергията ви и за да се чувствате във форма ви е нужно възстановяване. Не са малко нещата, които биха ви разведрили, сами направете своя избор. Вечерта се подгответе за среща, нова дреха би ви се отразила добре на настроението.
  14.10.2019

  Хороскоп за Дева

  Дева
  Може би сте прекалено критични към околните. Самоуверени сте и отлично знаете какво правите. Всичко ще се развие така, както го планирате. Имате нужда от нещо различно и вечерта ви се отдава възможност да го намерите. Не правете грешката да смесвате работата с удоволствието. Имате достатъчно време и за двете.
  14.10.2019

  Хороскоп за Везни

  Везни
  Денят ви ще е изпъстрен с емоции и интересни срещи. Радостни новини ще ви накарат да потърсите компанията на приятни хора и да споделите вълненията си. Целите ви са обозрими и това ви дава Приятел ще ви направи предложение. Започвате нов етап от живота си, по-добър и с перспективи.
  14.10.2019

  Хороскоп за Скорпион

  Скорпион
  Каквито и задачи да ви очакват днес, няма да бъдете извинени, ако отсъства вниманието ви към партньора и близките ви. Много от решенията ви подлежат на обсъждане, или поне тези, които касаят тях, за това бъдете търпеливи и не се гневете, ако срещнете неразбиране. По-често си давайте сметка за очакванията, които имат към вас.
  14.10.2019

  Хороскоп за Стрелец

  Стрелец
  За съжаление натовареността ви се отразява неблагоприятно на настроението ви. Въздържайте се да давате оценка за щяло и нещяло. Запазете спокойствие и се отдайте на преките си занимания. Отнесете се с повече разбиране към брачния си партньор. Нуждае се от вас и ще вземете решение от интерес и на двама ви.
  14.10.2019

  Хороскоп за Козирог

  Козирог
  Гъвкавото ви поведение ще ви помогне да наложите идеите си. Ще следвате целите си с цената на всичко, решени сте да постигнете максималното. Помислете какво кому дължите и го направете, за да отворите пътя си към успеха. Необвързаните ще изживеят нови вълнения, които ще ускорят решението им за трайна връзка.
  14.10.2019

  Хороскоп за Водолей

  Водолей
  Старайте се да давате израз на позитивното си отношение към всичко около вас. Не позволявайте на никой да ви обсебва с проблемите си и да диктува поведението ви. На лице са възможности за подобряване на финансовото ви положение. Приятелска сбирка ще ви помогне да се разтоварите и повеселите, не я пропускайте.
  14.10.2019

  Хороскоп за Риби

  Риби
  Отдъхнете си на спокойствие днес. Забравете за проблемите на изминалата седмица. Нужно ви е цялото внимание на любимите ви хора. Възможно е ваши приятели да ви изненадат с неустоимо предложение. Не се колебайте, няма да съжалявате.
  14.10.2019
  Последни новини