От х:

Днес в x:

7 °C

Секциите и избирателните списъци за проверка

Изображение 1 от 2

  На 16 септември изтече срокът за публикуването на списъците на избирателните секции, както и самите избирателни списъци.

  Предварителните избирателни списъци, включително част I, са на видно място в района на съответната избирателна секция.

  Гражданите могат да проверят дали са включени и къде ще гласуват и онлайн, избирателните списъци са публикувани на интернет страницата на Община Хасково. Всички 149 секции са в един файл. Проверката по име можете да направите така: след като ви се отвори файлът, с едновременно натискане на Ctrl и F излиза текстово прозорче, където трябва да напишете името си и така ще можете да попаднете в онази част на избирателните списъци, в която е то. След това трябва да превъртите обратно, докато стигнете до заглавието на съответния избирателен списък, за да видите номера на секцията.

  Избирателните списъци на общ. Хасково - ТУК.

  Местата на списъците по избирателни секции - ТУК.

  Facebook коментари

  Коментари в сайта (5)

  • 1
   Ру
   Руски шпионин
   6 0
   19:01, 16 сеп 2019
   Изпратих списъците в Москва! Ще търсим кравари шпиони!
  • 2
   От
   от оня свят
   0 0
   08:40, 17 сеп 2019
   А ние дето живеем на пловдивските гробища в кои списъци да се търсим и с какво ще ни извозят до урните да гласуваме
  • 3
   Г-
   Г-н Михайлов
   3 -1
   10:55, 17 сеп 2019
   В Държава като България, няма невъзможни неща! Мъртъвци са “идвали“ от оня свят да гласуват, но жив човек да го няма в списъците, при условие че останалите членове на семейството са вписани...… е това не го разбирам!!!
  • 4
   12
   123
   5 -1
   10:59, 17 сеп 2019
   Съгласно Закона за защита на личните данни недопустимо е да се публикуват трите имена на физически лица в публичното пространство, визирам избирателните списъци на община Хасково!
  • 5
   Ха
   ХАНКО БРАТ
   1 0
   00:25, 18 сеп 2019
   "Политиците" еВаха мамата на хубавата ни държава,чета имената в списъците и ми се плаче, доста имена които подхождат на държава на юг от нас.Започвам да се съмнявам че има господ и че е справедлив.Ако беше справедлив щяхме да гледаме гърчещи се в мъка и умиращи в дълга агония продажни политици.Дано!Нека!Да бъде!

  Хороскоп за 20.02.2020

  Хороскоп за Овен

  Овен
  Възможно е да получите отговори, които отдавна търсите. Използвайте ги градивно и резултата ще бъде отличен. Успехи в обществените дейности. Ще срещнете уважение и признание от страна на околните. Семейството ще ви изненада приятно с добри новини. Очаквайте предложение за съвместен проект от партньори, с които сте работили преди.
  20 фев 2020

  Хороскоп за Телец

  Телец
  Не разпилявайте енергията си върху странични интереси, а се съсредоточете върху работата. Любовта ви дава стимул и способности да правите чудеса. И живеете с усещането, че няма невъзможни неща. Работата в колектив също носи добри резултати. Увличате околните с идеите си и печелите съмишленици. Възползвайте се от момента.
  20 фев 2020

  Хороскоп за Близнаци

  Близнаци
  Днес можете да се замете с нещо, което сте отлагали до този момент. На някои неща обаче ще трябва да обърнете сериозно внимание, затова не отлагайте повече разглеждането им. В личен план ще трябва да положите повече усилия, за да вървят гладко отношенията ви със сърдечния ви партньор.
  20 фев 2020

  Хороскоп за Рак

  Рак
  Ако се посветите на професионалната си работа, рискувате да си навлечете неодобрението на близките си. Не за друго, а защото прекалено много време не сте сред тях и отсъствието ви им тежи. Приятни емоции за онези от вас, които ще запълнят времето си с по-интересни занимания.
  20 фев 2020

  Хороскоп за Лъв

  Лъв
  Денят е прекрасен за осъществяване на начинанията ви. Приятели ви оказват необходимата подкрепа и идеите ви ще бъдат осъществени по-скоро отколкото сте очаквали. Все пак не мислете, че всички са ви длъжни и оставяйте повече лично пространство на хората около вас.
  20 фев 2020

  Хороскоп за Дева

  Дева
  Доста разнообразен ден ви очаква днес. На работното ви място цари добро настроение, което бързо ще зарази и вас. Не бъдете прекалено подозрителни към колеги, рано или късно ще се уверите в искреността им. Мислете и за сърдечния си партньор.
  20 фев 2020

  Хороскоп за Везни

  Везни
  Не изпадайте в дребнавости, когато оценявате работата на другите. Грижете се за своите си дела и ще откриете предимства, за които при други обстоятелства не бихте се сетили. Дайте своя принос в обществените дела. Ще подобрите бита си, като внесете повече настроение и светлина в жилището си.
  20 фев 2020

  Хороскоп за Скорпион

  Скорпион
  Взаимоотношенията ви с любимия човек днес ви удовлетворяват напълно. Чувствате се прекрасно, но ви е трудно да се съсредоточите върху работата си. Мислите ви витаят в съвсем различна насока. Постарайте се да не се набивате на очи за да нямате неприятности. Препоръчително е да прекарате вечерта навън сред приятели.
  20 фев 2020

  Хороскоп за Стрелец

  Стрелец
  Очевидно имате проблеми в общуването с другите. Не си позволявайте безпочвени критики и компромати, рискувате като бумеранг да се върнат към вас. Ще ви обземат желания насочени извън дома, но това крие рискове за семейно обвързаните. За творческите личности - отлични перспективи.
  20 фев 2020

  Хороскоп за Козирог

  Козирог
  Очаква ви един сравнително спокоен ден днес. Срещата със стар приятел или приятни за вас хора ще ви зареди с положителна енергия и ентусиазъм. Моментът е подходящ за финансови начинания свързани с теглене на кредит. Не се колебайте, действайте и добрите резултати съвсем скоро ще са налице.
  20 фев 2020

  Хороскоп за Водолей

  Водолей
  С нови умения ще се включите в изпълнението на една задача и това ще подобри материалното и психическото ви състояние. Заобиколени от приятели ще се радвате на желани неща. Сами ще се ангажирате с обещание, което ще се окаже по-трудно за изпълнение, отколкото сте предвидили. Въпреки това ще удържите на думата си.
  20 фев 2020

  Хороскоп за Риби

  Риби
  Загърбете минали неприятности и гледайте с надежда напред. Очакват ви успехи, основите на които дълго са поставяни от вас. Благоприятни перспективи се очертават за работещите в областта на търговията и предприемачите. Бъдете внимателни при работа с документи.
  20 фев 2020
  Последни новини