От х:

Днес в x:

15-месечно дете падна от втория етаж в Пловдив

На 6 септември на тел. 112 е бил подаден сигнал, че в двор на къща в Пловдив е паднало дете. Пристигналият на място  полицейски екип е установил, че от прозорец на втория етаж е паднало момиченце на възраст 1 година и 3 месеца. Детето е настанено в болница, като към момента състоянието му е стабилно.

Районна прокуратура-Пловдив наблюдава досъдебно производство за това, че родител е оставил лице, намиращо се под родителски грижи без надзор и с това е създал опасност за неговото физическо здраве и развитие – престъпление по чл. 182 ал. 1 от Наказателния кодекс. Извършени са процесуално-следствени действия - оглед на местопроизшествието, изготвен е фотоалбум, разпитани са родителите и свидетели.

За случая е уведомена Агенцията за закрила на детето. Възложено е нейни служители да се запознаят със случая и да изготвят социален доклад, който да бъде представен по досъдебното производство.

Работата по случая продължава, извършват се активни действия по разследването за установяване на фактическата обстановка.

Източник: asenovgrad.net

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини