От х:

Днес в x:

„Демократична България - Обединение“ откриха предизборен щаб в Димитровград

    Днес преди обед бе официално открит щаба за предстоящите местни избори на коалиция „Демократична България - Обединение“.

    Коалицията е съставена от 3 партии: „Да, България!", „Демократи за силна България (ДСБ)" и „Зелените“. Kандидатът за кметския стол в Димитровград е Катя Панева, която е председател на ДСБ за Димитровград. Панева е общински съветник в местния парламент от редиците на коалицията „Да за Димитровград“, както и кандидат за кмет през 2011 година.

    На официалното откриване на предизборния щаб присъстваха съпредседателите на коалицията „Демократична България-Обединение“ - ген. Атанас Атанасов, който е председател на „Демократи за силна България“ и Владислав Панев, съпредседател на ПП „Зелено Движение“, който е родом от Димитровград, както и местните лидери на трите партии - Иван Ванчев от Зелените, Катя Панева - ДСБ и Иван Стойчев - Да, България!. Пред събралите се привърженици бяха предствени и членове от листата на коалицията за местните избори 2019 година.

    Първи подкрепата си за кандидата за кмет Катя Панева изрази председателя на ДСБ ген. Атанас Атаносов, който представи Панева като изключително последователен човек, с ясни принципи и убеждения - „Тя както изглежда хубава и добра е твърда и последователна и заслужава подкрепата на обществото." Атанасов изрази убеждение, че хората в листата на коалицията ще защитават интересите на гражданите на общината, а не на олигархията и задкулисието. Той допълни, че Димитровград е първото място, където коалицията издига свой кандидат за кмет и листа за общински съветници. Атанасов изрази надежда, че това ще допринесе за успеха на изборите.

    Своята подкрепа за местните кандидати изрази и председателят на ПП „Зелените“, димитровградчанинът Борислав Панев, който заяви че Димитровград е град на предприемачите и не случайно една част от листата на коалицията е от предприемачи, хора от средния и дребния бизнес на града, защото те са доказали как се управлява един бизнес, което значи, че знаят как се управлява и един град и община. Панев засегна и темата за екологията и за струпаните отпадъци около ТЕЦ „Марица 3“ - Димитровград и е убеден, че след местните избоери тази тема ще бъде възобновена и Димитровград ще има нужда от кмет и общински съветници, които да защитят интересите на населението на града и общината.

    Изказаха се и местните лидери на „Зелените“ - Иван Ванчев и Иван Стойчев, председател на Да, България!

    Кандидат-кметът на коалицията, Катя Панева сподели визията си за доброто управление на града - това е политика, обърната към хората и едно прозрачно управление на града и общината. Приоритетите на Панева и общинските съветници за следващите 4 години управление са образование, култура, здравеопазване и социални дейности. Панева заяви, че един от главните приоритети на коалицията ще бъде равното разпределение на общинските инвестиции между крайните квартали, селата и централната част на димитровградска община.

    Веднага след представянето, официално бе открит и предизборният щаб на коалиция „Демократична България – Обединение“, който се намира на улица „Ромен Ролан“ в Димитровград.

    Източник: Dimitrovgrad.bgvesti.NET

    Видеа по темата

    Facebook коментари

    Коментари в сайта (8)

    • 1
      Мн
      Мнение
      9 -1
      20:30, 9 сеп 2019
      Бате къде е Стефчо?
    • 2
      Ил
      Илиев
      7 -3
      22:28, 9 сеп 2019
      Смешници.
    • 3
      Ге
      Георги
      5 0
      23:14, 9 сеп 2019
      Другарю Панев , относно темата която сте засегнали във Вашето изказване за незаконните отпадъци на незаконната площадка на територията на тец 3 -Димитровград, искаме да Ви кажем,че няма да чакаме след местните избори "тази тема" да бъде възобновена и тогава да защитите интересите на населението на града и общината. Няма по важна тема от темата ,касаеща здравето на нашите деца и нашите семейства.
      Очакваме категоричната позиция по този проблем на всички които искат да управляват нашия град и община.
    • 4
      Ив
      Иван
      5 -2
      16:19, 10 сеп 2019
      Кой вярва на тази партия? В медиите пишат, че зад „Демократична България“ седи олигарх като Прокопиев от „Капитал“!
    • 5
      Ка
      Калин
      3 -3
      22:24, 10 сеп 2019
      Нямат шанс в нито един град, защото са безидеен проект от самото начало.
    • 6
      Ев
      Ева
      2 -1
      22:07, 11 сеп 2019
      Няма такива смешници като ДБ…
    • 7
      Ал
      Алексиев
      0 -1
      21:19, 15 сеп 2019
      Куклите на конци на другаря Иво Прокопиев ще пият по една студена вода на предстоящите местни избори.
    • 8
      Ол
      Олег
      1 0
      14:53, 20 сеп 2019
      ДСБ! А на професорите от горе ще кажа само, че от много акъл, затова докарахте Димитровград до пенсионерски град - щото само от 2007-2011 година е имал нормален кмет, в който период и впрочем заприлича на град външно. И с това си и остана!

    Случаен виц

    Последни новини