От х:

Днес в x:

14 °C

Младоженци избраха деня с трите деветки за заветното „да“

  Три деветки съдържа днешният девети септември -в датата, в месеца и в годината /09.09.2019 г./. Три двойки младоженци от Хасково го избраха, за да си кажат заветното „да“.

  Едната от сватбите беше по-рано през деня на „гише“. Този ритуал се извършва на определено място в общинската администрация и при него младоженците полагат подписите в присъствието само на свидетелите си.

  Две сватби посрещна длъжностното лице по гражданско състояние и в ритуалната зала на Младежкия център днес следобед.

  Първата двойка се врече във вярност в 16 часа.

  За своя първи семеен празник Ваня Бахчеванова, която от днес е Бахчеванова-Димитрова и избраникът й Тончо Димитров бяха се нагласили в цвят екрю. За кумове те бяха поканили хората, покрай които са се запознали -семейство Димитър и Павлина Димитрови.

  Днешната дата, която съдържа три деветки е избор на булката Ваня, която е възприела, като своето щастливо число в живота именно 9.

  В своето значение числото 999 е същото като числото 9, но влиянието му е многократно по-голямо. Установената деветка олицетворява вътрешните сили на природата и човека, завършване, духовно развитие.

   Красимира Славова

  Facebook коментари

  Коментари в сайта (13)

  • 1
   Ко
   Козлов
   15 -28
   19:12, 9 сеп 2019
   Коментарът е скрит заради голям брой отрицателни гласове. За да видите коментара натиснете тук
   • Дь
    Дьртият козел
    2 -2
    05:04, 10 сеп 2019
    Коментарът е заменен с този текст от редакторите заради обидно,расистко или нецензурно съдържание!
   • Jo
    Jo
    6 -2
    09:15, 10 сеп 2019
    Коментарът е заменен с този текст от редакторите заради обидно,расистко или нецензурно съдържание!
  • 2
   Дъ
   Дърт пръч
   6 -11
   21:05, 9 сеп 2019
   Коментарът е заменен с този текст от редакторите з... Виж коментара
  • 3
   Ив
   Иво
   18 -2
   21:39, 9 сеп 2019
   Диамантена сватба да празнувате!!!
  • 4
   Че
   Честито
   20 -2
   21:51, 9 сеп 2019
   Честито!Страхотни сте!Все така да се обичате!
  • 5
   Ма
   малеле
   7 -5
   23:27, 9 сеп 2019
   Коментарът е заменен с този текст от редакторите заради обидно,расистко или нецензурно съдържание!
   • Тт
    Тттттт
    0 -1
    05:06, 10 сеп 2019
    Коментарът е заменен с този текст от редакторите заради обидно,расистко или нецензурно съдържание!
  • 6
   Вя
   Вяра
   15 -1
   00:46, 10 сеп 2019
   Честито на младоженците! Много любов и разбирателство!
  • 7
   Тт
   тт
   1 -2
   12:14, 10 сеп 2019
   До ТТ - Не знам какво си писал, но явно е имало защо да ти скрият коментара.Измисли си свое име и тогава публикувай.
  • 8
   Ва
   Ваню
   8 -1
   13:13, 10 сеп 2019
   Всичко хубавоо!
  • 9
   Бу
   Буквоядов
   2 0
   15:27, 11 сеп 2019
   Коментарът е заменен с този текст от редакторите заради обидно,расистко или нецензурно съдържание!
  • 10
   Бр
   Брадчеда
   1 -1
   16:27, 11 сеп 2019
   Младоженците се гледат като за първи път се виждат?

