От х:

Днес в x:

Митака от Димитровград стана чорбаджия във „Фермата“

Тази вечер, навръх 6ти септември, стартира телевизионното риалити „Фермата: Нов свят“, а един от участниците е димитровградчанинът Димитър Караиванов – Митака, както се преставя сам 35-годишния IT-предприемач. Димитровградчанинът е в групата на успелите и богати българи с IT компания, развиваща се в София, оценена на милиони.

Визитката на Митака за предаването „Фермата“:

Димитър Караиванов е на 35 г. и мечтае да превърне родния Димитровград в българската Силиконова долина (Силициевата долина – на английски: Silicon Valley, често неправилно наричана на български Силиконова долина, е районът на южната част на залива Сан Франциско, САЩ. В него се намират седалищата на много от най-големите високотехнологични корпорации, произвеждащи компютри, хардуер и електроника, разработващи софтуер и облачни технологии). Амбициран е да докаже, че за да си успешен у нас не е нужно да си престъпник, син на депутат или тото милионер. Планира да създаде университет за предприемачи, за да спре изтичането на мозъци от България към САЩ.

Софтуерният му бизнес за милиони не е напомпал суетата на момчето, отраснало в село Ябълково. С приятелката му живеят в къща в Димитровград и планират да се сдобият с най-голямото богатство – наследници.

Влиза във „Фермата“ в отбора на чорбаджиите, вдъхновен от темата за емиграцията в предходния сезон на шоуто. Иска да покаже, че обикновените хора също могат да бъдат успешни тук, стига да работят здраво и да не търсят оправдания.

Визитката на Димитър Караиванов е от сайта на предаването.

Източник: fermata.btv.bg

Facebook коментари

Последни новини