От х:

Днес в x:

Никола Чанев: Шансовете ми за кметския стол ще ги дадат кърджалийци

Шансовете ми за кметския стол ще дадат кърджалийци. Жителите на общината желаят промяна и ново начало. Това заяви за Кърджали бг вести областният управител Никола Чанев, който бе посочен от Изпълнителната комисия на ПП ГЕРБ като кандидат за кметското място на Община Кърджали. Никола Чанев отказа да конкретизира, кога ще внесе в Общинската избирателна комисия документите си, но каза че това ще стане в законоустановения срок до 24 септември 2019 г.

  Мисля, че в продължение на 2,5 г. като областен управител се доказах като управленец. Привлякох средства за нова спортна зала, за осветлението на Арена „Арда”, за републиканската пътна мрежа, подчерта губернаторът.

  Искам да върна чистия и благоустроен град от нашето детство. С поддържани зелени площи,  равни тротоари и улици без дупки. Ще водя позитивна кампания и ще посочвам решения.Това не означава, че няма да акцентираме и върху грешките на нашите опоненти. 16-т годишното управление на ДПС и Хасан Азис се изчерпа. Ние идваме с нови идеи. Очаквам добър тон. Аз имам съперници за кметския пост, но не ги приемам като врагове, заключи Никола Чанев.

Георги Кулов

Източник: Kardjali.bgvesti.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Още новини

Последни новини