  Хороскоп за 14.11.2019

  Хороскоп за Овен

  Овен
  От вас зависи денят ви да е спокоен, ползотворен и приятен. Имате сили да приключите в срок със задачите си, оставяйки си време и за себе си. Добрите ви намерения ще ви отведат на интересни места и срещнат с подходящите хора. Починете си. Самотата не е добър партньор на никому.
  14 ное 2019

  Хороскоп за Телец

  Телец
  Избирате доста перспективна насока за действие. Успявате да си създадете ангажименти, които поглъщат цялото ви внимание. Работата ви е интересна и напълно ви удовлетворява. Не бързайте да отговаряте на направено ви предложение. Изчакайте известно време, ситуацията съвсем скоро много ще се промени. Готови сте да помогнете на ваш близък, но самият той като че ли не иска да излезе от затрудненото положение.
  14 ное 2019

  Хороскоп за Близнаци

  Близнаци
  Денят е подходящ за активни действие във всички посоки. Много от вас ще се заемат с решаването на административни въпроси, имащи отношение към авторитетни институции. Сами ще се уверите в повишаващите ви се творчески и професионални възможности, възползвайте се от момента.
  14 ное 2019

  Хороскоп за Рак

  Рак
  С ясни цели и овладени емоции ще продължите да работите, спазвайки срокове, обещания и лични интереси. В такъв дух новите ви идеи, споделени с подходящите хора, ще намерят по-бързата си реализация. Добрите взаимоотношения ви дават кураж и сила, които се отразяват благоприятно на самочувствието, плановете и настроението ви.
  14 ное 2019

  Хороскоп за Лъв

  Лъв
  Грижата за някого ще ви натовари допълнително, но няма да съжалявате. Помощта ви ще бъде оценена, но най-важното е, че чрез подкрепата ви ще се изправи и продължи. Има друго, което ви притеснява. Не всичко е такова, каквото би ви се искало в интимните отношения и голяма тежест ще свалите от гърба си, ако част по-скоро изясните положението.
  14 ное 2019

  Хороскоп за Дева

  Дева
  Денят ще ви донесе много поводи за радост в личен и делови план. Прибързаните решения днес едва ли ще са най-удачното средство за действие. Нужна ви е по-дълготрайна стратегия, съгласувана с екипа ви.
  14 ное 2019

  Хороскоп за Везни

  Везни
  В старанието си да свършите всичките си планирани задачи, ще подминете други, считайки ги за маловажни, но може да сгрешите. Обърнете внимание на здравето си и не пропускайте да посетите лекаря си, ако се чувствате отпаднали и без тонус. Ще получите добър съвет от приятел, както и насока към печеливша дейност.
  14 ное 2019

  Хороскоп за Скорпион

  Скорпион
  Животът ви е научил да се справяте с новостите без да жалите себе си, и без особени затруднения. Ще имате на своя страна добър помощник, макар, че все още не го припознавате в тази му роля. Ще вземете решение по проблем, който не търпи отлагане. Децата ще ви зарадват с добрите си постижения.
  14 ное 2019

  Хороскоп за Стрелец

  Стрелец
  Съсредоточете се върху краткосрочните си планове, като дадете предимство на професионалните си и бизнес-изяви. Днес ще можете да осъществите отлагано мероприятие и да постигнете съгласие по общ въпрос с роднини или партньори. Други ще получат интересна оферта, която ще ги занимава през следващите дни.
  14 ное 2019

  Хороскоп за Козирог

  Козирог
  Възможността да ви оценят справедливо и според заслугите ви е реална. В тази връзка покажете добрите си страни и не се главозамайвайте, ако отзивите надминат очакванията ви, продължете с упорството си над трудните въпроси и дайте своя принос за решението им.
  14 ное 2019

  Хороскоп за Водолей

  Водолей
  Работата ви налага да смирите егото си, ако обстоятелствата ви срещнат и с други, като вас властни и можещи хора. Ще се радвате на нещата, които обичате и ще се заредите с положителна енергия за дните напред, стига да отворите сетивата си и погледнете на живота си от към добрата му страна.
  14 ное 2019

  Хороскоп за Риби

  Риби
  Придобивате повече опит в нова за вас област. Това ви дава увереността да се заемете с въпроси, които сте избягвали досега. Бъдете сигурни, че късметът е на ваша страна. Очаква ви интересно запознанство, което може да прерасне в нещо сериозно. Инициативата е изцяло във вас. Вие избирате как да се развие всичко.
  14 ное 2019
  Последни новини